Size bi kız önerdiler. Gerçekte görmediniz.
Tüm sosyal medyalardan ekler misiniz.
Nasıl yaklaşırdınız
Size bi kız önerdiler. Gerçekte görmediniz.
Tüm sosyal medyalardan ekler misiniz.
Nasıl yaklaşırdınız
Daha da uğraşmam zaten suç kapsamına da girebilir başına iş alabilirsin...
Ya reddettim sildim. Tekrar eklemiş. Mesajla istemiyorum dedikçe kaç kez uzattı. Laftan anlamaz
niye bloklamıyorsun ki
Sevgilim var dedim. Hala arkadaş kazanmak önemli diyor. Engelledim ya sonunda
e tamam en başta yapman gereken şey... Sevgilim var demek bahane diye de düşünebilir...
Arada birileri olunca kibar konuşaym dedim deç baktım anlamıyo engelledim
Ha pardon, başta önerdiler demişsin, valla o zaman o önerenler senin sevgilin olduğunu bilmiyor mu, o da saçmaymış, ya da çocuk niye onlara kızmıyor bana önerdiğiniz kız böyleymiş diye...
Sorun bence zorlayıcı davranışları. Sana bi kız istemiyorum yazma dese. 40 tane mesaj yazar mısınn
Ben yapmam, ama bazı erkekler kız hayır diyorsa naz yapıyordur gibi saçma bir mantıkla düşünüyor...
Çok iticiler çok
Ooo zor mevzu ama eğlenceli! Eğer bir kız takip isteğini reddedip mesajlarına da cevap vermiyorsa biraz sakinleşmekte fayda var. Belki biraz zaman tanımalısın, herkesin temposu farklı sonuçta 😉. Direkt tüm sosyal medyalardan eklemek fazla yüklenmek gibi gelebilir, bu yüzden en sağlamından bir tane seç ve oradan devam et. İletişim kurma şeklini dikkatlice seç, nezaket her zaman işe yarar. Aksi halde, onu zorlamak yerine farklı açılardan yaklaşmayı deneyebilirsin. Doğallığından hiç şaşma, çünkü insanlar samimiyeti fark eder ve buna değer verirler 😊.
Cevap
3Cevap
Anında sıfırlarım onu beynimde kaldı ki böyle bir şeye kalkışmam :D
Beni ekledi. Bana sormadılar haberim yok sonradan söyledir. İsteği reddettim. Mesaj atmş tekrar istek atmış. Ben de konuşmak istemiyorum dedim. Saçma sapan ısrarcı şekilde konuştu
Anlamadıgım beni görmedi. Görse hoşlansa anlayacagım. Sevgilim var yazna dedim. Sevgilin sana aile kuramamış. Beni uygun görmüşler sana, gibi hadsiz konuştu
Engelledim her yerden. hasta
Normal değil cidden. Daha ulaşamaz bana
Bana kimse sormadı biri var konuşur musub diye. Zaten aileden birileri böyle bi konuşmada bulunmuş arkadaşlar değil. Ben ertesi gün duydum
Kafada büyütmüş bu bence. Buna nasıl anlattılarsa. Çok sinirlendim
Sosyal medyadan eklemem reelden görmem gerekli ilk kafalar uyuyosa eklerim igden
Çokta önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar