Sevgilinizden soğumak bukadar kolay mı?

erkek daha nekadar çok sevebilir ki diyebilecek kadar seviyordum. Onu inanın 30 dakika görebilmek için git gel 5 saatlik yola gidiyorum. ben evlenmek için para biriktiren birisiydim aylık 35 alsam 30 bin i biriktirmeye ayırırdım ama onu tanıdığım günden beri ay sonunu zor kapatıyorum. Hep o mutlu olsun diye uğraşıyorum. Görüşmeler de sürekli onun evininin yakınına giderdim çünkü ortada buluşmak istesek o hep beni 1 saat bekletirdi daha fazla.. halbuki evinin önüne gelsem orada bile yarım saat 1 saat beklettigi olurdu. İstanbul gibi bir yerde çalışıyoruz. Yaşıyoruz. Ona bugün keşke başka iş bulabilsen bazı zamanlar da akşam 11 de eve dönüyorsun içim gidiyor dedim. çok uzak olduğu için her gün de ben evine birakamiyorum ben şu an izinliyim fırsat buldukça yanına gidiyorum genel olarak o istediği her gün. Bugün dedim senin erkekler ile iç içe çalıştığın günler benim moralimi bozuyor çünkü o diyordu insanların eli elime değiyor bazıları askıntılık ediyor. Hem ihtiyacı da o ise olmadığı halde çalışırdı. Eski işi. Dedim yıllarca calismadin daha doğru iş bulamamışmıydın? Sen bana sokak karısı mi demek istiyorsun diyip konuşmayı kesti oysa öyle bir şey demediğimi saatlerce yanında anlattım ama o artık soğudum dedi. Bir anda. Bende mesaj atmayı bıraktım. Sizce gerçekten ben berbat kişiyimn
Sevgilinizden soğumak bukadar kolay mı?