Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi tek hamle ile soğutabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Olabiliyormuş valla Güncellemeler+1 yıl Kendim için dememiştim ya. Ablamın 4 yıllık ilişkisi bir günde bitti ondan sordum soruyu Sevgiliniz sizi tek hamle ile soğutabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Evet aldatırsa ya da bana kötü davranırsa veya yalan söylerse benim için biter ilişki 0 0 Yorumla
Britney1903 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl EvetKüfür ederseGeçmişte kalmışsaSürekli exini anlatiyorsaŞiddete eğilimli bir tipse 0 3 Yorumla Yakışıklı_Nazi +1 yıl Geçmiş kabarık o zaman abla senin , kurcalanmasını istemiyorsan:) Yorumla Britney1903 +1 yıl Sevgilisi varken exini ve exiyle yaşadıklarını düşünüyorsa sen soğumayacaksin herhalde Yorumla Yakışıklı_Nazi +1 yıl He ben o anlamda anlamadım , bakire olup olmadığına takıp takmayacak birisini olmasını istediğini anladım , pardon haklısın Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bir cümle yeter, küçük düşürücü aşağılayıcı hor görücü bir mesaj bir cümle soğumama yeter 0 0 Yorumla
birdeliRakıizm Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sabrım tükenene kadar. Tükenince soğurum 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğutur tabi 0 0 Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. evet soğutabilir 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. evet olabilir. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. bal gibi oluyo :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet aldatırsa ya da bana kötü davranırsa veya yalan söylerse benim için biter ilişki
Evet
Geçmiş kabarık o zaman abla senin , kurcalanmasını istemiyorsan:)
Sevgilisi varken exini ve exiyle yaşadıklarını düşünüyorsa sen soğumayacaksin herhalde
He ben o anlamda anlamadım , bakire olup olmadığına takıp takmayacak birisini olmasını istediğini anladım , pardon haklısın
Bir cümle yeter, küçük düşürücü aşağılayıcı hor görücü bir mesaj bir cümle soğumama yeter
Ne oldu da ablan bi andan soğudu?
Sabrım tükenene kadar. Tükenince soğurum
evet soğutur
Soğutur tabi
Evet.
Tabiki. Kolay soğurum zaten
Evet
evet soğutabilir
Hayır
evet olabilir.
Evet olabilir
bal gibi oluyo :)