Eski sevgilimden ayrıldım 2 hafta önce ama hala aklımda?

Eski sevgilimle çok güzel bir birlikteliğimiz vardı. Mutluyduk. 1 buçuk yıl sürdü. Bu süreçte askere gitti.6 ay az bir süre değil yılın yarısı. Onu bekledim. Çokça fedakarlık yaptı bana. İlgisini sevgisini tam taslak veriyordu. Bu beni tabikide mutlu ediyordu. Askerliğin son haftalarında beni daraltmaya başladı. O zamanda soğumaya başladım. Belkide de uzaktan ilişki bana göre değil ve bunun da etkisi oldu. Geldikten sonra ona olan hislerim kayboldu. Sevgim aşkım azaldı. Heyecanım zaten kalmadı heves desen o zaten o geldikten sonra bitti. O da bu duygu durumu içinde olduğumu elbette anladı. 3 ay geçirdik. Ona karşı tavırların hareketlerim hal ve davranışlarım değişmişti. Bundan dolayı da karakterlerimiz uyuşmamaya başladı. O bir şeyi yapma dediğinde yapıyordum zıt gidiyordum. 3 ay geçirdik ve daha sonra ayrıldık ikimizin kararı sonucunda. Ben zaten bu 3 ayda ayrılmayı kafama koymuştum sadece kendime itiraf edemedim. Beni bu kadar seven ve ilgi gösterip aşkı bana tattıran bir insanı kaybetmek çok zor geldi. 2 hafta yaşadığım acı sanki insanların ayrıldıktan sonra yaşadığı 6 aya bedel gibiydi. 1 hafta önce konuştuk ve pişmanlığımı söyledim. O da her iki taraftada suç var sakın kendini üzme dedi. Ve kendisinin hiçbir şeyi hak etmediğini söyledi. zaten bu 3 ayda benim duygu durumumun elbette farkındaydı kendisi de söyledi. Eski hevesimin olmadığını heyecanımın bitmiş olduğunu sevgimin azaldığını vsvs onun için daha zor bir durum sanırım. Onu sevmememe rağmen hislerimin körelmiş olmasına rağmen çok üzüldüm acı çektim. Hala aklımda nasıl sileceğim o anıları o güzel birlikteliği bilmiyorum. Hislerim kaybolmasaydı birlikteliğimiz gayet güzel bir şekilde devam edecekti. Ne yapacağım bilmiyorum. 2 hafta geçti henüz. Beni aradı 2 gün önce ama açmadım. Sadece zamana bırakmam gerekiyor sanırım. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. Özellikle erkekler. Dalga geçer gibi değil sizden sadece doğru düzgün fikrinizi ifade etmenizi istiyorum.

Eski sevgilimden ayrıldım 2 hafta önce ama hala aklımda?