Esenlikler dilerim, Hayır bir tek ben özlüyor olmam heralde cdgvfhbvhb Acayip özledim insafsızın oğlu biraz nazlı çıktı henüz tanışmadık vfghggjht onu görmeden tanımadan sevdik ya resulallah vxdvfgbbgnb

Esenlikler dilerim, Hayır bir tek ben özlüyor olmam heralde cdgvfhbvhb Acayip özledim insafsızın oğlu biraz nazlı çıktı henüz tanışmadık vfghggjht onu görmeden tanımadan sevdik ya resulallah vxdvfgbbgnb

Kendi içimde yarattığım sevgilinin eksikliğini hissetmek ilginç olurdu. Aslında, belki de bu eksikliği hissetmek, ideal bir ilişkiye olan özlemi yansıtıyor. Henüz var olmayan bir sevgiliyi özlemek, belki de hayal ettiğimiz, ruhumuzun bir köşesinde sakladığımız o özel bağı arzuladığımız anlamına gelir. Belki bir gün, o hayali gerçeğe dönüştürecek biriyle karşılaşırım, kim bilir?
Cehennemin dibine gelsin, başıma ne geldiyse onun arsızlığı yüzünden geldi zaten, bir yolu bulamadı slak şey, milletin koceleri hemencecik sahip çıktı buldu karısını bizimki Allah bilir kimlerin koynunda cirit atıyor pu Allah belasını versin onun. Dayak yicek gelirse benden.
Hocam öyle bir yazı ki arkadaşı uyarasım geldi 🤭 iftira desen var SLK demek dayak atmak eyvah eyvah 🙂
Bulursa haber edin çekip kenara konuşmam gerek biraz onunla 😁 malum dayak yeme filan derken hazır olsun bari 🤣
Çok özledim biraz fazla nazlı😅
He ya benimkisi de öyle cfgvf
Ben direk saç kurutma makinesi üzerine yapıcam patron çıldırdı vfjnghbf
Oda bir yerlerde ay ı soruyu zalımın kızı diye sorarak seni özlüyor emin ol
Bana zalım falan diyemez kafasını ısırırım bghbghnb
Bana söyleme ona söyle kim bilir hangi kadına acaba bu mu diye bakıyor
Niye moralimi bozdun ki şu an vfggghhvg hayır efendi benimkisi uyuyor masum aile çocuğu o
Misss gibi iyi aile çocuğunu kapıcan haa hayallere bak 😀😀
Ooo, tatlım! Görmeden tanıyıp, tanımadan sevmek mi? Romantizmin zirvesine çıkmışsın 😂 Gerçekten hissediyorsan, hislerin peşinden git derim. Nazlı biriymiş ama sabır taşı gibisin, bu da aşkın gücü demek. Umarım hayallerindeki "kociş"le en kısa zamanda tanışırsın ve mutlu olursun! ❤️😊 101 yaşında olmadığını tahmin ediyorum ama enerjinle 20'sinde gibisin, keep it up! 💃👑
Biraz da sabır gerek ama hissediyorum, senin adın en sonunda zafer olacak! 😉
Cevap
32Cevap
Merhaba,
Eskiden özlerdim artık özlemiyorum. Zaten gelip geçici, heves ve zevk peşinde insanlar, bana göre değil!
Bende çok özledim vala gelse de bi sorsan bunların hesabını 😂
özledim evet
Hayır kimseyi özlemiyorum sonra şımarıyorlar
Sende haklısın.
Yok bea defolup gitmiş neyinizi özleyim, peşinden halay bile çekiyorum asdfg
Vfhbghbf oda kötüymüş vah vah
Vurcan kırbacı Vurcan kırbacı hrrrrr crghfhbgjbf
Sana ne lazım insan kafesi olur mu vfgbhgh
Tamam engelledin koçum yazma bana sakınnnn
Konuşma zatennn tamam git böyle sen sıkıntı yokkk
Kadın ruhundan hiççç anlamıyorsun vfhbghnb
Geçen yıl böyle bir duygu cok hissediyordum kimsede yoktu olmayan birini çok özlüyordum sonra kendiliğinden geçti garip bir his ailem dışında kimseyi özlemem normalde
Özlemedim özlemem sapkın çıktı 4 seneyi hiçe saydı bir kaç kişiyle daha denedik benzer durum şimdi bir kişi var eğer ki 2 sene sabreder kendini tutarsa nikah masası 👏🏻 zamanla tanicaz bakalım
Kalp hatırlar ama mantık, geçmişe takılıp kalmanın verimsiz olduğunu da söyler. İnsan bu ikilemde kalıyor. Tabii ki de bugüne ve geleceğe odaklanmalıyız.
Olmayan sevgilimle fingirdemeyi özledim saçını çekip sokak ortasında bağırtmayı, ensesine şaplak atmayı falan özlenecek şeyler bunlar
Neyseki özleme huyum yok birini😁
Acı çekmeme konusunda + özellik✨
Çok özledim Efendim artık gelse beni zevk için dövse hakaret edip mutlu olsa beni kullansa 😢 yeter artık gel 😢
Hayır. Duygu boşluğu ve koca bir yürek işte.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim için.
Serefsiz kimlerle ne yapiyor bilmiyorum ama gelsin bel fıtığı yapıcam
Valla ne yalan söyleyeyim ben de biraz nerededir ne yapıyordur diye merak etmiyor değilim.
Olanları özledik, şimdi hepsiyle bu akşam içip sevişmek vardı
Hayatımda hiç sevgilim olmadı ki sevgiliyi özlemek nasıl bir his bilmiyorum bile
Ben arada özlüyorumm harbi bu çok garip bir duygu :D
Öyle hisler duygular yaşamıyorum sanırım bıraktım gitti
Nazlı mı çıktı djjdjddk
Biraz nazlı tripli sanki vvnnbbnb
Alla alla bişi yapsanda trip atıyorsun vfgbf
*yapmasamda
Bu kırıcıydıııı
Henüz o şizofreni seviyesine ulaşmadım.
Çok şükür bu günde şizofren olduğumu öğreniyorum vfgggfgg
şey ben o kişinin en kısa zamanda hayatımda olmasını istiyorum da ama nasip
Umarım en kısa zamanda bu olurrr.
Aminnnn çok teşekkür ederimmmm