Güvensizlikmi deniyo ne bu?

• bundan 2 yıl önce bir kız arkadaşım vardı ve onu çok seviyordum hayatımda gördüğüm en güzel kadındı ama biz çıkalı 1.5 ay olmasına rağmen çok ilerlemistik ve hatta ailelerimiz bile tanışmıştı birbirimizi seviyorduk ama bir süre sonra beni çok sıkmaya başladı teyzelerime kadar ne kadar kız varsa hesabımda engelledi herşeyime karışır olmuştu ben ona karışınca ya oturup saatlerce ağlıyordu ya da kafamın etini yiyordu ne giyimine karıştım nede arkadaşlarına bir gün huyum değildir kendisi benim telefonumu alıp mutfağa gidince onun telefonuna bir bakayım dedim tiktokta bir çocukla konusmasını gördüm bende sevgili olmadan 2 gün önceki bir konusma ve o cocukla birlikte olmus ve ondan önce birkaç kişiyle yatmış oysaki ilk seferim demişti bana kendimi yara bandı gibi hissettim ve bir anda hiçbir şey yokmus gibi ayrıldım 1 yıl boyunca barışmak için uğraştı ama onu sevmeme rağmen kabul etmedim onu özlüyorum ama hata yaptığımı sanmıyorum bugün nişanlandı ve mutlu gibi ama o kızdan sonra başka hiç kimseyle konuşmadım çok büyük bir güvensizlik oluştu içimde kızlara karşı nasıl düzeltirim bilmiyorum ve yukarda yazdıklarımı boşverinde bu güven nasıl hallolur ben cidden kimseyle konuşamaz oldum
Güvensizlikmi deniyo ne bu?