Gerçek ilişki budur aslında geçmişe baktığında pişman olmadığını hissetmek saygıyla yad etmek, saygılı kalabilmek. İnsan olmak bunu gerektirir.
https://youtu.be/5qwrCwzZ_Io?si=UWGd6lpX-361pWE0

Gerçek ilişki budur aslında geçmişe baktığında pişman olmadığını hissetmek saygıyla yad etmek, saygılı kalabilmek. İnsan olmak bunu gerektirir.
https://youtu.be/5qwrCwzZ_Io?si=UWGd6lpX-361pWE0

Merhaba,
Hayır duymam! 😅
İlk ilişkimde mahkemelik olmuştum. Sattı beni sevdiğim ama mahkemeden sonra yine geldi, ailesi ile kavgalar oldu, ancak zarar vermedim, babam dövüyor dedi, gittim babasını çektim börekçiye, bak dedim kızını seviyorum, işim bu, gücüm bu, ailem bu, niyetim ciddi, ki kızın geldi teklif etti bana ben iki gün sonra niyetin ciddi ise olur dedim!
Her gün serenat yapardım, hep yanında oldum, kaçır dedi beni ama güven vermedi, o kadar da güvenmemiştim! Ailesi kızını kötüledi, hasta psikolojisi bozuk, düzgün normal olsa veririz dediler dedim hasta da olsa seviyorum, onu her haliyle seviyorum! Şizofren olsa umrumda değil!
Defalarca evimden iş yerimden aldılar polisler, üstüme geldiler tehdit ettiler ama vazgeçmedim sevdim, dediler ki şikayetçi oluruz, ulan dedim sevmek ne suç ne de günah!
Ne bileyim iftira atacaklarmış! Mahkeme de dimdik durdum! Çok şükür her zaman alnım ak!
Beni sattı yalan söyledi ama mahkemeden sonra bir süre sonra yine geldi defalarca geldi ve ben hep affettim. Canımı çok yaksa da affettim. Ben onu sarılıp öpmedim bile o bir başkasıyla yatmış!
Seni dedim seviyorum ama olmaz yapamam, yolun açık olsun dedim!
Ben böyle insana saygı duymam!
Sevgisinin arkasında durmayana saygı duymam!
Keza 2. Kız arkadaşım kendisini çok iyi tanıttı hani o zamanlar inanmak güvenmek istemedim ama çok dil döktü hani biliyorum herkes herkes değildir herkes herkese ben dese de bana öyle güzel davrandı ki dedim herhalde iyi bir kız konuşalım edelim...
Şarkı söylemek istiyorum yok şiir okumak istiyorum yok ev kızartmaca oynamak istiyorum yok el ele yürümek istiyorum yok sinemaya gitmek istiyorum yok sahile gitmek istiyorum yok dans etmek istiyorum yok tek bildiği şey ya da benden tek istediği şey buluştuğumuzda bel altıydı!
Kendini farklı tanıtıp da farklı olan olduğundan farklı gösteren kişiye saygı duymam. Allah bellasını versin..
İstemiyorum dediğimde her erkek ister Niye istemiyorsun neden istemiyorsun ulan dedim evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum eşim olmanı istiyorum Bu şekilde istemiyorum
En son dedesi hastanedeydi Avrupa yakası Safa hastanesi Mı ne adını unuttum arkadaşım da aldım gittim yanına dedim uslu durur belki onun kuzeni vardı yanında Benim de arkadaş 4 kişi oturmuş çay içiyoruz hadi dedi arabaya geçelim yok dedim burası güzel otur Çay içiyoruz falan filan bana bir bağırdı korkuyor musun dedi hadi çabuk arabaya geç istemiyorum dedim uyuyacağım dedi peki dedim arabaya geçer geçmez Ben istemiyorum dedim ve bitti gitti Allah bellasını versin
Ben saygıyı hak edene duyarım
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif
İnsanı helak eden 7 şeyden biri namuslu ve mümin kadınlara iftirada bulunmaktır! hadisi şerif
Niye saygı duyayım ki!
Böylesine saygı duyan varsa ne bileyim keyfi bilir ben duymam!
İlk kız arkadaşımı hala görüyorum bizim mahallede. Benim zamanımda herkes yenge derdi abla derdi ona şimdi ortamlarda meze olmuş, herkes arkasından konuşuyor abi dedikleri bile bana diyorlar ki ulan... makina bu kız alev gibi filan niye yapmadın, bakkalci esnaf!
Ben onu sevmiştim abi dedim, sevmiştim!
İlişkinin neden bittiğine bağlı. Eğer aldatıldıysam kesinlikle saygı duymam.
Örneğin o aldatıldığım için ilişkiyi bitirirsem eski sevgilime dair her şeyi atarım, her fotoğrafı anında silerim, onla daha önce gittiğim özel bulduğumuz yerlere yeni sevgilimle de giderim, ona yaptığım özel bir muamele varsa bunu yeni sevgilime de yaparım ve ona dair hiçbir şeyi özel bırakmam.
Evet duyarım. Duyulmasını da beklerim. Ben zaman geçince tüm ilişkilerin iyi taraflarını hatırlandığını düşünüyorum. İnsan kötüyü çabucak unutmak istiyor zaten.
Geçmiş ilişkilerime saygı duyarım, ancak saygı duyulacak ilişkiler olduğu kadar, saygı duyulmayacak ilişkiler de var. Her ilişki, kendi içinde değer taşır ve geçmişte yaşadıklarımın her biri, hayatımda bir iz bırakmıştır. Saygı, geçmişte yaşanan deneyimlerin öğrenilmesi ve kişisel büyümeye katkıda bulunması açısından önemlidir. Ancak bazı ilişkiler, saygı ve değer görmeyi hak etmeyebilir ve bu tür durumlarda sınırlarımı koruyarak, geçmişi geride bırakmak en iyisidir.
Awww, ne güzel bir düşünce! Geçmiş ilişkilerime kesinlikle saygı duyarım. Hepsi bana bir şeyler öğretti ve bugünkü ben olmama katkı sağladı. Tabi ki bazen pişman olduğumuz durumlar olabiliyor ama önemli olan dersleri almak ve ilerlemek 🌟 Hayat tecrübeyle dolu bir yolculuk, her adım bir fırsat 💕 Sen ne düşünüyorsun?
Sevgilinin adi ne
Cevap
27Cevap
Saygı duyduğum da var, duymadığım da.
hak edene duyarım sadece
İlişkim hiç olmadı ama birine şans verdim sevmediğim halde çok seviyor sanmıştım aşık olduğum adam beni itince ama sonradan x le olabilecekken u dönüşü yaptım 😥 çünkü kalbim ondaydı halen ama o bunu asla bilemeyecek :/ Ben bir daha sevemem ya, aşık oldum bir defa onu da yüzüme gözüme bulaştırdım:((
Duyarım. Bir şekilde hayatıma girmişler ben bir şekilde onların hayatına değmisim... Birbirimizin bir kaç anlık herşeyleri olmuşuz.. O sebeple duyarım
İyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla hatasıyla kabullenmek ve hayata devam etmek gerekir.
geçmiş ilişkilerim yok biten bitmidtir olmamıs gıbı 🤝🏻
Geçmişimiz bizi yansıtacağından, duyarız bi' zahmet
ben saygı duyarım duymam denecek bir şey değilki bu o saygıyı karşı taraf oluşturur gerçekten saygı duyduran olmuştu
Duyarım. Her ne kadar kötü anılarda olsa, ilerleyen süreçte yalnızca güzel anıları hatırlarsın. Ama bu her kişi için geçerli değil. Gerçekten kötü olan insanlar var ve onların yaşattırdığı hissi asla unutmazsın 🤗
İnsanın her şeye saygı duyması mümkün değildir ama geçmiş gitmiş şeylere de kafayı takamam. Tamam der geçerim.
Saygı duyduğum ilişkilerim oldu ama saygı duymadığım ve hatırlamak istemediklerimde.
Her zaman kaldım, çok şükür ilişkilerimdeki insanlar da iyi insanlardı
Saygi duymak mi😂ben o iliskiyi hic yasamamisim hic oyle bir sey olmamis gibi davranıyorum
Karaktersizlik yaparak gittikleri için duyamıyorum üzgünüm
Saygı duyarım çünkü iyisiyle kötüsüyle yaşamışız o geçmişin içinde bende varım.
Bunlar için kötü yorumlar yapanlar bana karaktersizce gelir
Evet duyarım yaşanılır biter Allah herkesi mutlu Mesut etsin
Adı üstünde geçmiş yani. Beni alakadar eden bir durum yok ortada. Olmuş bitmiş.
Saygı duyacağım bir ilişki ise duyarım, anılarım hatrına saygı duyardım ama onun hatrına asla.
Hayatıma aldığım insanlar benim için değerli kişilerdir. Sonrasında ilişkimiz bitebilir ama bu değer ve saygı her zaman baki kalır.
Bence saygı hak edilir ve hak ederek o medeniyeti ayrılırken de gösteren adam gibi adama gecmisimde de kalsa bir ömür saygı duyarım hemde mutlu günlerimizle hatırlar hakkında gerekiyorsa iyi konuşurum.
Saygı duymuyorum. Yanlış insanlardı.
Nasıl bittiğine bağlı
ilk ve son ilişki kuracağım kişiyle evlenme niyetinde olduğum için öyle bi şey olamaz
Geçmiş mazide kalır...
Saygı duyacağın insana bağlı doğru dürüst biriyse duyarım , ancak kötü biriyse asla.
Geçmişimde hiç ilişkim olmadı ki o yüzden bir şey söyleyemem ama saygılıyımdır diye düşünüyorum
Bu saatte bunu mu düşündün yat uyu kız
Her zaman
Cok aşna fisne yapmışsa duymam
Eğer sevmediysem saygı da duymam ( gram saygı duymuyorum )
Ne olursa olsun saygı duyulmalı bence
Aldatana saygı duymam
O kişisine ve nasıl ayrıldığımıza bağlı 🤔
Bazı insanlar bunu hak etmiyor
Elbette saygı duyarım
Yaşandı bitti
Tabiki duymak zorundayı hatta eskiler acilmamali
Hayatımda kimse olmadı
Bağışlamam, Affetmem, Hatırlamam
Duymam.
Duyarım
Duyamıyorum ya