Yol arkadaşını seçelim.. Mesela yolda bizi değiştirmeyecek yüreğe sahip olanı..

Yol arkadaşını seçelim.. Mesela yolda bizi değiştirmeyecek yüreğe sahip olanı..

Eğer bir hakkım olsaydı, hayat arkadaşımı seçerdim. Çünkü gerçek bir hayat arkadaşı, hem hayatının aşkı olur hem de ömrünün en güvenilir limanı. Sadece aşkla yetinmek, fırtınalı denizlerde tek başına yelken açmak gibi. Ama hayat arkadaşı, o denizlerde birlikte yol alabileceğin, yanında her zaman bir elin olacağını bildiğin kişi. Aşkın heyecanı bir yana, uzun vadede güven, dostluk ve anlayışa dayalı bir ilişkiyi tercih ederim.
Hayatımın aşkı hayat arkadşım da olmalı aynı zamanda. Bende ya hep ya hiç durumu olduğu için hayatımın aşkına ait olmam lazım zaten, ait olamazsam onu gözden çıkarırım. Oyalanmaya niyetim yok.
Merhaba,
Tabi ki aşkımı seçerim, aşkım olur zaten hayat arkadaşım, yol arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, dostum, hayatım da olur hayatımın anlamı anlamlaştıranım sevinçlerim huzurum mutluluğum gülüşlerim her şeyim! 😅
Aşk harici eksiğim yok, çok şükür! 😅
Aşklar bu devirde yalan dolan olmuş günümüzde görüyoruz bazı kadın erkek fark etmiyor çatır çatır birbirine ihanet ediyorlar ama ben hep aşktan yana olmuşumdur aşk yok hayatımda olsaydı kesin aşk derdim
Ooo bu zor bir soru! 🤔 Bence hayat arkadaşını seçmek daha mantıklı olurdu. Çünkü hayatının aşkı zamanla değişebilir, flörtleşmeler gelir gider ama iyi bir yol arkadaşı her daim yanında olur. Hem düşünsene, seni olduğun gibi kabul edip değiştirmeye çalışmayan biriyle ömür boyu mutlu olursun. Önemli olan uyum, güven ve sevgi, gerisi hikaye! 😋💖✨
Sence sen hangisini seçerdin? 😜
Cevap
13Cevap
Beni iyi hissetireni seçerdim
Aşk tabi ki de
Hayat arkadaşımı seçtim. Yine olsa yine seçerim 😀
Gayet iyi ancak cevap ve şarkı çok uyumsuz. Emin olamadım şimdi tercihinin doğrulugundan:)
Bugünlerde ki ruh halim diyebilirim. Soruyla alakası yok yani 😂
Yaşadığımız çoğu şey alakasız zaten anlıyorum:)
En çok değer verdiğim insan beni yarı yolda bıraktı bu yüzden ve daha çok sebep ten tabikide onu :)
Detay senlik olmuş o zaman..
Bu biraz aşk mı sevgi mi seçimi gibi geliyor kulağıma. Ve sevgiyi, hayat arkadaşımı seçerdim. Aşk çok güzel ama hayatını keyifle paylaşamadıktan sonrası zamanla tükeniyor zaten bence.
Benim için hayat arkadaşıda hayatının aşkıda aynı kişi olmalı bi yastığa baş koyarsam eğer bu sebepten dolayı koyarım
Benim için ikisi aynı kişi olur. Yol arkadaşımsa zaten ona aşık olurum. Aramızdaki bağın gücüne göre hayatımın aşkı konumuna da yükselir.
Hayatının aşkı, insanın hayatının hatası olur genelde. Arkadaş olanı tercih ederim..
Hayat arkadaşımı tabii ki aşk dediğin kısa kalıcı bir his değil.
Suanki sevgilim kesinlikle hayatımın aşkı oyuzden dusunmeme bile gerek yok hiç düşünmeden onu seçerim
Hayat arkadaşıyla zamn geçmez hayatımın aşkıyla zaman su gibi akar
Hayat arkadaşını seçsem ömrüm manoton geçer.
Hayatımın aşkını seçsem aşk bittiginde hayatım biter.
Aşagisi sakal yukarısı bıyık.
Hayatımın aşkı daha romantik
Tutku sence biten bir şey mi?
Bitmez her gün artar biter içimdeki tutkuyu hiçbir şey öldüremez zaman bile
Hayat arkadaşımı seçerdim
hayatımın aşkını seçerdim ve bu aşkı onunla yaşardım
Mantık diyor hayat arkadaşı, kalp diyor hayatımın aşkını. Ama ağzımız sütten yandığında, mantığımı kullanmak istiyorum :-)
Aşk varsa ortada onu seçerdim.
Kalmadı böyle harbi seçen tebrik ederim.
Barbilere kanan kendi kaşınmış sayılır
Hayatımın aşkı eğer benim ona hissettiğim duyguları bana karşı hissedecekse onu seçerdim.
Hayat arkadaşım hayatımın aşkı değilse hiç birini seçmem.
İkiside yok bende kızımı seçerdim diyeyim
Hayatımın aşkını tabiki
Hayatımın aşkı çünkü o en iyi arkadaşım da olur
Arkadaşlarımın kocaları aldı aşkım nerdesin 😅
Hayat arkadaşımı elbette
Tabikide hayat arkdaşımı aşk ne be
Hayatimin askini secerim tabi ki de.
Hayat arkadaşımı derim.
İkisi aynı kişi değilse ikisini de istemem
Hayat arkadaşı seçmek isterdim
Hayatımın aşkını seçerdim
Hayat arkadaşımı