SEVGİLİM AŞIRI KISKANÇ AŞIRI TOKSİK NE YAPMALIYIM?

biraz uzun olucak içimde biriken herşeyi yazıp sizlerden tavsiye bekleyeceğim

kız arkadaşımla 9 aylık bi ilişkimiz var ama kendisi aşırı toksik bi insan ilişkimizin 1. 2. ayından beri üzerimde hep bi baskısı var hayatıma dair herşeye karışıyor sürekli ilgi istiyor telefonla konuşmak istiyor gün içinde 6 7 saat konusmak istiyor kendi işimde çalışıyorum ve bazen 10 12 saati bulabiliyor çalıştığım için bugün hiç bana vakit ayırmadın diye kavga çıkarıyor ve 12 saatlik işin üstüne gecenin 1 inde 2 sinde onunla uğraşıyorum benide uyutmuyor kendide uyumuyor sürekli sorun çıkarıyor herşeye alınıyor herşeye trip atıyor artık dayanacak ne sabrım kaldı ne mecalim ama ayrılırsam pişman ve olucam ve özlicem gibime geliyor ailesi ile arasıda hiç iyi değil ve bana yansıtıyor ailes ile kavga ettiği zaman bana bağırıyor sanki onun stres topuymuşum gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum dışarı çıkarmıyorum dışarı çıkamıyorum akşam fil izleyelim diyor dışarı cıkıcam diyorum başlıyor kavga cıkarmaya trip atmaya sonra tamam çıkmicam film izleyelim diyorum arkadaşlarımı ekiyorum bu seferde ama sen çıkmak istiyorsun mutlu olmicaksın film izlerken diyor ve koskoca bie gece kavga ederek geçiyoruz gecede uyutmuyor erken kalkmam gerke ama uyutmuyor dışarda onu sürekli aramamı istiyor dışarda 2.30 saat hiç aramadım diye 2 gün kavga ettik aşırı sağlıksız ve sorunlu bi tip ne yapmam gerek uzun oldu okuyanlara teşekkür ederim güzel ve mantıklı cevaplar bekliyorum:))

SEVGİLİM AŞIRI KISKANÇ AŞIRI TOKSİK NE YAPMALIYIM?