Sevgilimle 1 ay önce tanıştık ilk günden beri her dediğimi yapıyor. Takipten tüm kızları çıktı, biyografisine baş harfimi koydu. Postlarima sürekli yorum yazıyor ve şimdiden evlilik bile istiyor ileride. Mesajları hep böyle ben samimi bulmuyorum. Zaten uzak mesafe ilişkimiz var. Annesi ve babası ayrı zor bir çocukluk geçirmiş. Sizce gerçekten seviyor mu? Yoksa rol mü yapıyor. Onun yanında seneye okumayı düşünüyorum mezuna kaldim ben 18 o 20
Güncellemeler
1 yıl
Beni ailesine anlatmış
Sevgilimin davranışlarının samimi olduğunu düşünmüyorum?
Bu çocuk normal değil. Ya annesi babası ayrı olduğu için ve zor bir geçmişi olduğu için sana aşırı derecede bağlandı, veya hormonlarıyla hareket ediyor rol kesiyor falan shdh siz zaten tanışalı 1 ay oldu yani cicim ayı belki kendiside bilmiyor ama o yazdığı şeyler boş 1 2 ay sonra bu ilgi azalacak emin olabilirsin.
Annesinden babasindan ilgi gormemis, onlar bosandi diye aralarindaki sevgiyi hic birzaman gormemis, Şu an o sevgiyi senden istiyor, senle yasamak istiyor fakat travmalari buyuktur kapatamazsin zamanla sana agir gelir ;) sen zamanla sikilmam desende o senden hep ilgi ve bu tarz konusmani beklicek cunku doymicak cunku anne babasi ayri diye gormemis ve icten ice hep bunu istemis, fakat sana agir gelcek, onun yasadiklari bence zor seyler bukadar baglaniyorsa kirilgan bi yapisi var, hayatin baya zor olcak cok cabuk kirilcak ve cok sevgi isticek, yani guzel seyler ama zaman icerisinde nasil hisetirir bilemedim, ofke nobetleride gecirebilir cunku duygular boylesi insanlarda hep yogun olur, gerci bilemem iki mesajtan nasil bi karaktere sahip oldugunu,
Seviyor olabilir ama sağlıklı old. pek sanmıyorum. Ailesiyle sorun yaşamış dedin ya boşluk dolduruyor olabilir seninle. Bu tipler kimden ilgi görürse ona sarkar. 1 ayda evlilik konuşmak nedir yahu. Mesajlar çok itici bu arada
Valla yavrum 724 uyku dışında her dakika benle konuşan aşk sevgi sözlerinin gelecek vaadlerinin dibine vuran kadın bile aniden yok olduysa ve benzer şeyler birkaç kez olduysa böyle sözlere inanmaman gerekir derim. O yüzden ben bakıyorum evet canım diyorum ama kalbimi de açmıyorum. Canlı canlı uzun yıllar geçmeden böyle laflara inanmamalısın yoksa kendini üzersin.
Hmm, sohbetin oldukça yoğunmuş doğrusu 😅. Bu kadar hızlı ve aniden bu tür adımlar atması bazen kırmızı bayrak olabilir, bazen de aşırı tutkulu biri olabilir. 🤔️ Uzak mesafe olduğunuz için belki de sana daha fazla güven vermeye çalışıyordur. Ama dikkatli ol, özellikle ilk zamanlarda fazla abartılı davranışlar samimiyetten çok, bir şeyleri gizlemeye çalışan birini gösterebilir. Onun yanında okumayı düşünmeden önce biraz daha zaman tanı ve ilişkinin doğal seyrinde ilerlemesine izin ver. Her şeyi hızlandırmak yerine, zamanla birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. 🫶🏻
Eğer bu davranışları seni bunaltıyorsa ve rahatsız oluyorsan, dürüstçe hislerini paylaşmak en iyisi olacaktır. İlişkilerde açık iletişim her zaman kilit noktadır. Sevgi her şeyden önce karşılıklı güven ve saygıya dayanmalı ❤️.