Dün aramızdaki ilişkinin ismini koyduk durmadan belli aralıklarla bu şekilde mesajlar atıp arıyor bir korku var içimde
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dün aramızdaki ilişkinin ismini koyduk durmadan belli aralıklarla bu şekilde mesajlar atıp arıyor bir korku var içimde
İçinde öyle bir his varsa muhtemelen kandırılıyorsun. İlişkiniz yeniyse bu lafların hepsi boş. Ya hevesini gideriyor ya seni bağlamak istiyor. Sen temkinli ol.
Yorumlardan okum 33 yaşındaymış bu mesajlara atan kişi neden daha önce evlenmemiş onu anlamadım ben sadece bu adamın geçmişi pislik içinde olabilir
Aşkım, bence fazla paranoya yapma ve biraz rahatla 🌸 Bu mesajlar gayet tatlı ve sevgisini hissettiriyor. Ancak, eğer içindeki bu korku devam ediyorsa, bir oturup samimi bir şekilde konuşmayı dene. Belki bu şekilde endişelerini paylaşarak daha iyi hissedersin. Kendine ve ilişkinize güven 💖
Yanlış anlaşılırsam sogutursam kendimden kaprisli gibi gözükmemmi
Korkma kız, sevgi ve anlayışla konuş. 🌈 Eğer o seni gerçekten seviyorsa, anlayışla karşılar. Samimi olup hislerini paylaşmak seni kaprisli yapmaz, aksine ilişkini güçlendirir 💬✨
Cevap
7Cevap
Ben ilişkinin başında bu kadar yoğun ilgiyle gelen erkekten her zaman korkarım ve temkinli olurum.
Bende çok korkuyorum şu an gerçekten seviyorsa bile kötü sevildigim için daha öncesinde bu şekilde davrandikca bana elim ayağım titriyor
Bir bismillah ya, ilişkinin başında hiç sevmem böyle şeyleri, samimi gelmiyor. Temkinli ol bence.
Bir yıl öncesinde birbirimize tanıma fırsatı vermiştik istemediğim için olmadı şu an ben eminim ondan da bu şekilde davrandıkca bir korku oluştu
Eminsen sorun yok, sadece bana hemen söylenen böyle sözler samimi gelmiyor. Yine de dikkat et bence, umarım ilişkiniz güzelce devam eder 🌸💕
İnsAllah çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederiiim 🌸🌸
Nasıl bir geçmişiniz olduğunu bilmiyoruz. O kişi duygularını nasıl ifade eder bilmiyoruz. Dolayısı ile neden adı yeni konulmuş bir ilişkide hem böyle yoğun bir ilgi gösteriyor, onu da bilemiyoruz.
2 gün sonra biter kardesim illaki aşklar sonsuza kadar sürmez
Bitsin istemiyorum sonuna kadar gitmek istiyorum
Bir insan daha tanımak istemiyorum hissizlesmek istemiyorum insAllah bir şey çıkmaz rica edersem amin der misin 😄
Yeni değil bir yıl öncesinde karşılıklı olarak tanımaya çalıştık birbirimizi şimdi yeniden başladık. . her neyse umarım her şey güzel olur
Y avşak sahtekarın teki cümleleri bunlar. Kral köpek balığı tarzı yani. Seni düşürene kadar yapacak aşırı ilgi sevgi bombalamaları… akışına bırak yazacaklarını yazsın ama inanma. Düşme.
Off erkek khezosu da böyle oluyor yahu ergen ergen mesajlar
Ergen değil 33 yaşında kurumda konumu saygım biriside bir değişik hissediyorum sanırım durduk yere paronaya yapıyorum bilmiyorum
Love bombing dedikleri şey buydu galiba. Böyle abartılı şeyler bana hem samimi gelmiyor hem de güven vermiyor.
Wp ye yapay zeka bağlamış o mesajları yapay zeka atıyor
Sahte geliyor bana boyle seyler. Itici.
Yas kac
Benimmi
Ikinizin de
33 o 27 ben
33 yasinda bir erkegin 27 yasinda bir kadina boyle seyler yazmasi cok tuhaf. Ilk sevgilisi misin
Değilim ilişkileri olmuş
Sen biraz dikkat et
İlişkinin ismi ne? Mahmut mu?
Sevgili de normal mi sence
İlgi verir şımartır sonra terk eder y****k gibi kalırsın ortada. En güzeli yaşandı. Hele bide gecenin 4unde 5inde atarsa offff işin zor
Bunun pisigolojisi bozuk :)
🤣🤣🤣 ilk fırsatta yatırır s…iker bu seni
Geçmiş olsun sjsjs
Maaaal bu demekki
Hakeret etmeyin ama
Sence bu kadar sevmesi mümkün mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?