arkadaşlar uzak mesafe ilişkim var. normalde 11 12 gibi uyuyoduk iyi geceler diyip son bir haftadır 9da falan uyuyalım diyor ısrar ediyor nedenini sorunca yarin ise gidicegini söylüyor ama diger gunler de aynı saatte kalkiyor ve 12ye kadar duruyordu uykusu olmuyordu. aynı zamanda oyun oynamayi çok seviyor acaba aldatiyor mu yoksa oyuna mi gidiyor bilmiyorum sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tek gercek süphedir. Önceden saat kaca kadar konusurdunuz ne olduda birden 9 da kesmeye basladınız konusmayı sanaldan tecrübem var anlat.
önceden en erken 10da uyuyorduk dun mesela kavgaliydik hic konusmadik 12de yatmış ne yaptin o saate kadar dedim oyun oynadim dedi ben olmayınca uyumuyor benimle konusurken uykusu geliyor yok çalışıyorum yok yoruldum bugun yok sen beni anlamiyosun falan diyo laf yapinca bu sekilde
Oyun bagımlısıyla bide pubg diyorsun arkadaslarıyla oynayıp rank kasıyorsa baska kız yoktur gercekten oyun oynamak istedigi icin arkadaslarıyla ekiyordur seni ama sen yazmadıgın sürece seni unutup yazmıyorsa sıkıntı.
rank kasiyolar ekipleri varmis öyle dedi dünya kadar para yatırıyor oyuna ben istemiyorum oynamasini
sosyal medya kullanmıyoruz sen oynadiysan biliyosundur belki o oyunda çok kız oluyormu sence ordan birini bulmus olabilir mi çünkü eski sevgilisiyle ordan tanismislar
Evet pubg cok oynadım aktif olarakta varım oyunda bence oyun oynamak icin öyle yapıyordur günahını olma cocugun oyunda kız oluyorda ekibi varsa takımına kız gelmez rakiplere kız gelir. O yandan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da sen yazmayınca oda yazmıyorsa ya da seni ilgisiz bırakıyorsa baskasıyla da konusuyor olabilir.
mesaj atsam yardımcı olur musunuz bi kac sey sormam lazim?
Sorabilirsin tabi.
takip ettim geri takip yapar misin mesaj atamıyorum
Çok yüksek ihtimal başka kızla konuşuyordur, ona da vakit ayırmak için böyle istiyor
offf napicam ben ya aslında aldsticak birisi değil ama insan soruyor kendine
Asla öyle düşünme, farkındayım Sen ona konduramıyorsun ama hissettiğin şey gerçek çıkıyor, ben de bunu yaşadım bu arada bu yüzden kesin konuşuyorum
Gerçekten çok zor kabullenemedim birkaç gün
Sosyal medya hesaplarına bak yeni kız eklemiş mi
ikimizde sosyal medya kullanmıyoruz
O zaman bu ihtimal düşük
ya oyundan birini bulduysa diye düşünüyorum
Oyunda aktifliği gözüküyor mu bahsettiğin saat aralığında
ben oynamıyorum onun oynadığı oyunu yüklü bile değil o yuzden görmüyorum
Oyunu indir bence böyle bir şüphen varsa, oyuncu numarasını falan ekle
denicem teşekkürler
Bir de oyunu yüklediğinde çok abartı bir şekilde tepki verirse, tepkisinin nedenine de kıskanıyorum falan derse muhtemelen aldatmış olma ihtimali yüksek
cok teşekkür ederim 💕💗
Rica ederim umarım böyle bir durum yoktur gerçekten iş yoğunluğundan dolayı yorgundur ve gerçekten de uyuyordur
umarim öyledir teşekkür ederim tekrar yardımcı oldugunuz icin
Eğer oyunları seviyorsa sana 9.00'da yatıyorum deyip gece 12'ye kadar belki oyun oynuyor geceye kadar konuşmak istemeyebilir Senin de kırmamak için böyle bir çözüm bulmuş olabilir çok darlıyormusun bilmiyorum ama böyle olabilir
darliyorum biraz kendi de söylüyor ama insan soruyor kendine uzak mesafe acaba mi diyor
Bence çok darlama
denerim
benim eski sevgilimde cok oyun oynuyordu ve bana sey demisti uyucam diyip oyun oynayabilirim bil yani dedi bence oyun oynuyordur ama konusmak gerek tabiii
bana söylemiyor işteyken cok yoruluyor evet belki kendine zaman ayırmak istiyodur ama bunu bana söylese kızmam ki ona neden böyle yapiyor bilmiyorum seninki hic olmazsa soylemis
bence ciddi bir sekilde konus sor neden boyle yapiyorsun uzuluyorum artik de yorgunsun biliyorum ama falan de
diyorum da hemen çalışıyorum su bu sen beni anlamiyosuna getiriyor kavga ediyoru
denicem teşekkürler
kavgaya getiriyorsa oyundan birini bulmus olabilir demissin zaten diğer yorumlada
rica ederim 😉🙆🏼♀️
💞💞
umarım bulamamıştır ya
umarim konus ama dedigim gi̇bi̇ üzülüyorum falande seviyorsa konusur
konusucamm
Oyuna giriyordur sen büyük ihtimal darliyon onu oda seni atlatip oyuna gidiyordur kendimden biliyom az sal adami
ya aldaticak biri olduğunu düşünmüyorum ama insan soruyor kendine oyun oynamayi cok seviyor ve bu konuda iyi sürekli para yatiriyor ozel ekipmanlae alıyor ama üzülüyorum
Bende seviyomda o kadarda oyun sapığı degilim
sence oyundan birini bulmus onunla konusuyor olabilir mi bu tarz oyunlarda çok kiz oluyormu
Ne oynadigina bağlı bu kadar takintili olma anlasilan yasiniz daha küçük sana simdiden gelecegi söyliyim ayrilacaksiniz her kes gibi
pubg oynuyor
Kız oluyordurda zannetmem ya bos is
umarım