Sağlık Acil yardım bozulmuş mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yufkam olduğunu unuttum buzdolabindaydi 4 gün geçmiş tarihi ama sanki bozulmamış gbi bişey olur mu direk sarıp dondurucuya atacağım Acil yardım bozulmuş mudur? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 376 cevap paylaştı. skt aslinda urunun kalitesini korudugu tarihtir o tarihten sonra urunde yarilanma omru ve kalitesinde bozulma baslar.. rahatlikla tuketebilirsiniz ama uzerinde mantar ve kuf olusmadigindan emin olun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alındığı gbi küf vs yok Yorumla cryptoGuy +1 yıl gonul rahatligiyla yiyin ben yumurtayi bile 1 hafta gec yiyorum.. Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı. Yurttayken tarihi geçmiş ekmek yemiştim hiçbir şey olmamıştı. Küflenmediyse yenir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Küflenme yok Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 4 günde bozulmaz. Kullan. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç günde bozulur peki? Yorumla mrfatbee +1 yıl Renk ve özellik kaybını görürsün. Küflenme kopma gibi. Yorumla Soran +1 yıl Küf yok ama hafif kopmalar mevcut Yorumla mrfatbee +1 yıl Kopmalar bayatlamaya başladıgını gösterir. Tadı değişmez. Çöpe gitmesin. Kullan ye. Hatta bir parçasını da bana yolla. Yicemm😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
skt aslinda urunun kalitesini korudugu tarihtir o tarihten sonra urunde yarilanma omru ve kalitesinde bozulma baslar.. rahatlikla tuketebilirsiniz ama uzerinde mantar ve kuf olusmadigindan emin olun
Alındığı gbi küf vs yok
gonul rahatligiyla yiyin ben yumurtayi bile 1 hafta gec yiyorum..
Yurttayken tarihi geçmiş ekmek yemiştim hiçbir şey olmamıştı. Küflenmediyse yenir.
Küflenme yok
Bozulmuştur hiç eleme
Tarihine baksana sorana kadar
4 günde bozulmaz. Kullan.
Kaç günde bozulur peki?
Renk ve özellik kaybını görürsün. Küflenme kopma gibi.
Küf yok ama hafif kopmalar mevcut
Kopmalar bayatlamaya başladıgını gösterir. Tadı değişmez. Çöpe gitmesin. Kullan ye. Hatta bir parçasını da bana yolla. Yicemm😊
Yok bişey ye gitsin