Esim hicbirseye izin vermiyor biktim?

Yazin hergunumuz evde gecti , tatilde bile. 2,5 yillik evliyiz. Evlenmeden once bi sure fitness yapiyordum cok severek yapiyordum her spor dalini sevmem ama bunu seviyordum, nezamandir baslamak istedigimi soyluyorum izin vermiyor erkeklerden dolayi giyimime dikkat edicem diyorum yine izin vermiyor, kadinlarin olduğu gunlerde varmis ozaman ona gitcem dedim onada karsi cikti nedenini soruyorum istemiyorum diyor. Hergun eve gec geliyor isinden dolayi, 2 gun once gel yuruyus yapalim disarda dedim yorgunum dedi gelmedi. Tek gittim. Gecen evdeydi bos gunuydu yine hava guzeldi picknick alani yerleri var oraya gidelim dedim yine gelmedi tek basima gittim sigarami ictim ( onun yuzunden sigaraya basladim) simdi bunada karismaya basladi kendiside iciyor zaten. Bugunde gec gelcegi icin fitnesse gideyim dedim tartisti benimle agir laflar etti. Sonra yok agladiigni herkes duydu rezilsin falan diye saydirdi bana kapatti gitmiceksin dedi. Yengene amcana oturmaya git diyor , stress atmak istiyorum zaten okulum baslicak haftaya tekrar birak diyorum istemiyor git görürsün diyor tehtid ediyor.. aglamaktan biktim evin icine tikildim..
Esim hicbirseye izin vermiyor biktim?