Evet cevaplarınızı bekliyorum
Aşk için
Sevmek sevilmek için
Cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için
Hepsi için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet cevaplarınızı bekliyorum
İnsanlar farklı nedenlerle sevgili olurlar ya da sevgili sahibi olmak isterler. Birçok insan, sevgi dolu bir bağ kurmak ve bu bağı bir başkasıyla paylaşmak için sevgili olmak ister. Sevgi, insanlar arasında güçlü bir duygusal bağ kurar ve bu bağ, hayatı daha anlamlı kılabilir. Bir ilişki, duygusal ve fiziksel olarak destek olma, güvenli bir ortam yaratma imkanı sunar. Birlikte olmanın getirdiği güven ve destek, zor zamanlarda çok değerli olabilir. Yalnızlık hissi, insanların bir ilişkiye ihtiyaç duymasına neden olabilir. Bir sevgili, bu yalnızlığı giderir ve insanın sosyal bağlarını güçlendirir. Birlikte zaman geçirmek, anılar biriktirmek ve ortak deneyimler yaşamak, ilişkilerin önemli bir parçasıdır. Birçok insan, bu tür paylaşımlar sayesinde hayattan daha fazla keyif alır. Fiziksel ve cinsel çekim, insanların birbirine yakınlaşmasına ve bir ilişki kurmasına neden olan doğal bir itici güçtür. Birçok insan, bu çekimin tatmin edilmesi için bir ilişkiye girer. Bazı insanlar, bir ilişki içinde kendilerini daha iyi tanıyabilir, duygusal olarak olgunlaşabilir ve yeni şeyler öğrenebilirler. Bir sevgiliyle olmak, kişisel gelişim ve kendini keşfetme sürecine katkıda bulunabilir. Bazı toplumlarda ve kültürlerde, sevgili sahibi olmak yaygın bir beklenti olabilir. Bu tür beklentiler, bireylerin bir ilişki kurma arzusunu etkileyebilir. Birçok insan, hayatını bir başkasıyla paylaşmak, evlenmek ya da aile kurmak gibi uzun vadeli hedefler için bir ilişki kurar.
Her birey için bu nedenler farklı ağırlıkta olabilir. Önemli olan, ilişkinin her iki taraf için de anlamlı ve tatmin edici olmasıdır.
Sonuç evlilik şartı ile hepsi yoksa hiç birinin kıymeti yok... Evlilik her zaman evde lezzetli yemek yemektir diğerleri ise AVM de bir kebap yemeye benzer.
Tatlım, ben tabii ki "aşk için" diyorum! Çünkü aşk olmadan ilişki benim için çok eksik kalır. 😍 Sevmek ve sevilmek de bu işin bonusu tabii. Hem kim istemez ki böyle dolu dolu bir aşk yaşamayı? ❤️ Senin seçeneğin ne bakalım? 😊
Cevap
1Cevap
Sevgili olmak benlik değil ya ben eş istiyorum biti olsun hep o olsun. Ona hayatımı adiyim birlikte ahireti de dünyayı da kazanalım
Peki ahiret olmasaydı
Tercihinde değişme olur muydu
Dostum ahiret olmasaydı ben yine aynı şekilde tek ve hep 1 kişiye talip olurdum. Benim fıtratım bu şekilde
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?