AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gitme daha çok yeni asla güvenme
Ama penisini gösterdi ve kıyafet üzerinden sürtündü
Tamam gidersen hep ilerisi olacak anka işte amaç belli
İlk buluşmanız nasıldı? Oradan pay biç, düşün.
İlk buluşma şöyleydi ilk oturduk yemek yedik sonra araba da öpüştü sonra penisini acti yala dedi istemedim ben oda mememi öptü tamam bende azginim ama evde daha fazlası olacak riskli ve basit duruma dusecegim
Memeni öptü derken üzerindekini kendisi mi sıyırdı ve sadece öptü mü?
Çok mesaj atan var peki.
Gelmişsin ama
Bu sorunun sahibi nerede acaba?
gerçekten öylemi değilmi gidince anlaşılır
Zaten araba da yakinlastik biz
yakınlaşmada olduysa bir şeyler olabilir... aklına bu olduğu için seni çağırmış olabilir ama çok belli etmemek için bu şekilde yansıtmış olabilir... düşük ihtimal ama sadece evde dışardaki gibi vakit geçirme durumu olabilir...
dediğim gibi gidince anlaşılır... bişeyler olması sana sorun değilse git tabi
Bencede belli etmemek için yansıtmış olabilir yani okadar profosyonelki erkekler bana yorgunum dedi evde illaki daha fazlasını isteyecek bende kendimi tutamam araba da bile afedersin acti penisini bana oral seks seviyorum diyor ben şimdi basit duruma düşmek istemiyorum sırf arzuluyorum diye onu kuzum gibi olamam yani sence birde çok yorgunum diyor
basit olmazsın ama bunun bir süresi var bence de...
ama arabada bile çıkarınca sen ne yaptın sana bu normal mi geldi... orada bi tepki ya da rahatsızlık belirtmediysen bundan cesaret alıp seni eve davet etmiş olabilir.. ya da başka şeyler olup tolere ettiysen seninde istediğini düşünerek bundan dolayı eve çağırmış olabilir
İstemiyorum dedim yala dedi istemedim
bırak onunla bu akşam görüşmey ibundan sonra onla görüşüp görüşmemeyi düşünmelisin
Ama konuşmaları çok samimi ilgili
iyi o zmn sen bilirisn... hangisi ağır basıyorsa ona göre hareket et... ama olumsuz bir şey olursa da hiç kızma... adamın ne olduğu belli gibi
Yani bana çok ilgili ya Evet haklısın canım yani eve gidersek devamı da gelir diye düşündüm ama bana söz verdi ben eskiden iki Sevgiliminin de gittim sonra tabi biri aldattı diğeri terketti hatta exle banyo bile yapmıştık yani erkeklerin elde edince sogudugunu düşünüyorum
ben eve davet etme değilde daha 1 haftada arabada çıkarıp zorla oral yapmanı isteyen bir erkekten bahsediyorum
Doğru dedin cidden he onu düşünmemistim ben hiç ben duygusal baktim
Git git düdüklesin seni.
Onu istiyor zaten kız da
Belki sadece tadına bakacak neden fesat düşünüyorsun 😄 @fesfs
Allah akıl fikir versin nesil bozuldu
Maç başlar demedi deme
Koş koş. Hala böyle sorular var mı ya
Gitme çok fena tadına bakar bak üzülürsün 😘
Git biraz zevk alırsın en kötü ihtimalle
Flört olarak takılıyorsun zaten git tadını çıkar
Hayır ya ne alaka dışarda buluşun
Hayır tabi ki de gitmemelisin
Hayır saçmalama erkek işi belli olmaz zaten erkeklere güven olmaz bir kere aw
Sal*k mısın gitme tabii ki
Pişman olmam diyorsan git
O cesareti verdiysen o yolun yolcususun
En fazla skşrsnz bir şey olmaz
Git Git durduğun kabahat..
evdeyken yorgunmu değil mi anlarsın :D
Ruh haline göre
Yani bir yanim gidip okadar yakınlaşma basit olma diyor
O zaman gitme söyle uygun gelmiyor bana de
Ama araba da yakinlastik
Ne kadar bi yakınlık bu deyaylandırsan
Benim mememi emdi kendisi de penisini acti
O zaman net söyleyim boş olur eve de niyeti belli çağırıyor gitmezsen sorun mu evet
Gidip birsey yasamazsam
Sence o ihtimal var mı
Bana söz verdi
Ne sözü
Dokunmucam diye
İnanıyorsan iyi
Afyonda mı yaşıyordun
Gidersen ne alacagini biliyorsun dimi😂😂
kardeşim xjjxjzjx
Haha 😂😂😂 bakire misin sen
Evet
Ozaman hic gitme 😀😀 ondanda olabilirsin
Senin kafan iyi mi aq git de saplasın sana
Eve girersen aynı şekilde çıkamayabilirsin.😀
1 haftada ben yüz yüze bile görüşmem aw
Hayır fb o flört değil
Niyeti belli geçmiş olsun
Enayi misin gitme sakın
Gitme
Evet yeni tanıştık ama arabada öpüştük ve kıyafet üzerinden surtundü ve acti bana yalarmisin dedi istemedim ikimizde çok arzuluyoruz birbirimizi ama ben evine gidersem daha da degersizlesirim diye düşünüyorum o ise diyorki senden asla sogumam sadece sen ile uyumak istiyorum istemeyecegin birsey olmaz diyor ama ben kendimi tutabilecegimi düşünmüyorum
Heee heeee koş hiç durma
Evet yeni tanıştık ama arabada öpüştük ve kıyafet üzerinden surtundü ve acti bana yalarmisin dedi istemedim ikimizde çok arzuluyoruz birbirimizi ama ben evine gidersem daha da degersizlesirim diye düşünüyorum o ise diyorki senden asla sogumam sadece sen ile uyumak istiyorum istemeyecegin birsey olmaz diyor ama ben kendimi tutabilecegimi düşünmüyorum
Gitmee
Dimi evine gidersem daha kolay elde edilebilir olurum o zaman onu cidden arzulamistim ama evde daha rahat ikimiz olacağı için sinir falan olmayacak yanımda daha fazlasını yapabilir aslında bunları tecrube edindim ama sinirimi çizemiyorum bana yorgunum o yüzden evde oturalım dedi
Sakın.
Biz arabada yakinlastik ve pişmanım ama bende onu arzuladim
Arabada yaşadığınız yakınlaşmadan cesaretle evine davet etmiş. Belli ki arzuladığını hissetmiş. Bir pişmanlık hissin var. Daha da pişman olmak istemiyorsan kendini sınırla. Kolay elde edilebilir imajı çizme.
Dimi evine gidersem daha kolay elde edilebilir olurum o zaman onu cidden arzulamistim ama evde daha rahat ikimiz olacağı için sinir falan olmayacak yanımda daha fazlasını yapabilir aslında bunları tecrube edindim ama sinirimi çizemiyorum bana yorgunum o yüzden evde oturalım dedi
Yorgunsa yatsın, dinlensin paşam. Amacının sadece cinsellik olduğunu düşünüyorum.
Dimi bencede öyle ilgisi var afedersin araba da pat diye acti organını tamam bende arzuluyorum ama amacı cinsellik tamamen dimi
Bu da sana ispatı gibi olmuş. Seni elde ettikten sonra ya bu düzen üzerinden devam eder ya da terketmesi mümkün. Her insanın insani dürtü olarak arzuları vardır. Önemli olan bunu yönetebilmektir.
Çok doğru dedin katiliyorum
Bir haftada nasıl basit olmuyorsun
Oldum iste
Senin kafan cinselliğe çalışıyor
maalesef düzgün evlilik birini hakketmiyorsun yazık vallahi erkeklerin rahatlama oyuncağı olmak kötü bence sen halen memnunsun kolay gelsin
Ne alakası var
boş ver kim olsa haklı olani bilir sen kendini sorgula iki günlü adam arabada emmiş yemiş yarın evi gidersin başka gün ayrılırsin sonra erkekler kötü dersin temiz kalmak aklına gelmez haklisin
Git.
Gidicem ama fazla ilerleyecegiz zaten araba da ilerleidk biraz
Bence gitmemelisin
Arabada yakın temas kurduk biz şimdi eve gidersem daha fazlası olur afedersin araba da mememi emdi o yüzden ben bana ilgisi var ama ilk haftadan basitlesmek istemiyorum o ise bende değerin değişmez diyor ama sikilacagindan eminim
Memeni emdi daha ne kadar basitleseceksin
Beynin yoksa git.
gitme
Git git
Asla
Gitme yapar
Hayır tabiiki gitme canım mısın sen
Hayır tabiki
bana yalan gibi geldi bu kadar saf olamazsin
Hayir
Naynnn
Yazık hâlinize