1 izin gününün ve yorgun olduğunu söylüyor disarda geçirmek istemediğini çocuğa samimi hissettim çok ilgili ama basit görünmek elde edip sıkılmasın istemiyorum napmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu aşamada evde buluşmak uygun olmayabilir. Özellikle bir haftalık flört dönemi için, dışarıda vakit geçirmenin ve çeşitli aktiviteler yapmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum. Evinize gitmek, ilişkiyi fazla ciddileştirebilir ve bu durum, doğal bir şekilde ilerlememizi engelleyebilir. İlk başlarda daha hafif ve sosyal etkinliklere odaklanmak, birbirimizi daha iyi tanımamız için daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir.
011 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm ama beni çok arzuluyor ona söyle dedim Ben daha fazla ileri gitmek istemiyorum o yüzden evde seninle bulusmayacagim bende arzuluyorum seni ama çok da yorgunsan zaten arabada ya da biyerde otururuz disarda . Aramizda sinir olmasını istiyorum yaşanacak şeyler şu an değil daha sonra yaşansın. Yaşaninca kendimi iradesiz hissediyorum . oda dediki
İlk baştada dedim gibi senin istemedn hiçbişiyi ben istemem çnkü seni seviyorum
Ne yaşarsak yaşayalm ötesi senin istedigin yere kadar olur ve senden sogumam dedi
- 1 yıl
İyi de yorgunsa sekse nasıl dinç oluyor? Bence bırak gitsin sana uymuyorsa. Uyuyorsa kalsın yanında adam gibi
Soran1 yılBana dediki rahatsız olacağın şeyi yapmam kahvaltı yaparız evden çıkarız sonra dedi
- 1 yıl
Sen bilirsin güzelim benim. İlişkilerinde kırmızı çizgilerin olsun. Her şeyin yeri zamanı var. Sadece onun mutluluğu değil senin de önemli. Bu durum seni huzursuz ediyorsa kabul etme.
Soran1 yılSadece o uyuyacağım diyor bende romantik düşünüyorum ne bileyim canim ama asla izin vermicem yanasmasina
- 1 yıl
Önce kendini düşün bu aşamada. Huzursuz olma.
Soran1 yılEvet haklısın canım yani eve gidersek devamı da gelir diye düşündüm ama bana söz verdi ben eskiden iki Sevgiliminin de gittim sonra tabi biri aldattı diğeri terketti hatta exle banyo bile yapmıştık yani erkeklerin elde edince sogudugunu düşünüyorum
- 1 yıl
O zaman içine nasıl siniyorsa öyle yap. Bak tecrübe de etmişsin ders al bundan
Soran1 yılEvet aldım canim ama bana olan ilgisi varya ve bana yazdıkları manipulrmi nediyor bilmiyorum ama eve gidince ikimizinde oyle duracagini sanmıyorum seytan ya ikimizede birsrey yaptirir sonuçta
- 1 yıl
O zaman doğru kararı yine sen vereceksin
Soran1 yılIrademi kontrol etmek istiyorum ya da gittiğim de irademi koruyabilirmiyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 haftalık flörtünüzün evine davet edilmek, ilişkinizin ne yönde ilerlediğine dair önemli bir adım olabilir. Ancak, bu tür bir daveti değerlendirirken birkaç şeyi göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir:
1. **Kendi Rahatlığınız**: Kendi rahatlık seviyenizi ve sınırlarınızı değerlendirin. Daveti kabul etmek istiyor musunuz, yoksa kendinizi rahatsız mı hissediyorsunuz? Rahat hissetmediğiniz bir durumda gitmemek en iyisi olabilir.
2. **Güvenlik**: Güvenlik her zaman öncelikli bir öneme sahiptir. İlk kez gideceğiniz bir yerde, özellikle de ev gibi kişisel bir mekânda, kendinizi güvende hissetmeniz önemlidir. Eğer flörtünüzün size güven verici bir davranış sergilemediğini düşünüyorsanız, gitmeden önce dikkatli olmalısınız.
3. **İletişim ve Netlik**: Flörtünüzle açık bir şekilde konuşun. Daveti kabul etmek istemediğinizde ne gibi endişeleriniz olduğunu ve neden bu şekilde hissettiğinizi dürüstçe ifade edebilirsiniz. Bu, ilişkinizin ne kadar sağlıklı ve açık iletişim temelli olduğunu da gösterebilir.
4. **Hedef ve Beklentiler**: İlişkinizin şu anki aşamasında, ikinizin de beklentilerini ve hedeflerini anlamak önemli olabilir. Davet, flörtünüzün samimiyetini ve ilgisini gösteriyor olabilir. Ancak, bu adımın ilişkinin gelişimine nasıl katkıda bulunacağını da değerlendirin.
5. **Alternatifler**: Eğer evde buluşmak sizin için erken bir adım gibi görünüyorsa, başka bir buluşma önerisinde bulunabilirsiniz. Örneğin, bir kafede veya dışarıda bir etkinlik yapmayı teklif edebilirsiniz.
Kısacası, kendinizi rahat ve güvende hissetmiyorsanız, gitmemek en doğrusu olabilir. Aynı zamanda, bu tür durumları dürüst ve açık bir şekilde konuşmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılBen ilk gördüğümde samimi hisettim ondan samimi davrandım oda beni kolay lokma gördü galiba bu arada biz cumartesi buluşacağız bana dediki eve gel annemler yok dedi beni alacak yakın biryerden sonra onların eve gececektik bana kahvaltı yapar çıkarız istemediğin birsey olmaz dedi ve çok afedersin dün ona bikini video attım şimdi bana cumartesi napiyoruz dicek ben ona sence ne demeliyim kısa ve net bana cümle kurarmisin ona soyliycem yuzyuze geldiğimiz de soyleyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvine davet etmesi için çok erken. Eve gittiğin an olacakları biliyorsun. Bir öpüşmeyle arkası gelir. Zaman film izlemek için desen uygun değil. Evde yaşayan birisi mutlaka gelir.
Beraber kahvaltı edeceğiz desen yemekten sonra kafası fanzati kurtma mod girecek. Evde takılmak ikiz için riskli olur. Henüz ilişkiyi ilerletmek için çok erken. Size sevişmeyi 3 aydan sonrası tavsiye ederim. Ondan öncesi çok erken.
00 Yorumla
Pişman olacağın şeyler yapma ! Benim fikrimce bo çocuk işi ilerletecek sonra senden sıkılıp ya terk edecek ya da ayrılmak istediğini söyler. Ama belli bir zamana kadar isteklerini yaptırır. Böyle biriyle ilişkin çok da uzun sürmez.
En iyisi ayrıl gitsin..02 Yorumla
Soran1 yılBende onu arzuluyorum ama bakireyim araba da yakinlastik ve yalama benzeri şeyler oldu öpüşme şu an ise pişmanım nasıl hayır diyeceğim ona başta o şeyleri yaşadık şimdi kendimi nasıl ifade edeceğim ne desem sınırları olan bir kadın olarak görüşürüm irademi kontrol edemiyorum nasıl izin verdim o olanlara da bilmiyorum bana senden sogumam istemediğin olmaz diyor bende ona duygusal şeyler beslediğim için inanıyorum
- 1 yıl
İnanmaa ilk yakınlaşma olduktan sonra devamı kesinlikle gelir. Duygularına yenik düşme mantıklı düşün hem bakiresin belki bu durumda bakireliğin bile gidebilir kötü olur. Ayrıca 1 hatfalık flörtten şimdiden bu kadar yakınlşma hayret verici cidden. Demek ki onun niiyeti sevgi, aşk değil seninle yakınlaşmak istiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu durumda karar tamamen senin, hissiyatına ve kendi sınırlarına güvenmen gerek. Eğer gitmek istemiyorsan, rahatsız hissediyorsan gitmek zorunda değilsin. Belki daha neuteral bir yerde buluşabilir veya biraz daha zaman tanıyabilirsin kendinize ❤️ Sadece onun isteklerine göre değil, kendi rahatına ve keyfine göre hareket et 💕 Ama gitmeyi düşünüyorsan, kendi güvenliğini ihmal etmemek de önemli. Buluştuğun yerde güvenliğinin sağlanmasına dikkat et 💖
13 Yorumla
Soran1 yılBana ilgisi var ama ilgisiyle kendimi de kandırmak istemiyorum çünkü kötü bir dönemdeydim araba da yakinlastik biz eve gidersek daha fazlasını ister bende kendimi tutamam ona evde buluşmak istemediğimi nasıl söyleyebilirim kendisi yorgun olduğunu ve bir gününün olduğunu söylüyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh, çok haklısın! Kendini zor durumda bırakmak istememen çok önemli. Başkalarının isteklerine göre değil, kendi rahatına göre hareket etmelisin 🌟
Ona şu şekilde söyleyebilirsin: "Anlıyorum, yorgunsun ve rahat etmek istiyorsun. Ama ben dışarıda, nötr bir ortamda görüşmeyi tercih ederim, kendimi daha rahat hissedeceğim 😊"
Bu şekilde hem anlayışlı hem de kararlı bir duruş sergilemiş olursun 🤗 Belli ki iyi bir insan ama tabii ki sınırların olmalı. Senin rahat ve mutlu olman her şeyden önemli ✨💕
Soran1 yılCanım ben söyledim ona oda dediki seninle birseyler yaşarsam sogumam söz kahvaltı yapıp evden çıkacağız dedi sadece sana sarılıp uyumak istiyorum dedi ben irademi kontrol etmek istiyorum eğer aynı eve girersek birbirimizi tutamayiz cunku arabada bile bana organını acti ve yalarmisin dedi öpüştük arabada evde kimse yok ve bende kendimi tutamam. Ama gitmezsem de onu üzerim gibi hissediyorum çünkü yorgunmus bir hafta sonusu var tamam yorulabiliyor anlıyorum ama yine de evine gitmem doğru değil değil mi çünkü daha yeni tanıştık ve bir hafta anca olacak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılTadını almış yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor gitme
13 Yorumla
Soran1 yılBana sadece uyuyacağız dedi seni cidden seviyorum sogumam dedi senin için izin aldım ben dedi yorgunum dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılHayat senin istersen git gadası
00 Yorumla
1 yıl1 haftada tanıyamazsın ilgili mi değil mi bilemezsin. İlk tanıştığınız dönemlerde herkes ilgili olur. Bence gitme. Çünkü sen bir şeyleri istemesen bile ikna etme adı altında seni zorlayabilir. Senin için izin aldım demiş, eğer sen olmasaydın işe gidecekti demek ki ve yorgun olup olmadığını düşünmeyecekti. Seni çok önemsiyorsa zaten buluşmak için dışarı çıkmayı göze alır, yorgunum diyip ayağına çağırmaz. Senin için izin aldım diyip emrivaki yapıyor aynı zamanda. Bu tuzaklara düşmüş ve tacize uğramış biri olarak söylüyorum, sonrası kötü oluyor. Sakın yapma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cok gereksiz. Evde ne yapacaksiniz ki? Yorgun insan icin disarda ferahlik bile ola bilir eğer km uzun bi yola cikmicaksa...
Asla evine gitme biri teklif etti diye... sana veya seninle zaman gecirmeye değer verirse kesinkle disarda bulusur!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPsikopat çıkabilir zarar verirse ne yapacaksın? Toparlanirik diyorsan git. Yani acayipsiniz ha. Biliyorsunuz işte zarar verme gibi bir tarafları var erkeğe guvenip otele gidip. Parçalara bölünmüş kadinae size hicmi örnek olmuyor abi. Kendiniz gibi görmeyin şunları. Sen insansın onlar insanoğlu. 1 haftalık flört ❗ kızım şunu dese ağzına kürekle vururum cidden.
11 Yorumla
Soran1 yılBende onu arzuluyorum ama bakireyim araba da yakinlastik ve yalama benzeri şeyler oldu öpüşme şu an ise pişmanım nasıl hayır diyeceğim ona başta o şeyleri yaşadık şimdi kendimi nasıl ifade edeceğim ne desem sınırları olan bir kadın olarak görüşürüm irademi kontrol edemiyorum nasıl izin verdim o olanlara da bilmiyorum bana senden sogumam istemediğin olmaz diyor bende ona duygusal şeyler beslediğim için inanıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Flörtün levelleri şans oyunlarındaki gibi bonuslarla geçiyor heralde bunu hız gitme kandırınlar seni senden faydalanmak istiyordur hayır sakın gitme illede gideceğim diyorsan tek gitme hadi gittin yiyip içme hele gazoz hiç içme
08 Yorumla
- 1 yıl
Yani benden sana git onunla çok af edersin yat dememi bekleme ben şansen kız arkadaşıma evleneceğim diye bu kadar ileri gidemem hiçbir şeyin garantisi ama şunun sözünü veririm evlenmeden normal ilişki asla yapmam he öpersin oynaşırsın bir diyemem ama ilerisi yok bende o kadar da değil bu karar senin nasıl istersen öyle yap
Soran1 yılBen şimdi cocugq ne dicem bulusalim dediginde
Soran1 yılBen ilk gördüğümde samimi hisettim ondan samimi davrandım oda beni kolay lokma gördü galiba bu arada biz cumartesi buluşacağız bana dediki eve gel annemler yok dedi beni alacak yakın biryerden sonra onların eve gececektik bana kahvaltı yapar çıkarız istemediğin birsey olmaz dedi ve çok afedersin dün ona bikini video attım şimdi bana cumartesi napiyoruz dicek ben ona sence ne demeliyim kısa ve net bana cümle kurarmisin ona soyliycem yuzyuze geldiğimiz de soyleyeyim
Soran1 yılBulusucam ama eve gitmek istemedigimi soyliycem
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılAsla asla asla sakın gitme. Adam olan ilk hafta davet etmez. Ne kadar mezhebi geniş olursa olsun, senin yapmaman gereken bir şey. Onu reddet ve sadece izle anlarsın.
21 Yorumla- 1 yıl
Şimdi aranızda bir yakınlaşma olmuş diye onu kaybetmek istemiyor olabilirsin ve bazi insanlar aşırı manipülator senin hayır demen çok büyük kotülük gibi tepki verebilir ama ona sınırarın olduğunu gostermelisin. Hayır demelisin ve burada ki tutumu da onu gerçekten tanımana vesile olacak. Saygı duyarsa devam, saygı duymazsa elveda
Eğer bir erkek görüşmeye gelmek yerine evine davet ediyorsa karşısındaki kızı sevmiyordur. Bence gitme.
30 YorumlaYav bırak bir haftalık flörtü evlenmeden neden evine gidiyorsunuz. Bakın böyle şeflerin sınırı yok. Bence evlenmeyecekseniz bir sınırını olsun her zaman
10 Yorumla
1 yılAklı olan kadın hiçbir erkeğin evine gitmez. Erkeklerle kapalı hiçbir ortamda buluşmaz.
40 YorumlaEğer amacın cima işlemek ise git ama eğer masum duygularla gidiyorsan sakın gitme pişman olursun hatta sana tekmeyi basar
08 Yorumla
Soran1 yılTamam ozaman istemiyorum diyecegim
Soran1 yılPişmanım açıkçası az buçuk şeyler yasadigimadq bu arada bana dicekki ben senin için izin aldım dicek
- 1 yıl
İlk buluşmada yakinlaşmissin ztn ne bekliyorsun ki bu yüzden seni evine çağiriyor
Bahsettiğini uykunun, sevişme sonrası yorgunluk ve keyif uykusu olacağını tahmin ediyorum.
Bunu bile bile gidip gitmemek sadece size kalmış.02 Yorumla
- 1 yıl
Zaten fark ettim.
Birini arzulamak da, birlikte sevişmek de gayet doğal.
İnsan bazen kandine karşı koyamıyor ve ânın tadını çıkarıyor.
Ona hayır demeye gerek de duymayabilirsiniz. Hayat sizin.
Lakin bakire olduğunuzu belirtmişsiniz ve bunu siz de biliyorsunuz ki, bekaret sizin için kıymetliyse hata yaptığınız takdirde geri dönüşü olmayan yol, sizin yolunuz olacak.
İnsan ilişkilerini seçebiliyor fakat geleceği giremiyor ve pişmanlıklardan dönemiyor.
Bence biraz modunuzu değiştirin ve gitmemeye çalışın.
Açıklama yapmanıza gerek yok.
Sadece bu kararınızın daha doğru olduğunu düşündüğünüzü belirtin ve arkasında durun.
Ya..
Gitmediğiniz dolayı size tavır yapacaktır.
-ki buna şaşırmayın.
Tam tersine hazırlıklı olun.
Ya da akışa bırakıp hayatınızı ve pişmanlıklarınızı yaşayın.
1 yılYa canım şöyle diyim sana.😂...
Şimdi eğer evine cagiriyorsa boş durmayacaksiniz illaki biseyler yapacaksiniz.
Ve ben kendi erkek arkadaşımdan biliyorum birseylere de zorlayabilir zevke geldiğinde. O yüzden eve gitmeden önce konuşun. Mesela neyi sevip neyi sevmediğini söyle. Ölçün tartın. İyi günler🥰00 Yorumla
1 yılBen anlamıyorum dışarda vakit geçirince halter mi kaldırıyormuş acaba arkadaşları maça çağırsa koşa koşa gider
04 Yorumla
Soran1 yılBencede ve ilk buluşmada yakinlastik araba da mememi öptü o yüzden basitlesmisim gibi düşünüyorum ve geri çekilmek istiyorum napsam
- 1 yıl
Bunları yaparak basit olmazsın ama onun kafasında arabada bunları yaptım evde fazlasını yaparım dışarıda buluşmaya gerek yok diye düşünüyor boş ver bence
Soran1 yılDoğru dedin bence de öyle düşündü sence ne desem gitmek istemiyorum çünkü daha önce aynı hataya düştüm ve ayrıldık birileriyle sence ne desem ona ilgili ama belkide ben ilk görünce etkilendigim için kendimi kandırıyorum ilgisinden
Soran1 yılSert olmayacak yazı yazsam
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ilginç şeyler yaşayabilirsin amacın yakın temas olabilir bunları göz önüne alıryorsan yok tanıyorum diyorsan sen bilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılArabada yakın temas kurduk biz şimdi eve gidersem daha fazlası olur afedersin araba da mememi emdi o yüzden ben bana ilgisi var ama ilk haftadan basitlesmek istemiyorum o ise bende değerin değişmez diyor ama sikilacagindan eminim
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 haftadır flört ettiği erkeğin evine gidecek kadar basit olan kıza acımam git bakalım 😂
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDaha 1 haftalık flörtüne arabada elletip yalatıyorsun şimdi de sınırları olan biri olarak görüşmekten bahsediyorsun adam güler sana yani. Ayrıca istediğin kadar bakire ol zarın patlak değil diye bakire olsan ne yazar bı laf vardır "Davulcu davulu patlatmamış ama tokmağın da değmediği yer kalmamış..."
Soran1 yılSanane senimi ilgilendiriyor
- 1 yıl
İlk buluşmada vermiş gibi olmuş södmmdd çocukta o yüzden çağiriyor eve zaten birde sınırlardan bahsediyor mk öddmmd komik biraz
Cevap sahibi1 yılyav beni ilgilendirmiyor ama komik çok çelişiyorsun kendinle
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ya şahsen benim 5 senelik sevgilim bile olsa eve asla gitmem istemem evde görüşmek falan sende gitme bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende bir şeyler yaşamak istiyorsan gidebilirsin ama yok ben istemiyorum. duygusal yönde bir şeyler paylaşmak istiyorum diyorsan gitme canım. Eve cinsellik için çağırılır ve gidilir hele bir de bir haftalık daha neyse
10 Yorumla
1 yılGittiğinde yakınlaşma ileri noktaya geçer diye mi gitmek istemiyorsun sadece
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Şöyle ki basit görünmezsin gittin diye. Ben de aslında birliktelik istiyorum ama şimdi olursa basit görünürüm diye de düşünme. Gerçekten istemiyorsan gitme yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılEvine gittin diye seni basit görecekse kendisi seni evine çağırdığı için kendisi basit olmalı ilk başta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır tabi ki de münevver Karabulut’u unutmayın kızlar akıllı olun kadın daima kendisini korucak he yolda yürürken de kaderde varsa başımıza gelir ama önce tedbir. Akıllı ol ne işin var elin evinde!
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTamamen erkek profilisin yazdıklarından aşikar kimse de bunu anlamamış ben yazdığım yorumu diğer kızlar örnek alsın diye yazdım sen üzerine alınma sahte profil
Soran1 yılErkek değilim kızım amacım dalga olsa ben bukadar herkesin yorumuna cevap verip yardım istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
1 yılBak sen, çok yorgunmuşmuş da dışarıda vakit geçiremiyormuşmuş da bana gelsenmiş miş beyefendi sanki toplama kampında örs taşıyor. Gidilmez
12 Yorumla- 1 yıl
Adam hakli
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYa siz delirmişsiniz git de gör ebenin mabadını ahshsh
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılGitmemen gerektiğini idrak edecek aklın yok ve buraya mı soruyorsun.. Bu kadın milleti ne m'al ne saf Yarabbim yaaaa. Bi haftalık diyor bide 🤣🤣🤣
00 Yorumla Eğer istediğini alırsa sürekli ister. Eğer sürekli istemesi de sorun değilse git.
01 Yorumla
1 yılAmaç belli. 1 haftada evine çağırıyorsa, beraber dışarıda vakit geçirmek istemiyorsa amacını cok net belli etmiş zaten
00 YorumlaSakın gitme seninle ayni seyleri yasiyoruz Şu an isini gordukten sonra mesaj bile atmicak hatta benimkinin sevgilisi varmis ve pensni acmasi da ne ya tam sapk
17 Yorumla
- 1 yıl
O sana duygusal bisey beslemiyo ve sende kendini kaybedecek kadar olmadin sadece neler olacagini merak ettin ve olmasina musade ettin ve bisey hissettigin biriyle olsun istedin o kadar ama onun niyetinin sanmiyorum duygusal biseyler olsun ve 1 haftalık kesin net sadece niyeti cnsllik
Soran1 yılNe diyim sence
Soran1 yılEkledim seni canim
Soran1 yılAynı şeyleri yasioz
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha ilk zamanalrdan eve cagiran biriyle olmaz knk hala ogrenemediniz şunu ya
21 Yorumla
Soran1 yılArabada yakın temas kurduk biz şimdi eve gidersem daha fazlası olur afedersin araba da mememi emdi o yüzden ben bana ilgisi var ama ilk haftadan basitlesmek istemiyorum o ise bende değerin değişmez diyor ama sikilacagindan eminim
1 yılSakin gitme hasne fisne yasamak istemiyorsan
00 YorumlaAsıl basit görürünwn O!
1 haftalık flörtünü ne diye evine çağırıyor böyle bir slklık mı olur?00 YorumlaAynen aynen git bir silkin gel sen kendine o zaman gelirsin birisinin dürtmesi gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. git git yorgunluğunu seninle atacak muhtemelen 🤣🤣
00 YorumlaHahaha yorgunluk seni ece atmak için bahane. Onun niyetini anlamayacak kadar saf olmayın 😅
00 YorumlaYorgun ve dışarda buluşmak istemiyor öyle mi geçsin bunları çocuk mu var karşısında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen burdaki soruların dalga geçme amaçlı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılSadece 1 haftalık flörte bu kadar rahat alan vermen sıkıntılı. İlk önce ilişki temellerini belirli bir noktaya getirmek gerekiyor. Karşı tarafın amacı farklı olabilir ve ileride çok pişmanlık yaşayabilirsin.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dışarda harcama yapmak istemiyor ve seninle daha yakindan ilgilenicek🤣
00 Yorumlagidicen işte ablacım yeme bizi. sen de istiyorsun oynaşmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılKlasik erkek yalanı senin zaafın olduğunu görmüş Yarım kalan işi tamamlayacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. git ya ne olcak. hızlanır ılıskınız işte samimiyet artar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOraya gidince olacakları biliyorsun. Eger istiyorsan git. Basit görünüp görünmemekten ziyade sen seks yapmayı istiyor musun istemiyor musun o önemli.
03 Yorumla
Soran1 yılBen bakireyim
Cevap sahibi1 yılZaten bakirelik gitmiş bence o şeyleri yaşayıp hala bakireyim diyebiliyorsan onu bilemicem. Yapmak istiyorsan yap. Yapmak istemiyorsan yapma
1 yılGidersen olacaklari biliyorsun sana kalmış bir seçim.
02 Yorumla- 1 yıl
E yani böm böm bakiscaklarmi😀
- 1 yıl
Ben emrivakiyi sevmem yani açıkça konuşulur, konuşulmayan şeyler içten pazarlığa girer. Böyle insan ile bakkala bile gidilmez. Sen duruma göre sınırlarını kaldırır misin?
Gizli Üye(30-35)1 yılSakın yapma gitme ben bu hatayı 21 yaşında yaptım nerdeyse başıma kötü şeyler gelecekti tacize ugradım tecavüz olacaktı yapmadı zor ikna ettim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır tabiki niyeti sevişmek sende istiyorsan gidebilirsin ama
11 Yorumla
Soran1 yılEvet yeni tanıştık ama arabada öpüştük ve kıyafet üzerinden surtundü ve acti bana yalarmisin dedi istemedim ikimizde çok arzuluyoruz birbirimizi ama ben evine gidersem daha da degersizlesirim diye düşünüyorum o ise diyorki senden asla sogumam sadece sen ile uyumak istiyorum istemeyecegin birsey olmaz diyor ama ben kendimi tutabilecegimi düşünmüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılHayatını s*kmesini istiyorsan gidebilirsin senin kararın ama biz kızları bu durumda kük görüyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten daha önceden erkeklerle yakınlaşmışsın bununla da birşeyler yaşarsın sıkıntı olmaz alışkınsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanilip atilcakdan git iyy erkek secimine bak rezil
03 Yorumla
Soran1 yılNesi kullanıp atılmak iki insan birbirini arzulayamazmi
Cevap sahibi1 yılNeden sizi sevmeyenleri seviyorsunuz ki. neyse bb
Cevap sahibi1 yılNerden tanistin
Cinsellik yaşayacaksan git
01 Yorumla
Soran1 yılCinselik değilde sence yaşarsam onun gözünde değersiz olurmuyum
Gizli Üye(18-24)1 yılMuhtemelen seni bozmak için çağırıyodur sakın gitme dd
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSa lak misiniz ya bunlar bu cesareti nerden buluyor mkkk
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1 haftalık flörtünle hemen bi şeyler yaşamissin ztn basitsin bu durumda harbi slksiniz sonra bide ağliyorsunuz
Cevap sahibi1 yılİlk buluşmada çocuğa vermişsin resmen ösdkks
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAkıllıca, sevişmeyeceksen sevgili gereksiz bir şey...
00 Yorumlahayır tabiki de kızım aklını mı kaçırdın belki 2 gün sonra ayrılacaksınız illaki birbirinizi bi iyice tanıyın zaten daha flört dönemindeymişsiniz
012 Yorumla
Soran1 yılEvet yeni tanıştık ama arabada öpüştük ve kıyafet üzerinden surtundü ve acti bana yalarmisin dedi istemedim ikimizde çok arzuluyoruz birbirimizi ama ben evine gidersem daha da degersizlesirim diye düşünüyorum o ise diyorki senden asla sogumam sadece sen ile uyumak istiyorum istemeyecegin birsey olmaz diyor ama ben kendimi tutabilecegimi düşünmüyorum
Soran1 yılEvet cidden yalan ama bana samimi geliyor ya da ben inanmak istiyorum ona sevgi eksikliği ama daha önce ki sevgililerim le de yaptım değerim belkide ondan azaldi
Soran1 yılİnsan yan yana gelince illa arzuluyor bizdede öyle oldu daha ilk bulusmadan
Soran1 yılYani haklısın ama şu an mesela konusuoz aşırı ilgili
Soran1 yılSizi ekledim konusabilirmoyiz
Soran1 yılSize mesaj gonderemiyorum Xper seviyem yetmiyor
Git hırsızlık yap travması olsun bidaha çagıramasın kimseyi
21 Yorumla
1 yılAy bisi dicem bence gitme he yani tabi karar senin ancak 1 haftalik flortede guven olmaz yani 😧 ne yapacagi belli olmaz
00 Yorumlaİstediğini alınca bırakacak seni , soruyu sordun ve mantıkla uygulayacaksan sakın o eve gitme.
07 Yorumla
Soran1 yılBurdan yazarmisiniz
Soran1 yılXper yetmiyor
Soran1 yılBekliyorum canim
1 yılMalum birlikteliği yaşamak istiyorsan gidebilirsin
00 Yorumla
1 yılAsla gitme insan napca belli olmaz 1 sene sevgili olsanızda başka güzel buldukmu hic düşünmede siler
00 YorumlaGitme ya daha 1 ay olmuş kuş gibi hassas takıl cepte bilmesin seni;)
00 Yorumla
1 yılNet bir seyler yaşanır sen de iradene hakim olamazsin bunu bilerek git
00 Yorumla
1 yılSakin gitme evine mevine
11 Yorumla
- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem