Ben çok açık modellerden ziyate böyle gizem oluşturan modelleri seksi buluyorum. Bence tangadan daha güzel bir model. Ki bunun altına tanga giyse zaten çok fena durur.
Bi sitem seziyorum. Denize git ve tadını çıkar. Gören görsün bakan baksın ama günün sonunda o senin sevgilin bive bakan da gören de geçmişte kalır kimse bilmez sevgilinin öyle dolaştığını
Arkadaşımın mayosu buydu ben beğendim şahsen. Bir de arama butonuna kadın şortlu mayo yazın ordan başka modellerde çıktı etekli falan var onlarda gayet güzeller
Bi nevi göstermeye gidiliyor dostum. O baldırları bu kadar çıplak dolaştığı başka bir yer yok dimi. Normalde daha kapalıdır. Ama mayo giyince baldırlar tamamen çıplak. Bu seni zorlar biliyorum kıskançsın ama gerçekten çıpşak baldırlar ve sen poposunu örtsün bari diyorsun yani baldırların çıplak kalmasını çoktan kabullenmişsin erkeklerin gözü önünde
Hmm merak da etmedim değil ama şort giy desen bozulur buna. O bacakkar mecbur çıplak olucak. Ama çok kiloluysa zaten kendisi de mayo giymek istemez kapatmakmiçin
En İyi Cevaplar