Erkek arkadaşımla 3 senedir beraberiz önceden kıyafetlerime karışmazdı ama son zamanlarda karışıyor işler ciddiye bindi evlilik olcak birden karışmaya başladı tartıştık o Bi giysi için olmuyorsa zorlamayalım dedi bende tamam dedim. Bunu attım hoşuma gitti alcam diye ondan sonra başladı Napcam ben. Bluz bu bunun için rest çekti
Sevgilim bu bluzu alacağım için bana resti çekip ayrılmak istedi. Ne yapmalıyım?
Yeni nesilde herkes deyyuslaşıp, kavatlaşmamış. Umut var. Hayatında bir erkek varken hala beden teşhirciliğini eskortlar yapar. Çünkü bir müşterinin parası yetmez. Senin iyi bir kız olduğunu düşünüyorum ancak feminizm gazını yiyorsun. Amaçları kadınları seks objesine dönüştürüp, erkekleri kadınlardan soğutmak, kadınları yalnız ve savunmasız bırakmak ve üzerlerinden yaygara ile fon almak. Gidin bir kadın derneğine bir hastalıkla ilgili para yardımı isteyin. Kovarlar. Ama ben fuhuş yapacağım derseniz, desteklerler. Hayvan gibi çıplak gezen meriçlerle, insan gibi bir şeyler giyen erkeklerle takılır.
Bu da şimdi olmuyor yani adam insan gibi giyinmeyi bilmiyorsun ama şu var sen haklısın maalesef sen zaten böyleymişsin sonraddan sana bir şey yapamaz baştan kabul etmeyecekti kabul ediyorsa da bir halt söyleyemez ben senin gibi kızları kabul etmem istemem baştan yok derim sonradan değişir bu hal ve hareketleri giyimi filan olmaz böyle bir kızdan bir halt olmaz ne eş olur ne anne olur zarar böylesi
Şöyle düşün. O etek giymek istese tepkin ne olurdu? Eğer tabii ki karışırım erkek adam etek giymez diyorsan şu anda haksızsın. Ama karışmam saygı duyarım, onun tercihi diyorsan hakkın var. Yine de evlenmek üzere olduğun kişiyle bir kumaş parçası için ayrılmayın. Ortayı bulun. Daha tatlı dille ona düşüncelerini anlat eminim ki yumuşayacaktır.
bi sg diyemedin mi. senle ciddi evlilik düşündüğü için değil seni artık malı olarak gördüğü için kıyafetine karışıyor. sen de onu dinlersen bi güzel finoluk yapmış olursun aferim. başta sen nasıldıysan seni öyle kabul etmek zorunda değiştirmeye hakkı yok sen de rest çekemedin mi
evlılık sadece sevmek degıl saygıdır... Şu an sana yaptıgı saygısızlık ve senın ona yaptıgın saygısızlık. sen onu kırmadan haklısın senın yanında gıysem olur mu dıyebılırsın? veya aıle ıcınde gıyebılırsın. o ınsanda sana o kadar sert davranmamalı pekı demelı nasıl ıstersen ama orada gıyme lutfen dıye bılırdı. bunu kötu nıyetle demedıgını bılıyorum. sana guvenmedıgınden de degıl ama erkekler bayanlara öyle bakıyor kı. bız sevdıgımızı paylasamıyoruz. zamanında annen baban karısmamıs esın bıle olsam ben karısmam. ama sana orada burada gıyme ama ıstedıgın yerde gıy dıyebılecek bırıyım. bu dedıgımı dusunun bırbırınızı kırmadan evvel.
yeri geldiğinde insan sevdiği için canını veriyor ama sen sevdiğinin çizgilerine bile saygı duymuyorsun sanırım iki tarafta birbirinin sevmediği istemediği şeyleri yapmaması gerekir ki aşk uğruna bazı şeyleri feda etmelisiniz , bir kıyafetten vazgecemiyorsunuz ama bunun için ilişkinjzden vazgecebiliyorsaniz siz ayrı dünyaların insanisiniz birbirinizi kırmadan yollarinizi ayırın derim ne sen üzül nede o adam üzülsün
sonuçta bir ilişki içinde olduğunu unutma seni seven bir adam varsa ki bu giyim tarzı başka erkeklerin iştahını kabartacak cinsten ise giymemen gerekir.. inat edip giyiyorsan da o adamin seni terketmesi normal bir durum
Genelde böyle olur zaten. Önce anlayışlı saygılı ayaklarına oynarlar belli bir süreden sonra gerçek yüzleri ortaya çıkar. Bugün buna karışan yarın nelere karışır kim bilir. Direkt ayrıl ki kararlı olduğunu görsün ve cesaret bulamasın.
Benim düşüncem kimse kimseye karışmamalı kıyafet konusunda evlenilse bile isteyen istediğini giyer bu herkesin kendine kalmış bir şey kişisel tercihi kimsenin karışmaya hakkı yok bugün bunu söyleyen insan yarın saçma sapan şeylerden sorun çıkartır yol yakınken boş ver bence hayır gelmez ondan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 yılın sonunda sırf bu sebepten ayrılıyorsa yarın bi gün yüzük takıldığında milletin gazına gelip yine ayrılır. Saçma olan kıyafet problemi de değil kıskanç olan insan flört dönemi biter kıskançlık huyunu belli eder, daha çok sahiplenir. 2 sene sonra kıskançlığı başlamaz. Bence sinirleri bozuk ve öfkesini senden çıkararak egosunu tatmin ediyor.
İnsanların seni yanlış yönlendirmesine kulak asma ayrıl diyenlere özellikle sakin kafaca oturun birbirinizi dinleyerek anlayarak konuşma yoluna gidin onun kaygılandığı noktada ona güveni ver problem çözülür
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana diyo ki kime kendini ispatlamaya çalışıyosun. Böyle diyince sinirlendim hoşuma gidiyor ki alcam dedim sordum ona. Bunun için olmuyorsa bitsin gibi imada bulundu
Eğer sana böyle diyorsa iki ihitmal var ya 1. Sinirden söyledi 2. Seni gerçek anlamda sevmemiş böyle ufak bir detayda sana bu imayı yapmış onu sen daha iyi tanıyorsun hangi seçenek daha yakın ona? Aşırı kıskanç bir insan mı?
Önceden kıskançlık hiç yapmazdı karışmazdı ne giydigime nereye gittigime ama son 1 senedir karışıyor herşeye naptıgıma nerde olduguma herşeye. İlk zamanlar böyle olsa tamam ama sonradan oldu bide ben bu tarz giysiler seviyorum oda biliyor. Dogulular bide
Belkide gelecek eşine sırf bluz giydiğin için ayrildin ha uzur dilerim de yeterince sevememissin o bluzu giymedende olurdu mesela neyse hayırlısı olsun ne diyim
Pardonda asil sıkıntı erkekte. tamam kıskana bilirde alt tarafı bluz ve kız alıp giymek istemis sevgilisine guzel gozukmek istiyo belkide ne var bunda gayet normal bugün bluza karışan yarin kim bilir neye karışır
kanka bilmiyorum çok sıkıntı konu, millet bön bön bakıyor gerçekten, kendini özel tutmak diye bir şey var. ama onlar bakmasın ben giyerim diye bir görüş de var ben de ikisinin arasındayım. içinden nasıl geliyorsa öyle olsun hayırlısı olsun diyeyim
Bu kadar açık giydirmek istemiyor demek ki iş evliliğe geldi mi erkeklerde bu durum biraz fazla yaşanıyor 3yıl az değil emek verilmiş ortak yolu bulmanızı öneriyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu çok seviyorum ama ben aileme kıyafet konusunda taviz vermedim hiç. Bunun için bitirecek mi yani ya da bana kalıyorsan kal veya git demesi mi daha dogru degil
Rest çek, kapıyı göster. Kendini vazgeçilmez sanmasın. Nasılsa köpek gibi pişman olup gelecek sana. %99.999 işe yarar bu taktik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim sevgilimde kiyafetlerime karışyor 1 senedir birlikteyiz sevgi varsa mecbur dediklerini yapıyoruz bizi kendi istedikleri gibi olmamizi istyorlar bazen zoruma gidiyor ama yapacak bisey yok heves olarak kursagimzida kalyor bazı şeyler
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya en başından karışsa zaten karışıyordu derim ama bugüne kadar bir şey demeyip sonradan karışması beni geriyo. Bunun için olmuyorsa şimdiden olmasın denir mi
Denmez tabi benimkide oyleydi hatta bilseydim başında söyleseydi buna kızarım suna kızarım diye git istedigin gibi birini bul derdim daha sonraki tartışmalarda hep dedim ama sevgi olunca vazgeçmek kolay olmuyor göz dagi vermiş sana daha dikkatli olman için takma kafaya çok takarsan sen üzülürsün uzatma böyle konularda aranıza soğukluk girmesin
Sorun şu ki ben aileme taviz vermiyorum bu konuda oda bunu çok iyi biliyor. Alttan alim giymiyim desem içimde kalıcak heves edicem o mutlu sanarken mutsuz olcam. Çok seviyorum ama büyütüyor sanki ne istedim
İnan ayni sekildeyim bende daha geçen sadece ev den çıkıp baska eve dünürümuzun evine taytla gittim diye 3 gun konuşmadık onlar bizim gözümüzle bakmyor çok farkli bakış açıları var ve ne yapsak bu durumu kabullendiremeyiz ailemiz bişey demezken onlarin daha kocamiz bile degilken bukadar karismasi bizi kötü etkiliyor ama onlar bu konuda anlayışlı degilller ve olmicaklar maalesef
Senin giyim stilini biliyor en başında, şimdi değiştirmeye çalışmak niye. Ben buna ikiyüzlülük diyorum. En başta kendini gizlemeyecek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Adam haklı. Ne kadar meraklısınız arkadaş mahrem yerlerinizi herkese göstermeye. Eşiniz olacak kişiye özel olmayı öğrenin azıcık
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kapalı biriyim ama sevgilim bana açık saçık şeyler atsa bunları giyeceksin bunlar dışında bir şey giyemezsin Hadi ordan derdim Hayatına şimdiden mudahale etmeye başladıysa yandin
Bence seni kısıtlayan birisiyle birlikte olup kendini yıpratma. Seni her halinle sevicek sana güzel mi degil mi diye önerilerde bulunucak birisi olmalı böyle bir insan için üzülmene değmez :)
Sana senin sahibinmiş gibi davranmasına izin verme bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bluz bahane düşünce tarzlarınız farklı demekki bitmesi hayırlısı olmuş evlendikten sonra bu baskılar iki katı artardı konu seviyor sevmiyorda değil aile yapısı yetiştirilis tarzı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Giyim tercihine saygı duymayan biriyle kafalarınız çok başka demektir. Başka konularda da anlaşmazlık çıkar. Tutucu biri.
Belki şöyledir; ilk zamanlar takılmalık baktığı için gözüne hitap etmen hoşuna gidiyodur , şimdi evlilik düşündüğü için benden başkası görmesin krizine girmiştir. Çomarlar böyle yapar çünkü.
Ben bu tarz tiplerden nefret ederim. Gerçek sevgi varsa 3 sene üstüne bi bluz yüzünden kız arkadaşından ayrılmazsın. Bomboş çar. Sakın taviz verme. Akıllı olsunlar. Kapalı kız istiyosa kapalıyla olsaydı , seni böyle sevmiş 3 sene böyle kabul etmiş. Şimdi ne bu tripler mağarasına dönsün.
İş ciddiye bindiği için karışmaya başlamış işte sıradan biri olsaydın onun için karışmaya tenezzül bile etmezdi bir kıyafet için ilişkinizin bitmesine değmez bence her ilişkide tabi yasaklar olucaktir
Bluz yüzünden değil Sevgilim beni köpeği olarak görüyordu üstüme kıyafeti o seçiyordu der Bugün en küçük kararına saygı duymayan yarın kariyer hayatınla ilgili de karara saygı duymaz Evde otur çalışma der gezme der