Vallaha hiç bilemiyorum. Ben kolye takmadığım için şal severdim. Ama kolye hediye etmiş olsa Sevgilim onun hediyesi diye taktırdım yine. Sen kendin düşünmen lazım kız nasıl biri. Ne sever diye.
benim anam açık sonra sorumsuzun teki ben onla hiç yaşamadım sen kendi anana sor sorsam dinci çıkarsın ama ana bacı katarsın senin dinini allahını düdükleyeyim
Çok kişi dudukledik aralarında bacın karın kızında olabilir lan sn dinden çıkarak belanı bulmuşsun zaten toprağın altında yılanlar şeyine girince anlarsın haa bukadar dine kufrediyon ya eminol şuanda yerini bilseydim evinden çıkarıp ailenin gözünün önünde s krdmmm birazcık gtn varsa numara at bulunduğun yere geliyim bak bakalım snin kanınla pohunu nasıl bir yapıyorum
sen anca elini zi. kersin islamcı * geleceğini bilsem veririm çok erkeksen sen var numaranı bana ben bizim arkadaşlarla ananı bacını varsa karını zi. kiriz sende bakarsın ben allaha islama küfür etmiyorum saçma ve boş oldunu söylüyorum ya islamcı orspusu başı kapalı kukusu tangalı anana selam söyle belki ben ya da arkadaşlar zikçmilştir çok başı kapalı kara kaşlı orspu ziktik senin ananda aralarındadır ama nolcak siz zaten anacı birbirini düzün tarikatcı islamcılarsın size bi kereden bi şey olmaz dimi pez. enklik mesleğiniz sizin
ayrıca asıl belada olan sensin din diye bir şey yok biraz ya biraz bilimle ilgilenseydin okusaydın sorgulasaydın araştırsaydın bilirdin siz anca işsiz güçsüz gezerek zengin olmayı ama gerçekte cebinde beş kuruş parası olmayan eziklersiniz bir de sizi düdükleyen erdoğanı savunursunuz
Arkadaşlarımla diyor birde küçük velet olduğun burada belli oldu oyuzden tartışmayın sonlandıryom baban sayılırım babana saygı duy😂😂😂 çok pubg oynsmissin etkisinde kalmışsın snin ananın bacinin karinin kızının yeğenlerinin aaa mini gooot unu dagitiyim😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk resimde ki şal güzel. Takınca seni hatırlar. Kolye de güzel. Ben sonuncuyu daha çok beğendim
Hangisini beğenir şal mi kolyemi
Vallaha hiç bilemiyorum. Ben kolye takmadığım için şal severdim. Ama kolye hediye etmiş olsa Sevgilim onun hediyesi diye taktırdım yine. Sen kendin düşünmen lazım kız nasıl biri. Ne sever diye.
İnce ten tengi çorap al türbanlılarin hepsi bayılır ince çorapa
İnce ten rengi çorap al malum çok seviyorlar giymeyi
Bence hediye ceki hediye et, kendisi diledigi birseyi alsin.
saat tarzıda alabilirsin güzel kapalı diye şal vs alma bence herkes oyle alıyor :D
Saks0 çektirirken çilekli kayganlaştırıcı al değişiklik olsun
Bunu sna alsam sn denesen benimle
Hmm türbanlı sevgilin kadar iyi yapacağımı sanmıyorum yine de sağoll
Deneyelim ona göre puanlayalim tadını alan bırakmıyor aç gizliliğini bakalım
Gerçekten türbanlılar sksoda o kadar iyi mi😄
Çok açık olan götürdüm cidden samimiyim beni ve benimkimi görsen vazgeçmezsin gizliliğini ac bir kaynasalim canım 😊
Ben türbanlı merak ediyorum
Yok sn gizliliğini ac bir deneyelim biraz tadına bak
Ee burada boş yaparken türbanlı sevgilinin ağzını döllediler bile
Geçmiş olsun nediyelim gel sninkinide ben dollim 😊
Haha sevgilinle ne kadar ileriye gittiğini söylersen yazabilirim sana
Hadiii naz yapma bee yavrum ☺️
Byr
Aç gizliliğini hadi kocan geliyor
patlıcan al salata al kapalılar bunları çok seviyor ha bi de havuç
Anandan biliyorsun sanırım
benim anam açık sonra sorumsuzun teki ben onla hiç yaşamadım sen kendi anana sor sorsam dinci çıkarsın ama ana bacı katarsın senin dinini allahını düdükleyeyim
Ananı bacını karını kızını s krmmm😊
sen anca elini düdüklersiin allahçı islamcı pislik
Çok kişi dudukledik aralarında bacın karın kızında olabilir lan sn dinden çıkarak belanı bulmuşsun zaten toprağın altında yılanlar şeyine girince anlarsın haa bukadar dine kufrediyon ya eminol şuanda yerini bilseydim evinden çıkarıp ailenin gözünün önünde s krdmmm birazcık gtn varsa numara at bulunduğun yere geliyim bak bakalım snin kanınla pohunu nasıl bir yapıyorum
sen anca elini zi. kersin islamcı * geleceğini bilsem veririm çok erkeksen sen var numaranı bana ben bizim arkadaşlarla ananı bacını varsa karını zi. kiriz sende bakarsın ben allaha islama küfür etmiyorum saçma ve boş oldunu söylüyorum ya islamcı orspusu başı kapalı kukusu tangalı anana selam söyle belki ben ya da arkadaşlar zikçmilştir çok başı kapalı kara kaşlı orspu ziktik senin ananda aralarındadır ama nolcak siz zaten anacı birbirini düzün tarikatcı islamcılarsın size bi kereden bi şey olmaz dimi pez. enklik mesleğiniz sizin
ayrıca asıl belada olan sensin din diye bir şey yok biraz ya biraz bilimle ilgilenseydin okusaydın sorgulasaydın araştırsaydın bilirdin siz anca işsiz güçsüz gezerek zengin olmayı ama gerçekte cebinde beş kuruş parası olmayan eziklersiniz bir de sizi düdükleyen erdoğanı savunursunuz
Arkadaşlarımla diyor birde küçük velet olduğun burada belli oldu oyuzden tartışmayın sonlandıryom baban sayılırım babana saygı duy😂😂😂 çok pubg oynsmissin etkisinde kalmışsın snin ananın bacinin karinin kızının yeğenlerinin aaa mini gooot unu dagitiyim😂😂😂
ben senin sülaleni dağıtrım çocuk olan sensin ezik şey
Şal alma cunku herkes aynı kumastan şal kullanmiyor. Sadece renge bakarak şal secilmez
sonsuzluk ve ortasinda gul. olan kolyr harika
Kırmızı mi beyazmi
ikiaide guzel ama beyaz bence
Türbanlıdir ama kolye anlamlı gelirmi beğenirmi
olsun turbanlilae kolye takmiyor mu
Sondaki mor kolye güzel.
Atezime giriş kitabı.
üzerinde namaz kılacağı halıdan alabilirsin
En Son ki kolyé guzelmis
Türbanlıdir snce şal mi kolyemi beğenir
Takı daha iyi bence oda sever büyük ihtimalle
bikini al sana giysin evde
Kolye
Şala göre kolye daha anlamlı
Hmm pki hangisi
Sonuncu mor olan
2 veya 3. kolye
Tabiki anlamlı gelir
Son kolye güzel
Kolye
Neden gelmesin? Onlar da kolye küpe vb şeyleri takıyorlar 😂😂
Hmm pki hangisi
Herhangi birisi olur
İlk resimdeki şal bence
Kolye
Kolye daha iyi esas arkadaşı da alabilir begenirmi zevkini bilmiyorum
Hangi kolye pki
Güllü olan olabilir Sonsuzluk ta
Kolye olabilir
Bu projeksiyon kolye var ona bak istersen
İsmi nedir
Projeksiyon kolye diye geçiyor 100 dilde seni seviyorum yazıyordu reklamlarda gördüm
Yıldızlı kolye
Turban
Hangisi