Yoruldum artık pes etme zamanım gelmiş dimi?

2 Yıldır evliyim çok yoruldum artık çok dengesiz , onun dengesizliği beni de dengesiz yaptı, Tam mutluyuz o sırada herhangi birşeye sinir oluyor bağırıp çağırıyor aradan yarım saat geçince düzeliyor çalışıyorum borçları var evin tüm masrafları yeme içme faturalar hepsi bende sadece kirayı ödeyebiliyor eve geliyorum yemek yapıyorum çamaşır yıkat ser evi temizle bulaşık her şey bende, Osadece oturuyor herşeye laf ediyor çamaşırlarımı düzgün katlamamışsın iişte yemekte bazen çok yorgun oluyorum tek çeşit yemek oluyor beceriksizsin diyor. Evde bir tane dağınık bişi görse çok pissin sürekli laf laf habire azar dün çarşafları değiştirdim bugünde iş yerindeyim mesaj atmış çarşafları ne iğrenç takmışsın bu nedir böyle diye özellikle düzgün taktım evi esir hayatı gibi hissediyorum sürekli elimde bez klorak temizliyorum falan her ayrıntıyı düzeltiyorum her ayrıntıya daha çok hakaret ediyor dediler o konuşsun sen sus dinleme konuşur konuşur susar cevap verince kavga ediyorsunuz ama susunca da ben konuşup laf söyleyene kadar laf söylemeye hakaretlerini arttırmaya devam ediyor çok sabrettim sustum bekle bakalım düzelir dedim hamile kaldım 8 haftalıkken bebeğin kalbi durdu , sürekli laf sokmasına sinir oluyordum ağlıyordum belki de stresten öldü bebeğim. Bıktım artık çok da seviyorum sevmek mi yalnızlık istememek mi bunu da bilmiyorum birdaha bunun yüzünden kimseyide sevemem korktum artık erkeklerden babam 4 ay önce vefat etti annemin evine dönsem kadın kendi düzenini kurdu birde bana üzülecek hergün o kadar çaresiz ve arada kaldım ki artık ne yapacağımı bilmiyorum sizlerde bırak diyeceksiniz biliyorum tek çare de bu ömür geçmez ama korkuyorum işte başarabilir miyim ki pes etmelimiyim bu şekilde ki ruh hastası düzelmez dimi

Yoruldum artık pes etme zamanım gelmiş dimi?