• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
108
Yapay Zekaya Sor

Babasının Prensesi.

İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli?
Babalık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Alakası yok. Bazı kızlar dominant, erkeksi davranıyor. Benim de başıma geldi. Kız evime gelecekti. Kendi arayıp duruyordu. O dominant, lider olmaya çalışan konuşmalarından sonra kıza yazmayı ve aramayı bıraktım. Çünkü agresif de davranıyordu ve işin bokunu çıkardı.

Kadın feminense, erkek de tam maskülen potansiyelini çıkartır

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ƞextlevel
    ƞextlevel Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bazı kadınlar ilk adımı direkt "Evlilik Teklifi" zannediyor haliyle bu durumdan çekinen erkek zaten hiç bir şekilde ne adım atar ne ilk adımı atar 😅

Kadınlar "Bana adım atacaksan önce ciddi düşündüğünü bilmeliyim emin olmalıyım" fikriyle hareket ettikleri için de o ilk adımı her şekilde başarısız sevimsiz bir girişim olarak görüp reddedebiliyor ya da düşünmek için zaman istiyor.

Sonrası malum..

0
    0 Yorumla
  • eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.

sizin gibi yoklukta değildir.. duygularından emin olmak istiyordur.. iyice tanıyayım diyordur.. ciddi düşündüğünden iki adım ileri bi adım geri duruyordur.. sizde azıcık alan bırakın bunaltmayın.. olayın özü karşındakini bunaltmamakta... yoksa kaçar gider.

0
    11 Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Bişey sorucam evli veya bekar erkekleri en çok ne bunaltır yani bazen eşim bana çok detaycısın çok bunaltıyorsun diyor bundan kastı ne olabilir

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

@kokişş onu eşine soracaksın. ilişkiler mükemmel değildir. bazen orta yolda buluşmak iki tarafında istemediği bi durumdur.. ama ne yaparsın.. anlayışlı olmak ve üslup olarak nezaketle konuşmak en güzelidir.. beni şahsen istediği şey olmayınca çocuklaşan kızlar yoruyor.. cilve isterim ama böyle değil.. acıyoruz kanıyoruz sonra tepemize çıkıyorsunuz.

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Acıyıp kanmayın abicim yani yeterli ilgi muhabbet sohbet varsa bence kadında ileri gitmez zaten herkes farklı bir karakterde bir tutamayız

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

İşte şu an eşimle küsüz ve en son bunu dedi beni çok sıkıyorsun diye sende yazmışsın buna benzer bir şey senden fikir alayım dedim bunaltmak ve sıkmak sizin için ne demek onu de

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

@kokişş bi şeyi sürekli tekrar etmek olabilir.. yani bi erkek sizin için yapabileceği bişeyi zaten hemen yapar.. ama maddi bişeyse yahut mizacına uymayan bişeyse istediğiniz şey.. sürekli tekrar ediyorsanız.. bunaltabilirsiniz.. aranızda ne geçti tam olarak özelden yazın isterseniz bi yardımım dokunur belki

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Ailesi daha doğrusu yengeleri yüzünden biraz mesafe koy bir çizgin olsun herşeyi anlatma bu kadar rahat olma bazı şeyler bizde kalsın falan ve araları çok iyiydi bende evlisin biraz daha dikkat et bu kadar samimi olmanızı istemiyorum dedim felan beni farklı anladı sen görülmemi istemiyorsun kıskanıyorsun ikimizde bu durumu daha atlatamadık maalesef ne o mesafe koyuyor ne ben alışabildim

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

@kokişş samimi olma derken flörtöz anlamda bi ima mı içeriyordu bu sözünüz? cümlelerde virgül olmayınca ya da nokta anlamak zor peş peşe..

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Hayır kötü anlamda veya flörtöz değil sadece eşim herşeyi cok anlatır birlikte dedikodu yaparlar bide kadınlar biraz daha dikkatli olmaları lazım bir erkeğe karşı kim olursa olsun yani agır olun abicim ne bu samimiyet evli artık yani herşeyide bimeyin sormayın

Yorumla
    • eleguneferidun
      eleguneferidun
      1 yıl

@kokişş aynı durumu sen bi erkeğe yapsan ne tepki verirdi diye sor sende ona.. bi erkek arkadaşım olsaydı böyle samimi akrabamız ne yapardın de..

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Karşı çıkmazmış sormuştum daha önce 😏

Yorumla
    • kokişş
      kokişş
      1 yıl

Bende fikrimiz aynı olmak zorunda değil dedim senin için sıkıntı değil ama benim için olur dedim

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Babasından istemeye de gidelim telli duvaklı damat olurlar.

12
    2 Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Ben okeyim.

Yorumla
    • Bilemicemmm97
      Bilemicemmm97
      1 yıl

Bana uyar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

96

Cevap

112

Cevap

• Kauren m
    Kauren Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    1 yıl

Adımı illa erkek atıcak diye kural yok. Bu eşitlik olmuyor sirkeli kız atıcak ise. Evlendiğimiz zaman çocuklarınız size, ilişkiyr kim adım attı diye sorduklarında gururlu şekilde ben adım attım, ben adım atmasaydım bu ilişki olmayacaktı demeye de hakkın yok.

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Erkeğin ilgisi varsa prenses denebilir ama genelde bunun spesifik sebepleri olabiliyor. O yüzden ön yargılı olmayalım :D

0
    1 Yorumla
    • Mygril8888
      Mygril8888
      1 yıl

İlgi olduğunu nasıl anliycazki

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Genelde karşı taraftan beklerdim, bekledim hep artık beklemiyorum, istemiyorum! 😅

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Onlar ne yapsın. Çok öne çıkan bir özelliği (görüntü, kültür, para vs.) olmayan erkekler hamle de yapmıyorsa, çevrelerinden müdahale olmadıkça (görücü usulü, arkadaş tanıştırması vs.) mümkün değil sevgili bulamıyorlar.

Hamle yapıp cılkını çıkartmayana bile anında y*vşak deniyor. Ne yapsalar yaranamıyorlar, hani yürüseler dert yürümeseler dert. Açık ara en beterleri herkese yürüyenler tabi. Bu ön yargının oluşmasının sebebi onlar.

5
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere, genellikle ilişkilerde daha aktif ve girişken olmalarını öneririm.😊 İlişkiyi başlatmak ve sürdürmek, iki tarafın da çaba göstermesini gerektirir. Eğer bir erkek, ilk adımı sürekli olarak karşı taraftan bekliyorsa, bu durum ilişkideki dengeyi ve heyecanı olumsuz etkileyebilir. Erkeklerin, duygularını ifade etmeleri ve ilişkilerinde aktif rol oynamaları, ilişkinin daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini sağlar.

2
    1 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

kızlara ilk adım konusunda kızların cesaretlendirmeleri gerekiyor. olası yanlıs anlasılmalardan erkekler eskiye nazaran daha cok cekinir durumdalar.

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bir kız benden hoşlanıyorsa bana bunu farkettirmek için benle iletişime geçmeli. Kendisini benden saklayarak onu farkedip hoşlanmamı bekliyorsa avucunu yalayabilir. Yazsın veya konuşsun, sohbette zaten karakterini az çok çözerim. Etkilenirsem yürürüm. Olumlu dönüş yaparsa sevgili oluruz. bu işler böyle yani...

1
    0 Yorumla
  • KongFuZi
    KongFuZi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    1 yıl

Coğrafya diyebiliriz.

Böyle erkekler tanıyorum ve haklılar. En son teklif ettikleri kişiden sapık damgası yemişlerdi.

Genellemek çok mantıksız olurdu. Ancak ne yazık ki, durum bundan ibaret.

Prenses, telli duvaklı falan demeniz çok normal. Çünkü anlamak zor, yargılamak kolay olandır.

3
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

İlk adım atıldığı zaman olacaklar korkusu olabilir mi acaba 🤔 hani bir düşünün erkeksiniz ve adım atıyorsunuz sonrası ise ne oluyor red ve kibarlık yerine absürt halde tavır ve haller eskiden olan mendil atmalar gibi bir zahmet adım atsın hanımcıklar da

0
    0 Yorumla
  • DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Eşit hissetmenin dinginligindedir, kimseyi ilahlaştirmaz, kendi de ilahlaşmaz. Hoslandigima elbet ilk adımı pekala atabilirim, ama bunu kadın da yapabilir, bunun babasının prensesi olmakla uzaktan yakından alakası olmadığının bilincindedir, zeki insandir. Kisaca delikanlı ne istediğini bilen ve kendinden gayet emin, karakteri sağlam adamdır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

bir müddet karşılıklı bakışılıp gülüşülmüşse erkek ilk adımı atmalı bu şekilde adım atmayan erkek cinsiyet değiştirsin. ama kadının haberi yoksa ilgi tek taraflıysa erkeğin çekinmesi gayet doğal emin olamayacağı ve yargılanma ihtimali olacağı için. aynı şey kadın için de geçerli.

2
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Niye erkek yapiyor zorunda mı kaldı ki emin degilse bilmiyorsa niye yapsın sapık abaza diye yaftalansın diye mi lafa gelince eşitlik var icraata gelince niye yok lafa gelince erkek olmasini biliyorsunuz icraata gelince niye babasının prensesi oluyorsunuz hep laf hep laf icraata gelince niyeyse puff oluyorsunuz türk kızısınız yaaa erkekler köpeginiz mi git diyince gidecek gel diyince gelecek hayir siz sadrazam sıpası mısınız padişah sıpası mısınız nerenin sıpasısınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Şu an bunu yaşıyorum. Ben “adamım, erkeğim, istediğimi yaparım alırım, dişi enerji ne, deme bana böyle şeyler” diye isyan eden şahıs şu an tamda bu şekilde davranıyor. Erkeklik bitmiş halde. Ne diyelim.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Geçenlerde bir kız adım attı benimle konuşmak için illa ki erkeklerden beklemeyin şahsen ben sevsem de kolay kolay adım atmam tek taraflı ilişki sevmiyorum karşı tarafında sevdiğinden emin olursam zaten ikimizde düşüncelerimizi belli etmiş oluyoruz ve beraber adım atmış oluyoruz böylesi daha güzel.

1
    2 Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Bro ya 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 buyur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hahahah şöylede bir şey adam ilk adımı atıyor. Kızlar da ya evliliğe hazır değilim kırk dereden sular nazlar vs. Elinde bulunan diğer erkeklerle iş, para, mal, mülk ve yakışıklılığı kıyaslamak için zaman kovalar. Artık erkekler olarak da bu nazı kıyaslamaya karşılıkla kıyaslama yapanları gördükçe evlilik teklifi vs etmiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • gizlihesap999
    gizlihesap999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Anlaşılmasın diye anlatmak istemiyorum. Ama, biriyle tanışmıştım ilk adımı ben attım ona bir şeyler ısmarladım. Ama ne yazık ki bir türlü telefon veya instagram istemeye çekindim. Neyse, buraya kadarmış.

1
    2 Yorumla
    • gizlihesap999
      gizlihesap999
      1 yıl

Uzun vadede çok ciddi planlar kurmuştum.

Yorumla
    • gizlihesap999
      gizlihesap999
      1 yıl

Sanırım bir daha asla onu göremeyecem. Belkide Allah istemedi.

Yorumla
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Eğer adım atmak istiyorsan adım atarsın illa karşıdaki insan adım atıcak diye bir şey yok erkek de karşısından beklemeyecek adım atıcak kadın da karşısından beklemeyecek adım atıcak.

NOKTA!

3
    2 Yorumla
    • Hsyn58
      Hsyn58
      1 yıl

.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

🤣🙏

Yorumla
  • mer_kar
    mer_kar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yok bence bu yanlış bir bilgi. İlk adimi hep bayanlar yapar erkek ilgilim seninle diye sinyal vererek. Mesela eşkiken medil atmalar felan filan. Erkek mendili kaldırdıktan sonra ilk adımı atmış gibi gözükür. Değisen birsey yok...

0
    0 Yorumla
  • kendineedebiyatci
    kendineedebiyatci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl
    İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli?İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli?

Denir...

0
    2 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

dfsfsddff kuyruk acısı

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

@haoren nası abijim

Yorumla
  • Yasam_emre33
    Yasam_emre33 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

7 yılımı verdim, bir dediğini iki etmedim. Beni heryerden engelledi. Ama abimin ve ailemin WhatsApp durumlarına bakmaya devam ediyorum. Özellikle abimin benimle ilgili paylaşırina. Şimdi şöyle bakalım benim mi adım atmam lazım onun mu?

0
    0 Yorumla
  • BeRUx
    BeRUx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 94%
    1 yıl

Duruma göre degişirr.. Bazı erkekler artık bir kadına yanaşmaya bile korkar oldular önyargılı olmamak gerek... Ve benim düşünceme göre kızlarda teklif konusunda rahat olmalı bence artık 🤓

1
    0 Yorumla
  • durubirsugibi
    durubirsugibi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

beklemek erkekliğe sığmaz ama ben hiç beklemem ilk adımı atarım attım da kaç kez, bir şey kaybetmezsin at nolcak

2
    1 Yorumla
    • onurgulmez1907
      onurgulmez1907
      1 yıl

👏👏👏👏

Yorumla
  • 6272822882822882
    6272822882822882 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

Bence erkek kişilikli aktif olmalı ben de mesela çekingen korkak erkekler cesaret verdim ama o kadar gidip de ben teklif etmem. Erkeğe samimi yakın davranırım erkek de ordan yürümeli ha yürümüyorsa bu erkekten bi vok olmaz der bitiririm çünkü ite kaka ilişki yaşamaya çalıştığın erkekte bir ilişki yaşanmıyor mutsuz oluyorsun yanında çanta taşımak gibi.

0
    0 Yorumla
  • patatessevdalisi
    patatessevdalisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Erkek sürekli kullanıldığı için artık adım bile atmaz. Akıllı olan erkek bekler sabreder beklendiği kişiyi inceler test eder sorun yoksa açılır. Yoksa oralı bile olmaz.

0
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere "kızları umursamayan, ön planda tutmayan, kendi hayatını işini ön planda tutan karı kız için kendini satmayan meşgul erkek" denir 🙂🙂

0
    0 Yorumla
  • dobracidede
    dobracidede Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 99%
    1 yıl

Toplumsal görevlere takılmadan size özel olan seçimlerle yine size özel ve güzel bir hayata yaşamanızı tavsiye ederim. Herkes toplumun istediği ve yüklediği rolleri yapmak zorunda değil

0
    0 Yorumla
  • Lum0sMaxima
    Lum0sMaxima Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Prenses 😀

Kızlar da tabiki ilk adımı atabilir ama bunu erkeklerin beklemesi gerçekten komik görünüyor

1
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bence de ilk adımı sizden beklemek gereksiz zaten nerede boş beleş insan var hemen aşık oluyorsunuz 😅

0
    0 Yorumla
  • YesMama
    YesMama Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İstese ilk degil çok adım atar. Bazı şeylerin farkına varın. İstediklerine koşuyorlar istemediklerine ali cengiz oyunları. Tabi yersen. Yemeyin işte.

0
    0 Yorumla
  • fenerlihüso
    fenerlihüso Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    1 yıl

🤣🤣🤣🤣
    Ay hiç güleceğim yoktu
    Herkes bir değil bazen ilk adımı kızlarda atabilir bu çok normal yadırgamayın

0
    0 Yorumla
  • kedikulagi
    kedikulagi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Niye zorunuza gidiyorlar ki. Oyle birisi olmalari sizi niye rahatsiz etsin? Sizlik olmayan her insana yakistirmalar mi yapiyorsunuz 🤔

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Gitmeyin erkeklerin üstüne bu kadar bazıları belkide çekiniyor duygularını belli edemiyordur olamaz mı he uyanıklarda var tabi orada haklısınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne konuda ilk adım beklediği de önemli, yani evlilik teklifi beklemesi başka bir konu çıkma teklifi başka bir konu belki evlilik teklifinde oha yani derim ama çıkma teklifini kadın da edebilir. Konuya göre değişik fikirler üretilebilir

0
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar böyle şeyleri çok abartıyor. Kız sinyal vermişse gider konuşur erkek, kız hoşlanıyorsa da gider merhaba der bir etkinliğe davet eder.

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

valla kardeş bu devirde ilk adimi atan erkek über yakisikli veya zengin degilse abaza damgasi yer o yuzden gerek yoğ

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Siz seçmeyin, siz teklif etmeyin. Genelde hayatınızda istemediğiniz ENNNNNNN leri seçiyorsunuz.

0
    4 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Biz seçmiyoruz. Etraf dişi erkolarla dolu. Sorun bu.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@günes121212 dişi erkolar hahhahaa. bu kafayla nasıl hala hayattasın? sırrınız nedir hanfendi?

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

@günes121212 size yuz vermeyen erkekler disi mi oluyor djdjdjd

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@günes121212 Güzel kardeşim, biz seçmiyoruz ne demek? Gayette açık, seçimler size ait. Bizler sadece teklif ederiz, kararı siz verirsiniz. Gayet açık yazdım.
      ilk adımı siz yapsanız bile sorun değişmiyor, yine aynı kişiye yazacaksınız. Sonrada adam şöyle yaptı böyle yaptı. Çabuk inanıyorsunuz, tamam bu genetik zaten ama gerçeklerle palavraları ayırt edecek kadar zekisiniz sanıyordum.

Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

İstemeyede kadın gitsin yeter artık diye çıkış yapacak er kişisi denirr😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

👌😂

Yorumla
  • the_olympos
    the_olympos Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.

Ağırdan satarım yoksa abaza yoklukta yılışık pozisyonuna düşersin. Kadınlar ulaşılamaz olanı sever.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sende haklısın da
      O kadar bişey istemedik ki bi yazsa bi adım atsa gerisi gelicek
      Evlenirim bile😂

Yorumla
    • the_olympos
      the_olympos
      1 yıl

Yazarsa iletişimi koparma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabiki
      Zar zor prenses yazicak koparirmiyim 😂

Yorumla
    • the_olympos
      the_olympos
      1 yıl

😅😅

Yorumla
  • Mrhbcınım
    Mrhbcınım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 70%
    1 yıl

Annesinin prensesi * babasının değil. Anne kuzusu olur onlar ay hiç çekilmeezz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bi bitmediniz mk yok erkek gelsin yok kadın gelsin yok şunu bu yapsın yok bunu yapsın bıktık mkk ilk kim görüp hoşlandığını söylesin mk sikcem aptal egolarınızı

1
    4 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Bıktıysan kendini erkek olarak görme. Erkek adam böyle şeylerden bıkmaz. Aksine. Sevdiği kasını için her şeyi seve seve yapar. Bu onların fıtratında var bir kere. Gerçi sen ne anlarsın. Zaten olmuşsun light erko. Geçmiş olsun.

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Kadını*

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      1 yıl

Ben yaptım da ne oldu @gunes121212 psikolojik sorunları vardı manyağın, işin sonunda olayın bana bağlanıp biteceğinin farkındaydım psikoloğa gitmesini önerdim tamam dedi ama gitmedi sürekli erteledi sonra zaten düşündüğüm gibi oldu her şeyi bana bağlayıp suçlayıp bitirdi. Ben onu düşünmekten başka bir şey yapmadım hep güvendim gezmeler, ev, araba (sadece evimiz olsun desede zamanla her şeyi yapacağımın sözünü kendim verdim) hala seviyorum ama o düzgün sevmemiş demek ki yalan söylemiş çünkü seven bırakamaz. Canı cehenneme, hesabımı ahirete bıraktım.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@günes121212 çok üzülüyorum... günes121212 bize "kendini erkek olarak görme" dedi... çıldırıyorum... neden... lütfen bizi erkek olarak gör günes121212...

Yorumla
  • perilihanımkız
    perilihanımkız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

piyasada saglam erkek neredyse kalmadı harbıden

4
    2 Yorumla
    • onurgulmez1907
      onurgulmez1907
      1 yıl

Bu yoruma katılıyorum. Maalesef hanımefendi çokta üzülüyorum bu duruma

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Saglam erkek=kole olan erkek

Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

Erkek senden hoşlanmıyor ama sen ondan hoşlanıyorsun diye adam sana adım atmak zorunda değil. Boş konuşmayın

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

ammınız var diye ilk adımı illa biz mi atacaz lan. d

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çok reddedilmiş, gururu incinmiş erkek demeli...

Kızlar çok dönerli olabiliyor.

Hoşlanıyorum desen " seni zikmek istiyorum" anlıyor.

0
    0 Yorumla
  • sinirlisogan
    sinirlisogan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

atınca pişman ediyorlardı artık atmıyorum olacağı yoksada pekte umrumda değil yani

0
    0 Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Zeki erkektir diğer ilk adımı atan elemanlara göre kârlı çıkan tiptir

0
    0 Yorumla
  • baal-35
    baal-35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 40%
    1 yıl

Türkiye için geçerli bu sadece yaa Allah korusun valla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Şöyle ince çizgi var karşıdaki erkeğe pas atmiyorsanız hata sizde , erkek ilk adımı atar ama sizde pas atmak zorundasınız. Turşu surat gibi ortamda geziyorsunuz böyle yaparsanız erkek niye adım atsın.

0
    0 Yorumla
  • Alp8eren
    Alp8eren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl

Oda insan sende ne fark eder seven sevdiğine sevdiğini söylemeli.

0
    0 Yorumla
  • Nureddinakmn
    Nureddinakmn Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.

İyi de öyle bir şey yaptık mı sapık deniliyor

0
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bir şey derdim ama ortalık kızışacak. Ağzımın ayarını sağlayamam onun için susuyorum :d

0
    0 Yorumla
  • Ahmet20s
    Ahmet20s Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kimsenin peşinden koşmayacagız artık ilgi budalaları. İnşallah erkeklerdeki abazalık son bulur

0
    0 Yorumla
  • BlackLeon16
    BlackLeon16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlk adımı erkekden bekleyen kız da annesinin oğlu 😂

0
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

çok bekleyebilirler, bi kadın bi erkeğin peşinden koşan olmak istemez.

0
    3 Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Kosan cok var

Yorumla
    • lbimavi
      lbimavi
      1 yıl

@nicksiiisiiz onlar başka şeyi önemsiyordur, para vs.

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Tip ve parali erkeklere kendileri adim atiyor diger erkeklere geli ce bize adim atsin derler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Yorumlarda kızlar ağlamış ama yeri gelince biz güçlüyüz çalışacağız okuyacağız diyorlar sizden bir seviim olmaz oturun evinizde çocuk bakın😂😂😂

0
    6 Yorumla
    • aksamgunesi1w
      aksamgunesi1w
      1 yıl

Senden çok olur sanki 😝

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olur belki

Yorumla
    • aksamgunesi1w
      aksamgunesi1w
      1 yıl

Yüzde 1 ihtimal oda😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya dalga geçme ya çok kötü bir dönemdeyim depresyondayım.

Yorumla
    • aksamgunesi1w
      aksamgunesi1w
      1 yıl

O zaman laf yapmayacaksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya neden ilk adımı önce siz atmıyorsunuz ki? Biz atınca ne oluyor?

Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Reddedilmesi gururuna yediremiyor beyefendi. Ondan kızdan adım bekliyor

0
    1 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

bencede çok haklısınız... yalnız... sizcede kadınların okula gidip okuma yazma öğrenmesi çok saçma değilmi? bence dişil enerji filan yani herkes kendi yerini filan bilecek yani şimdiki zamanın erkoları çok dişil oldu ühühü yani

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlk adımı kızdan beklemem ama birkaç sinyal var mı ona dikkat ederim, tabii öyle durumlar oldu, kız olumlu sinyal verdi güzel başladı sonra ters gitti...

0
    28 Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Kanka sinyali yanlış algılamışsın 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, yanımızda mı duruyordun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıca ilk kez sinyali aldım güzel güzel konuştuk, adını bile öğrendim, sonraki günler soğuk yapmaya başladı...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Ters gitti dedin ya ondan gerilme 🤣

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

@moonlight012 help me 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Kardeş çok dertliyim, kimsenin başına bu şekil gelmesini istemem, ilk adımı kızdan bekleyenler demiş o yüzden yazdım, kızların ilk adım atması saçma, kız sinyal vermeli o ayrı... Ancak bazıları sırf oyun oynamak istiyor...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Kanka anlatabilirsin kız senin duygularınla mı oynadı?

Yorumla
    • moonlight012
      moonlight012
      1 yıl

Her sinyal verene de gidilmez ki ciddi düşünmüyor da olabilir yanii bak cevap sahibi de diyor bazıları oyun oynamak istiyor diyee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@moonlight012 Yani 2 hafta bakışıp kız sonra bir sabah 10 santim yanında dursa hangi erkek konuşmaz acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cevap sahibi de benim oyun oynamak istiyor olabilir diyen, ancak bunu işte tecrübe ile öğreniyor insan ne yazık ki...

Yorumla
    • moonlight012
      moonlight012
      1 yıl

Onu bana sorma ya aynı şey benim başıma geldi aramızda 10 cm bile yoktu ama 2 yıl boyunca açılmadı o yüzden yorumsuzum 🙃

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Bro kız başkasına mı gitti?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Yok kanka da bir kez güzel güzel konuştuk, sonra beni görmezden gelmeye başladı, en son artık bir şekil konuştum erkek arkadaşım var dedi... Bir de sanki ben hiçbir şey yokken askıntı olmuşum gibi duruma düştüm...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Ayıp ama ya seninle oynamış bro

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani tipim de iyidir, normalde her sabah mutlaka birkaç kızla kesişirim, öyle her gördüğüme yürüyen bir tip de değilim, ama bu kızı göre göre ona bayağı ısınmıştım, bu yüzden zaten çok koydu...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Kız nasıl birisiydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 yani bro... Hiç de böyle bir şey daha önce başıma gelmemişti... Ama ben bile bu halde tamam o zaman kızlar ilk adımı atsın demiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@moonlight012 2 yıl mı? 😮😮😮

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

2,5 sene kıza açılamadım kanka, hatta 3 yıla doğru gidiyorum. Kız benden soğudu tabii eski ortamcı hayatına devam etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Valla ben başımdan geçeni yazdım, ama kimse moralini bozmasın hayat kısa açılacaklar açılsınlar yok olmayacaksa olmuyor zaten, belirsizlik duygusu daha kötü, bunları da ibret olsun diye yazdım...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Kanka ben açılmamakta haklıyım ama kızın hayatı hayat değil ki ailesinden ilgi görmemiş ortamcı birisi, günlük ilişki yaşıyor elin adamlarıyla spontane takılıyor yani. Ateist aynı zamanda ve zengin avcısı arkadaşları var. Kızın etrafında örnek alabileceği birisi yok ki

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Benim sevgimle, ilgimle, alacağım hediyelerle, geçireceğimiz zamanla düzeleceğini bilsem zaten durmam ama bu hayata alışmış biri düzelmez ki zaten değişmek istemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Kanka genel dedim, olmayacak kıza zorlamak vakit kaybı... Tecrübeyle sabit inan bana...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Yazdıklarıma bir yorum yapmadın

Yorumla
    • moonlight012
      moonlight012
      1 yıl

Kanka ben sana olmaz diyorum sen hâlâ onu düşünüyosun bak cidden kızacam sana artık 🙄
      Bu arada şimdi gördüm bana cevap yazılmış evet 2 yıl boyunca full beni izledi 😂 ben kaçarr size iyi sohbetler 😌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@MaviSever1108 Tamam o zaman doğru yapmışsın, ben dıştan baktım iyi görünüyordu sakin düzün, ama işte bak o bile ne kadar yanıltıyor insanı, ya en son konuşurken sanki içine şeytan girmiş gibi bakıyordu, yani daha toy zamanlarımda kızlar tarafından terslendiğim olmuştur ama hiç böyle bir bakış görmemiştim, onlar genelde hadi be git başımızdan alaycı tarzda bakardı, bu sanki suçluluk psikolojisi gibiydi...

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

@moonlight012 Kanka konuyu sen açtın 2 sene adım atmadı diye ben ordan devam ettim. Kızma tombiş 😂🧸

Yorumla
    • moonlight012
      moonlight012
      1 yıl

Yok kanka kızmadım sadece hatırlamak istemiyorum zaten yakınımda bile değil 🙃

Yorumla
  • TunișՁθ
    TunișՁθ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Ulan bu babasının prensesine çok sinirlendim. Hemen gidip açılacam bugün. Bittiniz olum.

0
    4 Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

Söyledin mi kanka?

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

@moonlight012 arkadaş açılmış 😂

Yorumla
    • moonlight012
      moonlight012
      1 yıl

Açılmamış sen de açılmayacaksın kanka suss😂

Yorumla
    • MaviSever1108
      MaviSever1108
      1 yıl

@moonlight012 Kanka niye böyle diyorsun 😂 susturuyorsun beni

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bir kere de kız atsa ilk adımı ne olacak ölmez ya..

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

İlk adım diye bir şeyi kim çıkarttı anasını satayım

0
    0 Yorumla
  • 000000007
    000000007 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Kızlar da ilk adımı atabilir. Aslında daha bile uygun olur.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk adımı kızdan bekleyen erkek nasıl mı gözümde? 17 cevap verildi
İlk adımı kızdan bekleyen erkekten olur mu? 66 cevap verildi
İlk adımı kızdan bekleyen erkek normal midir? 26 cevap verildi
İlk adımı kızdan bekleyen erkek? 59 cevap verildi
İlk adımı kızdan bekleyen erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
Erkekler ilk adımı kızlardan mı bekliyor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨