1 yılAlakası yok. Bazı kızlar dominant, erkeksi davranıyor. Benim de başıma geldi. Kız evime gelecekti. Kendi arayıp duruyordu. O dominant, lider olmaya çalışan konuşmalarından sonra kıza yazmayı ve aramayı bıraktım. Çünkü agresif de davranıyordu ve işin bokunu çıkardı.
Kadın feminense, erkek de tam maskülen potansiyelini çıkartır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı kadınlar ilk adımı direkt "Evlilik Teklifi" zannediyor haliyle bu durumdan çekinen erkek zaten hiç bir şekilde ne adım atar ne ilk adımı atar 😅
Kadınlar "Bana adım atacaksan önce ciddi düşündüğünü bilmeliyim emin olmalıyım" fikriyle hareket ettikleri için de o ilk adımı her şekilde başarısız sevimsiz bir girişim olarak görüp reddedebiliyor ya da düşünmek için zaman istiyor.
Sonrası malum..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılsizin gibi yoklukta değildir.. duygularından emin olmak istiyordur.. iyice tanıyayım diyordur.. ciddi düşündüğünden iki adım ileri bi adım geri duruyordur.. sizde azıcık alan bırakın bunaltmayın.. olayın özü karşındakini bunaltmamakta... yoksa kaçar gider.
011 Yorumla- 1 yıl
@kokişş onu eşine soracaksın. ilişkiler mükemmel değildir. bazen orta yolda buluşmak iki tarafında istemediği bi durumdur.. ama ne yaparsın.. anlayışlı olmak ve üslup olarak nezaketle konuşmak en güzelidir.. beni şahsen istediği şey olmayınca çocuklaşan kızlar yoruyor.. cilve isterim ama böyle değil.. acıyoruz kanıyoruz sonra tepemize çıkıyorsunuz.
- 1 yıl
@kokişş bi şeyi sürekli tekrar etmek olabilir.. yani bi erkek sizin için yapabileceği bişeyi zaten hemen yapar.. ama maddi bişeyse yahut mizacına uymayan bişeyse istediğiniz şey.. sürekli tekrar ediyorsanız.. bunaltabilirsiniz.. aranızda ne geçti tam olarak özelden yazın isterseniz bi yardımım dokunur belki
- 1 yıl
Ailesi daha doğrusu yengeleri yüzünden biraz mesafe koy bir çizgin olsun herşeyi anlatma bu kadar rahat olma bazı şeyler bizde kalsın falan ve araları çok iyiydi bende evlisin biraz daha dikkat et bu kadar samimi olmanızı istemiyorum dedim felan beni farklı anladı sen görülmemi istemiyorsun kıskanıyorsun ikimizde bu durumu daha atlatamadık maalesef ne o mesafe koyuyor ne ben alışabildim
- 1 yıl
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Babasından istemeye de gidelim telli duvaklı damat olurlar.
122 Yorumla- 1 yıl
Ben okeyim.
- 1 yıl
Bana uyar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Adımı illa erkek atıcak diye kural yok. Bu eşitlik olmuyor sirkeli kız atıcak ise. Evlendiğimiz zaman çocuklarınız size, ilişkiyr kim adım attı diye sorduklarında gururlu şekilde ben adım attım, ben adım atmasaydım bu ilişki olmayacaktı demeye de hakkın yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkeğin ilgisi varsa prenses denebilir ama genelde bunun spesifik sebepleri olabiliyor. O yüzden ön yargılı olmayalım :D
01 Yorumla- 1 yıl
İlgi olduğunu nasıl anliycazki
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Genelde karşı taraftan beklerdim, bekledim hep artık beklemiyorum, istemiyorum! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOnlar ne yapsın. Çok öne çıkan bir özelliği (görüntü, kültür, para vs.) olmayan erkekler hamle de yapmıyorsa, çevrelerinden müdahale olmadıkça (görücü usulü, arkadaş tanıştırması vs.) mümkün değil sevgili bulamıyorlar.
Hamle yapıp cılkını çıkartmayana bile anında y*vşak deniyor. Ne yapsalar yaranamıyorlar, hani yürüseler dert yürümeseler dert. Açık ara en beterleri herkese yürüyenler tabi. Bu ön yargının oluşmasının sebebi onlar.50 Yorumla
1 yılİlk adımı kızdan bekleyen erkeklere, genellikle ilişkilerde daha aktif ve girişken olmalarını öneririm.😊 İlişkiyi başlatmak ve sürdürmek, iki tarafın da çaba göstermesini gerektirir. Eğer bir erkek, ilk adımı sürekli olarak karşı taraftan bekliyorsa, bu durum ilişkideki dengeyi ve heyecanı olumsuz etkileyebilir. Erkeklerin, duygularını ifade etmeleri ve ilişkilerinde aktif rol oynamaları, ilişkinin daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini sağlar.
21 Yorumla
1 yılBir kız benden hoşlanıyorsa bana bunu farkettirmek için benle iletişime geçmeli. Kendisini benden saklayarak onu farkedip hoşlanmamı bekliyorsa avucunu yalayabilir. Yazsın veya konuşsun, sohbette zaten karakterini az çok çözerim. Etkilenirsem yürürüm. Olumlu dönüş yaparsa sevgili oluruz. bu işler böyle yani...
10 YorumlaCoğrafya diyebiliriz.
Böyle erkekler tanıyorum ve haklılar. En son teklif ettikleri kişiden sapık damgası yemişlerdi.
Genellemek çok mantıksız olurdu. Ancak ne yazık ki, durum bundan ibaret.
Prenses, telli duvaklı falan demeniz çok normal. Çünkü anlamak zor, yargılamak kolay olandır.
30 Yorumla
1 yılİlk adım atıldığı zaman olacaklar korkusu olabilir mi acaba 🤔 hani bir düşünün erkeksiniz ve adım atıyorsunuz sonrası ise ne oluyor red ve kibarlık yerine absürt halde tavır ve haller eskiden olan mendil atmalar gibi bir zahmet adım atsın hanımcıklar da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEşit hissetmenin dinginligindedir, kimseyi ilahlaştirmaz, kendi de ilahlaşmaz. Hoslandigima elbet ilk adımı pekala atabilirim, ama bunu kadın da yapabilir, bunun babasının prensesi olmakla uzaktan yakından alakası olmadığının bilincindedir, zeki insandir. Kisaca delikanlı ne istediğini bilen ve kendinden gayet emin, karakteri sağlam adamdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbir müddet karşılıklı bakışılıp gülüşülmüşse erkek ilk adımı atmalı bu şekilde adım atmayan erkek cinsiyet değiştirsin. ama kadının haberi yoksa ilgi tek taraflıysa erkeğin çekinmesi gayet doğal emin olamayacağı ve yargılanma ihtimali olacağı için. aynı şey kadın için de geçerli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılNiye erkek yapiyor zorunda mı kaldı ki emin degilse bilmiyorsa niye yapsın sapık abaza diye yaftalansın diye mi lafa gelince eşitlik var icraata gelince niye yok lafa gelince erkek olmasini biliyorsunuz icraata gelince niye babasının prensesi oluyorsunuz hep laf hep laf icraata gelince niyeyse puff oluyorsunuz türk kızısınız yaaa erkekler köpeginiz mi git diyince gidecek gel diyince gelecek hayir siz sadrazam sıpası mısınız padişah sıpası mısınız nerenin sıpasısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu an bunu yaşıyorum. Ben “adamım, erkeğim, istediğimi yaparım alırım, dişi enerji ne, deme bana böyle şeyler” diye isyan eden şahıs şu an tamda bu şekilde davranıyor. Erkeklik bitmiş halde. Ne diyelim.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçenlerde bir kız adım attı benimle konuşmak için illa ki erkeklerden beklemeyin şahsen ben sevsem de kolay kolay adım atmam tek taraflı ilişki sevmiyorum karşı tarafında sevdiğinden emin olursam zaten ikimizde düşüncelerimizi belli etmiş oluyoruz ve beraber adım atmış oluyoruz böylesi daha güzel.
12 Yorumla- 1 yıl
Bro ya 🤣
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 buyur
Gizli Üye(36-45)1 yılHahahah şöylede bir şey adam ilk adımı atıyor. Kızlar da ya evliliğe hazır değilim kırk dereden sular nazlar vs. Elinde bulunan diğer erkeklerle iş, para, mal, mülk ve yakışıklılığı kıyaslamak için zaman kovalar. Artık erkekler olarak da bu nazı kıyaslamaya karşılıkla kıyaslama yapanları gördükçe evlilik teklifi vs etmiyoruz.
00 Yorumla
1 yılAnlaşılmasın diye anlatmak istemiyorum. Ama, biriyle tanışmıştım ilk adımı ben attım ona bir şeyler ısmarladım. Ama ne yazık ki bir türlü telefon veya instagram istemeye çekindim. Neyse, buraya kadarmış.
12 Yorumla- 1 yıl
Uzun vadede çok ciddi planlar kurmuştum.
- 1 yıl
Sanırım bir daha asla onu göremeyecem. Belkide Allah istemedi.
1 yılEğer adım atmak istiyorsan adım atarsın illa karşıdaki insan adım atıcak diye bir şey yok erkek de karşısından beklemeyecek adım atıcak kadın da karşısından beklemeyecek adım atıcak.
NOKTA!32 Yorumla- 1 yıl
🤣🙏
Yok bence bu yanlış bir bilgi. İlk adimi hep bayanlar yapar erkek ilgilim seninle diye sinyal vererek. Mesela eşkiken medil atmalar felan filan. Erkek mendili kaldırdıktan sonra ilk adımı atmış gibi gözükür. Değisen birsey yok...
00 Yorumla
1 yıl

Denir...
02 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl7 yılımı verdim, bir dediğini iki etmedim. Beni heryerden engelledi. Ama abimin ve ailemin WhatsApp durumlarına bakmaya devam ediyorum. Özellikle abimin benimle ilgili paylaşırina. Şimdi şöyle bakalım benim mi adım atmam lazım onun mu?
00 Yorumla Duruma göre degişirr.. Bazı erkekler artık bir kadına yanaşmaya bile korkar oldular önyargılı olmamak gerek... Ve benim düşünceme göre kızlarda teklif konusunda rahat olmalı bence artık 🤓
10 Yorumla
1 yılbeklemek erkekliğe sığmaz ama ben hiç beklemem ilk adımı atarım attım da kaç kez, bir şey kaybetmezsin at nolcak
21 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏
1 yılBence erkek kişilikli aktif olmalı ben de mesela çekingen korkak erkekler cesaret verdim ama o kadar gidip de ben teklif etmem. Erkeğe samimi yakın davranırım erkek de ordan yürümeli ha yürümüyorsa bu erkekten bi vok olmaz der bitiririm çünkü ite kaka ilişki yaşamaya çalıştığın erkekte bir ilişki yaşanmıyor mutsuz oluyorsun yanında çanta taşımak gibi.
00 Yorumla
1 yılErkek sürekli kullanıldığı için artık adım bile atmaz. Akıllı olan erkek bekler sabreder beklendiği kişiyi inceler test eder sorun yoksa açılır. Yoksa oralı bile olmaz.
00 Yorumla
1 yılİlk adımı kızdan bekleyen erkeklere "kızları umursamayan, ön planda tutmayan, kendi hayatını işini ön planda tutan karı kız için kendini satmayan meşgul erkek" denir 🙂🙂
00 Yorumla
1 yılToplumsal görevlere takılmadan size özel olan seçimlerle yine size özel ve güzel bir hayata yaşamanızı tavsiye ederim. Herkes toplumun istediği ve yüklediği rolleri yapmak zorunda değil
00 Yorumla
1 yılPrenses 😀
Kızlar da tabiki ilk adımı atabilir ama bunu erkeklerin beklemesi gerçekten komik görünüyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence de ilk adımı sizden beklemek gereksiz zaten nerede boş beleş insan var hemen aşık oluyorsunuz 😅
00 Yorumlaİstese ilk degil çok adım atar. Bazı şeylerin farkına varın. İstediklerine koşuyorlar istemediklerine ali cengiz oyunları. Tabi yersen. Yemeyin işte.
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣🤣
Ay hiç güleceğim yoktu
Herkes bir değil bazen ilk adımı kızlarda atabilir bu çok normal yadırgamayın00 Yorumla
1 yılNiye zorunuza gidiyorlar ki. Oyle birisi olmalari sizi niye rahatsiz etsin? Sizlik olmayan her insana yakistirmalar mi yapiyorsunuz 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gitmeyin erkeklerin üstüne bu kadar bazıları belkide çekiniyor duygularını belli edemiyordur olamaz mı he uyanıklarda var tabi orada haklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe konuda ilk adım beklediği de önemli, yani evlilik teklifi beklemesi başka bir konu çıkma teklifi başka bir konu belki evlilik teklifinde oha yani derim ama çıkma teklifini kadın da edebilir. Konuya göre değişik fikirler üretilebilir
00 Yorumla
1 yılKadınlar böyle şeyleri çok abartıyor. Kız sinyal vermişse gider konuşur erkek, kız hoşlanıyorsa da gider merhaba der bir etkinliğe davet eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. valla kardeş bu devirde ilk adimi atan erkek über yakisikli veya zengin degilse abaza damgasi yer o yuzden gerek yoğ
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Siz seçmeyin, siz teklif etmeyin. Genelde hayatınızda istemediğiniz ENNNNNNN leri seçiyorsunuz.
04 Yorumla- 1 yıl
Biz seçmiyoruz. Etraf dişi erkolarla dolu. Sorun bu.
- 1 yıl
@günes121212 size yuz vermeyen erkekler disi mi oluyor djdjdjd
- 1 yıl
@günes121212 Güzel kardeşim, biz seçmiyoruz ne demek? Gayette açık, seçimler size ait. Bizler sadece teklif ederiz, kararı siz verirsiniz. Gayet açık yazdım.
ilk adımı siz yapsanız bile sorun değişmiyor, yine aynı kişiye yazacaksınız. Sonrada adam şöyle yaptı böyle yaptı. Çabuk inanıyorsunuz, tamam bu genetik zaten ama gerçeklerle palavraları ayırt edecek kadar zekisiniz sanıyordum.
1 yılİstemeyede kadın gitsin yeter artık diye çıkış yapacak er kişisi denirr😂
01 Yorumla
Soran1 yıl👌😂
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılAğırdan satarım yoksa abaza yoklukta yılışık pozisyonuna düşersin. Kadınlar ulaşılamaz olanı sever.
04 Yorumla
Soran1 yılSende haklısın da
O kadar bişey istemedik ki bi yazsa bi adım atsa gerisi gelicek
Evlenirim bile😂- 1 yıl
Yazarsa iletişimi koparma.
Soran1 yılTabiki
Zar zor prenses yazicak koparirmiyim 😂- 1 yıl
😅😅
Annesinin prensesi * babasının değil. Anne kuzusu olur onlar ay hiç çekilmeezz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi bitmediniz mk yok erkek gelsin yok kadın gelsin yok şunu bu yapsın yok bunu yapsın bıktık mkk ilk kim görüp hoşlandığını söylesin mk sikcem aptal egolarınızı
14 Yorumla- 1 yıl
Bıktıysan kendini erkek olarak görme. Erkek adam böyle şeylerden bıkmaz. Aksine. Sevdiği kasını için her şeyi seve seve yapar. Bu onların fıtratında var bir kere. Gerçi sen ne anlarsın. Zaten olmuşsun light erko. Geçmiş olsun.
- 1 yıl
Kadını*
- 1 yıl
Ben yaptım da ne oldu @gunes121212 psikolojik sorunları vardı manyağın, işin sonunda olayın bana bağlanıp biteceğinin farkındaydım psikoloğa gitmesini önerdim tamam dedi ama gitmedi sürekli erteledi sonra zaten düşündüğüm gibi oldu her şeyi bana bağlayıp suçlayıp bitirdi. Ben onu düşünmekten başka bir şey yapmadım hep güvendim gezmeler, ev, araba (sadece evimiz olsun desede zamanla her şeyi yapacağımın sözünü kendim verdim) hala seviyorum ama o düzgün sevmemiş demek ki yalan söylemiş çünkü seven bırakamaz. Canı cehenneme, hesabımı ahirete bıraktım.
1 yılpiyasada saglam erkek neredyse kalmadı harbıden
42 Yorumla- 1 yıl
Bu yoruma katılıyorum. Maalesef hanımefendi çokta üzülüyorum bu duruma
- 1 yıl
Saglam erkek=kole olan erkek
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Erkek senden hoşlanmıyor ama sen ondan hoşlanıyorsun diye adam sana adım atmak zorunda değil. Boş konuşmayın
00 Yorumlaammınız var diye ilk adımı illa biz mi atacaz lan. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok reddedilmiş, gururu incinmiş erkek demeli...
Kızlar çok dönerli olabiliyor.
Hoşlanıyorum desen " seni zikmek istiyorum" anlıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılatınca pişman ediyorlardı artık atmıyorum olacağı yoksada pekte umrumda değil yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zeki erkektir diğer ilk adımı atan elemanlara göre kârlı çıkan tiptir
00 YorumlaTürkiye için geçerli bu sadece yaa Allah korusun valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle ince çizgi var karşıdaki erkeğe pas atmiyorsanız hata sizde , erkek ilk adımı atar ama sizde pas atmak zorundasınız. Turşu surat gibi ortamda geziyorsunuz böyle yaparsanız erkek niye adım atsın.
00 YorumlaOda insan sende ne fark eder seven sevdiğine sevdiğini söylemeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılİyi de öyle bir şey yaptık mı sapık deniliyor
00 Yorumla Bir şey derdim ama ortalık kızışacak. Ağzımın ayarını sağlayamam onun için susuyorum :d
00 YorumlaKimsenin peşinden koşmayacagız artık ilgi budalaları. İnşallah erkeklerdeki abazalık son bulur
00 Yorumla
1 yılİlk adımı erkekden bekleyen kız da annesinin oğlu 😂
00 Yorumlaçok bekleyebilirler, bi kadın bi erkeğin peşinden koşan olmak istemez.
03 Yorumla- 1 yıl
Kosan cok var
- 1 yıl
Tip ve parali erkeklere kendileri adim atiyor diger erkeklere geli ce bize adim atsin derler
Gizli Üye(18-24)1 yılYorumlarda kızlar ağlamış ama yeri gelince biz güçlüyüz çalışacağız okuyacağız diyorlar sizden bir seviim olmaz oturun evinizde çocuk bakın😂😂😂
06 Yorumla- 1 yıl
Senden çok olur sanki 😝
Cevap sahibi1 yılOlur belki
- 1 yıl
Yüzde 1 ihtimal oda😂😂
Cevap sahibi1 yılYa dalga geçme ya çok kötü bir dönemdeyim depresyondayım.
- 1 yıl
O zaman laf yapmayacaksin
Cevap sahibi1 yılYa neden ilk adımı önce siz atmıyorsunuz ki? Biz atınca ne oluyor?
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Reddedilmesi gururuna yediremiyor beyefendi. Ondan kızdan adım bekliyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk adımı kızdan beklemem ama birkaç sinyal var mı ona dikkat ederim, tabii öyle durumlar oldu, kız olumlu sinyal verdi güzel başladı sonra ters gitti...
028 Yorumla- 1 yıl
Kanka sinyali yanlış algılamışsın 🤣
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, yanımızda mı duruyordun?
Cevap sahibi1 yılAyrıca ilk kez sinyali aldım güzel güzel konuştuk, adını bile öğrendim, sonraki günler soğuk yapmaya başladı...
- 1 yıl
Ters gitti dedin ya ondan gerilme 🤣
- 1 yıl
@moonlight012 help me 😂
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Kardeş çok dertliyim, kimsenin başına bu şekil gelmesini istemem, ilk adımı kızdan bekleyenler demiş o yüzden yazdım, kızların ilk adım atması saçma, kız sinyal vermeli o ayrı... Ancak bazıları sırf oyun oynamak istiyor...
- 1 yıl
Kanka anlatabilirsin kız senin duygularınla mı oynadı?
- 1 yıl
Her sinyal verene de gidilmez ki ciddi düşünmüyor da olabilir yanii bak cevap sahibi de diyor bazıları oyun oynamak istiyor diyee
Cevap sahibi1 yıl@moonlight012 Yani 2 hafta bakışıp kız sonra bir sabah 10 santim yanında dursa hangi erkek konuşmaz acaba?
Cevap sahibi1 yılCevap sahibi de benim oyun oynamak istiyor olabilir diyen, ancak bunu işte tecrübe ile öğreniyor insan ne yazık ki...
- 1 yıl
Onu bana sorma ya aynı şey benim başıma geldi aramızda 10 cm bile yoktu ama 2 yıl boyunca açılmadı o yüzden yorumsuzum 🙃
- 1 yıl
Bro kız başkasına mı gitti?
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Yok kanka da bir kez güzel güzel konuştuk, sonra beni görmezden gelmeye başladı, en son artık bir şekil konuştum erkek arkadaşım var dedi... Bir de sanki ben hiçbir şey yokken askıntı olmuşum gibi duruma düştüm...
- 1 yıl
Ayıp ama ya seninle oynamış bro
Cevap sahibi1 yılYani tipim de iyidir, normalde her sabah mutlaka birkaç kızla kesişirim, öyle her gördüğüme yürüyen bir tip de değilim, ama bu kızı göre göre ona bayağı ısınmıştım, bu yüzden zaten çok koydu...
- 1 yıl
Kız nasıl birisiydi?
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 yani bro... Hiç de böyle bir şey daha önce başıma gelmemişti... Ama ben bile bu halde tamam o zaman kızlar ilk adımı atsın demiyorum...
Cevap sahibi1 yıl@moonlight012 2 yıl mı? 😮😮😮
- 1 yıl
2,5 sene kıza açılamadım kanka, hatta 3 yıla doğru gidiyorum. Kız benden soğudu tabii eski ortamcı hayatına devam etti
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Valla ben başımdan geçeni yazdım, ama kimse moralini bozmasın hayat kısa açılacaklar açılsınlar yok olmayacaksa olmuyor zaten, belirsizlik duygusu daha kötü, bunları da ibret olsun diye yazdım...
- 1 yıl
Kanka ben açılmamakta haklıyım ama kızın hayatı hayat değil ki ailesinden ilgi görmemiş ortamcı birisi, günlük ilişki yaşıyor elin adamlarıyla spontane takılıyor yani. Ateist aynı zamanda ve zengin avcısı arkadaşları var. Kızın etrafında örnek alabileceği birisi yok ki
- 1 yıl
Benim sevgimle, ilgimle, alacağım hediyelerle, geçireceğimiz zamanla düzeleceğini bilsem zaten durmam ama bu hayata alışmış biri düzelmez ki zaten değişmek istemez
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Kanka genel dedim, olmayacak kıza zorlamak vakit kaybı... Tecrübeyle sabit inan bana...
- 1 yıl
Yazdıklarıma bir yorum yapmadın
- 1 yıl
Kanka ben sana olmaz diyorum sen hâlâ onu düşünüyosun bak cidden kızacam sana artık 🙄
Bu arada şimdi gördüm bana cevap yazılmış evet 2 yıl boyunca full beni izledi 😂 ben kaçarr size iyi sohbetler 😌
Cevap sahibi1 yıl@MaviSever1108 Tamam o zaman doğru yapmışsın, ben dıştan baktım iyi görünüyordu sakin düzün, ama işte bak o bile ne kadar yanıltıyor insanı, ya en son konuşurken sanki içine şeytan girmiş gibi bakıyordu, yani daha toy zamanlarımda kızlar tarafından terslendiğim olmuştur ama hiç böyle bir bakış görmemiştim, onlar genelde hadi be git başımızdan alaycı tarzda bakardı, bu sanki suçluluk psikolojisi gibiydi...
- 1 yıl
@moonlight012 Kanka konuyu sen açtın 2 sene adım atmadı diye ben ordan devam ettim. Kızma tombiş 😂🧸
- 1 yıl
Yok kanka kızmadım sadece hatırlamak istemiyorum zaten yakınımda bile değil 🙃
Ulan bu babasının prensesine çok sinirlendim. Hemen gidip açılacam bugün. Bittiniz olum.
04 Yorumla- 1 yıl
Söyledin mi kanka?
- 1 yıl
@moonlight012 arkadaş açılmış 😂
- 1 yıl
Açılmamış sen de açılmayacaksın kanka suss😂
- 1 yıl
@moonlight012 Kanka niye böyle diyorsun 😂 susturuyorsun beni
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBir kere de kız atsa ilk adımı ne olacak ölmez ya..
00 Yorumla
1 yılİlk adım diye bir şeyi kim çıkarttı anasını satayım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Kızlar da ilk adımı atabilir. Aslında daha bile uygun olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat