İlk adımı kızdan bekleyen erkeğe ne yaparsak o ilk adımı atar?
Cevabın nedir?
+1 yılTam benlik soru öncelikle. Bence yazmanın nedeni zaten o erkeği beğeniyorsun herhalde. Şöyle söyliyim gördüğünde merhaba nasılsın de, bazen de çok abartmadan sohbet etmeye çalış, misal en basit olarak dersle başlat devamı gelir zaten. Eğer tel nosunu da istersen zaten o kişi dayanamaz kabul eder :) ( not: giderin yoksa bilmem kabul eder mi etmez mi :) )
04 Yorumla- +1 yıl
Valla benim gibi utangaçsa havada bulut sen o işi unut derim :) Nolcak bir şey kaybetmessin merhaba felan de zaten o bir şaşırcak, sana belli etmicek ama bu kız durduk yere merhaba dedi bunun altında birşey var dicek , biraz daha sohbet edersen olur bu iş :)
- +1 yıl
Kulahlarınızı yalayın o zaman 😊 buna bir türlü anlam veremiyorum sanki ölüm var
En İyi Cevaplar
aslında ilk adımı senden beklemiyordur senin kabul etmeyeceğinden ya da madara edeceğinden flan korkuyordur ben bu durumu çok düştüm :)
01 Yorumla
+1 yılAşırı utangaçtır veya k. çı kalkıktır utangaç olanlar zorda olsa adım atar diğeri ise her zaman kızdan bekler -_-
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman kolay gelsin ^^
Alttab alttan sokustur lafi ama gorunurde ben bisey yapmadim ki havalarinda ol ;)
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
37Cevap
başbaşa konuşursan ilk adımı atar , kimimiz kızlarla toplum içinde konuşmaktan çok çekinecek hallerde yetişiyoruz bunun için gizliiliğe önem ver mesaj at bşy yap , ilgi duyduğunu ifade et ama , böyle erkekler sen niyetini belli etmeden ayıp olmasın diye ölsede senden hoşlanıdğını söylemez, utanır flan , eski bende böyleydim ondan biliorm sonradan işin o.. pusu olduk tabi orası ayrı :))
02 Yorumla
+1 yılSenin de ondan hoşlandığına emin olmak istiyor. Reddedilme korkusu var kendine güvenemiyor.
Ondan hoşlandığını net bir şekilde belli et. Aynı durum bende de var ordan biliyorum :D.19 Yorumla- +1 yıl
aranız nasıl bilmiyorum. ama sinemaya gidelim diyebilirsin :)
- +1 yıl
hiç konuşmadan birbirinizden hoşlandığınızı nasıl anladınız?
- +1 yıl
o zaman senin de yeşil ışık yakmanı bekliyo bence.
- +1 yıl
emin olmak istiyo, size kolay geliyo, ama gidip birine teklif etmek zor iş :) yeşil ışığı biraz daha netleştir ne diyeyim :D.
+1 yılbir erkek gozlerine bakıp gulumsuyorsa ve seninde hosuna gidip gulumsuyorsan yaklaşıp merhaba diyebilirsin. bunu erkek haparsa etraf tepki gosterir. o yuzden bence kız yapmalı...
05 Yorumla- +1 yıl
anlattım okumadın mı? hala soruyon :)
- +1 yıl
merhaba diyebilirsin
- +1 yıl
peki
+1 yılniye olmasın var mı öyle bir yürekli kız ki? yatakta da ilk adımı kız atmalı çünkü karşı taraf kız. erkek her zaman hazır olabilir.
00 YorumlaBekleriz adım atcaksa zaten atar yapcak bisey yok bence..
20 Yorumla
+1 yılÖyle erkek mi olur ya. Oldu olacak tayt babet giysin bari :D
20 Yorumla
+1 yılilgi göster o ilk adımı atar. ya da ondan önce mesaj at o devamını getirir. getirmiyorsa istmeiyordur seni :D
00 Yorumlailk adımı senden beklediğine göre biraz özgüven sorunu var galiba sen çocuğun cesaretlenmesini, kendine güvenmesini sağlicaksın mesela bakışlarınla falan ondan hoşlandığını belli edebilirsin ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılOna seninde sevdiğini belli edecek şekilde bakman yeterli uzun süre bakış ama yeme ucundanda gösterme
03 Yorumla- +1 yıl
O içgüdüsel birşey ama tek bulduğunda biraz uzun bakman yeterli olur zaten başkaları anlamasın diye o gözler kayar :)
+1 yılCesaretlendir biraz. Sende hoşlanıyorsan ilk adımı sen at. Baktın g*tü kalktı sepetlersin.
15 Yorumla- +1 yıl
Eski zaman aşıkları gibi kavuşamadan öleceksiniz demek yazık :)
- +1 yıl
Umut fukaranın ekmeğidir derler. HAdi hayırlısı :D
+1 yılvur masaya seviyorum ulan de. koltuğunun altına al götür oğlanı :D
117 Yorumla- +1 yıl
nerdesiniz siz gelip yapıştırayım sizi birbirinize hormonlar konuşsun o saatten sonra ikiniz de aslan kesilin :)
- +1 yıl
arkadaş güveni hissettir sen ona çekip gitmeyeeceğini bilsin alkol kullanıyorsa alkollü olduğunu bildiğin bir zamanda olta at patır patır dökülür.
- +1 yıl
güveni hissettirirsen alkol mevzuuna gerek kalmaz daha temiz olur o iş
- +1 yıl
bahane uydurup konuşacaksınız gidip ateş isteyeceksin falan filan uydur senaryoyu yaz işte. yaşadığınız hayatları bilmeden yazamıyorum o kadar
- +1 yıl
bak arkadaş sana bir hikaye anlatayım; bir çocuk var ismi mehmet, bu çocuk epey korkak bir çocuk çoğu şeyden korkuyor. lisede bile durum aynı ta ki lise sona kadar. çocuk teneffüste okulun denize bakan penceresinde oturup düşünüyor. diyor ki bugüne kadar neden korktuysam oldu. şu an ise nobelden cesaret ödülü alabilir bu çocuk. kısaca korkma yap. en kötü ihtimal yanılmışsındır. ilerde gülersin hatırlayınca.
- +1 yıl
lisede misiniz
- +1 yıl
ohhooy :D son sınıfsanız şanslısın ters giden bir durum olursa sene sonunda görmezsin bir daha. bir de tersi var tabi ilişkiniz başlar lise biter ayrı şehirlere gidersiniz sürünürsünüz
- +1 yıl
1 sene çıkıp ayrılma olasılığınız yüksek
- +1 yıl
sen hesabını kitabını yap duruma göre hareket et
+1 yılbir adım tekme at. -_- :D ilk adımı kızdan bekleyen erkek de şey gibi. trip atan kız gibi. ne biliyim. bir tuhaf. :D
00 YorumlaErkek seni beğenmiyorsa adım atmaz, sen atabilirsin
08 Yorumlaİlk adımı erkekten bekleten kız neden sen yapçıyorsun?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver o erkekten hayır gelmez. pısırık erkek mi olurmuş?
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle. aşağıda bir arkadaş saçmalamış. ilk adımı kız atarsa itici olur diyen erkek, özgüvensiz erkektir demiş. tam tersi olduğuna emin olabilirsin. ilk adımı kızdan bekleyen erkekten bir yol olmaz ve gerçekten ortada fol yok yumurta yok durumunda kendini pazarlayan kız da çok iticidir. tanışırsın, arkadaş olursun, bakışlarınla ve hareketlerinle belli edersin ama resmi adımı mutlaka erkek atar.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, ağır kız olmaya devam et merak etme o kaybeder sen her zaman kazanan olursun :)
Cevap sahibi+1 yılhiç önemli değil elimden geleni yaparım yine bir sıkıntı olursa çekinmeden söylersin, iyi akşamlar :)
- Aile & Toplum konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaha :D ben ınat olsun dıye kızlara teklıf ettırırdım. ama tabi hepsi eskide kaldı ah gençlik ah :D artık başm baglı. d
012 Yorumla- +1 yıl
benım burcum kişiligim geregince ben rededilmeyi sevmezdım bu yuzden kızlara hiç teklif etmedim. bir kıza tek teklif ettım onunlada beraberim zaten. senınkının burcuna gore degişir. eger sen edersen degerın dusebilir. ona biraz ilgili davran zaten gonlu varsa o teklif eder.
- +1 yıl
o zaman oyle bı hata yaparsan kullanılıp koseye atılırsın
- +1 yıl
populer erkek = ego aldatılma terk edılme kullanılma vs vs vs.. onun kadar populersen ancak olur. yoksa sonu bellı
- +1 yıl
asdas alakası yok. bence öyle bir hata yapma
- +1 yıl
hava gider felan? alakası yok bu durumla. istese eder. veya siz lisedesiniz heralde
- +1 yıl
:D tahmin etmesem şaşarım zaten :D
+1 yılHic bir sey yapma bekle atarsa atar atmazsa yapacak bisey yok
01 Yorumla'' Cesaret'' yaz. sonuç korktuğun gibi olmayabilir yaz.
05 Yorumlaerkek çekinden bakışların onun yüreğine cesaret vermeli...
01 Yorumlaçekingen erkek işte ama zarar gelmez yavsak erkekten ıyıdır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 43,9b cevap paylaştı. ağzından kaçırırsan anca öyle atar. çünkü senden bekliyor :)
00 YorumlaKızlar ilk adimi erkeklerden beklediğiniz surece özgüveni yüksek şempanzelerle takılmaya mahkumsunuz
00 Yorumla
+1 yılDaha çooooooooooooooooook bekler... :D
029 Yorumla- +1 yıl
En iyi atışını bişeyler sorarak yapabilir bence bir kız...
- +1 yıl
Doğru diyosun. Muhtemelen sen bişeyler yapsan da onun hoşuna gitmeyebilir. Belki biraz cesaret verebilirsin. İşyerinden falan mı ki, hergün gördüğün biri mi?
- +1 yıl
Anladım. En azından ondan kaçma, ne diyim... :D
- +1 yıl
Unutmaz heralde, yazı nasıl geçirdiğine bakar biraz da. :D
- +1 yıl
Fazla abartma, onun kafasında eskiyebilirsin. Demek istediğim aktif bir ilişki olmadığı için ortada, boşa kürek çekmek gibi olur biraz, yorar yani.
- +1 yıl
Sonrası onu korkutuyodur bence. En azından beni düşündüren o oluyo, kararsız kaldığımda bundan etkileniyorum en çok. Ama herşeyi deneyerek öğrenir insan. İşi felsefeye vurunca böyle oluyo... :D Sen de çok şeyler bekliyomuş gibi bakma çocuğa.. :D:D
- +1 yıl
4saniye yine iyi dayanıyormuşsun. Bence ortak arkadaş falan varsa onları dene, içine kapanık biriyse öyle şansın olabilir belki. Yok eğer değilse muhtemelen hoşlanmıyordur..
- +1 yıl
Belki onunla eğlenirsin, dalga geçersin ve kullanıp bir kenarı atarsın diye korkuyo.. o_O
Abarttım mı biraz? Yoo o abartıyo bence, ben değil. :D - +1 yıl
Sen de ona göre tweet at o zaman. :D Gerçi üstüne alınmaması gibi bir sıkıntı da yaşayabilirsin.
- +1 yıl
Uppsss! Talihsizlik işte. :/ Sen de onu işaret eden mesajlar falan at.
Ya da olmadı ver adresini ben atayım ona mesaj, böyle böyle bir kız var aslında senden hoşlanıyo. gönderen: bir dost diye :D - +1 yıl
Valla siz kızların işi de zor yaw.. Ne bileyim onu da yapamaz belki yanlış anlaşılırım diyerekten. Neyse sen hoş sohbet tavrını koru, adam yemediğini anlatmaya çalış. Tabi bir de ''boşta'' olduğunu... :D
- +1 yıl
Senle ne kadar yakın ve onun nasıl biri olduğuna bağlı bence...
Genelde erkeklerin kafasında bu kız beni takmaz diye bir korku oluyo... Biliyosun biz erkeklerin egosu çok kırılgan olabiliyo... :)) - +1 yıl
Öyle düşünebilir. Ama ''doğumgünümü en çok onun kutlamasını isterim.'' diye bir tweet atsan o cesareti gösterir belki. Durumuna da ilişkim yok falan diye yaz. atmazsa da artık ohahhçşülgşaeö :p
- +1 yıl
Bilmem bariz gibi geldi bana ama yine de rica edrm. :))
+1 yılneden kız konuşamıyor mu? işaret dilide mi yok?
04 Yorumla- +1 yıl
peki erkekte senin gibiyse yıllarca hasret mi kalıcaksınız birbirinize gidin konuşun biriniz artık.
- +1 yıl
böylesi daha mı hoşuna gidiyor konuşamıyorsan yaz yazamıyorsan başkasına söylettir ama ulaş.
+1 yılIlk adimi kizdan bekleyen erkek cok beklerrr
02 Yorumla- +1 yıl
:D biz kizlarin dnasina kodlanmis bir olayi neden bu kadar uzatiyorlar anlamam
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılLeoparlı tayt giysin :P
01 Yorumla- +1 yıl
Roooaar!!! :D:D
Adım beklediğini belli et. :)
05 Yorumla- +1 yıl
Artık eskisi gibi değil sanırım, insanlar birbirlerinin gözlerine kolayca bakabilir durumdalar. Tabi ki gözlerine bakmak işaret; ama onu harekete geçirecek kadar yeterli olmayabilir.
Mesela mesajlaşıyosunuzdur, o evrede takılıp kalmışsınızdır, dışarı davet edemiyodur;' bu pazar boşum, ne yapsam bilmiyorum' tarzında bişeyler diyebilirsin.
Durumunuzu bilsek belki daha kolay yardımcı oluruz.
sellektör yap bacım :D
110 Yorumla
+1 yılgerekli işaretleri vermen lazım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir taneside benim öküz oluyo :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaz çekmedim ondan ama konuyu oraya getir çaktırmadan ağzını ara ne bilim şarkı falan dinliyorum yaz en basitinden sözleri güzelmiş falan derken sen ufaktan getir aşka konuyu o açılır hafiften :) başka çare yok ;))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi göster sevdiğini hisetir..
Bende öyleyim :)04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYetmez..
O tür kişiler genellikle çekingen ve utangaç kişilerdir..
Ondan tam emin olmazlar..
Sen mesela biri seni seviyor çok seviyor o senin gözlerine baktığında anlarmısın..
Zor onu kaybetme korkusuda var eyer öyle bişey yoksa tamamen kaybedersin..
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerim veya açıkca söyleyeceksin ama demn bira zor galiba..
Sadece ilgili davran sevdiğini hisetir gerisi gelecektir emin ol..
Sen onu açarsan gerisini o getirir..
+1 yılBas düğmeye, yeşil ışığın yanmasını bekle
00 Yorumla
+1 yılşimdiki erkekler daha nazlıı :D
01 Yorumla
+1 yılseviyorsan sen ona git
05 Yorumla- +1 yıl
konuşamıyo musun
- +1 yıl
o zaman kaybettin
+1 yılİlk adımı sen atarsan. :D
05 Yorumla- +1 yıl
Yalnız kalırsın o zaman. Ben de ilk adımı atmayan erkeklerdenim. Artık karizma mı desen, yüksek derece ego mu desen.. Yediremiyorum kendime ilk adımı.. Sonuç ise; yalnızlık.
- +1 yıl
İnan onun yerinde ben olsaydım, senin atmadığını görünce beni sevmediğini düşünüp yoluma devam ederdim.. Onu kaybetmenin uçurum kıyısındasın demektir bu. Akıllı ol kızımm.. :)
+1 yılO ne oyle ya istemeyede kiz gitsin
01 Yorumla
+1 yılİlk adımı atbilen kadındaki özgüven candır :)
02 Yorumla- +1 yıl
Onu diyen adamın özgüven sorunu vardır. İlk adımı atbilen kadın güçlü kadındır her adam taşıyamaz ezilir...
Ona fırsat verebilirsin mesela
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkahrolası erkek modeli
10 YorumlaNe istediğini bilen erkektir ;)
00 YorumlaSeviyosa kıskandır anında gelir sevdiğini söler :)
02 Yorumla
+1 yılsenin adım atmanı bekliyorum de
00 Yorumla
+1 yılgülümse tebessüm et yanına yaklaş işin varmıs gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun adım beklediğni nerden anladın?
01 Yorumlaölsün o erkek
01 Yorumla
+1 yılilgi göster :DD
02 Yorumla- +1 yıl
olmaz öyle ya yanında dolaş sürekli mesela olmadı konuş ama arkadaş ortamında mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem göster ama elletme dedi dashdah :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D
Ne bu ego ya
10 Yorumla
+1 yılİlgi göster :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hmm sen tanış ilk bir onla gerisi gelir bence
ayrıl
03 Yorumla
+1 yıliyi soru.
00 Yorumla