Yanlış yapıyorum ama durduramıyorum?

Beni yargılamayın sadece empati yapın çünkü yanlışlarımın farkındayım öncelikle 5 yıl süren bir ilişkim vardı ilişkide çok aldırırdım ama hep affederdim çünkü canımı verecek kadar çok seviyorum bir yıl kadar nişanlılık sürecinden geçtik herşeyde ilkim oldu benim için çok farklıydı nişan atalı 3 sene oldu onun sevgilisi olduğu zamanda benim sevgilim olduğu zamanda hep buluştuk şu an bir senelik ilişkim var ve 3,4 ayda bir eski sevgilimle buluşuyorum şimdi diyeceksiniz ki o zaman o çocuğu birak kaç defa denedim ama asla bırakmıyor beni kapımın önünde yatıyor iş yerime hergün çiçek yolluyor beni aşırı seviyor bende hoşlanıyorum biraz ama 5 yıllık ilişkim gibi değil asla ve bizim o 5 yıl süren ilişkimdeki çocukla birdaha asla bir ilişki içersinde bulunamayız ailelerimiz istemiyor çok tepkili ve güven problemi çok fazla olur barışırsak şu an bu şekilde kabullendik birbirimizi oda beni çok seviyor biliyorum ikimizde birbirimiz için canımızı veririz ama diğer çocuğa çok üzülüyorum vicdanen çok rahatsızım bu nedir ne yapmam gerek çok kötü bir durumdayım yargılamadan bana yardımcı olur musunuz

Yanlış yapıyorum ama durduramıyorum?