Benim geleceğim bir şey ifade etmiyor mu?

Bir sorum var 22 yaşındayım daha önce 2 kişiyle birlikte oldum. Birisiyle tanıştım ilk buluşmalardan sonra konusu açıldı o da daha önce 1 kişi ile birlikte olmuş ama benim geçmişimi inanılmaz sorun etti hatta defolu tarzında hakaretlerde bulundu ama yine de ayrılmadı. Şaşırdım çünkü kültürlü okumuş biriydi. Erkekte geleceğe kadında geçmişe bakılır düşüncesinde eğer buradaki gelecek kadına yaşatılacak lüks bir hayatsa (bu devirde bunun için babadan zengin olmalı) ve kız da zengin değilse ama bir ilişkisi olmamışsa kesinlikle saygı duyarım. Fakat ben çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölümde okuyorum yani zaten geleceğim var bir erkeğin bana gelecek sunmasına ihtiyacım yok evleneceğim kişide de paraya falan bakmam düğün için para harcamak bile saçma gelir. Yani karşımdaki insanın güvenilir ve zeki olması yeterli. Sizce bu sorun edilecek bir şey mi evlilik için? Karşımdaki gibi benim de ihtiyaçlarım olamaz mı? Ben geleceğim için hayatımı çalışarak geçirdiğim halde değiştiremediğim geçmişimle mi yargılanacağım ya da bir erkek parasıyla mı yargılanacak? Bu normal mi?
Benim geleceğim bir şey ifade etmiyor mu?