Karşı cinsin hangi fiziksel özellikleri kötü olursa gözünüzden kan fışkırır?

Karşı cinsin hangi fiziksel özellikleri kötü olursa gözünüzden kan fışkırır?
Kimseyi tipe göre eleştirmem ama tek kaşlı veya bıyıklı biriyle buluşmak istemem. Ben kaşıma sakalıma ya da istenmeyen tüylerime dikkat ediyorsam karşı taraftan da bunu beklerim
Karşı cinste dikkat ettiğim detaylar aslında ilk izlenimde oldukça belirleyici olabiliyor. Göz zevkimi bozan detaylardan ilki, aşırıya kaçan makyaj ya da abartılı giyim tarzı. Doğallığı seviyorum; bu yüzden sade bir şıklık her zaman daha etkileyici geliyor. Bir diğeri, sürekli negatif bir enerjiyle yaklaşan, her şeyden şikayet eden bir tavır. Pozitif, hayata olumlu bakan biriyle vakit geçirmek daha keyifli. Son olarak, gösteriş meraklısı olan biriyle uzun süre anlaşabileceğimi sanmıyorum. Samimiyet ve doğallık, karşı cinsteki en çok değer verdiğim özellikler arasında yer alıyor.
Karakteri düzgün bir erkeğin fiziksel görünümü çok da önemli değil benim için.
Eic için teşekkürler⭐⭐
Kilolu olanların beden olumlaması adı altında hiçbir zkim spor yapmayıp crop falan giymeleri.
Gözüm kanıyor awq bak bugün yine gördüm. Ben görünce bu ne awq tarzı bir yüz ifadem oldu, yan masadaki kızlarla bakıştık bildiğin herkes aynı kişiye içten gülüyordu walla AKSJANABAbbasj
Kızda da bir kasıntı haller, anam sanki miss world güzeli awq KZSKJSSNSNSSA
Cevap
12Cevap
ben tipe ya da fiziğe bakmam.. bu yüzden de göz zevkimi bozmaz hiç bir şey
Gözümden kan fışkırmaz ama abartı makyaj direkt sevmem onu söyleyeyim. Onun dışında abartı dövmeler, aşırı zayıf veya aşırı kilo da buna sebebiyettir. Beni en çok; gerçekten gözümden kan çıkaran şey karakterde biter yalnız.. Sadık değilse, parayiyen ise ve eril enerjiye sahip ise (yani Erkek Fatma) O zaman gerçekten gözümden kan fışkırabilir evet.
Şu kaşlara çizik atıyorlar ya işte göz zevkimi bozan tek detay o.
Kadında kış var ise kolu yüzü fark etmez o tarafa bakmak istemiyorum
Mıymıy şekilde konuştuklarında dudak hareketleri bile sinirime gidiyor. Cinsiyet farketmez.
takı artı saç kesimi artı dövme direkt eleme sebebi isterse kralın oğlu olsun
Çirkin olması, ve saçları güzel parlak olacak. Gözleri çekici olacak yüzü temiz ve ışık saçacak.
Çirkin kız sevmiyom. Görünce kaçasım geliyo.
Konuşmaya başlayınca boş konuşan erkek kişisi
diş ve koku benim hassas noktalarım kötü kokuyorsa ya da dişleri fırça yüzü görmemişse çöp
Saçma giyim tarzı
Tipe önem vermem
Aşırı makyaj
Ağzını şapırdaması illet oluyorum
Giyimi olanlar var
Bozmayanları saysak daha kısa sürer
ortadaki sensin
Yalan söylemenin bir anlamı var mı şimdi.😏
yoo gayette dümdük yazdım sjs
Esprili hanımefendi seni.😏
kendine çirkinim diye gezen sen değil misin la
Ben olanı söylüyorum.😏