AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olgun kadın olması
Ses..
Bakire olması
Ya karsi cins de ayni seyi senin icin dusunurse 😆😅 saglayabilecek misin gerekli cekiciligi? 🙃
@wkertenkele kadın bakir erkek istemez
Tecrübeli ona güven ve güvence verecek adamı ister
Hala cvbimi alabilmis degilim
😬😬
@wkertenkele bakir erkek isteyen bir kadın zaten benim ilgimi çekmez
Bu da cvp degil, uzgunumm 😅🚫
Erkekler de genelde tecrubeli kadin arar, oyle kukla gibi yatakta yatacak cinsellikten bihaber bayan arayan erkek azdir bence. O yuzden cok da katilamiyorum sana 😅🤣
@wkertenkele senin beklediğin cevap bende yok
Hahah merak etmez biliyorum zaten olmadigini 😉🥳
@wkertenkele yatakta olabilir hatta baya iyiyse benimde ilgimi çeker
Ama hayatında istemez
O zman nerde adalet demezler mi adama?
@wkertenkele adalet beklentin çok tuhaf
Sen gerçekten bir kadın olarak yanlış şeyler bekleyerek geçirmişsin ömrünü
Memnunsan bulunduğun yerde sorun yok.
Ama değilsen ben haklıyım.
Benim hayatim mutluluk uzerine kurulu zaten ve karsilanan beklentilerimle de fazlasiyla dopdolu hayatim😎😎🥰 Sadece siz erkeklerin bu ikiyuzlu bakis acisi fazlasiyla sinirimi bozuyor, o kadar 😉
@wkertenkele iki yüzlülük değil
İki farklı cinsten aynı paterni göstermesini beklemek saçma ve komik.
Kadın ve erkek aynı şeyleri beklemiyor birbirinden özellikle cinsel konularda
Kadın terkedilmek istemez korkusu budur
Iste bak orada yaniliyorsun ya da senin karsina hic guclu kendine guvenen bir kadin cikmamis belli 😄
Bugune kadar iliskilerimi bitiren taraf hep ben oldum ve bu yuzden de hep partnerim onu terketmemden korktu, sıkı sıkıya sarildi 🥰🥰
...
Karsi tarafa hissettirdikleriniz onemli... bu yuzden bence iki taraf da birbirinden ayni seyi bekler, beklemelidir de. Sen ne kadar seversen, o kadar sevilmelisin, sen ne kadar durustsen, karsi taraf da o kadar olmali, sen ne kadar bakirsen karsi taraftan da o kadarini beklemelisin!!
Fazlasi bencillik olur
@wkertenkele son söylediğin hariç hepsine katılıyorum
Hep ben terketttim diyorsun ve sana katılıyorum çünkü gerçekten güven ve güvence duymamışsın bu yüzden yeni seçeneklere yönelmişsin
Bir kadın içgüdüsel olarak bir erkeği terk edemez etmek istemez
Ama öyle erkek çok az ve her kadın bir ömür denk gelmiyor böylelerine
Bana hep boylesi denk geldi ama, ben mi cok sansliyim o zmn 😬😎
@wkertenkele işin aslı ben denk gelmelere de pek inanmıyorum. İnsan yanlışı seçe seçe devam ediyor hayatına. Bir çok kişi doğruyu da bulamıyor bu süreçte ve böyle bir şeyin var olmadığına inanmak istiyor.
Evet haklisin. Sans diye bisi yoktur, insan kendi sansini kendi yaratir ✨️ ben ne kadar dik durur ve kendimden emin olursam, karsimdaki o kadar bana saygi duyar, ezmeye kalkmaz, sacma sapan beklentilere girisemez. Cunku ben musaade etmem 😎😎
Cunku biliyorum ki ne verirsem onu alirim 🥰
@wkertenkele dik durmaktan kastettiğin şeyi anlayamadım. bu söylediğin patern olarak erkek için doğrudur. ama kadın davranışı böyle olmamalı. kadın kendini korumaya çalışmamalı zaten koruyamaz da. doğru yöntem onu koruyacak (tırnak içinde geniş kapsamlı olarak söylüyorum) bir erkeğe sahip olmak olacaktır.
Iste farketttim ki biz senle tam da bu noktada celisiyoruz 😅
Ben hayatimin hcbir evresinde bir erkegin korumaligina muhtac olmadim ya da hic aciz olmadim. Her durumda tek basima dimdik durmayi basardim. Hatta inan bana karnim burnumda santiyell tepelerinde gezdim 😅 sanirim guclu kadin olmak biraz siz erkeklerin alisik olmadigi bisi 😉😉💪
@wkertenkele ne zamana kadar güçlü kadın olacaksın, kaç yıl daha? ve neden olasın? Binlerce yıldır sağlayıcı ve koruyucu erkek olmuş, neden 20 yıldır bunu değiştirmeye çalışıyorlar? Kadınların iyiliği için olmadığı gözle görünüyor.
Bunu o kafandaki kadin profiline sormalisin bence. Cunku ben guclu olmaktan da egomun tavan olmasindan da kimseye muhtac olup eline bakmamaktan da fazlasiyla mutluyum 😎😎😎😎
@wkertenkele boş egonun bir anlamı yok benim için. güçlü biri zaten bunu ifade etme gereği de duymayacaktır. kafamdaki kadın profiline gelince böyle kadınlar da çok az sayıda kalmış. gerçekten feminen profilde kadın yok denecek kadar az var olanlarda senin gibi aklı karışmış durumda.
Bos oldugu kanaatine nasil vardin acaba beyefendi, kimseye muhtac olmamamdan mi 😆😅 eger bu kadar tersjni dusunen erkegin arasindan siyrilip dimdik bisileri basarabiliyorsam birak da az bucuk egomuz olsun yaw, kimin hosuna gidip gitmedigi. cok da tin😅🤪
...
Kimseye de bisi ispatlamak zorunda degilim ama suni gorebililiyorum ki, sen oyle olasan bile kafandaki dusuncelerin cok bakir kalmis 😝😇
*sen oyle olmasan bile
@wkertenkele erkeklerin arasında erkek gibi olmanın gururunu yaşayan bir kadın, çıtanın bu olması bile tezine zıt değil mi?
Hhhaaha emin ol kafandaki profilden hala daha cok uzagim. beybisi🙃😝 erkek gibi demen bile. benim. hakkimda ne kadar yanildigjinin en basit gostergesi 🤭
@wkertenkele çok maskülen bir tavrın var. feminenitenin yerinde yeller esiyor.
Neyse dostum, sana ne aanlatsam. da bos. Bakabildigin tek bi pencere gorebildigin tek bir kadin profili var,; o da oncelikle bakire , sonrasinda da tek basina bi baltaya sap olamayip her zmn arkasinda birilerinin varligina ihtiyac duyan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne diyim, onlardan cok var etrafta, sanslisinn😉
Hadi uzatmayalim daha fazla uzlasamicaz senle benlez cok farkli dunyalarin insanlariyiz belli
Bari soru sahibinin basini agritmayalim.😅😅
@wkertenkele :)