- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, Allah korkusu olan, aklı fikri ya da önceliği cinsellik olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli bir eş isterim...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her şeyden öte bende uyandırdığı hisler çok önemli. Fiziksel özellikleri önemli değil diyemeyeceğim. Çünkü bu çok samimiyetsiz Oour tabii ki benim için fiziksel özellikleri de önemli. Fakat bununla birlikte yarattığı Aura ve bana hissettirdiği enerji gerçekten çok çok önemli. Bir mıknatıs gibi kendine bütün gücüyle çekebilir.
33 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle düşünüyorum kısmen. Özellikle sondaki cümle çok doğru. 🥳
- +1 yıl
Rica ederim 💫💁🏼♀️
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi süper soruna kendin süper cevap vermişsin.. soruya da cevabına da alkış ve katılım
110 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum cevabımı beğendiğiniz için. Biraz öyle oldu galiba 🦋💫💫😊
- +1 yıl
🎐🦋
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim benim de dikkatimi çekti güzel bir his 💫😊
- +1 yıl
Cansınız, çok teşekkür ederim gerçekten öyle yansıdığım için bir çok kişiye mutlu oldum 🙏🏻🙂
- +1 yıl
Allah nazardan saklasın o halde diyelim 🧿🙂💫
Senin kadar duru güzel olması erkekte yakışıklı merhametli olması bu arada parıldıyorsun bihter bu ne güzellik profilin çok tatlııı😍
54 Yorumla- +1 yıl
Kıza yürümüşsün🤣 Hakkımızı yeme🙄
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti Erkek olsam yürürdüm peşinden😄 sitede en beğendiğim kız:-) çok iyi bir dost aynı zamanda Allah sahibine bağışlasın.🏵️
- +1 yıl
Yorumlara bittim Teşekkürler canımlar! ❤️
- +1 yıl
Ekmeğimize mani olma🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Güzel bir gülüş akılda kalıcıdır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence karşı cinsi çekici kılan en önemli şey zekasıdır. çünkü zekası olmadan hiç bir karşı cins bana çekici gelmiyor. bunların dışında bence gözleri ve gülüşüdür. bazen bir gülüşü ile gözleri ile anlatmak istediklerini anlatıyorlar. ama bence fiziki detaylar insanın ilk baktığı şeyler olmamalıdır. çünkü fizik olarak herkes çekici olabilir. ama karakter olarak herkes çekici olamaz bence :)
12 Yorumla- +1 yıl
İçeriği güzel olmayan kitap bile okunmazken alel ade insanı okumak da zaman kaybı. 💫
- +1 yıl
Haklısın abla tamamen katılıyorum ✨🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri... Karakteri, başkalarına karşı, özellikle kendinden sosyoekonomik olarak alt seviyede olan insanlara karşı davranışları... Bir kadının karakteri çöp ise, dünya güzeli de olsa çekim hissedemiyorum. Neşeli, mutlu, kendisiyle barışık olmalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir adamla veya kadınla bir mekana gidince garsona sergilediği davranışlara bakın. Katılıyorum. 💫
- +1 yıl
Para (veya çalıştığı yerden aldığı maaş) karşılığınde kendisine hizmet etmekle yükümlü insanlara karşı diyelim
- +1 yıl
Kibirin varlığı/yokluğu hakkında fikir verir, parasıyla hizmet alırken karşısındaki kişiyi satın aldığını zannediyor mu, fikir verir.
+1 yılDış görünüşe kimse önem vermiyorum falan demesin. Dışından etkilenirsin ki buna bakım vs de dahildir, karakterine tutulursun. Bunun dışında dediklerine katılıyorum kendisine saygısı olmayan bir insan toplumda eziklik yaftasından kurtulamaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüş bir yere kadar etkiler önemli olan özsaygı ve tutarlı davranışlar. 💁🏼♀️
- +1 yıl
Tutarsızlığa gelemem, dengesiz insanlar yükten başka bir şey değil.
+1 yılCiddiyeti, tutarlılığı, olgunluğu, samimiyeti..
22 Yorumla- +1 yıl
Karşı cinsin tutarlı, ciddi ve olgun olması bence çok çekici.
- +1 yıl
Kesinlikle..
+1 yılKarşı cinsin olgun tavırlara sahip olması, söylediklerinde mantıklı tutarlı olması ve yeri geldiğinde eğlenceli yeri geldiğinde ciddi olması çok çekici geliyor bana
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum tutarlı ve net bir çizgide ilerlemek önemli 😌
- +1 yıl
Böyle kişilere denk gelmek ümidiyle 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi olması farklı olması herkes gibi düşünmemeli
31 Yorumla- +1 yıl
Özgün olmalı farkını yansıtmalı girdiği ortamlara 💫
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçinizi ısıtan gülüşünün yanında kıvrak Zekası
Her şey bir bütündür
Gülüşün bile bir zekası var21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle nerede güleceğini nerde nasıl davranacağını bilmek ölçülü olmak önemli.
+1 yılBenim için bir kadını çekici yapan en güzel tarafı gözleri bakışları ve saçı birde saçındaki kakül diyorum 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakmayı her insan bilemez. Kadının göz bebeğinde uyuklayabilmeli insan. 💫
- +1 yıl
Ben uyumak istiyorum da işte
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarizmatik, aykırı ve bazen sert bakışlı bir erkek...
23 Yorumla- +1 yıl
Evet farkını yansıttın. 💫💫💫
- +1 yıl
*yansıtsın erkek.
- +1 yıl
❤️
+1 yılZeki olması ve güzel kokması bu ikisine düşerim net 😅
23 Yorumla- +1 yıl
DFGHK Önemli çünkü. 💫
- +1 yıl
Aynı şeyleri işliyoruz 😊😊 @Mahinevberçeste
- +1 yıl
İstiyoruz *
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle zekası...
Fiziği de güzelleştiren düşünceler ve konuşmalardir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de katılıyorum. Zeka en çekici şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Köprücük kemiğinin ayak başparmağına oranı.
110 Yorumla- +1 yıl
Farklı blr detay.. 💫
- +1 yıl
Çok farklı.
- +1 yıl
güzellik algısını mı oluşturuyor sizde bu durum
- +1 yıl
Ne
- +1 yıl
Köprücük kemiğinin ayak baş parmağına oranı yani
- +1 yıl
Güzelliği "gizlilik" okumuşum ya.
- +1 yıl
Olabiliyor öyle doğal bir durum. İş yoğunluğu oruç vs.
- +1 yıl
: ) Öylesine yazdım cevabı. Kafadan attım. Kusura bakmayın.
- +1 yıl
Estağfurullah 🎈
- +1 yıl
☕🍫🌹
Öz saygı karşıdaki insana saygı zekası konuşma üslubu tavrı
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de bunlara katılıyorum konuşma tarzı bağırarak konuşmaması önemli ve öz saygı kibar olması.
+1 yılAynı düşüncelere sahip olmak. Birde uzun boylu olması
13 Yorumla- +1 yıl
Düşüncelere saygı duymayı da ekleyelim 🥳
- +1 yıl
Orası öyle tabide benim düşüncelerime hem fikir olursa tadından yenmez manasında😂
- +1 yıl
Herkes onu ister noter onaylı olsun da biraz zor o da. 🤣
+1 yılYani siyah çorap detayına bayılıyorum :) bakımlı olmalı güler yüzlü olmalı ve zeki olmalı :)
111 Yorumla- +1 yıl
Siyah çorap zariflik katar. Diğerleri de doğru. 💫
- +1 yıl
Teşekürler. Zaafım var maalesef yazdımlarıma :) klasik giyimi seviyorum. Sende keyifler nasıl?
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyilik diyelim 💫
- +1 yıl
Kolaylıklar. Çalışıyor musun?
- +1 yıl
Evet dersim var. güzel günler dilerim herkese🥳
- +1 yıl
Teşekkürler :) kolay gelsin öğrenci hanım. Müsait bir zamanda sohbet edelim :)
- +1 yıl
Öğretmen de olabilir sanki :)
- +1 yıl
2. tahmin doğru evet öğretmen. 💫
- +1 yıl
Branş ne
- +1 yıl
Türk Dili ve Edebiyatı.
- +1 yıl
Çok güzel hoca hanım :) elektronik mühendisiyim ben de. Nerde yaşıyosunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam abla karşı cinsi benim için detaylı kılan bakışlar tabikide gülümsemesi dürüstlüğü
11 Yorumla- +1 yıl
Evet etkileyici bakışlar 👀
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAzmasa, ezmese, üzmese yeterli... Çünkü kadını en güzel yapan şey masumiyeti...
212 Yorumla- +1 yıl
Erkek içinde geçerli bu katılıyorum 🥳
- +1 yıl
Masumiyet herkese lazım da kadının masumuna çiçek gibi kız erkeğin masumuna ay bu ne sümsük şey deniyor maalesef...
- +1 yıl
Masumiyete nasıl bakıldığıyla paralel bazı şeyler. Bazense erkektir yapar kadın kısmı oturur hep mantığı da mevcut..
- +1 yıl
@ayla0302 tavşan gibi ordsn oraya zıplamaması olabilir
- +1 yıl
Allah herkesi sevdiğine dengine idealine kavuştursun. Bakir bir erkek olarak bakire bir eş istememin hakkım olduğunu düşünürdüm. Artık pek kalmadığını (hiç değil pek) anlayınca kendimi yalnızlığa alıştırdım herkese mutluluklar.
- +1 yıl
Asil kardeşim benim. Saygıyla eğiliyorum. İrade abidesi. İmanın daim olsun.
- +1 yıl
@ayla0302 yazdıklarından ne anlıyorsan
- +1 yıl
@ayla0302 tamam. anladım. sus diyorsun
- +1 yıl
@ayla0302 masumiyetten kastım çoklukta şımarmayan kıtlıkta isyan etmeyen eşine her yerde eşlik edecek yoldaşlık edecek kişi olabilmesidir. Nasıl ki erkeğin kadına yönelik vazifeleri varsa muhakkak ki kadının da erkeğe masumiyet ifası gereklidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine duyduğu özgüven tabi altı boş olmaması kaidesi ile. Yanı zekada lazım. Fiziksel özellikleri ise olgun bakımlı hoş zarif bi kadın hoşuma gider
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı bakımlı titiz hoş sohbet az konuşan (imkansız) 🤔 kahrımızı çekicek (karşılıklı) hayattan zevk almaya çalışan zor olabilir imkansız değil?
10 Yorumla
+1 yılAçık sözlü dobra ve cesur kadınlara aşırı zaafım var
16 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir kriter. Ben öyle olduğum için pek sevilmem mesela ancak kendimi severim.💫
- +1 yıl
Evet bahsettiğim özelliklere sahip kadınlar iki yüzlü olmadıkları için sevilmezler
- +1 yıl
Aynen öyle. Biliyorsunuz ki doğruları herkes kaldıramaz 💁🏼♀️
- +1 yıl
Kesinlikle... 🙂
Onlar kendileri gibi sahte insanlarla birlikte yaşar giderler işte öyle... - +1 yıl
Sahteliklere ve olmazlara meyilli olan tonlarca insan var ancak er geç pişman oluşlar "sen haklıydın" diyişler hep bundan
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanların bakmaktan hoşlandığı şeyler çekicidir. Zayıf ve güzelsen çekicisindir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAurası, tatlı ve içten olması yani bunlar aklıma geldi. Gerçi kızların istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı olmadığımdan kızlarla konuşamadım, o yüzden onlarda neleri çekici bulurum bilmiyorum 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😄
+1 yılEdep ya hu, ilk dikkatimi çeken bu oluyor genelde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre davranması ve zeki olması yeterince dikkat çekici diye düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence parası ya parası olan her erkek istediğini elde ediyor...
10 Yorumla
+1 yılgüzel Seksi olması çıtır olması fiziğinin diri sert olması 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olması giyimi konuşma tarzı ve fiziki hatları
10 Yorumla
+1 yılO, burada yazacağım 5-10 satır cumleye sığmaz..
10 YorumlaVücudunda yara izi varsa kendine has , o.. bir yürüyüşü bir de gülüşü.
Yansın gecelerr..
10 YorumlaAbi topuklu ayakkabı ya nasıl bir meret direk yükseltiyor jartiyerle topuklu ayakkabıyı babama giydir babamıda harcarım mq
10 Yorumla
+1 yılSarışın olması spor yapması tavuk pilav yapabilmesi
16 Yorumla- +1 yıl
Tavuk pilav detayı ilginç oldu biraz ghjk
- +1 yıl
Spordan sonra olmazsa olmaz ama sen uyuyorsun hepsina galiba dediklerimin
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu özelliklere uyduğumu düşündüğün için 💫🙏🏻
- +1 yıl
Eklesene beni sende güzel kız sin 😅
- +1 yıl
Rica ederimm
- +1 yıl
Aura sizce nedir? İnsan ilişkilerinde ne gibi bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz.
110 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafı etkileme gücü onun bize manyetik olarak enerjisel yansıması. İnsan ilişkisinde iletişim ilgi odağı aranılan insan gibi vasıflar ekler.
- +1 yıl
CEVAP 1) Sayın arkadaşım AURA böyle bir şey değil. Bu söylediğiniz şekilde bilmekte sizde haklısınız. Zira kolay, zahmersizce, fazla gayret sarfetmeden para kazanmak isteyen bir çok şarlatan türedi. Bu kişiler Auranın ne olduğunu bilmiyorlar. Ama biliyorlarmış gibi her ne varsa tüm konuşmalarında sözünü ediyorlar. Tanıdıkları varsa birde hafifliğini bildiğimiz televizyonlara çıkıyorlar, olay bitiyor. Sonra o tv kaydını alıp you tubeye yüklüyor. Daha dün ismin cismini kimse bilmezken, tanınıp gidiyor. Onlar sizlere Aurayı kendi ZAN ettikleri gibi anlatıyor. Birde insanların yabancısı olduğu, kimsenin hakkında fazla bilmediği bir alan ya. İstedikleri gibi sallıyorlar. Sözde spiritüalist bir hanfendi videosunda Auranın yırtıldığını, bu yırtığı kendisinin ruhsal celselerde (paranızı cebine indirme karşılığında tabi) diktiğini söylüyor. Bir diğer şarlatan bilgiç bilgiç doğum tarihine göre aura rengini bildiğini söylüyor. Örnekleri çoğaltabiliriz. Bir görseniz videoların altındaki yorumların tamamı, bu kişilerle görüşmek için telefon ya da adres isteme yarışına giriyor.. Toplumumuzun büyük bir kesiminin dünyada olup bitenlerden haberi olmadığının bu kişiler farkında. İşte bilgisizliğin yoğun olduğu bu alan, birileri tarafından kazanca dönüştürülüyor. Neyse fazla uzatmadan auranın ne olduğunu kısaca izah etmeye çalışayım. (Yazı uzun olduğu için 2 etapta göndereceğim.)
- +1 yıl
CEVAP 2) İnsan 1) Beden (madde) 2) Ruh (enerji) ve 3) Nefs olarak üç oluşumdan meydana gelir. Nevs Bedenle (maddeyle) Ruhun (enerjinin) ara yüzüdür. Hani bu ara yüz bilgisayatlarda kullandığımız telefonlardada var bilirsiniz, aynı böyle. Bu ara yüz olmadan enerji ve madde birbirine bağlanamaz. Aura dediğimiz şey ise Nefsin ışımasından başka bir şey değildir. Asıl orjinal rengi floresan parlaklığındadır. İnsanların yaşam şekline göre bu renk değişebilir. Mesela Cinsel ilişkiye girmiş bir insanda nefs ışıması yani aura kırmızıdır. Bu zararlı bir enerji alanıdır ve acilen topraklama yaplması lazımdır. Zira cinsel ilşkiye girildiğinde vücut 36 volt elektrik üretir. Bu gücrelere saldırır. Ve tüy diplerinden çıkmaya çalışır. Bir hücre için 36 volt, bin volt elektirik yükü demektir. Bu nedenle topraklama yapmak lazımdır diyorum. İlişki sonrası nedenini fazla bilmeden alınan boy abdestinin aslı, gerçekte budur. Ama insanlar işin ilmi olan bu yönünü bilmediklerinden, bunu sadece dini bir vecibeyi yerine getirmek için yaptıklarını zannediyorlar... (Maallesef üç etapta yazdığım yazıyı göndermem gerekiyor)
- +1 yıl
CEVAP 3) Suyun olmadığı yerde teyemmüm dediğimiz toprağa temas ederek yani yine bir şekilde topraklama yaparak, bu zararlı alandan kurtulunması gerekir. (Zira bedenle (maddeyle), ruhun (enerjinin) arasındaki haberleşmeye engeldir. Mesela sigara alkol vb gibi şeyleri kullananlarda, kahverengidir. Karaciğerinde sorun olan birisinde sarıdır. Yalancı, sahtekar, hırsız, katil, tecavüzcü vs kötülükleri yapanlarda siyaha yakın koyu gridir. Öyle spiritüalistlerin dediği gibi kişiye göre ya da doğum tarihine göre bir aura rengi yoktur. Dediğim gibi Aura insanların yaşam şekline göre renk değiştirir. Şimdi bu şarlatan spiritüalist hanfendi aldı adamın doğum tarihini o rakamları kendisine göre topladı çıkardı böldü buna göre trakamın kaşrılığını beyaz buldu. bu sakin yaşamı olan dürüst yaşamaya çalışan, ya da her hangi bir hastalığı bulunmayan insanlarda görülen bir renk. EE senin doğum tarihini alıp hesapladığın adam katilin tecavüzcünnün birisi. Ne olacak şimdi? Ne demek istediğimi anladınız mı? Gelecekte bu nesf ışıması olan aura tıpta kullanılacak. Sadece parmağınızın özel bir cihazla görüntüsünün alınması yetecek. Ne hastalığınız varsa, fazla bir tahlile gerek kalmaksınızın teşhis konulabilecek. Aura görüntüsü günümüzde kirlian fotoğrafçılığı dediğimiz özel cihazlarla yapılabilmektedir. Bunun gelişmişi gelecekte aynı rontgen ya da , MR cihazı gibi kullanılacak. şimdiki cihazlarla yapılana mesela Radyoskopi deniyorsa onada auraskopi denecek. Bedenle ruh arasındaki ara yüzün olan nefsin devreden çıkmasıyla ölüm dediğimiz olan meydana galir. Gelelim şimdi bu bilgiler ışığında o aura yırtığını çarşaf gibi diktiğini söyleyen sözde spiritüalis hanfendiye. Bir kere ara yüz olan nefste bir hasar varsa ayrışma olmuşsa özelliğini kaybettiği için, zaten bu o kişi için ölüm demektir. aura ise yukarıda söylediğimiz gibi nefs ışıması. sen neyi dikiyorsun?
- +1 yıl
Şarlatanları izlemiyorum 1. enerjiden oluştuğunu biliyorum yazmıştım 2. Çok uzatmışsınız konuyu teşekkür ederim ancak ben bunların bilincindeyim zaten.
- +1 yıl
Düşüncenize saygım var benim her düşünceye saygım var öyle biri değilim teşekkür ederim böyle düşünmeniz nasıl baktığınızda ilgili zaten teşekkür edip bilincinde olduğunu yazmıştım. Pişman olmanıza gerek yok yani. :d
- +1 yıl
1 2 3 şeklinde cevapladığınız için o şekilde yorumladım sadece. 💁🏼♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara dibi düşmeyen tek fikri malum yer olmayan erkekler bence çekici
20 Yorumla
+1 yılKararlı oluşu ve nerde nasıl davranacağını bilmesi
20 Yorumla
+1 yılKibar erkek her zaman önde benim için.
24 Yorumla- +1 yıl
Kibar ve tek kişiye açması.🌸 💫💁🏼♀️
- +1 yıl
😂😂Bu yüzden yalnız ölcez. Kibar olanlar da kşarları seviyor olmayanları da. Peh.
- +1 yıl
Yüzde 190 derece doğru sondaki cümle AFGHJK
- +1 yıl
😃😃😃
Zeka merhamet güzel gülüş güzel ses tonu 👍
23 Yorumla- +1 yıl
Yess. 🥳💫
- +1 yıl
❤️🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılInce bel güzel bir kalca
16 Yorumla- +1 yıl
Bu özellikler var mı sende bihter. Zekân haricinde erkekler hangi özelliğini beğenir
- +1 yıl
Zekam haricinde tatlı oluşumu, kıyafeti iyi taşımamı, çekici olduğumu söyleyenler oluyor arkadaşlarım arasından.
- +1 yıl
Belli ama boy kaç
- +1 yıl
Net olarak bilmiyorum. Topukluyla 1.62 falan sanırım.
- +1 yıl
Sohbet şansımız var mı bihrer
- +1 yıl
Bihter*
+1 yılKendine ozguveni ve konusmalari...
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende yarattığı his
11 Yorumla- +1 yıl
Kalp ritmini değiştirmeyeli erkek güzel hisler uyandırmalı kadında katılıyorum🥳💫
+1 yılRamazanda canım istemiyor
15 Yorumla- +1 yıl
Soruyla bağlantısını bulmaya çalışıyorumdur yorumun 🤔:d
- +1 yıl
Haklısın. Karşı cinsi düşğnemiyorum. Sağlıklı cevap veremiyorum bihterciğim. Ama sonra anlatırım. Çok detay var.
- +1 yıl
Ses tonuyla uyumlu gülümsemesi. Düzgün fizik. Ben burdayım bakışları. Doğal hareketler. Samimiyet. Gerçeklik. İlk aklıma gelenler.
- +1 yıl
Güzel şeyler kalırım spontane gelişmeli hareketler.
- +1 yıl
*katılıyorum
+1 yılSaf olması. Enayi gibi herşeye inanıyorlar ya bitiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTartışmasız ses, erkeğin sesi. Ondan sonra dişler, eller, kıyafet...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılZeki ve esprili olması
10 Yorumla
+1 yılSes tonu kokusu ve gözler. Tesettür extra
10 Yorumla
+1 yılZeka merhamet olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılAbla klasik işte ya fizik falan ne olabilir ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende düşünceleri ve fiziğidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burun göğüs çok önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey fizikle başlar.
10 Yorumla
+1 yılBenim renkli göze zaafım var.
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesin gözü renkli kimi siyah, kimi kahve rengi, kimi mavi. Gözü renkli olmayan insan gördüm mü sjshshsg
- +1 yıl
@Mahinevberçeste Teknik olarak doğru ancak ben halk ağzı kullandım :D
+1 yılVarlığıyla bütün olması
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ve varlığını hissettirmek. Ben burdayım demek çok önemli. 💫
- +1 yıl
Ama o da ben karşındayım dese
- +1 yıl
Evet karşılıklı olmalı her etkileşim hali. 💫
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Bakışlar
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakmak güzel görmek. 💁🏼♀️
+1 yılBence dominant olmalı :)
13 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir cevap genelde dominant olması istenmez ancak kararında o da olmalı bence. 💫
- +1 yıl
Teşekkürler beğeni ve yorum için.. aslında sizinle arkadaşça sohbet etmek isterdim, açık görüşlü biririsiniz sanırsam?
- +1 yıl
Görüşlere saygım var. Soruma gelen herkese cevap vermeye çalışıyorum bunun bir nezaket saygı olduğunu düşünüyorum. Tekrar beklerim. 🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılzeka sadece zeka
12 Yorumla- +1 yıl
Zekasını kullanabilmek bir de.
- +1 yıl
varsa kesin kullanır eminim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayni fikirdeyim
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 🙂💫
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirek zeka
14 Yorumla- +1 yıl
Yess💁🏼♀️
- +1 yıl
İstediği kadar güzel olsun, zeka olmadan yapamıyorum hele bir de el akıllıysa kafayı yedirtir insana
- +1 yıl
Bir insanda aradığım en büyük kriter 💫
- +1 yıl
Kesinlikle bugün 2-3 kişiyi boğazlayacaktım bu sebepten zeki insan seni yormaz ama tersi durumda ne laf anlatabilirsin ne de eğitebilirsin
+1 yılDüzgün sevmesi, gülüşü, vasıflı biri olması
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel sevmek. 🌸
+1 yılKesin mi 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Ghjk yes baby🥳
- +1 yıl
Ohh yeaa bebek 😂
- +1 yıl
Ghjk
- +1 yıl
Küfür mü o 😂