Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar selam ben sevgilimin beni aldattığından şüpheleniyorum yani şu an için değil ama bizim 1 senelik bir ilişkimiz var bu 1 sene içinde olduğunu son zamanlarda çok hissetmeye başladım çok garip bir biçimde. Emin olmak içinde onun arkadaşının bana ulaştığını söyledim isim vermeden sen dedim beni aldatmışsın arkadaşın söyledi bütün konuşmaları bana attı dedim bu başta öyle bir şey yok yapmadım ben kendimden eminim dedi madem konuşmalar var bana at demeye başladı ben de dedim ki sen itiraf ettikten sonra göreceksin her şeyi dedim öyle kolay yem yok dedim daha sonra beni aldattığın kıza ulaşıcam bakalım o ne yapıcak ne diyecek dedim başta boşuna rezillik olur insanları boş yere bizim başımıza salarsın dedi doğruluk payını nerden biliyorsun dedi sonrasında ne istiyorsan yap demeye başladı bide bunu söylediğimde böyle bir olayın olduğuna inanmadı sen kendi kendine sallıyosun falan dedi ve bu konuyu dalgaya vurdu ama benim içim hiç rahat değil bu davranışları hakkında ne düşünüyorsunuz sizce suçluluk psikolojisi falan mı?
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?