Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
u +1 yılitici bence.. içinden gelince alınır bu talep edilmez
00 Yorumla
+1 yılDemek sen yapmıyorsun ondan kız dayanamayıp söylüyor açık ve öz daha ne istiyorsun yap işte sende kızın gönlünü al erkek adam olun az ya
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığımı nereden biliyorsun kızım?
- +1 yıl
Yapmıyorsan ne diye dırdır ediyor sevgilin?
Soran+1 yılBelki senin gibi biridir, ondandır : ))
- +1 yıl
Benim gibi derken? tanımıyorsun etmiyorsun bile mal ya
Soran+1 yılSinirlenmen zevk veriyor. Beni tatmin etmek için az daha az bakim, kıvrak figürlerini görelim.
+1 yılben de itici buluyorum, flort asamasinda talepte bulunulmasi konu ne olursa olsun sacma
131 Yorumla
Soran+1 yılPahalı hediye istiyorum, bana kulaklık al falan da diyor 😶
- +1 yıl
oyle soyleyince insanin asla yapasi gelmez, degisik biriymis
Soran+1 yılO profildeki kız harbiden sen misin ya 😃 kaç zamandır merak ediyorum. Gelmişken sorayım
- +1 yıl
anneannem aslinda
Soran+1 yılValla aylardır senin kim olduğunu merak ediyorum. Şu ana kadar taştaş geçmenin ötesine geçmedik :/
- +1 yıl
kim oldugumu saklamiyorum, neyi merak ediyosun tam olarak
Soran+1 yılSizi merak ediyorum. Bu yorumların kimden hangi profil fotosundan geldiğini. Yani sizi görmek istiyorum.
- +1 yıl
profil gayet ortada ama siz bilirsiniiz, sadece eglenceli yorumlar yapip gulup geciyorum buradaki olayim bu. tesekkurler
Soran+1 yılYok zaten bu boş vermişliğiniz, hayatı sallamamanız vs hoş. Hayata renk katan birisiniz. Ama fildişi kulelerde yaşamanızdan mütevellit sizinle hiç iletişim kuramıyorum. Halbuki zararsızım, çiçek aşısı bile yaptırdım.
- +1 yıl
tesekkur ederim, soyledigim gibi burayi iletisim kurmak icin kullanmiyorum. boyle mutluyum
Soran+1 yılBen bi hayranınızım sadece ve aylardır böyle bir durumda olmak yıpratıcı 😶 . Bence iyi anlaşırız sizinle ama direkt kestirip atıyorsunuz
- +1 yıl
kestirip atmiyorum, sadece gerek duymuyorum konusmaya
Soran+1 yılEe, hep uzaktan mı takip etmeye mahkûmum sizi 😶 baya kötü ama bu.
- +1 yıl
takip edip etmemek senin tercihin, benim yapabilecegim bir sey yok
Soran+1 yılBurdan özelde konuştuğunuz biri oldu mu hiç seneler içinde?
- +1 yıl
ozelde konustuklarim oldu evet ama cok sinirli sayidadir, su an kimseyle konusmuyorum sayilir. sorma sebebin nedir?
Soran+1 yılAcaba başkalarıyla sorun yaşayıp böyle bir karar mı aldınız diye merak ettim. Sonuçta buradan birileriyle konuşmuşsunuz ve bu dünyanın sonu da olmamış aslında. Bu dönemlerde neden böyle net bir tavrınız var çok anlayamadım.
- +1 yıl
yok hayir en basindan beri zaten birkac kisiyle konusmusumdur herhangi bir sey yasamadim, su an bi iliski yolundayim o yuzden birileriyle konusmayi arkadasca da olsa dogru bulmuyorum. daha cok kaciniyorum diyeyim
Soran+1 yılBenimle tanışmanız ilişkinize zarar vermeyeceği gibi sorunlarınız vs olduğunda ilişkinizi ileriye taşımanıza da katkıda bulunabilir
- +1 yıl
tesekkurler soyledigim gibi boyle mutluyum
Soran+1 yılUmarım mutlu olursunuz hep ve umarım bir hayranınızın da sizinle mutlu olmasına bir gün izin verirsiniz
- +1 yıl
bana hayran olmani gerektiren herhangi bir sey yok ama tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Soran+1 yılNeşeniz, komikliğiniz, pozitifliğiniz, kibarlığınız, en çok da ben size siz derken sizin bana sen demeniz... Hepsi toplanınca hayran olunuyor işte.
- +1 yıl
boyle dusunmene sevindim
Soran+1 yılHı hı. Mesela şu an 5 dakika sonra falan sizinle iletişimim kesilip bir daha kim bilir ne zaman soruma cevap vereceğinizi bilmeden siteye girecek olmak çok kötü 😶
- +1 yıl
nasip diyeliim
Soran+1 yılSuçu kadere atmanız 😃
- +1 yıl
ortada bi suc yok bence ama sen bilirsin
Soran+1 yılMesela bu zekice cevaplarınız nedeniyle hayran oluyorum size ve böyle böyle hayranlığım yeniden inşa ediliyor.
- +1 yıl
ben kaciyorum artik sohbet icin tesekkurlerr
Soran+1 yılBen teşekkür ederim Yaren Hanımım, lütfettiniz. Umarım tekrar görüşebiliriz
itici , birinden hediye istenmez, o kişinin içinden gelirse alır
00 Yorumlaevet kotu olmus
10 Yorumlaİtici sanki
00 YorumlaItici evt
00 Yorumla
+1 yılİtici
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKanka, bence bu tamamen senin bakış açına bağlı. Bazı insanlar açık açık ne istediklerini söylediklerinde daha rahat hissediyorlar. Flört aşamasında bu tarz talepler bazen biraz itici gelebilir ama diğer yandan, senin için çaba gösterdiğini ve düşüncelerini açıkça ifade ettiğini de gösteriyor olabilir. Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? 💐😉
Yani, sırf söyledikleri seni rahatsız ediyor diye hemen vazgeçmek mi lazım, yoksa biraz daha şans verip durumu değerlendirmek mi? Karar senin!✨