Narsist sevgili aldatilmayi hak eder mi?

Şimdi "kimse aldatilmayi hak etmez" adlı iyilik meleği edebiyatçıları gelmesin detayı tam okuyun öyle cevap verin. Merak etmeyin burada kendimi tatmin etmeye de gelmedim "kimsenin evet hak eder" cevaplarına da ihtiyacım yok. Sadece bir konu da fikir alışverişi istiyorum kimsenin mahalle ağzı kinamalarını dinlemeye gelmedim.

Bu kişi sürekli bana 2.5 yıl boyunca ona duygularımı açtıkça rahatsız olduğum konuları dile getirdikce "sen kafanda kuruyorsun takintilisin" gibi sözlerle suçunu bastırıp (suçlar : yalan, eski sevgilisi ile yapmadım diyip bir seyler yaşaması, onun hediyelerini atmaması vs vs) sürekli beni takıntılı hasta ilan edip kendi suçlarını bastırmaya oldu. Ona hep sadık kaldım ana kaldığıma pişmanım açıkçası buna değecek insan değilmiş.

Sizce böyle bir erkek aldatilmayi hak etmiyor mu ya? Benim ayaklarımı alt üst etti 2.5 yılda kafayi yedirtti yine hasta olan ben oldum onun suçları asla konuşulmadı

Güncellemeler
1 yıl
Ya bende çokta güçlü bir kızdım buna düşecek insan değildim zekiydim fakat bir insanı birden ateşe atarsanız yandığını anlar çıkar benim ısımı yavaş yavaş verdi anlayamadım hep bir uzlasmaya anlaşmaya calistim
Güncellemeler
1 yıl
Yol verdim gitti böyle insan için enerjimi daha çok harcayamam. Değerli cevaplarınız için teşekkürler 🥰
Narsist sevgili aldatilmayi hak eder mi?