Arkadaşlar kınamadan dürüstçe cevap verin lütfen ben kafamı toplayamıyorum?

6 Yıldır evliyim 1çocuğum da var eşim düzgün bir insan ama birkaç kere ufak yanlışlarını yakaladım iş arkadaşı ile aldatma değil dedi affettim onu ama içimdeki o şüphe hiç geçmedi hiç ve ben şimdi sürekli gördüğüm bir adam var onu düşünüyorum yani inanın elimde değil kocama karşı mı soğudum bilmiyorum bakışıyoruz adamla evet ona yanlış yapmam diyorum ama inanın elimde olmayan bişey sürekli çocuğu düşünüyorum ve inanın ismini dahi bilmiyorum aşırı bir çekim var ve ben kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım yani her dışarı çıktığımda göreceğim biri by adam çok üzülüyorum bugün de önümden hızlıca geçti görmem için yaptı bence bunu sonra ortadan kayboldu sokağa girdi böyle telefonla konuşuyordu bakmadı ama farkedilmek için resmen hızlı yürüdü önümden ne yapacağım ben hiç bilmiyorum asla şu an karşılık vermem ama çekim var hissediyorum o da farkında yani bugün de kardeşim farketmiş şu çocuk kim sinir oldum siz geçerken arkadaşlarına gösterdi böyle heyecanlı bir şekilde diğer arkadaşı beni çocuğa göstermiş yani ama bence yaptığı yanlış orada biri görse ki tanıdık çok var çevrede benim açımdan hiç iyi olmaz açıkçası yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşlar kınamadan dürüstçe cevap verin lütfen ben kafamı toplayamıyorum?