Arkdaslar çok önemli?

Ya sevgilimin 8 yıllık kız arkadaşı var ve bu kız kendisi için fedakarlıklar yaptığını söylüyor üstüne bu kız gerçekcekten arkadaşıymış ve bu kız kendisi için herşeyi yapmış yani ne kadar kötü davranışsa o kız kendisine iyi davranıyormuş ama bizimde aramızda konu oraya bağlandı daha sonra takipten çıkar dedim o kızı o kızı çıkaramam dedi bende dedim ki o kız mı ben mi dedim o dah dedi ki sen benim sevglim o benim yakın arkadaşım oluyor dedi bende dedimki 2 mizden hangsi dedim 2 biz dedi yani 1 mizi secmedi ne kadar zorlasamda o kızı çıkaramadi ama benimle bitiririm diyorum bu seferde kabul etmiyor en son dedi ki yarına kadar müsade et dedi çıkarırım dedi eğer cikarmasan benimle bitti dedim ama şimdi o kız acaba yakın arsası fedakarlıgi dokunduğundan dolayı mi böyle davranıyor ama benim zoruma gitti kendsi dedi ki o kız daha mantıklı düşünüyor senden dedi he o zaman beni beğenmiyorsan neden benlesin dedim odah beni bırakmadığını söyledi off kafam o kadar karışıki sizce bu oğlan beni secer mi sevse bille neden bu kadar zor geldi kendisi için bu seçenek
Arkdaslar çok önemli?