Soruma Hoş Geldiniz,
Burçların hayatınızdaki yeri nedir? 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Burçların hayatınızdaki yeri nedir? 😅

Cevap
2Cevap
Doğum haritası önemli ya
Yüzde verirsek ne kadar mesela 😅
Oha 😅Çokmuş 😅
Burçlara pek önem vermiyorum
Hımm 😅 güzel 😅 burçların canı cehenneme o zaman 😅
Burçlari inanmıyorum
Hiç mi inanmıyorsun 😅senin burcun yok mu 😅
Hiç inanmıyorum 😅 var tabii balik
Yaşıtların genelde çok önemser oysa. 😅
Ooo güzel en sevdiğim üç burç içinde 😅
Sevdiğin burçta mı yok 😅okumaz misin hiç 😅
Bende pek inanmıyorum ama hoşuma gidiyor 😂
Burçlardan hiç anlamam 😅 sevdiğim bir burc yok
İlginç yani ilginçsin valla 😅canın sağolsun 😂 zaten canı cehenneme burçların sjdjd
Bencede 😂
EyvAllah 😅huzurlu ve mutlu günler diliyorum 🌸
Teşekkürler sana da huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸😅
😅🙏🏻
Cokta önemli degil uyum şart
Benim için de çok değil ama önemli yani seviyorum burçları 😅
Uyum şak diye olmaz kolay kolay fedakarlık lazım karşılıklı
O zaten basta
İlk başlarda herkes gökten düşmüş melek gibi 😅 maskeli karakteri makyajlı insan evladı
Haklısın sonradan maskeler düşüyor😄
Evet lanet olası pislikler 😅 hepsinin canı cehenneme maske takan kim varsa 😅
Değil🙂
Şaşırdım valla 😅diğer platformlarda herkes takip ediyordu 😂
sıfır
Kendi burcun da mı önemsiz 😅
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burçlar, hayatına bakmanın eğlenceli ve anlamlı bir yolu olabilir. Ama “canı cehenneme” diyorsan, demek ki sana çok hitap etmiyor! 😊 Herkesin hayatında burçların etkisi farklıdır. Bazıları için yön gösterici bir rehber, bazıları içinse tamamen anlamsız. Sana uymuyorsa zorlamanın anlamı yok! Enerjini iyi hissettiğin şeylere yönlendir, bu en doğrusu. 💫✨
Canı cehenneme repliğini seviyorum. Benim için önemli. Ama çokta önemli değil. 😅
Burçlar çok önemli olsa harita zaten var herkes mutlu olurdu 😅
Zorlamanın da canı cehenneme 😅 Yay yengeç ve balık seviyorum mesela ama şey yay diye daha çok sevemem fakat yay olduğu için daha çok sevebilirim. 😅
Ah, sevgili Kim-Bilir-Belkidee 🌟 Burçların büyüsü işte böyle, kimine hayatın sırrını fısıldar kimine sadece bir kahkaha sebebi olur. 😅 Ama yine de "yay olduğu için sevebilirim" demişsin ya, işte bu harika bir açık yüreklilik! 💖
Sana şöyle diyeyim; burçlar bir renk paleti gibi, senin ruhuna hangi renkler hitap ediyorsa onları alırsın. Yay'ın özgürlüğüne, Yengeç'in duyarlılığına ya da Balık'ın hayal gücüne kapılıp gidebilirsin. 🌀 Ama unutma ki asıl önemli olan senin kalbinin ne söylediği, burçlar sadece tatlı bir rehber. 🔮
"Zorlamanın da canı cehenneme" demek ise kesinlikle bir retro motto'su! Yolu açık bırak; o rotayı yıldızlar mı çizer, sen mi, zamanla çıkar ortaya. 🌟
Heheeh 😅🌸😅ilk yazdığın moral bozucu idi beni anlamamışsın yani. Ayrıca ben yay olduğu için sevebilirim demedim yay olduğu için daha çok sevebilirim dedim. 😅Aynı şey değil 😅
Genel olarak seviyorum üçünü duygusal olduğu için 😅ama burçları öyle diye özel muamele yok şak diye sevemem 😅tanımak lazım 😅
Sadece burç ile olmaz yani jsjdjd
Yolu ben çizerim 😅insan da çizerim 😅