AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Portekiz ya da İspanyol kızlar diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum , Türkiye’de de taş gibi kızlar var Almanya’da da bu sene konuştuğun kişilerle alakalı
Aga İspanyol ve Portekiz erkeklerini soruyorum.
Kızlarını değil.
Konu erkekler için de aynı
Türk erkeği genel olarak Avrupa ortalamasının altında.
Yani genel olarak genetik olarak belki olabilir yani Avrupa’nın genetiği bozuk.
Türkiye’de genetik bozukluk oranı az en azından .
Mesela Almanya Polonya o bölgelerdeki insanlar genelde sarışın mavi gözlü neden ? Ya da Ruslar mesela gözleri mavi falan.
Ruslar belli bir bölgeye giriyor oradaki karılar aşırı iyi çatır Çutur genetikleri değişiyor .
Sonra Ruslar balkan ülkelerine giriyor orada çatır Çutur genetik değişiyor .
Bizde de aslında değişmeler var ama biz de genellikle Orta Doğu ülkelerinden gelen insanlarla birazcık genetik değiştirme olduğu için onlar kadar olmuyor.
Ama meselenin sonunda şu var ki benim çevremdeki arkadaşlarım yakışıklıdır . Ben de belli bir skala’nın üstünde olduğunu düşünüyorum.
Turk erkeği Avrupa'nın altında olamaz Avrupa'da erkek yok gay çoğu manitlerini değiştirildi yapıyorlar gay olmayanda kıskanma yok yes
Yani bu adamların yakışıklı olduğu sonucunu değiştirmez.
Genelde esmer ya da beyaz tenli siyah saçlı gidiyoruz nüfusta bazı yerlerde sarışın mavi göz olabiliyor yani atıyorum biz De on erkek beyaz esmer kumral falansa,
Bunlarda sarışın mavi göz 5.06 oluyor direk 1.02 tane esmer ya oluyor ya olmuyor gibi sallamasyon ama doğru bir analiz bence
Çirkiniz nokta.
Çirkin değiliz belli 1:10’un üstündeyiz ama dediğim gibi nüfus genelinde bir şey yok biz ne zaman böyle Orta Doğu’dan nüfus almayı bıraktık Ruslar ya da balkan ülkeleri Avrupa’dan kadınları getirdik ya da erkekler geldi topluca böyle birbirimize girdik o zaman bizim nüfus değişir işte skala değişir ahhajdjddj
Ya hocam yeme bizi. Karga burunlu yanık tipli adamlarız. Kuru ekmek sinemize işlemiş
Ben değilim shhsjd Benim arkadaş çevrem de 50 yakın arkadaşın var bunların yarısından fazlasını tipi ya 10:15 tanesini çok iyi attı
O vakit kızları espermleyin ki gen havuzumuz o sizin mükemmel genlerinizle güzelleşsin :)
Kardeş benim baba kardeş sarı tem rengine yakın. Ben beyaz ten. Annem kumral. Dedem esmer. Babam ve kardeşleri sarı tem gibi kızıl vs…
Anne tarafı esmer. Shdjdjkd
Ninem beyaz.
Yani ben birini yonttugum da ne çıkacağı muallak. Sarı da çıkar beyaz da esmer de 😅😅
Türk erkeği Avrupa'nın altında olamaz çünkü Avrupa'da erkek yok çoğu gay bilader nonoş
Tip olarak diyorum. Kaldı kl bir şeyleri inşaa etme konusunda da onlara kıyasla yetersiziz.
Tip önemsiz kalıyor erkek olmadıktan sonra 😉
Olum 400 milyon Avrupalı erkek gay mi sanki
200 milyonu gay dir 150 milyonuda eşleri takas ediyor 50 milyonda siradan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!