Evlenen erkek 6 yıllık geçmişini unuturmu?

Arkadaşlar benim 6 senelik bir iliskim vardi ama 2 yıl kadar oldu biteli alieler gelip gidiyordu birbirine o bize ben onlara asker gecesi bile yaptik beraber herseyi yasadik ve kıskançlıgim baskilarim kavgalarim yzudnen iliskim tam ciddi bi evrede son buldu bizim 3ve nişan konusmasi icin gelmislerdi ve uzerime geldi ailesi bende yukselince abisi evi terketti sanki gicikilgina yapilmis gibiydi ve oglan o gun asiri sekilde ailesinin gazina gelerek iliskiyi bitirdi kalkip gittiler ve 1 hafta boyle surdu sonra baya bi yalvardim 2 3 ay ama ne yaptiysam kini gecmedi sonra dan pesini biraktim ama yasadigim yer kucuk ve 3 4 kere tesaduf karsilastik ve hep geri dönüp konuşmadan yanımdan geçiyordu arabayla en son da benim çalıştığım yeri tesadüf öğrenip 1 2 ay boyunca sürekli önüme çıkmaya baslamisti ama buna 2 senede belki 3 defa ulaştım asla pas vermedi bana hep engelliyordu ve en son beni takip etmeyi bana uzaktan bakmayida bıraktı ve ben Bi öğrendimki evlneiyormus baya zor gunler yasadim tabi ama şu an yaklaşık 4 aylik evli beni bu kadar çabuk nasıl unutur ne yapmaya çalıştı aklım almıyor düşüncelerinizi yazın lütfen boga erkeği olanlar özellikle yorumlayın..
Evlenen erkek 6 yıllık geçmişini unuturmu?