1.5 yıl boyunca konuştuğum adam evli ve çocuklu çıktı ( lütfen yol gösterin)?

Uzak mesafe ilişkisi. O güneydoğu Anadolu'da ben İstanbul'dayım. Belli dönemlerde git gel yaptı. Sosyal medya hesabı yoktu haliyle stalk olayı vs de yapamadım. Sonra bir şekilde ortak arkadaşlarının adlarını öğrenince onları stalklayarak evli olduğunu öğrendim.

Evli ve 5 yaşında kızı varmış. 2 aydır depresyondayım. İntikam ateşi ile yanıyorum beni bu hale soktuğu için ondan nefret ediyorum ve karısına her şeyi anlatmak istiyorum.

Siz napardnız lütfen empati yapın beni 1.5 yıldır aldatmış karısını da benimle aldatmış ap'tl yerine koymuş resmen..

Güncellemeler
1 yıl
Söyleme kararı aldım salı gününe şimdi bilet alacağım. Ben de istemeseydim bir kadının gözyaşı sbebei olmayı. Ama ben 2 aydır bu içimdeki öfkeden arındramadm belki öfkem diner diye bekledim olmuyor.
Güncellemeler
1 yıl
Bana hayatına bak, unut diyenler dilerim başınıza gelmez. 18 yaşında olsaydım belki kolay atlatirdim ama bir gelecek planı kurduğunuz adamın evli çocuklu olma durumunu düşünün. 24 yaşındayım benden 2 yılımı çaldı. Bu hayatta zamandan daha kıymetli ne var? Boşanmasi için yapmıyorum huzuru kaçsın belki bir daha kimseyi kandrmaz
1.5 yıl boyunca konuştuğum adam evli ve çocuklu çıktı ( lütfen yol gösterin)?