Aşk İlişkileri Evlenmeyip bekarlik sultanliktir degen kizlar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben soruda kizlar yazdim taa başta duruyor siz s i k kafalı erkkeler neden cevapliyorsunuz p e ve zenkler Evlenmeyip bekarlik sultanliktir degen kizlar var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evet vardır bence de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenmeyip değil evlenemeyip demek lazım.Nerde evlenemeyen kız gördüm ya çok pompalanmış hayata küsmüş ya da karakteri problemli ve bakire *Normal karakterli olup namuslu olan kızlar 25’i geçmeden genelde evleniyor. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Kiz msijn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kör müsün? Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla Soran 1 yıl Yazma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eve akşama geleceğim ayaklarımı iyice yıkarsın ona göre erkenden geleceğim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sana o babanın önünde sahip olmak istiyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küfürleri öyle yersin ve kalırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınsın aciz keşke karım olsanda seni döve döve yerden yere vursam ahshaha Yorumla Soran 1 yıl Ga. Vatsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önümde diyemeyeceğin şeyleri buradan yazma hade görmeyeyim bir daha yorumunu köpek Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 30dan sonra kedi sahiplenip kızım oğlum diye onu seviyor çoğu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla Cognizent 1 yıl Hayır? Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla Cognizent 1 yıl Sadece kızlara sormak istiyorsan sorarken erkeklere kapatabilirdin soruyu. Şahsi fikrimi belirtiyorum Yorumla Soran 1 yıl Belirtme ka hpe yavrusu Yorumla Cognizent 1 yıl Terbiyesizlik yapma Yorumla Soran 1 yıl Git lan ga. Vaf Yorumla Soran 1 yıl T Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Parasını kazaniyorsa ayrı evde yaşayıp birde arabası varsa der tabiki 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla terenzi 1 yıl Sence Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla terenzi 1 yıl Kızım sen maaaal misin sadece kızlara sor soruyu o zaman at ağızli Yorumla Soran 1 yıl Ka. Hpe sür tük anneli Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hepimiz dedik bunu, 30 olmaya yakın demez oldum şimdi de otuzu geçtim. 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilim ama erkeklerde diyebiliyor 😀 Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Garipsin gerçekten kızlara sorsaydın o zaman sadece, senin yaş kaç 😀 Yorumla Soran 1 yıl Ben soruda zaten kizlar yazdim ahmaklar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mavi hesap açsan iyi olacak gibi Yorumla Soran 1 yıl Gut sen pembe gesap aç annesi sür. Türk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne tür bir delisin sen, erkeklere kapatsana sorunu 😀 Yorumla Soran 1 yıl Sana ne pe ve zenk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😀😀😂😂 Yorumla Soran 1 yıl G a vat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya erkeksin ya da erkek düşmanısın 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Düşmanin sevsin seni Yorumla Soran 1 yıl Sik. Sin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol ne oluyor böyle 😂 Yorumla
fer06 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Varda genel de bar pavyon takılıp kucakta dans eden kızların lafı 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla fer06 1 yıl Erkeğim Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla fer06 1 yıl Kadınlara özel soru açsaydın o zam yarrrrrrrrm Yorumla Soran 1 yıl Ben zaten kizlara yazdim Yorumla fer06 1 yıl Dangalak o zaman ben yorum yapamam Yorumla Soran 1 yıl Dangalak annendir Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. vardır illaki az da olsa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla Barmecide 1 yıl değilim ama çevremde var öyleleri ondan yazdım Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla Barmecide 1 yıl kızlar yazsın diye bişey yazmamışsın ki genel sormuşsun Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bekarlık sultanlık doğru devam böyle 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Yok öylesine fikir veriyom işte Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Xper kazandım😁😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Git s i k Yorumla Soran 1 yıl Tir Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Ayıp ayıp etkileşim verdim soruna o kadar Yorumla Soran 1 yıl Ayip annene ayip Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Çok var burada 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Kız olmama gerek mi var yorumlar da yazıyor Yorumla Soran 1 yıl Pe ve ze nk Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Vardır bardır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kizmisin Yorumla eross19 1 yıl Hayır 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Eee o zaman neden soruma cevap yazdin Yorumla
ttsorday Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet varrr olmazmi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kiz misin Yorumla ttsorday 1 yıl Niyetliyim diyelim Yorumla ttsorday 1 yıl Güncellemede haklısın Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. evlencem ben banane 0 0 Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl 👌🏿Var 0 1 Yorumla Arzusaglm 1 yıl Canım sorunu sadece kızlara özel yapabiliyorsun coşma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet vardır bence de
Evlenmeyip değil evlenemeyip demek lazım.
Nerde evlenemeyen kız gördüm ya çok pompalanmış hayata küsmüş ya da karakteri problemli ve bakire *
Normal karakterli olup namuslu olan kızlar 25’i geçmeden genelde evleniyor.
Kiz msijn
Kör müsün?
Eee o zaman neden soruma cevap yazdin
Yazma
Eve akşama geleceğim ayaklarımı iyice yıkarsın ona göre erkenden geleceğim.
Yok sana o babanın önünde sahip olmak istiyorum.
Küfürleri öyle yersin ve kalırsın
Kadınsın aciz keşke karım olsanda seni döve döve yerden yere vursam ahshaha
Ga. Vatsin
Önümde diyemeyeceğin şeyleri buradan yazma hade görmeyeyim bir daha yorumunu köpek
30dan sonra kedi sahiplenip kızım oğlum diye onu seviyor çoğu
Kiz misin
Hayır?
Sadece kızlara sormak istiyorsan sorarken erkeklere kapatabilirdin soruyu. Şahsi fikrimi belirtiyorum
Belirtme ka hpe yavrusu
Terbiyesizlik yapma
Git lan ga. Vaf
T
Parasını kazaniyorsa ayrı evde yaşayıp birde arabası varsa der tabiki
Kiz misin
Sence
Kızım sen maaaal misin sadece kızlara sor soruyu o zaman at ağızli
Ka. Hpe sür tük anneli
Hepimiz dedik bunu, 30 olmaya yakın demez oldum şimdi de otuzu geçtim.
Kiz misin
Değilim ama erkeklerde diyebiliyor 😀
Garipsin gerçekten kızlara sorsaydın o zaman sadece, senin yaş kaç 😀
Ben soruda zaten kizlar yazdim ahmaklar
Mavi hesap açsan iyi olacak gibi
Gut sen pembe gesap aç annesi sür. Türk
Ne tür bir delisin sen, erkeklere kapatsana sorunu 😀
Sana ne pe ve zenk
😀😀😀😂😂
G a vat
Ya erkeksin ya da erkek düşmanısın 😂😂😂