Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence her iki tarafında kendisine göre güzellikleri var mesela...
BEKARKEN.
--Tek başına bir çok yere gidebilirsin fazla çevren olabilir ve kimseye hesap vermezsin bunun için.
--Tek başına yemek yersin tek başına film izlersin bundan aldığın haz burukluk yaratır.Arkadaşlarınla gidersin bir süre sonra ondanda sıkılırsın.
--Bebeğinin olmasını istersin Anne/Baba olmak istersin tek başına bu mümkün olmaz.
--Güvenmek istersin ağlamak istediğinde sıcak bir yürek ararsın ama o kişi yoktur.
--Şarkılara anlam yüklemek istersin ama tek başına anlamsızdır her şey.
--Yatağa yattığın zaman birisini istersin yanında ama o kişi yoktur asla.
--Eve girdiğin zaman kendi anahtarınla değilde kapıyı açan seni karşılayan birilerinin olmasını istersin.
--Yalnızken aynalara konuşursun gece yarısı sessiz çığlıklarını kimse duymaz.
Anlıycağınız her şey tek başınayken hep yarımdır...
EVLİYKEN İSE.
--Hayatınızı paylaştığınız bir eşiniz vardır bu size her zaman güç verir.
--Yapılan bir yemek artık 2 kişiliktir.Her şeyden haz almaya başlarsınız.
--Kim için yaşadığınızı sorumluluklarınızın ne olduğunu farkedersiniz bu size güven verir güç verir.
--Bebeğiniz olur Anne/Baba olursunuz sorumluluklarınız size artı katar ve hayata bakış açınız değişir.
--Bir gülümseme içinizi ısıtır.
--Film syerederken yaslanabileceğiniz sıcacık bir omuz olur.
--Evde sizi çılgınlar gibi özlemiş bir eşiniz olur.
--Her yatmanız ve uyanmanızda yanınızda size gülümseyen bir eşiniz olur.Onun sıcaklığıyla her güne yeniden başlar ve bitirirsiniz.
--Özleyebileceğiniz tek şey eski kalıcı dostluklarınız varsa onlar olur yoksa gerisi boştur.02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Bence her iki seyin iyiligide var zorluguda var... Ama simdik evli olarak evet bekarlik sultanlik desem sanki evlilimden memnun degilmisim gibi olcak.. Bekar biri ah vah dese yine olmicak insan bence o anki durumunu dogru yasamali ki gecmisinde veya geleceginde bisey aramamazi icin.
12 Yorumla
+1 yılNe bekarlıktır sultanlık, ne evlilik.
Be güzeldir yalnızlık, ne birliktelik
Yoktur tadı hayatın ne seninle, ne sensiz
Al beni yar götür buralardan
Yalnızlık sıkıcı, ama evliliğin ağır sorumluluğu altında ezilmiyorsun. Evlilik kurumunu kendinizden üstün tutup kendini yok saymıyorsun. Kimsenin sorumluluğunda değilsin, ağa da sensin, paşa da sensin.
Evlilik güzel, sevdiğin insanla her zaman kimse size engel olmadan birliktesin, hayatı birlikte yaşıyorsun ama ağır sorumluluklar ve evliliğin insanın kendinden üstün durumda olması bitiriyor bizi, hisleri. Zamanla hayat rutinleşiyor. Ama sevdiğinin her daim yanında olması huzur veriyor, güven veriyor; başka şeyler gleip o huzuru bozana kadar.
Yalnızken hayatın sultanı sensin, kendini bir tek sen yönetiyorsun.
Evliyken koalisyon gibi birşeysin, hayatı ne tek başına ne ortak yönetemiyorsun. Garip işler dönüyor.
En iyisi hep sevgili hep flört aşamasında kalalım, bilikte yaşayalım; bakarsın evlilik aşkı öldürüyor sözü doğruysa bizim aşkımız ölmez böylece :)00 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanla birlikte güzeldir abi.. Resmiyet olmasın ;))
36 Yorumla- +1 yıl
yok abi nasip bu işler .. dur hele ;))
- +1 yıl
abi kafanda netse yenge hanım, beklemeyi göze alacaksın.. Ben hep ilişkilerimde sevgilime bırakırım abi bir süre o yönetsin yani.. Daha iyi tanıma fırsatı yakalarım, kafam rahat olur yani ;))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılSultan ile beraber yaşanılan bir bekarlık, hayattan zevk almaya başladığın anlardan biridir..
İmza ile kendini mühürleyen zihniyetleri de gördük, görüyoruz.. Evlilikleri çok iyi olanlar, mutlu olanlar da var Allah bozmasın ama imza olayı işin içine girince 180 derece dönen insanlar var ve hayatlarını zindana çevirme işinde usta insanlar bunlar.. Evlilik müessesesi gün geçtikçe kan kaybediyor..
Freedom, forever..!12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle.. o boşananların hepsi de umutla başladılar, çiçekti böcekti, pempe idi her taraf ama imza atınca olay tersine döndü.. dönecekte.. inş şanslı oluruz bu konuda..
bekarlık sultanlık degıl bence. hele de yalnızsan. evlenmek guzel sey anlasabıldıgın kısıyle, bırıyle uyumak daha guzel ozellıke kadınlar ıcın, kendını guvende hıssedıyorsun. sarılmak guzel sey sadece kendıne degıl de bırısı ıcın yemek yapmak..evlılık ömru uzatıyor zaten, daha duzenlı bı yasamı beraberınde getıyor cunkı. tabı uygun bı eşle yapılırsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her şeyin dozu güzel nereye kadar bekar yaşayabilirki insan illaki bir yerden sonra yuva kurmak istiyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne kadar sıkılsamda evlilik sorunsalı aklıma gelince, halimden dolayı pişkin bir sırıtma yayılıyor yüzüme:DD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ömür bağımlı yaşamak hmmm. Bu yeterince antipatik göründü gözüme. Uzun süre yalnızdım. Şu an değilim. Birkaç şeyi bırakıyorsun elbette ama bağımlılık derecesinde de bir ilişkiyi kaldıramam.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlişkinin dinamiklerini ayarlayan gene sensin. Kuralları karşılıklı koyuyorsun sözel ya da davranışsal olarak. Dinamikler götüne kaçmadığı sürece ilişki güzel bir şeydir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılKadının her istediğini yapmayacaksın. Tatminsiziz. Hep daha fazlasını istiyoruz. Erkek yumruğunu masaya vurmayı bilecek :).
Cevap sahibi+1 yılArada maçoluk iyidir. İki yerde iyidir aslında. Bir : Kadın dırdıra başlayınca. İki: Yatak...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılBekarlık sultanlıktır diyenler genelde evliliğe karşı olanlar ya da evde kalmışların lafı. Hayatın düzensiz, sorumsuz, nerede akşam orada sabah ve iman da yarım yamalak neresi sultanlık olsun ? Evlilik iyidir her türlü.
00 Yorumlabekarlığıda yaşadım evliliğide..doğru insanı bulduktan sonra evlilik gibisi yok..bazen can yakan şeyler olsada güzellikleri vazgeçilmeyecek kadar çok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle bekarlık sultanlık.dün bi daha kanısına vardım.kuzenime ugradık dün aksam.gider gitmez kuzenimin eşinin doğum sancıları tuttu.apar topar hastane derken.kadın enfeksiyon kapmıs.ordan oraya telasla korkuyla falan derken.eve geldik.bu sefer eşiyle kıskanclıklar.yok neden erkek doktor muayene etmiş falanda filan.kafayı yicektim yahu.kendi kendime ne rahatım dedm yahu :D
01 Yorumlabence en güzeli sevdiğinin yanında olması, bekarken sultanlık olmaz rezil olursun :>
11 Yorumlakişiden kişiye değişir gününü gün etmek bazısına göre sultanlık bazısına göre düzensiz bi hayattır
10 Yorumla
3 ayKadınlar için bekarlık sultanlıktır. Ev işi yok, sorumluluklar yok. Ama erkek için evlilik iyi bence ya. Hem işlerini karılarına yaptırıyorlar hem baba falan oluyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE onlar da sorumluluk işte. Sen ye iç gez ekmek elden su gölden olmaz. Çamaşırını da yıkayacaksın, temizliğini de yapacaksın, yemeğini de yapacak, bulaşıklarını da yıkayacaksın.
İnsan olmanın temel kuralları zaten bunlar. Yok ben yapamam derse benim bi' kadın tutacaksın. O halledecek.
Ben tek yaşadım yıllarca böyle, değişmez.
...ve evet bekarlık sultanlık =)30 YorumlaDaha önce de söylemiştim... Bekarlık sultanlık ise, evlilik imparatorluktur.
Evlilikten kasıt imza, nikah felan gelmesin aklınıza. Zira öyle formalitelerden nefret duyarım.00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir söz vardır
Bekar adam: Kral gibi yaşar köpek gibi ölür.
Evli adam:Köpek gibi yaşar kral gibi ölür.14 Yorumla- +1 yıl
sözü söyleyen kimse kınadım onu.. eksi babacan kusura bakma..
- +1 yıl
Söz bana ait değil ya , başlığın görünce yazayım dedim .
+1 yılİnanıyorum bu söze evlilik aqır bi yük aslında keske hep sevgili kalınabilse masum saf ve temiz ilişki yasansa hıc ayrılık olmasa evlilik olmasa :((( o zaman hic sevdigini baska kollardada veya baskasına ait oldugunu göremesek :((((
11 Yorumlahmm degisir karsinda insana bagli diyorum hayatina cehenneme cevirende seni cok mutlu edecek birisi de olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. evet,bekarlık sultanlıktır,hey özgürlük,demek en güzeli
10 Yorumla
+1 yılkardeşim hepsi yalan ne sultanları biz kendimizi bu lafla tatmin etmeye çalışan insanlardanız insanlar mutlu olabiliyorsa ney eksik ?
00 YorumlaBence değildir. Evliliğin çok güzel birşey olduğunu düşünüyorum. Şimdi yazmaya kalksam çok uzun olur. :)
10 Yorumlabekarlık sultanlık değil kalabalık arasındaki yalnızlık,düzensizlik ve korkaklıktan başka bişey değildir
03 YorumlaParan varsa sultanlık , Paran varsa evlenirsen kerizlik , Buradaki gizli mesajı bilene İpad2 kazanma şansı
10 YorumlaBekarlık sultanlık falan değildir.Bekarlık yalnızlıktır sadece.Allah'ın belası bir yalnızlık.Koskocaman bir yalnızlık.Çekilmez bir yalnızlık.
10 Yorumla
+1 yılNereye kadar.Bir yere kadar.Taa ki bekarlığın tadı tuzu kaçınca.Hem bilmiyor musun ki yalnızlık Allaha mahsustur.
00 Yorumla
+1 yılŞu anda bana öyleymiş gibi geliyor :D Bekarlık sultanlık ama her zaman da sultanlık sıkar insanı...
07 Yorumla- +1 yıl
@ratavsar Evliliği özgürlüğün kısıtlanmasından ibaret sayan birisiyle evlenmekten daha sıkıcı olamaz ama... Bu yüzden biriyle evlenme sen ;) Tek gecelik hatunlarla kısa bir süre geçirip, seninle ne yaşadığını umursamayan ve bir iki ay sonra adını bile hatırlamayan mutlak özgürlük kaynağı insanlarla takıl.
- +1 yıl
@ratavsar Çok büyük konuştun umarım altından kalkarsın ;) Allah adamı olmak, kalbini ve hayatını Allah'a adamış olmak kolay değildir, seviyorum demekle olmaz, zor geçitlerdir. Ama güzel bir yoldur başarabilirsen.
Ama evlilik de Allah'ın helal kıldığı ve seni günahlardan koruyan, imanını tamamlayan bir unsurdur, boş beleş ve hayırız bir şeymiş gibi bahsetmen de çok komik. Evlilikten önce git de zinaya baş kaldır , zinaya karşı çık. Helal olana karşı çıkılmaz. - +1 yıl
Leyla ile Mecnun Misali, Mecnun Beşer Aşkı için Ne yaptı? Çöllere düştü , Lakin ! Çöllerdeyken Bir aşka Kapıldı ki O aşk ki Ne Güzel Aşk , Yanın da Ne çöl Kalır , Ne Leyla.. İşte O İlah-i Aşktır... Zina meselesine gelirsen , Her Kim Namusun Ahir zaman da Korursa, Ona Şehid Sevabı verilir...
- +1 yıl
@ratavsar inşallah, hayırlısı diyelim
bir yere kadar. insanlar büyüdükçe olgunlaştıkça evliliği ister. tabiatın kanunu bu...
10 Yorumla
+1 yılolabilir :D, olmayabilir de :D zamanı gelince bir aile düzeni kurmak da gerekir.
00 Yorumladogru insan olunca harika, yoksa da evleneyim diye cekilmez
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık;
- bekarlık sultanlıktır abi... boşver yaaa!
+ sen hiç çamaşır yıkayan sultan gördün mü?.00 YorumlaO dediklerini kolayca yaparsın nolcak yemeği dışardan söylersin olur biter. Kafanı meşgul eden birinin olmasından iyidir.
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayTek tabanca hesapsız yaşamak gibisi var mı, mis. Kimseye değişmem, aşığım tek olmaya. Bekarlık yalnızlık büyük sultanlık
00 Yorumlabekarlık gercekten sultanlıktır dert yok tasa yok ohh mıs mıs :))
10 YorumlaSultanlık mı bilmem de bekarken hep daha iyi oluyorum :D
12 Yorumla
+1 yılSultanlık da olsa çekılmıyor. Yolunu bekleyen birileri yoksa Sultan olsan ne değişiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bekarlık sultanlıktır oh ne güzel karışan yok istediğini giy istediğin yere git
20 Yorumla
+1 yılbekarım bekarsın bekar hepsi benim
12 Yorumla- +1 yıl
facebook sayfasına girdim
adımı çılgın diye koydum :)))
Böyle iyiyiz babaa :D
15 Yorumla
+1 yılflört edecek biri varsa bekarlık sultanlıktır ama yanlızsan kötü...
00 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlıktır bence, evlilik doğru kişiyi bulanlar için sultanlıktır. Ne mutlu evli olanlara
00 Yorumlabekarlık kesinlikle sultanlıktır...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. memnunummm =)
12 Yorumla
+1 yılah ah kadınlar hizmetçi ztn
02 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılhehehe süper kesinlikle katılorm..:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekarlık değil evlilik sultanlıktır .
00 Yorumlaevlenmeden bilemem =D
10 YorumlaBekarlık sultanlıktır evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. duruma göre evet. yanlış insanlayken falan.
10 Yorumla
+1 yılbenım ıcın oyle kafa rahat karışan yok .
00 Yorumla
+1 yılNe deneyi yapıyorsun?:-)
02 Yorumla- +1 yıl
Olur olur zamanla en iyisini yaparsın:-D
+1 yılBütün ömrünü tek kişiye harcamak bana ters..
00 YorumlaBekarlı bir yere kadar güzeldir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Kesinlikleeeee :))))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet sultanlıkkk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Sultanlıktır bence
10 YorumlaEvet bence öyledir
10 Yorumla
+1 yılevet candır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem