Herkesden habersiz elbise diktirmis kendine. Yalandan kapali elbise almisti bizimle. Resmen boyle yapti ne demek istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu durum, kültürel ve kişisel hassasiyetler açısından biraz karmaşık olabilir. Müstakbel yengenizin kına gecesine beklediğinizden farklı bir şekilde gelmesi, onun kendi tarzını ve tercihini yansıttığını gösterebilir. Kapalı giyinme talebinizi yerine getirmemesi, belki de kendini ifade etme biçimi olabilir. Bu hareket, sizinle ya da ailenizle ilgili bir mesaj vermekten ziyade, onun kendi kişisel tercihlerini ve özgürlüğünü ön planda tutmasıyla ilgili olabilir.
Ancak, böyle bir durumda en iyi yol, durumu anlamak ve daha fazla yanlış anlamayı önlemek için abinizle veya müstakbel yengenizle açık bir şekilde konuşmaktır. Bu şekilde, onun niyetini ve kendinizi nasıl hissettiğinizi karşılıklı olarak anlama fırsatı bulabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİnsan ömründe bi defa evlenir bu konuda da ne giymiş ne giymemiş kimseye söz hakkı düşmez, bide haber mi verecekti kızın kendi düğünü empati kur biraz, evliliğe adım atmış bir birey aklı başında bir insan, sizin doğrularınız size kalsın o insana normal gelen şey belki size normal gelmiyo olabilir, biraz insanların hayatlarına giydiklerine kararlarına saygı duyun lütfen. O düğün yengenin düğünü annenin ya da senin değil.
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılYani karışmayın işime kocam olacak adam bir şey demiyor size ne demeye getirmiş. Ama hakikaten abin de neden bir şey dememiş bundan çok çeker ben size söyleyeyim çünkü anlaşamamazlıklar hep böyle dik kafalı vurdumduymaz insanlar yüzünden oluyor ve boşanma ile bitiyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aaa, ilginç bir durum... Her ailenin ve kişinin kendi tercihleri var. Anlaşılan senin yengen de kendi tarzında rahat etmek istemiş. Belki de kendini en güzel hissettiği kıyafeti giymek istedi 😊 Eğer gerçekten aşırı rahatsız oluyorsan, durumu abine ya da yengenle güzelce konuşarak çözebilirsin. Unutma, saygılı bir iletişim her şeyin anahtarıdır 💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBence onunla konuşun siz direk..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılOna neden kapali giyin dedinizki?
Sonucta kina onun kinasi siz niye karisiyorsunuzki?
Abin onunla mutluysa siz niye karisiyorsunuz, birakin, abinin mutlulugu sizin mutlulugunuz olmaliydi.
Soruna gelirsek, bana karisamazsiniz demek istedi ve en dogrusunu yapmis, kimse kimsenin giyimine karisamaz hele ki bu ONUN kinasiysa.
51 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKarışma hak ve haddini kendiniz de neden buldunuz mesela? Birisi size açık giyin gel dese yaygara çıkarırsınız aynısını siz yapınca sorun yok ama... iyi yapmış kadın demek ki kendini ezdirmeyen, başkasının lafının altına girip lafını dinlemeyen bir yapısı var helal olsun
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılYani herkesin kendi hayatı baskı kurmaya hakkınız yok diyelim siz kapalisiniz açık ol dese birisi açılır mısınız ilk başta öyle olan birini sonradan değiştiremezsiniz ayrıca ikisi birbirini seviyorsa bence sadece destek olmalısınız herkesin tercihi kendi hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbin eğer yengene bir şey demediyse size de laf düşmez. Ben çoğu zaman gelinler yersiz kıskançlık yapabiliyorlar derdim ama bu konuda siz haksızsınız kusura bakmayın. İki taraf olarak birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmezseniz korkarım ki abin evlendikten sonra karısının dolduruşlarıyla da sizinle görüşmeyi keser gibi duruyor. Abini kaybetmek istemiyorsanız karışmayın
11 Yorumla- 1 yıl
Bence abisi onunla yolları ayırır böyle bir insan kocada da duramaz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben bildiğimi yaparım kimseyi takmam demek bu arada abin tüm kozları eline vermiş çekeceği var yengenden
21 Yorumla
Soran1 yılKozlari derken
Bence burada Tuhaf olan sizin kapalı giyin demeniz. Ne zmaan artik insanlar olduğu gibi kabul edilmeye başlayacak. . saçma o insan evlenecek yasa gelmiş ve çocuk değil neyi nasıl yapicaginu sizden mi öğrenecek. Yine sizi kirmadan sizene veya ilgilendirmez de diyebilirdi. Saygısını bozmadan giymiş.. MERAK ETTİGİM KİZ ACİK YA? SİZ KAPALİ. O SİZE ACİK GİYİNİN DESE, ACİK Mİ GİYİNECEKSİNİZ O İSTEDİGİ İCİN?
20 Yorumla
1 yılSizin haddiniz olmayan bir konuya burnunuzu sokmussunuz. O da haddinizi nazikce bildirmis. Takdir ettim.
24 Yorumla
Soran1 yılDugun elbisesi yine oké ama kina gecesinde resmen bize meydan okudu. Neden boyle birsey yapti madem dugun elbisesine tamam dedi
- 1 yıl
Madem direk soyleyeyim. Sorun sizde. Bir baskasinin nasil giyinmesi gerektigini bilecek kadar kibirlisiniz.
Begenmiyorsaniz da size dusmez. Abinizle onun arasinda. Insanlari oldugu gibi kabul edecek alcak gonullulukte olmazsaniz boyle olmaya devam eder.
Soran1 yılGizli elbise diktirmis. Onu giyindi. Dugun devam edecekse kendileri bilir demis
- 1 yıl
Bunlar geri kafalı ne anlar saygı duymaktan kadına aferin valla ben olsam car car carlardım bunlar bugün kıyafete yarın yatak odasına karışırlar
Sizin onun ne giyeceğine karışmanız buradaki problem. Onun giydiği elbise değil. Sen kapalı giymek istiyor olabilirsin. Yarın öbür gün sana zorla şuranı buranı aç deyip ona göre bir elbise alsalar ne düşünürdün?
00 Yorumla
1 yılSiz niye böylesiniz arkadaşım insanların tercihlerine saygı duyun kendinize kölemi arıyorsunuz yoksa gelinmi size gelin geldi diye sizin isteklerinize goremi yaşayacak nasıl bir cahillik içerisindesiniz insanlara saygı duymayı oğreneceksiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılAbin yengene laf söylememişse size ne oluyor acaba? İyi yapmış yengen. Kına gecesini niye zehir etsin ki kadın. İstediği gibi giyinip gelebilir. Ailesi ve kocası bir sorun etmiyorsa sizede saygı duymak düşer.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yorumlara bakıyorum da kendi bileceği iş felan demişler, yani adama derler madem giyme niyetindesin tabi kendi seçimin bunu önceden belirt, meydanını o zaman oku herkeste işini bilsin, kına olmuş düğüne gelince triplere girmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSana ne nasıl giyineceğinden sorumlusu sen misin sen hangi kafayı yaşıyorsun o da sana dese 6 ay lavaboya çıkma tutacak mısın cahiliyetin zirvesindesin
10 Yorumla
1 yılKusura bakmayın da kimin ne giyeceğine siz karar veremezsiniz. Abin istemiş almış aynı yastığa baş koyacak olan onlar. Dışarıda baskı kuran erkek evde karısı açılıp sacilsin diye gözünün içine bakıyor. Bir dediğini iki etmez. Erkeğine göre hareket etmiştir yengeniz yani abine guvenmese yapmaz bunu. Abinin haberi var tatlım. Tamam askim istediğini giy ama ben haberim yoktu derim der. Abinin haberi vaaaarrrr.. Kapiş😏😉
10 Yorumla
1 yılona saygı duymayı deneyebilirsin herkesin giyimi kendine daha gelininiz bile olmamışken siz ona neden kapalı giyin diyorsunuz kültür farklılıkları varsa bu abini ilgilendirir kadına karışmamanızı öneririm. Kendini değersiz hissettirmeyin daha yeni gelin saygı duymayı öğrenmelisiniz. Açık giyer kapalı giyer kime ne..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nişan bozulur valla, öyle ki valla ben bu kız milletinden nefret ettim artık. Ne buluyorlar yaa bu açıklıkta, elalemin adamlarına kendini teşhir etmek nedir?
Hem de Kına gecesi,,,,010 Yorumla- 1 yıl
@zeze_x Sus lan canım. önce konuşmasını öğren. Karşında arkadaşın yok. Azıcık edebini takın diyecem de onu da vermemişlerdir sana. Pis terbiyesiz seni. Kadının yaşantısı diye bişey yok, sen de bunu öğren. Her b. kun içinde feministliğiniz tutmasın.
Gel karşılıklı çıplak oturalım var mısın?
Aradaki farkı anlayacak kadar beynin çalışmıyor. - 1 yıl
Kadının yaşamı yok diyen biri bana İslam öğren diyo sizin gibilerinin beyinsizliginin en büyük ornegisin kendini erkeksin diye yüce oldugunu mu saniyosun kendi kendilerini bi din yazmışlar adına İslam diyolar sen çok ağlarsın daha şeriat diye ama aglamanla kalirsin anca senin gibileri yok ederiz bu memleketten
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKendi özel günü olduğu için istediği şekilde giyinmiş.
Belki sonradan karar değiştirdi ya da size gerçek elbiseyi gösterseydi laf edeceksiniz diye göstermemeyi tercih etti.00 Yorumla
1 yılDnsksjBSbbsbshsbsb
Ya ben açıklık seviyesini bilmiyorum da. Genel olarak walla taktir ettim kadını AsjjsnznznBBzbzb
Anam tam benlik ya, asiii, hırçınnn MSSJSNZNZKSSJS
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBen aslında sizden diilim sizinleyken sizin gibi davranıyordum şimdi köprü geçildi ve aslında ben münafıkım demek istiyor 🙄🙄
10 Yorumla
1 yılSen giyeceklerini onun iznine gore mi belirliyorsun?
Tabii ki istedigini giyer.
Bu bir sorun ise abin kapali kadinla evlenebilirdi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılSiz bana karışamazsınız demek istemiş ve en doğrusunu yapmış.
Helal olsun yengeme11 Yorumla
Soran1 yılHerkes ters kose oldu. Gizli elbise diktirmis. Onu giyindi. Annesine devam edecekse dugun kendileri bilir demis. Ben kimseyi dinlemem demis
Gizli Üye(18-24)1 yılcanım mısınız Dinimiz Uyar diyor zorlayamazsın ona Dini güzelce anlatın sebeb olursunuz kapanmasına sevap alırsınız ergen gibi meydan okudu ne ya kaç yaşındasın RABBİM Geline Yardım Etsin Ergenler Sürekli ne yapsa meydan okudu der
10 Yorumla
1 yılNe giyeceğine siz mi karar veriyorsunuz? Herkes kendi giyiminden sorumludur. Nasıl giyinmişse öyle karşılanacağını da bilir.
10 Yorumla
1 yılHani kına bir günlükte bu saatten sonra boku yediniz
12 Yorumla
Soran1 yılNeden oyle dediniz ne olacak ki
- 1 yıl
Ne bileyim bir sürü anlaşmazlıklar olur işte
1 yılKız o günü bir kere yaşayacak açık giyindi diye rezil etmek utandırmak mı oluyor sizin gözünüzde
20 Yorumla
1 yılKızın hayatında ilk defa kına gecesi oluyor sanırım küçuklugunden beri böyle yani onun tercihi heves etmiş bırakın giysin dizlik bişey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYengenizin giyiminden size ne? Abin bunu bir sorun olarak görmuyorsa söz hakkiniz oldugunu dusunmuyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Sizin istediğiniz gibi giyinmesi mi gerekiyordu. Kendi kisikigini yansitab bit elbise giymiş. B
00 Yorumla
1 yılKusura bakmayınn ama öyle bulduğunuz kadını değiştirmeye çalışırsanız sonucu bu olur. İnsanların hayatına karışmayın
00 Yorumla
1 yılDurumunuz iyi demek kadın kurnaz hepinizin içinden gecicek
010 Yorumla
Soran1 yılNe demek kurnaz. Elbiseyi resmen herkesden habersiz diktirmis. Giydi cikti. Annesine dugun devam edecekse kendileri bilir ben buyum demis.
- 1 yıl
Bende onu diyom kadın kendini düşünen biri kardeş sayısı kaç sizin
Soran1 yıl3
- 1 yıl
Bak kadının niyeti belli evlensin bide ozaman gör
Soran1 yılNe niyeti?
- 1 yıl
Sizin durum çok iyi bence :(
Soran1 yılHayir degil. Orta. Ne alaka. Kiz calisiyor suanda egitim goruyor doktor olacak hemsire Şu an
- 1 yıl
Kadında bir değişiklik var gibi baksana düğün günü caninizi sıkmış evlenmeden
Soran1 yılDedigim dedik inat biriymis
- 1 yıl
T et ya yorumdada konusulmuyoo
1 yılSenin
abin ona göre kız bulacaktı zorla kapatılırmı insan ayazda kalmışg bekçi yar'. rağa gibi kalırsınız öyle30 Yorumla
1 yılBenim kararlarıma saygı duyacaksınız. Siz böyle yap derseniz ben tam tersini yapacağım diyor
10 Yorumla
1 yılHahaha cok guzel cevap vermis. Siz kim oluyorsunuz demis.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılDua et dansöz kıyafeti giymemiş ben dansöz getirirdim😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim abim de nişanlandı. Annemler kapalı giyin demişti her yerini açmıştı. Abim sonraki gün kimseye sormadan nişanı attı.
111 Yorumla
Soran1 yılBenim abim evlencem diyor. Bu kizda aynisini yapti.
Cevap sahibi1 yılGözünün yaşına bakmayacaksın öylelerinin
Soran1 yılKiz kendi demis annesine. Dugun devam edecekse kendileri bilir ben buyum demis
- 1 yıl
Abinin yaptığı doğru bir şeymi yani
- 1 yıl
@cheekystaff ergen gibi anlatıyor iste
- 1 yıl
@Miaa98 Açılıp saçılmak modernlik değil hanımefendi, olsa olsa çıplaklık olur.
- 1 yıl
@Miaa98 Kadını kara çarşafada, sokmak olmaz ama dekoltesiz bir kıyafet olmalı ya da kabul edilebilir bir dekolte olmalı
- 1 yıl
@Excaliburz zaten bende onu dedim ama kapalı giyincekti diyor tamamen kapalı galiba dekolte az çok olabilir açık olan bir bayansa
- 1 yıl
@Excaliburz benim nisanlimda açık olmasın dedi sonra az çok ben açık biri olduğum için az çok dekolteli bir elbise giydim ve bir şey demedi o kadar demekki adam sevmemis
- 1 yıl
@Excaliburz çünkü açık bir bayan özel gününde az çok dekolteli bir elbise giyebilir çok açık biri değilse
Geri kafalı yobazlar sizi sizene gizli yapmış gizsiz yapmoş bu sizi ne alakadar ediyor. Sen kimsin ya. Ben olsam sizl evlendikten sonra muhattap bile olmam sizle. İnsanlar karışmayı bırakın (akp kitlesi kesin bunlar)
20 Yorumla
1 yılKimin ne giycegine karismayin zaten hangi ulkede yasadiginizi saniyorsunuz afganistan mi burasi
00 Yorumla
1 yılSana neden kapali giyin dediyse aynisina kendisini maruz birakmak icin olabilir.
00 YorumlaKızın kanına girmeyin sizin gibi bir ailede hiç olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kadının kılık kıyafetine neden karışıyorsnz bırakın istediğini giysin
00 Yorumla
1 yılAbla yanlış anlama ama yengenle abin evleniyor sen değil bırak abim karışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılİyi de o kadın sizin kuklanız mı tabiki istediği gibi giyinecek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizden güzel görünmek istemiş oyuna getirmiş…Nasıl bi Güzelliğiniz varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılsizi sallamıyor
doğru olanda bu
bir defa kına gecesi yapıyr, size mi soracak00 Yorumla
1 yılKına onun kınası degil mi? İstedigini giyinmekte özgür!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOnun ne giydiği sizi ne ilgilendiriyor pardon? O kadının gecesi sizin değil.
00 Yorumla
1 yılİyi yapmış sizene istediğini giyer sen misin kocası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmaç kıyafet değil açık giymek istediği için değil. Size vermek istediği mesaj benim hayatım benim kararım kimse beni kısıtlayamaz demek istemiş kıyafet sadece bir araç asil problem sizin baskilariniza boyun eğmek istememiş olması ve haklı da. Herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli. Değiştiririm diye evlenmeyin kimseyle söze uyumlu olan kişiyle evlenin demek ki abine uyumlu. Abinin tercihi abinin kararı 3. Kişiler olarak karışırsınız olay büyür.
00 YorumlaSizi bir yerime takmıyorum kendi bildiğimi yaparım diyor ve en doğrusunu yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılKına benim, düğün benim, evlilik benim diyor.
Doğru diyor, hiçbirinize karışma hakkı düşmez.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizene yengenin nasıl giydiğinden en mutlu gününde istediğini giyinir iyi yapmış taktır ettim gelininizi
00 YorumlaOnun giyeceği kıyafete siz ne karışıyorsunuz ki? O da bu soruyu size direkt sormak yerine fiziksel bir şekilde göstermiş, çokta iyi yapmış. Bir kere evleniyor ve sizin zevklerinize göre yapmak zorunda değil.
00 Yorumla
1 yılo kızın özel günü size ne oluyor? ne giymek istiyorsa onu giyer tekrarı olmayacak bir gün bu. sizde her işe maydanoz olmayın, kıza hayatında bir kere yaşayacağı mutlu olduğu bir günü zehir etmeyin lütfen.
00 YorumlaYengenin giyimini falan da yönetemezsin ama kendine gel , insanlar nasıl giyineceğini , nasıl hareket edeceğini bilir , sen gibilere de anca burada soru sormak düşer çünkü seni neden dinlesin sen kimsin ki 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim ne giydiğim sizi ilgilendirmez demiş. Ve evet neden Karılıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİleriki yılların çok şenlikli olacağını müjdeliyor...🤣🤣😂😂
00 Yorumla
1 yılAçık açık postasını koymuş yengen, burada iş ağabeyine kalmış, oda ya postasını koyar ya da ipleri tasmayı verir yengenin eline, sizede geçmiş olsun denir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeni böyle kabul edin demek istiyor ama her yerini açıp gelmesi de olmamiş yani o ne öyle
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSize huzur vermez bence o annenle çok kavgalari çıkar benim kuzeniminde sevgilisi aileler tanişmişti hep beraber tekne turu yapmiştik yengem demişti şort felan giysin düzgün giysin diye abime demiş abimde öyle istemişti çünkü karişik erkek kadın herkes var yani usturuplu giyinsin diye ama gitmiş mayo felan giymişti söz dinlememişti ki kuzenim bile kızmış
Cevap sahibi1 yılAbin ne diyor bu duruma merak ettim
Annesi babası karışmazken pardonda size tamam düşer
20 Yorumla
1 yılBen olsam ben de aynısını yapardım eşim olacak insan karışmıyorken görümcem veya ailesi vs karışıyorsa bu onların hatasıdır
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Abimin evleniyor. Kina gecesinde mustakbel yengem kapali giyin dememize ragmen heryerini acip geldi. Ne demek istedi bize?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bu durum, yengenin kişisel tercihleri ve aile içindeki dinamiklerle ilgili karmaşık bir mesele olabilir. En iyi yaklaşım, bu durumu yengenle açık bir şekilde konuşmak ve onun bakış açısını anlamaya çalışmaktır. Bu, aile içindeki iletişimi güçlendirebilir ve yanlış anlamaların önüne geçebilir.
Peki hocam, o kız bizim bakış açımızı anlaması gerekmiyor mu? Sonuçta gelin giden kendisi?
Ya he ya he madem kendi aptal yaşamına uymuyo gorusmiceksin o zaman kadınla seninle birlikte diye değişicek mi ya onun yaşantısı seni hiç ilgilendirmez mala bak sanki görüşürken bilmiyo da yaşantisini