Sakın son kez buluşma. Gerçekten bir son olabilir ama senin için. Kadın cinayetlerini görmiypr musunuz? Sizin için diyorum bu kadar küfretmesi hiç hoş değil engelleyin her yerden bu kadar uzatırsanız bu karşıdan konuşmak istiyor tavrı takınıp iyice bırakmayacak tavırlarınla bunu belli etmelisin sözlerinle değil
Ah canım, bu bayağı sıkıntılı bir durum olmuş. Eski sevgilin gerçekten seni rahat bırakmıyormuş. Net bir şekilde hayır dedikten sonra seni bu şekilde zorlaması hiç hoş değil. Bence gitmek yerine onunla iletişimi tamamen kesmek daha iyi olabilir. Kendine ve sınırlarına saygı göstermeyen birinden uzak durmak en sağlıklısı 💔. Umarım kısa sürede her şey düzelir ve hayatına huzur gelir.
Kelime haznesi dar insan kendini ifade etmekte zorlanan biridir. Buda insanın yapması gereken en temel şeylerden biridir. Nokta koyar gibi afedersin bi yere koyan bir insan benim gözümde muhatap alınacak insan değildir. Doğal ortamına sal gitsin derim. Küfür edersin, sinirlenirsin bir iki tane ağzından kaçarda nokta, virgül gibi iki saniyede bir edilmez. Bu ahlak oluşumu zayıf demektir. Bi cacık olmaz benim görüşüm.
Çünkü kimse bu kadar katlanamaz, ama ben sevdiğim için katlandım. Verdiğim sevgi onu düzeltir sandım, ama bana insan olmadığını verdiğim değeri haketmediğini bir defa daha yüzüme vurdu
Orasını halik bilir, sen kendi yoluna bak. Bir süre sonra o kapılmışlık geçince düşününce diyeceksin ki ben ne kadar büyütmüşüm gözümde. her şey düşünceden ibaret, ters psikoloji ile onu koyduğun yerden indirmek sana kalmış. İnsanları ben anlayamıyorum, bi ben mi çatır, çutur adam siliyorum. Nedir abi sana uymuyorsa, uyanla muhatap olursun. Buda bir seçimdir en nihayetinde.
Öyle 2 yıldır tanıyorum bir türlü kopamıyorum kaç defa engelledim daha önce. Bende gerçekten vazgeçmek istiyorum, şu olayı sanki gerçekten yaşıyormuş gibi düşündüm ağladım hüngür hüngür böyle bir aptal için.
Ayran gönüllü, eski sevgilisi yatakta video attıktan sonra benden ayrılıp o kıza geri dönen birisi. Anneme bile küfür etti böyle birisi için bu kelimeler hafif kalıyor daha ağırını söylemem gerekiyor. Buluşmaya bu kadar hevesli olması beni çok sevdiğinden değil
Eee bunlari bilip bu kişiyi engellememekle kabahat yine senin? Madem bu kadar netsin ne diye yanıt veriyorsun, onu da süründürme madem, sen de sürünme?
Ona haketmediği değeri veren benim yaşadığımız o kadar anıyı unutamıyorum sadece, daha öncesinde 2-3 ay engelledim her seferinde gelip yazardı bende affederdim çünkü gerçekten seviyorum ama bunu anlamadı. Onun bu hallerine rağmen sevdim.
Oda bana söylediğin lafları düşünecektin diktir git yoluna dedi bende uztamadim, tepkisini merak ettiğim için hikaye paylaştım numaram kayıtlı attığım her hikâyeye bakıyor kendi bile emin değil ne yaptığından