Bu ay içinde bana yazacak muhtemelen bende beni çok ağlattığı için intikam almak istiyorum, kuzenime yaptıracağım bunu öldü diyecek. Bunu nasıl gerçekçi bir şekilde yapabilirim sizce?
Acaba gerçekten üzülecekmi.
Acaba gerçekten üzülecekmi.
Ergenlik döneminden çıkamadın mı? Senin yaşın kaç? Bu tür basit numaralar o yaşlarda yapılırdı.
İlla intikâm almak istiyorsan ne kadar yazarsa yazsın veya ararsa arasın yanıt verme. En iyi intikam görmezden gelmektir. Öyle olmasa ulaşana kadar hırs yapmazlar.
Eski sevgilini kazanmak içinmi yapacaksın yoksa sırf intikam mı intikamsa hiç gerek yok eğer halen onu istiyorsan onu kazanmak için doğal kendin olarak bir şeyler yap geri döneceğini düşünüyorsan tabi yoksa sadece intikamsa başka biri ile çok mutlu olarak zaten intikam alırsın senin kıymetini bilmediği için biz burada sadece seni yorumluyoruz. Birde karşı tarafı dinlemek lazım ama sen boşkoy önüne bak
Karşınızdakini üzmek bence gerçeği öğrenince sizden kurtulduğu için sevinmesine ve haklı çıkmasına sebep olursunuz. Böyle bir şeyin şakası olmaz umursamazsa siz daha çok üzülürsünüz. Mantık dışı bir şey bu dediğiniz. En çok onu üzen şey sizin onu görmemezlikten gelmeniz ve tamamen iletişimi koparmanız kendi hayatınıza adapte olmanız olacaktır.
Ooo, anladım, canını sıkmış baya ama bu ciddi bir durum. 🙄 Ölüm şakası pek uygun değil, hem seni hem de onu daha fazla yorar. Zaten bitmiş bir ilişkinin ardından böyle hareketler yapmak sana da ona da zarar verebilir. İntikam yerine, kendine odaklanıp daha pozitif şeyler yapmayı dene. Aşk dolu bir döneme gir, yeni sayfalar aç! ❤️✨
Cevap
4Cevap
Sosyal medyada hiçbir yerde çevrimiçi görünmemen lazım bu süreçte. Çünkü kuzeninden ilk duyduğunda muhtemelen başta inanmayıp araştıracak. Kuzeninde sevgilinin numarası varsa WhatsApp hikayesinde paylaşabilir.
Bir araba kazası fotusu al, sonra hastanede fotolar al yaz gönder inanır.
Ama şaka olduğunu öğrenince ne olacak?
Umrumda değil gerisi, bana yaptıklarının intikamını alicam
Bu çok saçma bir intikam alma yolu ama sen bilirsin.
Ben olsam nasıl intikam alırdım söylim mi?
Nasıl abi?
En en derinden böyle vurabilirim
Çirkin bir kız arkadaşına güzel bir foto koy, ona yaz ayarla çıkma teklifi ayarla o anda o çirkinle karşılaştır.
Gizlicede fotosunu al hikayeye koy.
Beni böyle kızla aldattı diye.
Nasıl yani abi arkadaşıma eski sevgilimle ol diyemi yazayım. Bunu hiç birisi kabul etmez
Ölüm şakası yaparsam onu tam kalbinden vurmuş olurum acı çeker en azından bana yaptığı gibi
Ne bilim, çok kanki olduğun bir arkadaşın ile belki.
Yok abi ölüm şakası daha iyi
Neyse benim ki çok iyi ama çok zor yapması.
Senin dediğin şey onu üzmez, o sevdiği birini kaybetmekten çok korkuyor annesi babası yaşamadığı için. Onun en derinden canını sevdiği insanın ölmesi yakar
Tamam ölüm şakası yap.
Annesi ve babasını kaybetmis ve sen bununla dalga geçip onunla oynayacak mısın? Böyle insanlarin varlığına cidden inanamiyorum. Senin ailen yasamasa travma olsa biri gelip bunu senden intikam oyununa cevirirse ne hissedersin acaba. Sevdigi kaybetmekten çok korkuyor zaten en sevdiklerini kaybetmis. Üstune sen bunu yaparsan benim gözümde dünyanın en kalpsiz ve en kötü kişisi sen olursun. Karsindaki ne yaparsa yapsin
Bukadar ilgi manyağı olmayın ya. Belki o an üzülür ama gerceği öğrendikten sonrada cok şükür ayrılmışız der.
Öğrendikten sonra umrumda değil gerisi çünkü birdaha yazmayacağım, ayrıca amacım ilgi değil bana yaptıklarının intikamını almak.
Yani bence yaptığın şey cocukca ama sen bilirsin🤷🏻♀️
Ablacım onun canını en derinden bu yakar, çocuklukla alakası yok. Annesi ve babası hayatta olmadığı için en büyük korkusu sevdiği bir insanı kaybetmek. Bende bu yüzden çok düşündüm en fazla ne yakabilir canını, üzüleceğinden bile emin değilim.
Of çok komik gerçekten hiç mi işiniz yok da bunu yapacaksınız 😂
Bu tür şeylerin şakası olmaz. Sakın kimseye böyle birsey yapma
Canımı çok yaktı intikam almak için sadece yoksa yapmazdım
Bak gerçekten haklısın ama, gerçekten hakediyor canı yansın istiyorum olay bu sadece sonra öğrense bile bana yazmasın tek istediğim bu
Ama o acıyla yanıp tutuşsun bir süre sonra unutur zaten
Hâlâ sevdiğini biliyorum çünkü dönecek bana o yüzden yapacağım zaten. Ondan sonra da yazmicam o acıyla yaşasın.
İnan çok zoruma gidecek şeyler yaptı, beni bu raddeye getirecek çok şey yaptı
Soğusun öğrenemez ki zaten, benim amacım soğuyup soğumaması değil ömür boyu bu acıyla yaşaması
Üzüleceğini biliyorum ama, sadece şeyden korkuyorum mezarına geleyim felan diyebilir. Neyse bunada bir bahene bulurum.
Hayır söylemicem, çünkü daha sonrasında konuşmicam. Bitecek benim için o noktada
Beni biryerde görmediği sürece imkanı yok öğrenemicek
Bunun ergenlikle ne alakası var ki?
İntikam sadece
İntihar etmez sonuçta eski sevgilim en son 2 hafta önce konuştuk, aradı beni tekrar olmak için. Bende kabul etmedim yaptıklarını tek tek yüzüne vurdum, bana yine yazar bundan eminim.
Arkadasim anlamiyor musun. Boyle bir şey yapma. Kusurs bakma ama bu ergenlik. Öldü sanacak beni falan filan. İntikam bu mu cidden sence? Bu ne kadar günah bilmiyor musun. Ölümlü şeyleri intikam oyununa karıştırma. Ölüm bir oyun değil. Benim babam vefat etti hâlâ içim sızlıyor bu yazıyı okurken bile. Sen gelmiş karşıma ölümle intikam alacağım diyorsun. İnsanlarin travmalarini intikamina karistirma
Benimde amcam öldü 1 yıl önce biliyorum nasıl bir duygu olduğu
Başın sağolsun gerçekten, ne bileyim bazen insanda çare bırakmıyorlar. Bilmediğin için benim ne hissettiğimi anlamıyorsun ama neyse.
Dediğin gibi yapmayacağım galiba
İntikam böyle alınmaz ama, intikam şeklinin de bir asaleti olmalı bence. İntikam almamış olursun, gözünde daha da küçülür ve "buna her şey müstehakmış" der.
Kurtar bu khezoları ya Rab
Biraz olgunlaşsanız mı
Ben bu raddeye getirecek kadar ne yapmış olabilir sence, intikam için yapicam sadece
Çok tehlike şaka
Üzüleceğini bile düşünmüyorum
😀
Yaw ne gerek var
Bana çok şey yaşattı intikam için
Ergen ergen işler
Canımı çok yaktığı için intikam almak amacım, yoksa evet saçma ama gerçekten hakediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?