Örneğin herhangi bir ortamda biri yanındaki kadına bakınca.. Kadına dönüp tanıyor musun sana bakanı diye soran bir erkek normal midir? Ya da bir ortamda biri yanındaki kadına küçük hanım diye hitap ettiğinde adamın üzerine yürüyen bir erkek hakkında ne düşünmek gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYanındaki sevgilisine bakılmasını mesele haline getiren bir erkeğe katlanmak, ilişkideki dinamiklere bağlıdır. Bu tür bir davranış, genellikle güven eksikliğini ve sahiplenme duygusunu işaret eder. Bu durum, ilişkiye zarar verebilir ve karşındaki kişiyi rahatsız edebilir.
Bir ilişkide sağlıklı bir güven ve anlayış temel oluşturur. Eğer bu tür davranışlar sık sık tekrar ediyorsa, bu durumu açıkça konuşmak ve duygularını paylaşmak önemlidir. Eğer bu kişi, güven eksikliklerini ve kıskançlıklarını aşabilirse, belki sorunlar çözülebilir. Ancak, sürekli rahatsızlık ve kontrol edici davranışlar, uzun vadede ilişkide büyük sorunlara yol açabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yanindaki kadından hesabını soran kişi direkt uzaklaşma nedeni, hiç belli olmaz bir gün saplantı yapıp cinnet geçirir hayatını kaybedersin ne gerek var.. Diğer versiyon bunu bakan erkekten çıkarıp macoluk yapan kavgaya karışan buna da gerek yok yarın bir gün kız çocuğunuz olsa napicak sürekli çevresinde 360 derece mi donucek... Bence herkes kendi kendini böyle bir ortamda savunabilmeli bunun annesi var kız kardeşi var kız çocuğu var tek erkek hangisini kontrol edicek.. Herkes kendi davranislarindan mesuliyet, seven kişi yanındaki adamın başının belaya girmesini istemez onun da bir annesi var akıllı olan o ortamdan uzaklaşır çok skintiysa ve olay kapanır.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
1 yılEn büyük ağır abilik beyefendiliktir demek her zaman en makul olanı. Ben ve o tehlike içinde olmadığımız sürece olay çıkarmaya gerek yok bence.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir yorum 👍
- 1 yıl
En iyi ikinci görüş..
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakış var, bakış var.
Yanında erkek olan kadına sürekli , ısrarlı, flört amaçlı bakış, kadının yanındaki erkeği taciz etmek, ona meydan okumak anlamını taşır.
Gururlu , haysiyetli bir erkek buna kayıtsız kalmaz.
Ama sadece özel maksat taşımayan, devamı gelmeyen kısa bir bakış, olay çıkartmayı gerektirmez. Aşırı hassasiyet kadının da huzurunu kaçırıp, mutsuz eder, ilişkiyi sorgulamasına sebep olur.
İlişkiyi mantıklı sınırlarda sürdürebilecek kabiliyeti olmayanlar, hem kendi , hem de partnerinin huzuru ve mutluluğu için ilişkiden uzak durmalılar.
22 Yorumla- 1 yıl
En iyi görüş olmalı..👍
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, zor bir durum ya. Ortamda yanındaki erkeğin böyle tepkiler vermesi, biraz fazla sahiplenici ve kıskanç bir tutum gibi duruyor. Bu tarz davranışlar özgüvensizlik göstergesi olabilir ve karşısındaki kişiyi rahatsız edebilir.
Küçük hanım diye hitap eden birine bile agresif tepki vermesi abartılı gelebilir. Bu tür aşırı tepkiler ilişkinin sağlıklı yürümesini zorlaştırabilir. Partnerinin tavırlarına dikkat etmende fayda var. Daha rahat ve güven dolu bir ilişki, ikiniz için de daha iyi olur bence. 🌸💫00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgilisine durmadan bakan birine kalkıp tek laf edemeyen, o sevgiliyi de yanında taşımasın.
Altında kalır..
20 Yorumla
u 1 yılBana ondan lazım, teşekkürler
12 Yorumla- 1 yıl
Yorucu oluyor öylesi
- 1 yıl
Şimdi detayda yazan abartı, ama diyelim ki sevgiliyle bir ortamdayız biri bizim masadan gözünü alamıyor o zaman o müdahale etmeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılBence katlanılabilir evet.. bende başkası sevgilime bakarken dayanamam elbette. ama her küçük olayı da büyütmem yerine ve kişisine göre davranırım
12 Yorumla- 1 yıl
Ya Barış.. küçük şeyler. sokakta filan yanından geçerken bakmış mesela.. olay haline gelmez ki bu..
Her bakana gidip dalacaksalar işimiz zor.. - 1 yıl
Her olay dememiştim zaten. gerektiği zaman müdahale ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılOzguven eksikliği yaşayan bu tip erkekler yanindaki kadini tasiyamama endisesi duyar ve surekli. olarak yanındaki kadına cehennem. azabi yasatirlar kadının ondan ayrılabilme endişesini ve aldata bilme korkusunu sürekli yasayan bu modeller sürekli kafasında bunu kurar etrafı ve kadını göz hapsine alır ona baktın bu sana baktı diyerek tatsızlık çıkarır
32 Yorumla- 1 yıl
gecekuşum çok yerinde bir yorum 👍
- 1 yıl
Sağol inceliğin için.. haklısın
O bakan biri, geçektem bakmıştır. Art niyet taşımadan bakmıştır, bir yerden tanıyacakmış diye bakmıştır, bokunu da çıkarmamıştır. Bu durumda aklı başına olan biri, der ki kuzum bir baksana! kardeşim seni tanıyamadı, sen tanıyabilecek misin? Tanırsan masaya davet edersin, tanımazsan da bokunu çıkarmamıştır diye söyledim, sorun edilecek bir durum kalmaz. Fakat, bakan kardeşim bokunu çıkarmışsa, yanındaki sallamanın, size çemkirmesi hoş karşılamak mümkün değildir. Bu duruma, senin altta kalmaman lazım, ileri vites... Yandakine, sen soracaksın ne barrak misali bakıyor, ben mi sorayım diye özellikle de garson duyacak şekilde tavır göster bakalım... Ne oluyor?
10 Yorumla
1 yılYani şimdi öncelikle tanıyor musun diye sormak sonra olacaklar için biraz mantıklı değil mi? Hayır ne bakıyor ki? Önüne baksın manzaraya baksın gelen gidene baksın olmadı gözünü yumsun artık ne bileyim yanımdaki kadına ne diye bakıyor? Bence çok büyük bir hadsizlik... Bizim köyde olmaz böyle şeyler hatta yanında kadın olan birisiyle bir sorun olduysa olay uzatılmaz selametle uğurlanır yanındaki kadına saygıdan.. bu saygısızlık kaldırılamaz bence.
16 Yorumla- 1 yıl
Biri bakarken kadının yanında kimse yoksa peki.. diğer sevgilisi olacak uzaktan gördüyse baktığını? Şu durumda nasıl değerlendirmek gerekir
- 1 yıl
O zaman bakanın kulağının dibine hayırdır ne baktın öyle tanıyor musun nerden tanıyorsun gibi gibi çeşitli sorular sorulur tanımıyorsa herkese öyle bakılmayacağı tane tane dikte edilir ve hiçbir şey olmamış gibi sevgilinin yanına giderek münasip bir yerde kol omzuna atılır ormantik romantik yürünür 😃
- 1 yıl
*münasip bir yerse
- 1 yıl
Yok ya. bu sebepten kimseye gidip dalaşmak doğru değil ki zaten engel olmuslugum var böyle birşeye..
- 1 yıl
Dalaşmak kardeşim efendinin tavrına bağlı şimdi ben dalaşmaktan bahsetmedim ki 😃
- 1 yıl
Yani evet tabi şiddetimsi olaylar gibi gözükebilir ancak sevgili eş diye bakmayalım olaya ana bacı olsun bu hani anneler bacılar özellikle benim annem bacım böyle bir olaya mahal vermez de misalen Allah muhafaza yolda yürürken öküz gibi baksınlar iç geçirsinler eve gelince bu durumu anlatsın ne yani şimdi ben bununla gurur mu duyacağım ne çekici annem bacım var göğüsüm mü kabaracak ya da bu benim için hiçbir sorun teşkil etmeyecek mi hiç mi önemsemeyeceğim olur öyle şeyler bakarlar erkekler mi diyeceğim yahu pes artık ya yazarken ekranı kırıcam bunlar bize terss biz öyle gördük gördüğümüzü de uyguladık kimse kusura bakmasın bu vandallık sayılacaksa evet ben vandallım ya bu zihniyet bu rahatlık bu genişlik çok ters ve tehlikeli lütfen normalleşmesin bunu normalleştiren gitsin atar damarından bir yerini kessin koparsın daha iyi.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBu erkeğe kısıtlanmayı sevmediğini, bu seni rahatsız ettiğini ona açık açık belirtmelisin.
Her bakanı tanıyor musun diye soracak kadar takıntılı olması çok rahatsız edici. İnsan doğası etrafına hep bakar. Bu çok normal bişey. Bu erkek fazla sahiplenici birisi. Ona rahatsızlık duyduğun davranışları söylemesin ki. Seninleyken o dengeyi kurabilmeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılSahiplenmek diyor çoğu kişi buna, ve normal karşılıyor... Ama böyle olmaz bende sorarım ama taniyormusin bunu diye yu musak bir sesle! Ama hayran hayran bakıp, biyigini buran bir tip olursa elbette tepkili olurum. ama öyle salfirgan bir tip gene olmam olunmaz... seninn yerin iyi değil gel yanıma derim yonunu değiştiririm ama hemen coşup, kafa göz kıran, sana bağıran bir tip herzaman tehlikelidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Güzellik başa bela imiş, el bakar, yiğit perişan olur imiş. Kıskanıya işte ya hiç kıskanmasa? "Git istediğinden bal al dese? Var öyleleri er kişi kıskanır, abartır da bazıları, netcen, idare edicen.
15 Yorumla- 1 yıl
Saçmalama 😅 yolun yarısına gelmişim.. bu şekilde diğer yarısını geçirmek akla uygun değil..
- 1 yıl
Ozmın öküzcanlardan uzak durcan! Öküzcan mıknatısı gibisin maşallah, bırak ecük, saf olsun, ecük çirkin olsun, ecük kısa olsun emme adam olsun. On santim çomağıyla 170 santimlik bedeni işkal etmesin. Deyyom da kime deyyom? Senin mutluluğunu annen kadar bir ben isterim herhal emme gerçekler acı.
- 1 yıl
170 olduğumu nerden biliyor olabilirsin ki..🙄 boyumu hiç söylemedim kimseye.. beni reelde tanıyorsan bunu açıkça söyleyebilirsin..
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sorun ne senin birilerini tanıyıp tanımaman ne de başka bir şey bu vatandaş tüm sorunların aşırlıkşarı üzerine yeteri kadar sorunlu olduğunu belli ediyor ve tavırlarıyla bağırıyor ben sorunun ta kendisiyim diye söyleceklerim bu kadar
12 Yorumla- 1 yıl
🙄 öyle gibi desem gibisi fazla mı kaçar yine..
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazılarına bu durum normal gelebilir. Aaa bak beni kıskandı ne güzel de diyebilir ama bu bana bariz saplantı gibi geldi. Kıskançlık dozunda olsa gerekli de yok tanıyor musun demek , adamların üzerine yürümek falan kabalık bariz
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın.. insanı da geriyor böylesi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılTanımıyordur da, adam beğendiği için bakmıştır. Baksın. Başkasının beğendiği kadının benim yanımda olması bana ancak gurur verir. Bakan da avucunu yalar. Gitsin evinde 31 çeksin 🤣🤣🤣
23 Yorumla- 1 yıl
Neden bu bakışları sorun eder ki sence? !
- 1 yıl
Aslında gurur duyma vesilesi olmalı.. "Yanımdaki kadın ilgi çekiyor, bakışlar üzerinde, ama o benimle"...
- 1 yıl
"Geceyi benim koynumda geçirecek, siz bu kadına anca bakarsınız"
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBütün arıza tipler hep seni mi bulur, nasıl bir auran var Asuman? Böyle tiplerden uzak durman gerektiğini söyledikçe daha da arıza tipleri buluyorsun. :>
11 Yorumla- 1 yıl
Yok bu yeni değil.. eski oldu artık.. ama yorumların geneli doğru tespitler..
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u 1 yılAman aman kaçmak gerek böyle erkeklerden. Hem paranoyak hem de psikopat.
32 Yorumla- 1 yıl
O derece gibi 😑 haklısın
- 1 yıl
Hapse girer çıkar.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılNasıl yani?
Yanımda ki kadına bakacak ya da bakacaklar mesele etmeyecem öyle mi?
Alag@v@t değilim adamın içinden geçerim12 Yorumla- 1 yıl
🙄 çok abarttı herkes yorumlarda.. her bakanla takışırsaniz işiniz zor..
- 1 yıl
Zor olacaksa öyle olsun.
1 yılKadınını sahiplenip kollayamayacaksa o adama ben adam demem..
11 Yorumla- 1 yıl
@düşünmektükenmektir haddinizi bilin..
1 yılBenim sevgilime selam vereni bile aklıma kazırım. O mesele büyür kendi hâlinde ya ben doğru vakti beklerim.
11 Yorumla- 1 yıl
O kadar da değil 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKaranlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır
Yıldızlar, aydınlık fikirler gibi
tavanda salkım salkım11 Yorumla- 1 yıl
😅 payıma düşen mesajı bu ince dizelerle almış bulunmaktayım..
1 yılDoğrusunu yapıyordur. Yanında biri varken bir bayana bakan utanmalı.
12 Yorumla- 1 yıl
Abart 😊
- 1 yıl
Yooo hiçte bile. Yanında bir erkek varken bayana tip tip bakana haddini bildirmenin abartı olduğunu düşünmüyorum ben ")
1 yılKusura bakmayın da kimse kimseye bakmasın gözüne sahip çıkamayan gözünden olur.
16 Yorumla- 1 yıl
🙄
- 1 yıl
Yani ben yanımda sevdiğim kadına bakan birine karşı hoşgörülü olamam
- 1 yıl
Ama bu abartı kaçmaz mı ki.. sonuçta cam bir fanusa alamazsın kimseyi.. yani sadece bakıyorlar sonuçta.. ama sevdiğin kız senin yanında..
- 1 yıl
O başka şimdi. Hepimiz anlık bakarız göz bu her şeye bakar anlık. Ama bakmanın bir süresi oluyorsa sıkıntı olur onu diyorum ben.
- 1 yıl
Kimseyi biz düzeltemeyiz ki.. mevcut ilişkine olumsuz şekilde yansıyor sadece..
- 1 yıl
Yok öyle olmuyor o işler. Eğer korkuyorsanız ayrılın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşırı kıskanç ve öfke kontrolü olmayan biridir. Böylesi insanın ömrünü kısaltır.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen..
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBakmaktan bakmaya fark var farka göre gösterilecek tepki var
12 Yorumla- 1 yıl
Herkes herkese bakıp geçiyor sonuçta ya.. uzun uzadıya baksa ne yazar.. ki..
- 1 yıl
Edepsizlik yapmamak lazım kisacasi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKıskanmasını anlarim ama suclamasini anlamam ve katlanamam
12 Yorumla- 1 yıl
Kıskanma boyutu bile fazla kaçmaz mı ki..
- 1 yıl
Ortamlarda dikkat çekip beni kıskanmasını anlarim ama nasıl kıskanıyor onu bilmiyorum bazisi kıskanmıyor suçluyor hakaret ediyor sanki kıskanmayı bahane ederek amaci kavga cikarmak gibi onu kabul etmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılYa işte bilemedim.. Duruma göre değişir bence.. Kıskançlık şişede durduğu gibi durmuyor işte... Aşırıya kaçmadığı sürece çok fazla takılmamak gerekir sanki...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. İki sebebi var ya kaybetmekten korkuyor ya da ciddi takıntılı kafasında kuruyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kafasında ne gibi şeyler kuruyor olabilir ki..
1 yılKıskanan erkek paylaşmak istemez... Kıskanan erkek te seviyor demektir.. Doğru kişiyi bulmuşsunuz, bingo..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılGüven eksikliği ve gizli şüphe beyanıdır. Bu tip kişiliği olanlar ile hayat yaşanmaz hale gelir.
10 Yorumla eğer yanımdaki kadın nasıl davranacağını biliyorsa ben öyle bir kadına yanımda sahip olduğum için zevk duyarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her ortamda yapıyorsa sorunludur, bir erkeğin bakışından olumsuz etkilendiği zaman yapıyorsa kıskançtır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskanması gayet normal hoşuna gitmesini beklemiyoruz zaten fakat kıskançlık duygusunu yönetememe durumu, suçlama, hesap sorma, şiddete yönelme tercih edilir değil. Uzak durulması gereken bir kişilik.
10 YorumlaOzguveni olmayan, kuruntulu biri, öyle bir psikolojik şiddete de meyilli olur. Yaşanmaz yorar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşim rahatsız olmuyorsa ben de rahatsız olmam. Kendisi rahatsız olup benden yardım isterse müdahale ederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence fazla kıskançlık iui değil. Güven daha önemli. 😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBakmak var bakmak var aradaki farka göre tepki verilir
10 Yorumla
1 yılObsesifler var erkek sinek bile gelse ona da laf atıyor, o kekolar uzak dursun ya.
10 Yorumla
1 yılBu kadın için problem olmuyorsa, karşıdaki erkek kadını bırakmalı. Demeye çalıştığım şey, yanınızda bir erkek varken başka birinin sizinle bu tarz flörtleşmesine olanak tanıyacak kadar genişseniz, aranızda problem yok; sizde problem var demektir. Böyle bir uygulamada, böyle bir profil resmi kullanan biri için bu genişlik yeterince ortada ve belli.
00 Yorumla
1 yılRacona ters. Bakılmaz hiçbir şekilde
12 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakma da abartıyorsunuz bazen..
- 1 yıl
Hoş bi durum değil bakılması. Kadın yalnız olsa bile hoş değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTersini yapsınlar. Sen ne tepki verirsin diyelim?
12 Yorumla- 1 yıl
Kıskanma gibi bir durumum hiç bir ilişkimde olmadı.. ben rahatım bu konuda..👍
- 1 yıl
Biz o kaşar rahat değiliz o konuda maalesef.
Bizim gibisi ile olmaz diyene de yapacak bi şey yok.
Tercih meselesi
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Zor ya oyleleriyle toplum içinde olmak
13 Yorumla- 1 yıl
Sorma..
- 1 yıl
🙄 sağol..
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılO bakış abartıysa kusura bakma katlanacaksın.
12 Yorumla- 1 yıl
Abartılı değilse peki.. yanından geçerken baktıysa..
- 1 yıl
O zaman o herif baya takıntılı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılŞşşşt akıllı ol aklını alırım 😉
12 Yorumla- 1 yıl
🙄 sorumun yanıtı mı bu şimdi..
- 1 yıl
Gerisini sen düşün diye dedim katlanırsın. Sana böyleysem adam çoktan mefta😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÖyle birisiyle işim olmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Arıza bir tip olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılzor bir durum ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani rahatsiz olabilir ama sırf bu yuzden senin butun huzurunu kaciriyorsa normal degil
10 Yorumla
1 yılSevgilime hiç bir şey demem bakanı döverim
12 Yorumla- 1 yıl
Yok daha neler..
- 1 yıl
Beni ne sandın eşime bakacak biri bende bir şey yapmiycam oylemi öyle erkek kendini sorgulasin bir şey yapmayan
1 yılEvet
11 Yorumla- 1 yıl
Neye evet 🙄
Gizli Üye(45 üstü)1 yılG. avat yerine konmak istemiyor denir...
14 Yorumla- 1 yıl
İlgisi yok..
Cevap sahibi1 yılTamamen bunun ile alakalı yoksa neden rahatsız olsun? Yanındaki kadına bir başka erkeğin ilgi göstermesinden rahatsız olmayan erkeğe g. avat denir dilimizde bunun başka bir karşılığı yok...
- 1 yıl
Sadece bakmak.. bunun neresi ilgi..
Cevap sahibi1 yılBakacak bir şey var ki bakıyor...
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılmevzu çıkarırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Haklısın bu konuda
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir ortamda yanındaki sevgilisine bakanı mesele haline getiren bir erkeğe katlanılabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler