• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Başak burcu erkeği hoslanirsa nasıl davranır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Başak burcu erkekleri sadık mi gerçekten
Başak burcu erkeği hoslanirsa nasıl davranır?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadını çok sadıktır

Erkek değildir. En azından kendi yakın arkadaşından biliyorum.

Ama çok sevdiği ve 4 sene beraber olduğu evlenmek üzere iken ayrıldığı kadını hiç aldatmamisti.

Zaten kendimden de biliyorum. Aşk ya da Güzel duygular 1 kez birine karşı yaşanır sonrakiler replikas

Başak burcu olan arkadaşım ondan sonra yine 2 sene görüştüğü veya sonrasında kısa süreli görüştüğü hatunlar da dahil olmak üzere aynı anda başka hatunlarla da yaşıyordu.

Çok sevdiği ideallestirdigi kadın olursa aldatmaz ve başka basamaklara geçmez
    Ama diğer türlü sadık olmaz ve umursamaz

0
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok güzel anlatmışsın. Yalnız benim flörtüm evliymiş ve bunu bilmiyodukk söz yapacaktık Allah kurtardı. Madem eşi var benimle neden ilgilenip umut verdi bu gevşek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evli olduğu kadını sevseydi seni aldatmazdi. Duygularına güven olmaz. Çünkü Başak Burcu Erkeği en samimi arkadasimdan biliyorum. Aldatmamasi için anca eşini seviyor ve ideallestirmesi gerekir. Aksi takdirde evli ya da bekar olmasi bir şey ifade etmez. Senin olayında Allah kurtarmış yüzüne bakmış. Yoksa Camdaki kız da ki Hayri - Nalan muhabbetine dönerdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla ya sinirden gülüyorum hala. Çok güzel seviyordu hiç beklemezdim nasip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aşırı manupilatif olurlar.
      Başak burcu karşısında
      Nemrut Soğuk Ve Umursamaz ile İlgi verme arasında ince bir nokta vardır. Ancak bundan anlarlar.
      Üzerine düştüğün , öldüm bittim seviyorum deyip tüm duygularını ortaya koyduğun anda geçmiş olsun. Gözünün yaşına bakmazlar.
      Doğuştan hitap yetenekleri yüksek olur, manupulasyonu bilirler bilinçli ya da bilinçsiz.
      Bir başak burcu karşısında soğuk ve mesafeli olcaksin.
      Psikoloji de bir terim vardır Aynalama. Sıkıştığın anda onu kopyalayacaksin aynı orantida karşılık verebilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhteşem cevaplar vermişsin buarada bende 12 Eylül basagiyim. Sevince deli gibi oluyorm. İntikam almak istiyorum. Evli olduğunu öğrendiğimi bilmiyo başka bi konudan dolayı benimle 3 gündür küs, konuşmuyordu.. ben mesaj atmazsam asla mesaj Atmaz aramaz. Burnu yere düşse almaz. Hatta tartıştık bana dediği şu"seviyorum, değer veriyorum. Ama seninle şu sebepten konuşmicam" . Bende konuşma dedim. 3 gün oldu. Ne yapmami önerirsin? Takmıyor gibi hiçbir şeyi. Takiyomusun? Başak olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Muhteşem cevaplar vermişsinp
      **TEŞEKKÜR EDERİM

buarada bende 12 Eylül basagiyim.
      **OOOO Başak Burcu Kadını senin aklindan gecenleri ciğerini bilirim yaşandı tecrübe edildi 😌 biliriz Başak burcunun attığı adımı biliriz

Sevince deli gibi oluyorm.
      **BİLİRİM

İntikam almak istiyorum.
      **BASAK Normalde intikam yoluna gitmez. Ancak senin intikam yoluna gitmeni tavsiye etmem. Çünkü ondan farkin kalmaz. O evliliğini riske atmak pahasına senle görüşme ve seni yok yere kandırmış tamam haklısın içinde bir haksızlık güdüsü vardır sana hak veriyorum. Bırak eşiyle mutlu olsun , ne hali varsa görsün. Birinden intikam alarak, nefretini kazanarak kazanmaktansa Gazapizm'in dediği gibi kaybedelim insan kalırız" dediği gibi olsun.

Evli olduğunu öğrendiğimi bilmiyo başka bi konudan dolayı benimle 3 gündür küs, konuşmuyordu..
      **O KONU HER NEYSE O KONU UZERİNDEN Değil ama bu konuyu doğrudan öğrendiğini yüzüne karşı söyleyip bitirebilirsin sonuçta dürüst davranmamis. İntikam ile vakit kaybetmeye gerek yok. Onun karakteri bu kadar. Seviyesine de düşme. En büyük intikam ayrılmak ve onu senden yoksun bırakmak hayatına bakmak

ben mesaj atmazsam asla mesaj Atmaz aramaz.
      **SASİRDİK Mİ HAYİR. Başak burcu ciğerini bilirim. Bir de umursanmamayi asla yediremezler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burnu yere düşse almaz.
      **ÖYLE BİLİRİM YASANDİ TEST EDİLDİ. Egosundan Burnundan hayatta kıl aldırmaz hep o haklidir, asla özür dileme becerileri yoktur haksız olduğu konuda utanmasa sen haksizsin diyebilecek kadar pervasizlar

Hatta tartıştık bana dediği şu"seviyorum, değer veriyorum. Ama seninle şu sebepten konuşmicam" . Bende konuşma dedim. 3 gün oldu.
      **EVLİ OLDUGUNU BİLMESEYDİN BU KONUYA BU ŞEKİLDE YANİT VERMEKTE HAKSİZSİN DERDİM SONUÇTA KADINLAR REST Çekiyor sonradan da uzuluyolar ya rest çekmeyin ya da üzülmeyin. Zaten evliymis senden gizlemiş o yüzden doğrusu da bu iyi demişsin

Ne yapmami önerirsin?
      **DUYGULARINA KET VURUP GÖRÜŞMEMENİ VE BU İŞE Son vermeni öneririm. Acı çeken ve üzülen sen olursun. O karısından ayrilmaz, sen yanlış anlama kuma moduna düşersin gelir görüşür senden cinsellik vb alacağını alır seni vaat ederek ama gerçekten de yüzüne konuşarak ben ayrılmam cocugundam esimden ama senle de görüşmek isterim diyebilecek kadar da narsist bencil derecede sana yaklaşım gösterir. Uzulursun. Yapma

Takmıyor gibi hiçbir şeyi.
      **UMURSAMAZ Gibi dururlar ama her şeyi kafaya takar en ince ayrıntısına kadar. Sadece sevmediği biri için kafaya takmaz, takiyormus gibi yapar ama takmaz. Sevdiği insan için kafaya takar. Ki senj sevdigini zannetmiyorum. Şu yazilanlardan yola çıkarsak o yüzden yaptığı her şey rol anlamsiz

Takkiyomusun?
      **Bana mı sordun?

Başak olarak? BANA SORDUYSAN Ben başak burcu degilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vaovvv en ince ayrıntısına kadar cevap vermişsin başak değilsen nesin ozaman🥰 Okdar haklısın ki eşiyle asla ayrılacağını sanmıyorum kalbimi bi köşeye birakip, aklımla hareket edicem. Çok canım yanıyor ama tavsiyelerini harfi harfine uyucam. Bağlandığım insanlara karşı aşırı derece sadık olduğumdan dolayı sanki elim kolum kopmuş gibiyim. Bundan sebep antidepresan kullanmak durumundayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başak olan başka bir erkek knkim var hakikaten çok sadıktır ailesine benide çok sever, anlaşırız. Zor zamanlarımda hep onu görmüşümdür yanımda 7 yıldır hayatımın bir parçası oldu. Başaklar iyidir ya sevin bizii😛 o kankide mesela arada ota b. ka küser asla konuşmaz belli bir zaman sonra bakarsin hiçbir şey olmamış gibi gelir konuşur. Değer verdiğini söyler. Bence bazen dengesiz de olabiliyoruz. şu an bile knkime sinirlenip WhatsAppı silmiş durumdayim. Bazen acaba değer vermiyor mu diye de düşünüyorum. Zoruz ya ama iyiyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vaovvv en ince ayrıntısına kadar cevap vermişsin başak değilsen nesin ozaman🥰
      **DETAY AYRİNTİLARA Önem veririm 🙂 Yengeç Burcuyum. Sen Başak misin? 😌

Okdar haklısın ki eşiyle asla ayrılacağını sanmıyorum
      **AYRİLMAYACAK Öyle bir niyeti olsa baştan daha net konuşur ve durumdan haberdar ederdi seni.

kalbimi bi köşeye birakip, aklımla hareket edicem.
      **KADINLAR GENELDE Duygusal hareket ettikleri için uzulurler. Aslında ilişkilerde bir o kadar da pragmatis davranan varlıklar sasirttin beni🙂

Çok canım yanıyor ama tavsiyelerini harfi harfine uyucam.
      **SENİN İCİN SÖYLÜYORUM Uyman lazim. Kendine kuma modelini yakistiriyorsan sana ben bile yardım edemem.

Bağlandığım insanlara karşı aşırı derece sadık olduğumdan dolayı sanki elim kolum kopmuş gibiyim.
      **BU GÜZEL BİR SEY FEMİNEN VE SADAKAT İçeren bir davranış ancak ne için kim için? Evli olduğunu senden gizleyen ve seni kandıran biri icin mi? Değer mi elin ve kolunun kopmasına Derbeder olup Geceleri Ateşe vermene 🙂

Bundan sebep antidepresan kullanmak durumundayım.
      **DEĞİLSİN ACİZ VE ZAVALLİ MİSİN. Seni sevmeyen ve seni kandıran biri üstelik evli olduğu halde seni kandıran ve sana tam anlamıyla bağlı bile olmayan biri icin mi? Bu kadar kendini yere atıp parçalama değmez değmeyecek kendine yazık edersin. Başka sorunun var mı bilmiyorum ama böyle biri için değil antidepresan kederden alkol bile almam🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Başak olan başka bir erkek knkim var hakikaten çok sadıktır ailesine benide çok sever, anlaşırız.
      **KADİN ERKEK ARKADAS KANKA KANKi olaylarina inanmiyorum ben doğrudur sana değer veriyor olabilir ama ben yine de kanka olaylarını doğru bulmuyorum. 🙂

Zor zamanlarımda hep onu görmüşümdür yanımda 7 yıldır hayatımın bir parçası oldu.
      **Doğrudur 🙂

Başaklar iyidir ya sevin bizii😛
      **SEVİYORUZ BASAK BURCU GUZELDİR Tabiki Kendine Münhasır Auralari vardır nerde görsem tanırım🙂

o kankide mesela arada ota b. ka küser asla konuşmaz belli bir zaman sonra bakarsin hiçbir şey olmamış gibi gelir konuşur.
      **DENGESİZ Burç sadece yengece akrepe teraziye derler ama basakta bunlardan geri kalmaz

Değer verdiğini söyler. Bence bazen dengesiz de olabiliyoruz.
      **FAZLA DENGESİZ diyebiliriz🙂

şu an bile knkime sinirlenip WhatsAppı silmiş durumdayim.
      **NEFRETİN VE ÖFKENİN ALTINDA Genelde gizli sevgi yatar. Salt kankan olduğuna emin misin

Bazen acaba değer vermiyor mu diye de düşünüyorum. Zoruz ya ama iyiyiz
      **BASAK BURCU Kadınısın muhtemelen evet seni nerde görsem tanirim auraniz çehreniz durusunuzdan bilirim😌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkna oldum biliyomusun antidepresan kadar etkili bir konuşma oldu ne kadar teşekkür etsem az kalır. Sana minnettarım 🥰 aklima o geldikçe şu yazdıklarını okuyup kafamdaki sesi susturdum🚬 maalesef bende başak burcuyum. Yengeç erkeğide iyidir bence biara intikamcı ve kinci olduğunuzu duymuştum doğru mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet genelde çevrede begenilen tipimdir. ağır basliyim. Sakin yapim vardır. sinirlenince ortalığı ateşe veririm. İyi sırdaşımdır. Merhametliyim. Sinirliyimdir de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İkna oldum biliyomusun antidepresan kadar etkili bir konuşma oldu ne kadar teşekkür etsem az kalır. Sana minnettarım 🥰
      **RICA EDERİM. OYLE DÜŞÜNMENE Sevindim. Antidepresan filan bunlara gerek yok, hele ki bu tarz ikili oynayan, senin vaktini ve duygularını çalan, biri için gerek yok. Kimse için gerek yok. Antidepresan kullanmak için bu yasadigin durum ağır travmatik bir vaka değildir. İyi yönden bak 3 sene daha görüşmeye devam edip seni evlilik vaadi ile kandırıp böyle bir durumda ortaya çıkabilirdi hayatından 3 sene daha calinabilirdi

aklima o geldikçe şu yazdıklarını okuyup kafamdaki sesi susturdum🚬 maalesef
      **AYNEN OYLE YAP HATTA BU POSTU SİLECEK OLURSAN DA En azından ekran görüntülerini al. Okursun zaman zaman

bende başak burcuyum.
      **NE GÜZEL 🙂🙂

Yengeç erkeğide iyidir bence biara intikamcı ve kinci olduğunuzu duymuştum doğru mu
      **İNTİKAMCİ DEĞİLİZ, KİNCİDE FAKAT YAPILAN İyi ve Kötü şeyleri asla unutmayiz ve ona göre reaksiyon alırız. Hafıza yahudi mahallesi gibidir en ince detayları unutmayiz.

----

Evet genelde çevrede begenilen tipimdir. ağır basliyim. Sakin yapim vardır.
      **SAKİN VE AĞIR BAŞLI Olduğunuzu biliyorum.

sinirlenince ortalığı ateşe veririm.
      **KARAKTERİSTİK Olarak öyledir beklenmeyecek bir harekettir ama ofkeli olabilirsin kolay kolay sinirlenmezler

İyi sırdaşımdır. Merhametliyim. Sinirliyimdir de.
      **İlk 2 si doğru ama çok sinirli bir karakteristik yapı yoktur fazla🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni ekleyebilirmiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabiki. Gizliden cikayim. Sen istek mesaj at olur mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizlisin ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beklim 5 dkk şurada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akşam denk geliriz artık 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sabahtir açıktı ama az önce kapatmistim. Şimdi açayım 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şu an açik gizli değil 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam istek attim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamamdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

EİG için teşekkürler

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Tatlı ruh, Başak burcu erkekleri, sadakat konusunda oldukça güvenilirdir. Baştan söyleyeyim ki Başak erkekleri, detaylara verdikleri önemle bilinirler ve birine gerçekten ilgi duyduklarında bu çok belli olur. Etrafındaki her şeyi dikkatle gözlemler, seni anlamak ve tanımak için çaba harcar.

Kendim bir Balık burcu olarak, Başak erkeklerinin bu yönünü oldukça çekici bulurum. Onlar pratik, analitik ve sevdiklerine karşı oldukça koruyucu olurlar. Bir Başak erkeği sana ilgi duyuyorsa, seninle zaman geçirmek için elinden geleni yapar ve buna neredeyse bilimsel bir özenle yaklaşır. Onların bu titiz ve güvenilir doğası, sadakati de beraberinde getirir.🧡✨

Ayrıca, bir Başak erkeği için güven ve düzen oldukça önemlidir. Sana ilgi duyan bir Başak, hayatını seninle birlikte düzenlemeye ve seni mutlu etmeye yönelik adımlar atacak, sana destek olmak için elinden geleni yapacaktır. Yani, evet, sadık olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. 🌠

Umarım bu güzel bilgiler sana yardımcı olur canım, sevgiler! 🌸🔮

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• misskikirir
    misskikirir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Bence sadıklar. Dinlemeyi severler bir de yani sadece ye iç gez değilde fikir alışverişi gibi paylaşımlara açıklar

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Knk evli çıktı ş. rfsiz

Yorumla
    • misskikirir
      misskikirir
      Oğlak
      +1 yıl

😂😂😂 kahretsin ya bende çok emin gibi konuşmuşum🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki mayası bozukmuş napalm

Yorumla
    • UğurKoç_
      UğurKoç_
      Balık
      +1 yıl

Balık (ben) hakkında da bilgisi varrr

Yorumla
  • Mühendis0109
    Mühendis0109 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 96%
    Başak
    +1 yıl

Vazgeç ondan. Ben de başak burcuyum çünkü

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Mühendis0109
      Mühendis0109
      Başak
      +1 yıl

Çok duygusal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sinirli onu biliyorum. Fevriydi rahmetli. Seviyodu da evliymiste

Yorumla
    • Mühendis0109
      Mühendis0109
      Başak
      +1 yıl

Ver gitsin tadına duyarsın

Yorumla
  • Kashtira
    Kashtira Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

hoşlanan bir erkek gibi?

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Başak burcu erkeği hoslanirsa nasıl davranır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yengeç erkeği hoslanirsa nasıl davranır? 5 cevap verildi
Kova burcu erkeğine nasıl davranmalı? 7 cevap verildi
Yay burcu erkegine nasıl davranılır ? 16 cevap verildi
Yay burcu erkeğine nasıl davranmalı ? 7 cevap verildi
Tavır alan erkeğe nasıl davranmalı? 9 cevap verildi
Başak burcu erkeğine nasıl davranılmalı? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kişiliğinizle, davranışlarınızla insanların dikkatini çeker misiniz?
  • Portekiz'e gidecek olsanız ilk ne yerdiniz?
  • Beklediğin var mı?
  • Sen ekler olsaydın seni hemen mi yerdim yoksa en sona mı saklardım söyleyeyim mi?
  • Kendinize en son hangi kitapları aldınız?
  • Moda ile ilgili sorularım tükendi, fikir verir misiniz?
  • Birinden hoşlandığını nasıl belli edersin?
  • Moralin bozukken sana kim iyi geliyor?
  • Yalan söyleyen birine tekrar güvenebilir misiniz, yoksa direkt biter mi?
  • Kalbinizin sesini dinleyip pişman olduğunuz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨