Bence aranmak istiyor bir daha..
Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım..

Bence aranmak istiyor bir daha..
Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım..

Net bir şekilde, telafisi olmayan bir noktada söylendi ise hayatında büyük sorunlar olmadığı, desteğim gerektiğini düşünmediğim sürece aramam. Ama karşımdakinin inadı olduğunu düşünüyorsam ufak da olsa bir şekilde iletişimde, hayatında kalırım ve zaman veririm. Ben birine beni arama dediğimde bunu beklerim. Israr sevmeyen bir yapım olduğu için bu her zaman daha doğru gelir. Zaten belirli bir zaman diliminde belli olur insanın hangi mesafede kalmak istediği.
Arama beni" diyen biri, gerçekten aranmak istemiyor mu, yoksa bu sadece bir davet mi? Belki de o kişi, biraz gizem yaratmak istiyor, seni düşündüğünü ama ilk adımı atmaktan çekindiğini gösteriyor. Ya da belki de tam tersi, gerçekten biraz uzaklaşmaya ihtiyacı var, nefes almak istiyor. Aslında cevap bende olabilir de, olmayabilir de. Hangisi doğru, bunu anlamak senin elinde. Belki de o kişi, içinde fırtınalar kopsa da bunu sana söylemekten çekiniyor, belki de seni düşündüğünü ama kafasını toparlamaya çalıştığını gizlemeye çalışıyor. Kısacası, hangisi sana daha çok uyuyorsa, cevabı orada bulacaksın. Gerisini boş ver, çünkü bazı şeyler sadece zamanla netleşir.
Neden arama dediği önemli. Eğer benim hatam nedeniyle söylüyor ise gönlünü alırım. Fakat şımarık bir reaksiyon gösteriyorsa umurumda olmaz.
Teşekkürler
Rica ederim.
Aramam.
Kopmuşsa bağlar, iletisim kurmaya gerek var mı?
Köpek bile istenmeyen yerde durmazken. İnsan neden hala peşinde koşsun. Kızgınlık değil kırgınlıklar girdi mi işin içine aynı yolda bile yürümem. Bir ilişki olmadıysa yürümediyse çok da zorlamamak gerek. Kendini küçültmekten başka bisey degil.
Hmm, bu iş biraz karmaşık. Arama beni diyorsa, belki bir süre ona alan bırakmak iyi olabilir. Ama çoğu zaman biz kızlar içten içe bir hatırlanmak isteriz. Bilmem belki kalbini dinleyip bir kez şans verebilirsin 😉. Ancak dikkatli ol, zira sınırları da aşmamak gerek! Bu yolda dikkatli ol 🙌💔
Cevap
11Cevap
Nedenine ve karşımda ki insan göre değişir bu durum
Hayır aramam bütün iletişimi keserim.. Beni istemeyeni bende istemem..
Aramam bunu bir kez çiğnedim ve durumdan dolayı ölmek istemiştim onur kırıcı bir durum hiç bir şey benim gururumdan önemli değil.
Ben aramıyorum ama arama diyen kişi istisnasız beni tekrar aramıştır. Hep böyle oldu 😂
Yine arayacağım ki!
Kendisi arasın bir zahmet, her dediğini yapacak değilim..
Aramazdım , kimse benim mecburi istikametim değil.
Aramam sormam bir dahaaa,
Yalvarsannnn bile Allahaaaa 😃
Aramam. Ama arama beni diyorsam, aramasını istediğim içindir
O insanla bütün irtibatımı keserim.
Hayır aramam. Denendi, onaylandı.
Bazen duygulara yenik düşüp arıyorsun ama her seferinde inceliyorsun duyguların önüne geçemiyorsun bazen ne kadar karşı taraf istemese de kadın veya erkek fark etmez
Arama beni diyen aranmak istiyordur. Aranmak istemeyen goruldu atar, engeller.
kötü bir şey yaptıysam ararım ama suclu o olsa ve uste cıkmaya calısıyorsa hadi ordan gitsin
Gururumdan dolayı hayır.
Ben aramam arama dediğim halde çok arayan oluyor
Aramam ne arayacağım :d umrumda olmaz
Asla ve kat'a aramam, rehberden silerim.
Aramamm hayatta
Arama diyorsa aramam ben.
Aramam gurursuz değilim
Numarasını siler engellerim aramam
Engellerim ki arayamasın.
O konuda Bi kişiye karşı yenik düşüyorum galiba
Değerli biriyse kesinlikle aramalısınız
Aramam ne arayacagimn o beni mumla arar ama
Aramam
Aramam.
Sebebini bilmek için ararım
Aramam keyfi bilir