Ayrılık sonrası bunları yaşasanız ne yapardınız?

merhaba benim bir ilişkim vardı biteli nerdeyse 1-2 hafta oluyor. Ayrılma nedenimiz anlaşamamızdı beni hiç bir şekilde dinlemiyordu ve gereğinden çokca fazla kıskanıyordu arkadaşlarım ile aramı bozuyordu bu konu büyüdükçe ilişkide bozuldu. kendisi ilk ayrılmak istedi ancak kabul etmedim devam edebileceğimize inandım ve onu da ikna ettim. sonradan baktığımda gerçekten olmuyordu kendisi çok değişmişti artık bana vakit ayırmıyordu bile ya dışarı çıkıyordu ya da oyun oynuyordu bende bu sebeplerden ötürü soğudum (güya kendisine hala saygı duyuyorum) ve o günün sonunda ayrılmak istediğimi söyledim ve bana soylediği şey sadece "zaman kaybıydın" "senden nefret ediyorum" tarzı şeyler oldu hadi buna da bir şey demedim engelledim heryerden ki daha fazla ugrasmayalım karsıma ne o çıksın ne de ben çıkayım onun karsısına. Ancak atladığım bir şey vardı hesabı bende kalmıştı ayrılıktan 3-4 gün sonra telefonuma gerektiğinden fazla bildirim almaya başladığımı fark ettim telefonu açıp baktığımda onun hesabında tanımadığım ismini cismini bilmediğim 5-6 kız gördüm. Fazla ilgilenmedim başta ancak kendi adımı gördükten sonra çok merak ettim ve bakmaya karar verdim. kızların hepsine benimle olan özelini yalan yanlış anlatmıştı ve benimle olan fotoğraflarını atmıştı kızların hepsi boyumla ya da sırf sevgilimi savunmak için bana kötü kötü hakaret etmişlerdi ve sevgilimde bu konuda hiç bir şey yapmıyordu bana küfür edilmesine izin veriyordu zoruma gitsede sustum ancak sevgilimin zamanla bu kızları dinleyip benim tanımadığım insanlara geçip bana ait olan özelimi açtığını gördüm. sınırını cidden aşmıştı ancak bunada sessiz kaldım. en sonunda gerçekten fazlasıyla bunaldım çünkü her gün benim hesabıma bakıyor engellemiş olsam bile takipçimin artıp artmadığına takip ettiklerimin artıp artmadığına bakıyor ve geçip arkadaşlarına söylüyordu "ben gider gitmez hemen birilerini takip etmeye başladı" tarzındaydı bende hesabı kapadım ve bunuda hemen gördü. asıl kendisi bunu yapmıştı 30-40 kişiyi sadece 1 haftada ekledi ve yarısı da kızdı hepsinede yazmıştı ve yavşıyordu kanka niyetine. bu kısmı beni ilgilendirmediği için asıl konuya gelelim. Benim özelimi geçmişimi her şeyimi sadece 1 haftalık kişilere anlatıyor beni kötülüyor beni çok kötü biriymişim gibi gösteriyor bu durumda ne yapacağımı artık bilmiyorum. en minik bir hareketimde şu an gözlerine batıyorum siz olsanız ne yapardınız? (bu arada durmadan ben onu özlüyorum diyip diyip arkadaşlarına söylüyor benim düşüncem sadece ani ayrılık ve engelden ötürü gururuna yedirememesi ve nefret ediyorum kafasına girip kendince beni unutmaya çalışması)

Ayrılık sonrası bunları yaşasanız ne yapardınız?