Kısa Boylu Erkekler Evlenemez mi (Zorbalık ve ağır eleştiri)?

Bugün çok ciddi bir konu üzerinde konuşacağım.. İsim vermeyeceğim bir arkadaşımı anlık olarak sosyal medyadan yaptığınız paylaşımlar ile zorbalıyorsunuz. Bunu kızlara sesleniyorum çünkü yaptığınız (Herkes değil elbette ama çoğunluğunuz) "Abi 1.80 altı olan kişi uzak dursun, erkek değildir o kudursun" diyerek tam bir namertlik yapıyorsunuz! Çünkü bu arkadaş 1.60 boylarında hafif göbekli ama oldukça zeki ve kafası çalışan bir erkek. ŞİMDİ BU KİŞİ ERKEK OLMUYOR MU? BU KİŞİNİN SEVGİLİ YAPMAYA HAKKI yok mu? Bu dünyada sadece ben ve benim gibi uzun boylu kişiler mi sevgili yapacak? Bir de BU KİŞİLER YALAN DA SÖYLÜYOR.. Erkek görünüşe bakar diyor kendisi bunun en âlâsını yapıyor.. ŞİMDİ BU ARKADAŞIN KISA OLMAK DIŞINDA SUÇU NE NAMERTLER.. O DA ERKEK VE ONUN DA SEVGİLİ YAPMA HAKKI VAR VE BUNA DA HİÇBİR ŞEKİLDE İTİRAZ EDEMEZSİNİZ Bakın beğenmemek başka bir şey ZORBALAMAK BAMBAŞKA BİR ŞEY.. Aynısı kadına da yapıyorlar bu arada ama ben şu anda bu hadiseye şahit olduğum için buna yorum yazıyorum. ULAN BİR DE UZUN BOY İSTEYEN HEP KISALAR OLUYOR * UZUN BOYLULARI ANLIYORUM, ŞAKA GİBİ; TRAJİKOMİK.. İğrençsiniz çünkü. Şu anda bu kişi ağlıyor cidden ağlıyor.. Aynen erkek ağlamaz duygusu yoktur *** YOKTUR ASIL SENİN DUYGUN YOK MELEK YÜZLÜ ŞEYTAN..

Ne diyeyim şimdi ben bu kişiye.. Sözüm bu arada bu tarz kadınlara, eğer böyle biri değilseniz size karşı bir hakaret yok övgü var.. BEĞENMEMEK AYRI ZORBALAMAK APAYRI..

Diyeceklerim bu kadar. Lütfen moderatörler bu soruyu kaldırmasın çünkü haklı eleştiri mübahtır. Teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.

AYRICA BİLİYORUM AYNISI ERKEKLERİN DE YAPTIĞINI VÜCUT ÜZERİNDEN SEN SORUYA CEVAP VER LÜTFEN (Bunu da olası bir cevaba karşı yazdım)

Güncellemeler
1 yıl
Bu soru cinsiyetçi değildir. Benim eleştirdiğim bunu yapan kadınlar sadece. Onu da söyleyeyim de sonra saldırmayın bana lütfen. Üzmeyin insanları bak arkadaşımı üzdünüz.. Bu arada cidden ne yapabilirim bu kişiye, ne diyebilirim ki?
Güncellemeler
1 yıl
Benim Boyum 1.85 bu arada eğer soran olursa. Soruyu arkadaşım için sordum..