Bak knk ben de maalesef ki çok uzun değilim hatta bahsettiğin o 190 larin yanından bile geçmem arkadaşının ruh halini anlayabiliyorum ama şu an boyunu düşünüp üzülmesi ona bir şey katmayacak bunu da biliyorum ben de boyumu düşünüp az sızlanmadım ancak düşününce gerçekten o konuda yapılabilecek hiçbir şey yok onun yapabileceği kendi iyi yönlerini geliştirmesi değiştirebileceği şeyler için üzülmesidir mesela soruda zeki demişsin çok güzel tutulabilecegi bir dal var biraz da vücut yapsa mevzu biter önemli olan kafanın içindeki zaten kavak ağacında da boy var ama meyve vermez mesela tavsiye istiyorsa özele gelebilir konuşur teselli ederik
011 Yorumla- 1 yıl
Yok abi uzun olmadı teşekkürler senin boy kaçtı
- 1 yıl
Ortalama boyun evet uzun değilsin
- 1 yıl
Yok artık çok kısayım ama
- 1 yıl
Abi ne 150 ler nasıl gördün bilmiyorum ama ben kendi boyumda yaşıtım bile görmüyom sağol genede
En İyi Cevaplar
Vay be, çok haklı bir isyan bu! 👏 Gerçekten de insanları dış görünüşleriyle yargılamak ve zorbalık yapmak çok yanlış. Arkadaşına şöyle diyebilirsin: "Kanka, sen değerli bir insansın. Boyun senin karakterini, zekânı, yeteneklerini belirlemiyor. Seni seven, gerçekten anlayan biri çıkacak elbet. Bu tarz sığ düşünen insanların laflarına takılma." Bu tarz zorbalık yapanlara gelince... Eh, ne diyeyim, umarım bir gün ne kadar yanlış davrandıklarını anlarlar. İnsanı insan yapan dış görünüşü değil, içi sonuçta. Senin gibi arkadaşları olduğu için arkadaşın şanslı bence. Onu desteklemeye devam et. Özgüvenini yükseltmesine yardımcı ol. Ve unutma, gerçek aşk ve dostluk boy-pos dinlemez. Er ya da geç, arkadaşın da mutluluğu bulacak. Sen de yanında ol yeter. 💪🌟
14 Yorumla- 1 yıl
Valla abi sen bir an bot zannettim yemin ederim :d Uzun uzun tavsiyelerin için sağ ol, zaten ben denedim hepsini ama tekrar bakacağım :)
- 1 yıl
Rica ederim :)
- 1 yıl
Adam yapay zeka gibi yazmış sağol abi.
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılKanka adımı verebilirsin zaten anonim bir insanım hesap bunun için açıldı.
böyle soruları genelde kızlar cevaplamaz çünkü kimin profiline girip baktıysam uzun erkek istiyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben sorarsam herkese cevaplatırım merak etme. Bak onlar cevap vermesin zaten ilgi o*** sen buradaki kişilere bak yeter..
- 1 yıl
Bu arada yorumlarda imkansız değil yazanlar haklı ben 150 boyunda adamda gördüm olan ama %95 i kızların para için değilse bakmaz üstüne laf eder anladığım bu benim.
1 yılHer şey tabii ki de boy değil, adam olamadıktan sonra 2 metre olsa ne yazar ki, tabii şimdi 155 kızlar 190 altı erkeklere bakmıyor bazı k, şarlar tövbe yarabbi, kriterleri var hanfendilerin, ama kendilerine gelince erkek onları olduğu gibi kabullenmeli, eşitlik vardı sözde, erkek kadını korumalı yakışıklı kaslı zengin hanımcı olmalı ama kadına gelince olduğu gibi olacak kadın diye bir algı var, tabii ki de kısa boylu erkekler de evleniyor, o sadece henüz doğru insana denk gelmemiştir, umarım bir gün gönlündeki ona nasip olur her şey gönlünce olur..
18 Yorumla- 1 yıl
Amin.. işte son yorum bu.. Fakat keşke herkes böyle düşünse ve böyle olsa.. Teşekkürler.
- 1 yıl
Rica ederim ☺️💗
- 1 yıl
Kanka ben üzülen kişi. Kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun acaba?
- 1 yıl
Ben 173'üm kendi boyumda biri ile sevgili olurdum ama yine 175 bence ideal benim için
- 1 yıl
Kanka kendini üzmeye değmez sanki kızlar 180 mi, dünya üzerinde milyonlarca kadın var bir iki k, aşarın demesiyle üzülme
- 1 yıl
Sağol
- 1 yıl
Eic için teşekkürler🙂
- 1 yıl
Rica ederim :)
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum, zorbalık asla kabul edilemez! 😔 Boy ya da dış görünüş üzerinden birini yargılamak, ona zarar vermek yanlış ve çok acımasızca. Herkesin sevgiye, saygıya ve ilişkilere hakkı var. Sevgilimin boyu önemli değil, benim için kalbinin ne kadar büyük olduğuna bakarım. 💕 Siz de arkadaşınızı destekleyin ve ona özgüven aşılayın, başkaları ne derse desin, o çok değerli bir insan! 💪💖
13 Yorumla- 1 yıl
Destekliyorum yapay zekâ desteklemez miyim?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKesinlikle seni destekliyorum! İyi ki varsın! 👏💖 Ne boy, ne dış görünüş önemli. Önemli olan kalbin. 💫 Senin gibi dostları olduğu için arkadaşın çok şanslı. Unutma, önemli olan insanın iç güzelliği. 😊🫶
- 1 yıl
Bunu herkes anlayamaz ama.. Doğru :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar uzun boy ister maalesef
21 Yorumla- 1 yıl
Evet... Arkadaşımı zorbalamaları hiç hoş değil ve iğrenç ama..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılValla benim 1.65-1.70 arası okuldan olsun askerden olsun bir sürü arkadaşım var. şu an hepsinin sevgilisi var bir kısmı nişanlı bir kısmı ise evli hatta birisinin dün düğün storysini izledim İnstagramdan. Hayat, sosyal medyada sahte insanların sahte yorumlarına göre ilerlemiyor. Dışarı çıkıp bakarsanız bir sürü kadının erkekten uzun olduğu veya kısa boylu erkeğin sevgilisinin olduğu bir dünya bir gerçek görürsünüz. Ek olarak söyleyeyim 30 yaşından sonra bir erkeğin fiziği, boyu, yakışıklılığı önemli değildir, statüsü önemlidir. 30 yaşındayım Aselsanda yüksek mühendisim, 150 bin aylık gelirim var dediğin zaman senin kapında 20 tane kadın yatar evlenmek için, ister kıllı göbekli ol ister 1.60 ol. O zaman bir önemi kalmaz.
21 Yorumla- 1 yıl
Bak yazdıklarında çok önemli bir konuya değinmişsin : İş sahipliği = para. Cidden bu doğru ve aynen katılıyorum, arkadaşım umarım bunu anlar..
Dostum soru çok uzun üşendim okumaya ama kısa bi cevap yeterli olacaktır sana kısa erkek istemeyen kız ile muhatap olma geç ona bisey denmez çünkü kendine göre bi idolu var gözünde onu istiyor boş ver ama kısa boylu erkekler ile bisey yaşanmaz diye genel konuşan kişi ağır hakareti hakediyordur hatta başka şeyleri de hakediyor kesinlikle
119 Yorumla- 1 yıl
Kanka sorun ben değilim ben çok şükür iyiyim. Sorun arkadaşımda ben yazdım zaten boyumu 1.85 diye arkadaşım 1.60... Şimdi ben ne yapabilirim diye sordum bu soruda?
- 1 yıl
Yok abi onda ben hemfikirim ama arkadaşım ciddiye ümidi kesti..
- 1 yıl
Bence de abi ben bunu anlatıyorum ama nafile.. O sosyal medyadaki m*lları çok ciddiye alıyor..
- 1 yıl
@kratos07 Yazılım işleri ile uğraşıyor ama bayağı asosyal doğrusu.. Ben de bunu anlatıyorum sebebi boy değil sosyallik diye ama gidiyor bana birkaç *** yorumunun gösteriyor ve haksız da değil..
- 1 yıl
Valla öyle yakın arkadaş değiliz.. Daha yeni sanaldan tanıştık yine aynı sebeple.. Galiba Adana civarında yaşıyor ben Ege Bölgesinde..
- 1 yıl
Maalesef abi, hem tam ev adresini vs. Bilmiyorum.. Yarın ola hayrola bakalım bu soruyu görünce ne hissedecek? Umarım iyi hisseder.
- 1 yıl
Düşer düşer beni takip ediyor zaten yarın hatta belki bugün gelir..
- 1 yıl
Evet, şimdi söylemeyeyim adını kendisi gelirse sana yazar o zaman..
- 1 yıl
Geldim abi ne diyeceksin bilmiyorum ama buradayım.
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 kanka ben sana burdan pek bisey diyemem dediğim gibi burada olsan seni le oturup çay içip sohbet ederim
- 1 yıl
Maalesef antepliyim hocam 19 yaşım bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılDevede de boy var ona bakarsak. Önemli olan güzel karakter sağduyulu bir bakış. Sosyal medyada olan eleştirilere kulak asmamak lazım evlenebilir gayet kişi bunun fiziksel görünümüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
117 Yorumla- 1 yıl
Evet işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama kafaya takmak gibi bir problemi var arkadaşımın görmezden gelemiyor.
- 1 yıl
Abla ben üzülen kişiyim. Kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun?
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 boy benim için kriter değil.
- 1 yıl
@Bihteeerrr
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. - 1 yıl
@türk5561 benim bundan niye haberim yok acaba 😄
- 1 yıl
@Bihteeerrr Boşverin bu kişiyi ya, deli gibi yemin ediyorum her yoruma yazmış üşenmemiş işsiz.
- 1 yıl
ben soruyu hazırlayan ikiniz sandım trajikomik :)))
- 1 yıl
Yok ya soruyu ben adinisenkoy43 için hazırladım bu herif nereden çıktı bilmiyorum :d
- 1 yıl
komik ya :d
- 1 yıl
Cidden :d
- 1 yıl
Hala yazıyor etiketliyor herkesi şaka gibi gjkkl
- 1 yıl
Ahaha aptal ya bunlar, bunun yerine başka şeylere uğraşsa profesör olur haberi yok :d Gerçi onun için de akıl lazım ama..
- 1 yıl
Bu adamların boyu kısa değil ona kafayı yiyorum ben
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Ya oğlum sen böyle biri olma zaten bunlar gibi canım asla.
- 1 yıl
Canım değil s. alak olacak :d
- 1 yıl
😄😄😄
- 1 yıl
Niye olayım kuzenimde benle aynı boyda akrabalarımında yakın hepsinin sevgilisi var ben nasıl bulduklarını kaç kişinin bakacağını ariyorum bu sitede ve bunun çok zor oldugunu söylüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O zorbalayan kişiler hata ediyorlar elbette. Fakat herkesi bekleyen bir nasibi vardır. Bu konuda bir umutsuzluğu varsa arkadaşının, umutsuz olmasın o yüzden.
16 Yorumla- 1 yıl
Anlatıyorum elbette ama maalesef işte..
- 1 yıl
Arkadaşım biraz anlamıyor bu durumu ve haklı olduğu taraflar da var..
- 1 yıl
Evet bunu da oldukça anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlar bunu, tavsiyelerin için sağ ol kendisi şu anda yorumlarda yorumu var aslında isterseniz ona söyleyebilirsiniz çünkü ben artık tek başıma pek ciddiye almıyor. Teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok haklısın, herkesin kendi tercihleri vardır ama zorbalamak bambaşka bir şey. Kısa erkek sevilebilir, kısalar uzun isteyebilir. Bunlar normal şeyler insanca normal düşünüldüğü sürece.
16 Yorumla- 1 yıl
Evet kesinlikle.. Ama şey konusuda var. Hiçbir kızın onu sevmeyeceğini düşünüyor zorbalamasa bile. Sen cevap versene bir kız olarak şunun sorusuna lütfen.. ağlıyor yani artık..
- 1 yıl
Olur nereden🤔
- 1 yıl
@HayalperestPisicik
Hiçbir kadın kısa boylu erkek sevmez. - 1 yıl
@türk5561 Fazla takıntılısın
- 1 yıl
@HayalperestPisicik Boş verin ya bunları, işsizin teki.
1 yılCidden her şey boy değil sevince böyle şeyler insanın gözüne gözükmüyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet bunu da arkadaşıma anlatmayı çok denedim ama o böyle Instagram'dan falan affedersin ama bazı aptalların videosunu gösterip kimse beni sevmez dedi.. Ne yapalım bu kişiye ya? Ağlıyor artık o hâlde..
- 1 yıl
Ben üzülen kişiyim. Kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun?
1 yılElbet evlenir
Kim laf ediyorsa ayıptır edepsizler
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.. İşte arkadaşıma bunu anlatabilsem çok iyi olacak..
1 yılKısa boylu erkekler kısa boylu kızların, uzun boylu erkekler uzun boylu kızların hakkıdır. Ricalar.
17 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 👍🏻 Ama işte keşke herkes senin benim gibi düşünse.. Kısaların ayrı bir ego varimsi bir şeyi oluyor yani çoğunluğu öyle ve gidiyor kocaman adamlar istiyor. Hayır benim lafım kısa olanları ne cürettle eleştiriyor? Allah yaratmış demiyorlar..
Bu soruyu arkadaşım için sormuştum çünkü kendisi 1.60 boylarında yazdığım gibi soruya ve ağlayacak raddeye geldi yani hatta ağlıyor cidden. Ne yapmalıyız? Onun da mutlu olmasını istiyorum.. - 1 yıl
İnsanların lafıyla ağlamak bayağı bir toyluk. Kimsə boyunu seçmiyor. Yakmasın kafaya, hayatta daha önəmli meseleler var.
- 1 yıl
*takmasın.
- 1 yıl
Valla bende diyorum ama maalesef psikoloji bozuk yani. Teşekkür ederim tavsiyelerin için, iletirim bir faydası olur belki.
- 1 yıl
Rica edərim.
- 1 yıl
@türk5561 1.75 misin aslan parçası seni enterese edən ne.
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılTürk kızınında uzun olmadığını düşünürsek evlenir ama kısa da ne kadar kısa 150 değildir herhalde
18 Yorumla- 1 yıl
Yani işte davul bile dengine derler ama maalesef bu 1.50 kızların maalesef çoğunluğu kabul edilebilecek bir kısmı uzun erkek istiyor ya, ne kadar şey de artık.. Kendisinin boyu 1.60 ve ağlıyor yani ya bunun için öyle düşün, ne yapacağız?
- 1 yıl
Çok saçma mesela ben 165 en fazla ya ıma 175 ideal
- 1 yıl
İşte bunu anlamıyor ya, ve maalesef de herkes sizin gibi değil, keşke olsa.. Sözlerin için teşekkürler kendisine ileteceğim birazcık moral olur en azından ona..
- 1 yıl
Ama arkadaşına söyle herkes aynı değil mutlaka karşısına istediği gibi biri çıkacaktır
- 1 yıl
Bunu defalarca denesem buraya soru sormadım ya, anlamıyor maalesef gidip Instagram'daki o affedersiniz ama o**** hesapları gösterip beni kimse sevmez diyor..
- 1 yıl
1.50 kız 1.75 adamı beğenmiyor hep 1.80+ erkeklerle sevgili oluyor
- 1 yıl
@serpil2255
1.50 kızların 1.90 dan kısa sevgilisi olmuyor. - 1 yıl
Türkiye de kaç tane 190 erkek var ortalama 173 abarttınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 184 boyunda adam olmayanı da gördük. Tek başına bir kıstas değil boy..
18 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle işte karakter bütün olay diyorum ve sende de bu var diyorum ama maalesef anlamıyor ya.. Çok zorbalıyorlar çünkü, ağlatacak kadar.. Ne yapalım ki bu durumda?
- 1 yıl
Yani adamda boy yoktur ama senpatiktir, dili tatlidir başka nitelikleri vardır başka güclü taraflara odaklanmali bence. Benim de omuzlarım geniş ama takilmiyorum. herkesin kalıbına girersek sonu yok bu işin bence.. İnsan kendini olduğu gibi sevmeli. Fiziğini. asagilayan insanı da hayatına sokmamalı zaten..
- 1 yıl
Çok varlar gerçekten ona bir şey diyemem maalesef. Ama işte o az kişileri ciddiye almayı geri kalanını sallamayı öğrenmesi lazım ya, biraz asosyal bende diyorum zaten sosyalleş bulursun sevgili böyle bulamazsın diye ama işte..
- 1 yıl
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama işte bu aslında son dönemde çıktı maalesef.. Tavsiyelerin için sağ ol hepsini ileteceğim :)
- 1 yıl
Selam abla ben üzülen arkadaşım. Sen kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun?
1 yılValla devede de boy var ama essegin peşinden gidiyor
110 Yorumla- 1 yıl
Ya anlatmak istediğim o değil. Benim arkadaşımı beğeniyorlar ama, tipi falan gayet yerinde ama boy yüzünden kaybediyor, en azından böyle düşünüyor..
- 1 yıl
Böyle bir boy tip ayrımı yapmak gerçekten hoş değil
- 1 yıl
Kesinlikle, onu geçtim bu kişiler keşke sadece beğenmemezlik ile kalsa, bir de zorbalıyorlar ya bil bilseniz.. Çok üzülüyorum arkadaşım adına o daha da üzülüyor.. Ne yapacağız?
- 1 yıl
Gerçekten ayıp bir durum yapılan
- 1 yıl
@insirah123 Maalesef, bir çözüm önerin yok mu?
- 1 yıl
Buna bir çözüm yok bu durum tamamen karşı tarafın ahlaki karakteri ile ilgili kısa boylu birini uzatamazsunn
- 1 yıl
Maalesef.. Doğru evet.
- 1 yıl
@türk5561 ne sacmaliyon
- 1 yıl
@insirah123 Boş verin bu kişiyi herkese yazmış aynı şeyi işsiz.
Gizli Üye(18-24)1 yılValla sosyal medyada kizlar boya tapiyor gercek hayatta durum farkli cok gordum benden kisalarin yaninda kiz
115 Yorumla- 1 yıl
Evet işte bende bundan bahsediyorum ama yok, arkadaşım inatla sosyal medyayı hedef alıyor diyorum reel farklı diye..
Cevap sahibi1 yılBoy onemsiz degil ama her seydr degil tipine cok ii baksin yakisikli olursa kizlar ister bence her sey para ve tiptir
- 1 yıl
Yo arkadaşın gayet de tipi var ve şu anda öğrenci tabii ama gelecekte de asgarî ücretle çalışacak biri değil zaten ama şu sosyal medyadaki birkaç o**** yüzünden boya takmış vaziyette.
Cevap sahibi1 yılBoy muhabbeti cok donuyor cok sesleri cikiyor kezbanlarin ama para ve tipini iyi tutarsa kesinlikle birini bulur
- 1 yıl
Ya hayır gerçek hayat ile sosyal medyanın farkı da var diyorum kendi çevremden örnek veriyorum ama yine anlamıyor ki.
Cevap sahibi1 yılTakinti yapmis cunku ben 183um hic faydasi yok yani 180 ustulerin de hep sap oldugunu hic sevilmedigini soylemen lazim
- 1 yıl
Hep sap değil abi ya :DD Yalan söyleyemem ama sap olanlarının olduğunu kendimden örnek göstererek söylüyorum zaten ama dinlemiyor ki.
Cevap sahibi1 yıl180 ustu olmak asla yetmez ya 188 87 en az olmak lazim ya da tip gerekiyir vucut gerekiyor bunlardan biri kendisinde varsa zaten birini bulur :d
- 1 yıl
Yok abi işler tamamen öyle çalışmıyor ama elimde kanıtlarda var bu konuda o sadece şanş arttırıyor ama ona bakarsan devede de boy var yani bütün olay akılda bitiyor diyorum aklın varsa ne olursa olsun kazanırsın.
Cevap sahibi1 yılAkil makil hikaye dostum tip ve boy varsa en slk erkek bile kiz dusurur yani kari kiz bakiyor bu cpcuk cok yakisikli slk olsa bile yuruyor yani bende bunu gordum
- 1 yıl
Haklısın evet ama diyorum ya işte elimde kanıt var diye ben boş laf etmiyorum sağdan soldan işittiğim şeyleri söylemiyorum o kişiler zaten ciddi ilişki düşünmez biz onu aramıyoruz zaten biz belki de evliliğe kadar gidece ilişki arıyoruz. Ben de istersem öyle olurdum her şeyim müsait ama ruhum öyle biri değil. Para çok kuvvetli bir madde ama ruhun kuvveti farklı bir kuvvet para gibi somut bir şey değil soyut bir şey.
Cevap sahibi1 yılYinede bunlarin hepsi disinda en onemli bir sey dicem o da dinde nasip kismet denilen sey bilim icin ise ŞANS adini verdigimiz kavramdir bu varsa her sey var bu yoksa hicbir yok
Cevap sahibi1 yılHicbir sey yok*
- 1 yıl
Evet doğru söze ne denir işte, bazen istersen milyoner ol o nasip/şans olmadığı için yalnız kalırsın. Bazen de beş parasız kıytırık bir tip ol hayat arkadaşını bulursun aslında evet bütün olay orada bitiyor doğru.
Cevap sahibi1 yılAynen oyle bak misal ben ovulen tatli guzel cocuk denilen biriydim genetigimde iyi boy olarak hem saglik sorunum cikti bu kadar uzadik hemde kazadan yuzum degisti goruntum bozuldu hayat ne verirse biz onu yasariz hayatin bize sundugu sans ve firsatlar kadar mutluyuz iste hicbir seyin onemi yok aslinda
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu diyenler ergenler bence yoksa dedikleri çok komik erkek 1.60 dan kısaya kız demem kız değildir dese ağlayacak tipler yani
16 Yorumla- 1 yıl
Bence de işte hay ağzına sağlık. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama o hep o karakterisiz insanları fazla ciddiye alıyor, ağlayacak kadar..
Cevap sahibi1 yılİnsanların dili dursa diline sahip çıksalar zaten kimse üzülmez ama maalesef ağzı olan konuşuyor. arkadaşın da canını sıkmasın kendi elinde olanlar için çabalasın sonuçta o boyda olmak onun elinde olan bir şey değil zaten zamanla da birini bulur yalnız kalacağını düşünmüyorum
- 1 yıl
Yok çok da karakterli ve yüzü de yakışıklı biri ama işte boya takmasa varya her şey olur.. Tavsiyelerin için sağ ol, ileteceğim kendisine :)
Cevap sahibi1 yılRica ederimm😊
Cevap sahibi1 yılYok 168im birkaç ay konuştuğum çok kişi öldü aynı boydaydık ya da kısalardı hiç oyle takıntım yok
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAbartmaya gerek yok aslında boşuna kompleks yapıyorlar.
010 Yorumla- 1 yıl
Ben üzülen kişiyim. Kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun?
- 1 yıl
Kızlar yapıyor bu kompleksi ama çoğunlukla. Sen görmemiş olabilirsin ama Instagram'da bu kişilerden (boy m*llığı) binlerce kız olduğundan arkadaşım felaket kafaya takıyor haberin olsun.
- 1 yıl
İnstagrama gerek bile yok kanka burada yorumlardakilerin profiline girmek bile yetiyor. İnstayi 1 hafta oldu zaten yükleyeli.
- 1 yıl
1.50 kız 1.75 adama cüce diyor neyi kompleks bunun
- 1 yıl
Yaaa yorumuma ne salça oluyorsunuz be burası yol geçen hanı değil
- 1 yıl
Ben soruda anlattığı kişiyim ondan sordum. Herkese soruyordum
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Tabi canım. En kısa sevgilin 1.85 olmuştur. 1.70 dünyalarca erkek reddetmişsindir. - 1 yıl
Ne alaka 169 boyunda mıydı neydi diğeri 170 boyundaydı ben mi Redd etmişim bir kere boyundan çok muhabbeti önemli.
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Tabi eminim öyledir. Muhtemelen onlarla en fazla kanka olmuşsundur. - 1 yıl
Biri ciddi flört diğeri sevgilimdi
1 yılEvlenebililer bence her şey boy değil
24 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız kesinlikle ama işte her insan öyle düşünmüyor maalesef ve arkadaşım da çok zorbalanıyor bu konuda, ne yapabilir ben ne yapabilirim?
- 1 yıl
Boyu boyuna huyu huyuna birini bulma dileğiyle 🙏🏼
- 1 yıl
Amin🙏🏻 Benim bir derdim yok ama arkadaşın var maalesef.
- 1 yıl
1.50 kız 1.75 adamı yanına yakıştırmıyor nasıl evlenecekler
1 yılDevede de boy var uzun olunca noluyo
13 Yorumla- 1 yıl
Ben üzülen kişiyim abla. Sen 160 biriyle sevgili olur muydun?
- 1 yıl
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa ama..
Alakası bile yok
03 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum da işte arkadaşım anlamıyor.. Ama haklılık payı da var az da olsa.. Sen bu siteyi iyi bilirsin ve bilirsin o bahsettiğim kişileri.
- 1 yıl
Sen 165 altı erkekte hobbit olabilir dememiş miydin?
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenebilir kanka boyun pek faydasi yok
19 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum kanka soruyu oku zaten kendim için sormadım arkadaşım için sordum.
Cevap sahibi1 yılÇok uzun kanka ses atsana hahha
- 1 yıl
Ya kanka kısaca arkadaşımı 1.60 olduğu için zorbalıyor birçok kız? Soru bu kısaca ne yapabilirim, soruda zaten eleştiri yaptım ondan uzun :d
Cevap sahibi1 yılŞaka bir yana gidip okudum, kanka boyu kisa diye zorbalamak saçma. Biz de kısa olabilirdik bunu biz seçmedik ki. Yarın bir gün engelli de olabiliriz.
- 1 yıl
İşte bunu eleştirdim bende... Umarım anlarlar..
Cevap sahibi1 yılUmarım kanka. Saçmalık ya o zaman biz de 175 üstü kizlari zorbalayalim.
- 1 yıl
@ahmet373737 Valla eğer bunu diyen birini bulursan zorbala kral. Kısasa kısas çünkü maalesef..
Cevap sahibi1 yılAynen öyle kanka
- 1 yıl
👍🏻
1 yılBen Bulgar göçmeniyim (Pomaklar Bulgar etnistesindedir. Müslümanız.) 167 yim ve mutluyum. Sevdiğim kız da sizden sizin insanınız. Türk.
00 YorumlaHer şey boy değil
23 Yorumla- 1 yıl
İşte keşke herkes bunu anlasa.. Maalesef arkadaşım çok büyük baskı altında bu konuda..
- 1 yıl
Gerçekten bende anlamıyorum.. Size tuhaf gelecek ama gerçek söylüyorum sırf boyum için bana istek atanlar var ciddiyim Instagram'da falan, böyle hiç tanımadığım insanlar.. Ben ne yapabilirim ki şimdi arkadaşıma.. hâlâ ağlıyordur o..
Evlenebilir
117 Yorumla- 1 yıl
Evet bunda bir sorun yok zaten. Ama arkadaşım çok fazla boy zorbalığına maruz kalıyor hem burada hem diğer yerlerde. Ağlayacak kadar kafaya taktı ve maalesef de tamamen haksız değil.. Ne yapılmalı?
- 1 yıl
Bu kadar kafaya takıyorsa boy uzatma egzersizleri falan yapsın eğer yaşı 25 altında ise, belki işe yarar :( erkeklerin 25e kadar uzama ihtimali var diye biliyorum. Dünyada bir sürü kısa boylu ama karizmatik ve evlenen adam var. Başka yönlerini güzelleştirip artı katabilir. Her şey boy değil ki
- 1 yıl
Evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum ama böyle Instagram'dan falan birkaç affedersiniz ama aptalların videosunu gösteriyor ve üzülüyorum cidden, çoğunluk yani insanlığın çoğunluğu maalesef böyle düşünemiyor... Hayır kendisi gayet de yakışıklı biri aslında ama boy yüzünden o kadar zorbalığa maruz kalmış ki.. Tekrardan teşekkürler, tavsiyelerini ona ileteceğim.. Peki sizin söylemek istediğiniz bir şey daha varsa söyleyin de öyle iletiyim kendisine.
- 1 yıl
Abla ben üzülen kişiyim. Kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun acaba?
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 kendini üzme çok fazla.
- 1 yıl
Tamamdır, teşekkür ederim ve haklısınız kesinlikle..
- 1 yıl
Sağol.
- 1 yıl
@edameda06 Sevgilin varsa boyu kaç?
- 1 yıl
@edameda06 bence kendin de 180 üstü biriyle olmuşken kısa erkeklere boşuna takma falan deme
- 1 yıl
Cevap verdikçe devam ederler abla bunlar engelle geç
- 1 yıl
@edameda06 Siz boş verin bu kişileri ya, bunlar her yoruma gelen tipler.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılEvleniyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki abi, ben zaten hemfikirim de arkadaşım değil işte..
Evlenirler ya
15 Yorumla- 1 yıl
Valla keşke gerçekte de bu kadar kolay olsa.. Benim arkadaşım çok sıkıntı çekiyor ama.. Ne yapacağız?
- 1 yıl
Selam ben üzülen kişi abla. Sen kendi boyunda biriyle sevgili olur muydun acana?
- 1 yıl
Acaba
- 1 yıl
1.50 kız 1.75 adamı yanına yakıştırmıyor nasıl evlenecekler
204um kral
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem