Ünlülerden kısa boylu olurda kendisinden uzun sevgilisi olanlar da var. Genel olarak kızların uzun boylu erkek beklentisi oldupu doğru olsa da koşa boylu erkeklere de şansız diyemeyiz. Boy kriterinden daha önemli kriterlere sahipse kızların gözünde yine de aşkta şanslı olurlar bence..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok. Benim boyum bir erkeğe göre normal ama ben 1.75 boyla evde kaldım. Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Kızlar; böyle olmayan erkekleri erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymuyor. En basitinden "1.80'den kısa erkek kendisine ben erkeğim demesin" gibi. Biz de insanız; bizi sevmeseniz bile boylu poslu ve yakışıklı erkeklere gösterdiğiniz gibi bize de saygı göstermek zorundasınız. Artık her gün sinir, stres ve üzüntü yaşıyorum kızların istediği güzellik algılarına uymadığım için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tarkan Tevetoğlu Boy: 173 cm - Evli Tom Holland Boy: 172 cm - Sevgilisi Zendaya 178 cm Tom Hardy Boy: 175 cm - Evli Lars Ulrich Boy: 168 cm - Onun da sevgilisi 178 cm Tom Cruise Boy: 170 cm - Bu abimin 3 tane çocuğu var
Bu arkadaşların hepsi paralı, ünlü tipler ve boyları bazı hanımların standartlarının altında. Bu noktada ana kriter para mı boy mu?