Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yorumlara baktım da demişsin ki herkes aynı olmuş sen bu düşünce ile ilerlersen zaten sonucu belli
O zaman bizde diyelim mi hepsi aynı kızlar hakkında olur mu sence?02 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin hepsi aynı 🥰
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. en iyisini yapmışsın atsaydın inan o fotoyu erkek arkadaşlarına gösterirdi , cinsellik konusu açan hiç bir erkekle birlikte olma seni seven biri karşına çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılCok doğru saklayabilirdi tehdit edebilirdi bana bakir kız muamelesi gostermemeliydi
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, senin yerinde olsam o çocuğa bayaa bir teşekkür ederdim! 😅 İlişki diye elini tutacak, gözlerine bakacak birini arıyoruz, iç çamaşırı kodu çözmeye çalışanı değil 🙄. Sen kendini üzme, böylesi seni hak etmiyordu zaten! 🌟 Emin ol, seni gerçekten seven biri karşına çıkacak, o zamana kadar kendin ol ve hep mutlu kal! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBence sana daha çok saygısı olması lazımken. Anlaşılan oğlan çocuğunun amacı eğlenmek geyik yapmakmış. Çizgini bozmadığın için tebrikler.
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadığım zorunda değilim ki kocam değil bir şeyim degl alışmış kızlarla yatıp kalkmaya benim zihniyetimi beğenmedi
1 yılKimisi boyle iste. Varsa yoksa uckuru.
Kimisi de cinselligi bir tabu haline getirmis basinda tapinak sovalyeligi yapiyor.
Insanlar bir rahat birakamadi birbirini.00 YorumlaKaraktersizin tekiymiş demek ki... yol yakınken kendini belli etmiş, bir yandan kurtuldum diye şükret bence
06 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum insanlar çok kötü cok
Soran1 yılKıyamet yaklaştıkça zaten böyle şeyler çoğalacak ki başlamış bile baksaniza eskiden erkekler derdi temiz bir olsn aileme bana yakışır biri olsn şimdi temiz kalıyoruz diye istenmeyen zihniyeti saçma biri olduk zina yapmıyoruz diye garipseniyoruz şaşırmıyorum Allah hidayet versin
Soran1 yılAmin çok teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şaka dimi? Şakaysa komik değil şaka değilse iğrenç. İstediğini elde edemeyince böyle saçma sapan bir hareket yapan insan değildir ya..
03 Yorumla
Soran1 yılBundan dolayı yalnız kalacağımı biliyorum kimse arrik kendinizi koruyan kapatan kızları sevmiyor ve istemiyor
Soran1 yılİşte yalnız kalacagam kimseye ayak uyduramam ben
1 yılÇoğu kızlar bikini ile denize girerler
Ama o halinin fotosunu erkek arkadaşı istese bozulurlar. Ben de bunu anlamıyorum04 Yorumla
Soran1 yılHerkes bir değil işte
- 1 yıl
Eğer bikini ile denize havuza giriyorsan o halini herkes görüyorsa foto isteğine kızmayacaksınız
Soran1 yılİşte be giriyor muyum sor bakalım
- 1 yıl
Senin şahsında demiyorum
Genel olarak söylüyorum
Sen yapmıyorsan tepkinde haklısın
1 yılEvet var öyle erkekler Allah yardımcınız olsun bunların arasında ruh eşinizi ariyosunuz sizde
04 Yorumla
Soran1 yılCidden çok zor artık
- 1 yıl
Biara bende öyleydim foto isterdim atmazsa ayrilirdım arkamdan lanet bile okumuştu neyse ki aydınlandım bir kız bedeni için değil karakteri için sevilmeli birbirine ten uyumu ile değil de aşkla sevgiyle saygıyla bağlanan çiftlerin evliliği ömür boyu sürüyor
Soran1 yılAh keşke herkes değişse senin gibi maalesef ki benim karakterim iyi niyetliliğm bir işe yaramadı birde onun sexs hayatı varmış ben ise bakire bir kızım sinirlarim var nude olayların hiç olmadı bunu dememe rağmen zorladı 3 4 tane at dedi bakıp afedersin tatmin edeceğim kendimi falan günah dedim olmaz dedim konuşmadı yazmadı ben dayanamadım yazdım tartışma oldu zihniyetin ögg falan dedi temiz kalmayı istemek suç mu
- 1 yıl
Neyse tamam sıkma canını kurtulmuşsun yine de ona şükret bide bununla evlendiğini düşün ikinci hafta dan aldatır seni doyumsuz sanırım hayatına birini alirkwn daha seçici olmalısın güzel insan
1 yılİnsanlar iyice manyaklaştı bu nasıl terkedilme senaryosu böyle süper saçmaymış
01 Yorumla
Soran1 yılDiyecek bisi bulamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılAnnesinden isyeswymis y4vs4k ay en nefret ettigim erkek tipi bide utanmadan istiyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılBunun yüzünden terkedilmek ve sırf kendimi korumak istiyorum diye zihniyetimin eziklenmesi insanlar neden böyle oldu
1 yılBoşuna demiyorum işte “Böyle erkekler ji golo olmalı. Hem zevkini yapar hem hem parasını kazanır.”derken.
00 Yorumla
1 yılAy asla üzülme valla kendisinden kurtarmış seni
03 Yorumla
Soran1 yılNe dicmei bilemiyorum saskin ne üzgünüm
- 1 yıl
Yorumlarda erkekler normal falan demiş de şunu da anlamıyorum gerçekten nasıl güven duyalım nereden bileyim ayrıldığımda da saklamayacağını fotoğrafları başkalarına göstermeyeceğini veya daha bir sürü ihtimal... sen doğru olanı yapmışsın
Soran1 yılBizi anlamıyorlar bi tane bacağı açık kız görsünler orp derler obje derler bizden neden böyle şeyler isteniyor anlamıyorum ben atmak istemiyorum bana ters geliyor bana yanlış geliyor bn dışarıda şortla gezen biri bile olmadım aileme uyuyorm diye hanım evladı denildi neden bir kızın kendisini koruması kötü bir şey mi eşine saklaması kötü bisi mi Allah aşkına
Herkes aynı değil. Senin gibi olan herkes yanlız olduğu için birbirlerini bulamıyorlar sadece
00 YorumlaO da nesil göndermiyor diye haklı tarafta olduğunu düşünüyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle insanları nasıl ve nerden buluyorsunuz
00 Yorumla
1 yılsiz kimlere denk geldiğinize bakın ondan sonra yargılayın
00 YorumlaSerefsizle sevgili olmakta Guines rekorlar kitabına girdi bizim kızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılbende isterim foto genelde bizim sorunumuz foto istemek nedense
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bence çok iyi olmuş. Zaman önemli bir kavramdır, bunu sana harcatmamış oldu kendisiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha da kötüsü ben atmadım diye o rsupu ilan edildim
18 Yorumla
Soran1 yılŞaka mı bunlar?
Cevap sahibi1 yılDeğil gerçekler ve cogaliyorlar ne yazık ki
Soran1 yılşu an ne kadar üzgün olduğumu anlatamam
Cevap sahibi1 yılÜzülme gerçekten. Daha fazla seçici ol ve asla yüz verme bırak kossunlar peşinden bunu hak ediyorlar
Soran1 yılArtik yakında derler orp değilsen olmaz
Cevap sahibi1 yılÖyle diyorlar zaten bana bı tanesi herkes sevgilisine veriyor sende ver işte nolmus yani demişti
Soran1 yılBanada denk geldi ne kadar yazık artık bir kızın kendisini koruması bile eziklik sacma sayiliyor
Cevap sahibi1 yılÖyle olmuş maalesef herkes kendi gibi zannediyor karşısındakini işte
Gizli Üye(36-45)1 yılBoş ver sapıklardan uzak dur iyi olmuş senin açından
08 Yorumla
Soran1 yılHerkes böyle olmuş ki
Cevap sahibi1 yılHayır herkes öyle değil lütfen siz yanlış tercihlerde bulunuyorsunuz diye herkes zan altında bırakamazsınız. Bence önce tercihlerinizi çevreniz ve kendi algılarınızı bir süzgeçten geçirin
Soran1 yılSorun ben değilim kendilerini başta iyi insan gbi tanıtmalari ve inan ben tersledikce zorla tanışmak istediler güven dediler ama boş
Cevap sahibi1 yılUmarım kafanıza, tininize göre kişilikli birisini bulursunuz … ama duygu süzgeçinden 2 akıldan 10 defa geçirin derim umarım her şey gönlünüzce olur
Soran1 yılUmarım dicem de umudum çok az kime iyi dediysem hepsi yalan çıktı bi bu saçma nedenden dolayı birakilmadigm kalmıştı buda oldu
Cevap sahibi1 yılBakın yanlış yapıyorsunuz kafaya takmamanız gereken şeyleri kafaya takıyorsunuz ve kendinize dert ediyorsunuz bu çok yanlış yürünmüş Sadakan varmış kurtulmuşum demeniz varken siz beni terk etti diyorsunuz demekki bir alışkanlığınız olmuş bu süreç sizi zorluyor ama atlatın sadece bundan sonra adımlarınızı daha dikkatli atın. bunu size ilişki konusunda ümidini kesmiş birisi olarak söylüyorum sadece başkalarının mutlu ve iyi olmasını istiyorum neyse kuru laf karın doyurmuyor size iyi gelecek birilerini bulun ve hata yapmamaya çalış en azından deneyin ama daha dikkatli
Soran1 yılHerkes cift karakterli iken birini bulmak ve niyetini anlamak çok zor
Cevap sahibi1 yılAslında çok kolay da siz kadınlar o noktada hata yapıyorsunuz güzel sözlere ve süslü şeylere kanıyorsunuz iyi bir gözlemci değilsiniz duygularınıza çabuk kapılıyorsunuz bunun tersini yapanlar genelde kazanıyor
1 yılHerkesten de bütün erkeklerden de nefret ediyorum ömrümün sonuna kadar da kendimi hiç kimseye beğendirmek için ugrasmicam hiç kimseyi istemiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılCidden ne dicemi bilemiyorum nasıl bir nesil olmus bu
Gizli Üye(30-35)1 yılNe guzel. iste.. niyetini gormussun ayrilmis.. kandirilsan daha mi iyi
00 Yorumla
1 yılKarşındakinin ne bk olduğunu öğrendin öyle düşün
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bakirim hiç sevgilim olmadı
Benimle düşünür müydün?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılDeğil ki bari çıplak stmıyor diye terket😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimle konuştuğuna dikkat etmelisin
00 Yorumla
1 yılBundan sonra böyle işinize geliyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılboş ver gitsin öylesi
00 Yorumla
1 yılKırmızı çizgimiz bu, mal malzeme sağlamlık testi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,7b cevap paylaştı.
1 yılOlması gereken buydu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsapık olmuş millet atma sakın
02 Yorumla
Soran1 yılAtmadım zaten ne yapacağı belli miydi
Cevap sahibi1 yılalıp seni tehtit bile eder
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yaşadım bu durumu ona aşıktım hemde.
01 Yorumla
Soran1 yılAyrıldın mı peki bacım atmak zorunda değiliz ki ne yapacakları belli mi olur
Gizli Üye(30-35)1 yılTaviz verme, def olsun gitsin şeref yoksunu.
06 Yorumla
Soran1 yılAtmadım zaten soğuk yaptı bn yapsam ailemin yüzüne bakamam dedim Allah korkum var dedim zihniyetin öğ dedi anladım ki kendisini temiz tutan kızları kimse sevmiyor ve istemiyor yılışık olsak demek ki sevilecez
Cevap sahibi1 yılO kadar koptuk ki dinden. Yazıklar olsun bize.
Soran1 yılZaten artık zina yapmayanı garip görür oldular
Cevap sahibi1 yılNe garip bir milletiz, hangi millet ile yakın ilişkiye girsek onun kötü huylarını alıyoruz. Batının bilimini kültürünü alacağımıza aşağılık ahlak (sızlık) kuramını aldık.
Soran1 yılNe dicemi bilmiyorum en iyisi yalnizlik
Cevap sahibi1 yılYanlış bir insan ile zulüm gibi bir birlikteliktense yanlızlık daha iyi tabi. Hayırlısı olsun.🙂
Gizli Üye(36-45)1 yıliyi yapmissin, atma.
09 Yorumla
Soran1 yılŞuna şok içindeyim ne dicemi bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılunut gitsin. niyeti belliymis.
Soran1 yılAtmak zorunda değilim ki bn kendimi neden düşüreym o kadar
Cevap sahibi1 yılen saglam durus. 👌👍
Soran1 yılKendimi temiz tutmam suç mu
Cevap sahibi1 yılbende aynisini yapiyorum. kiymet bilen yok ama nerde o tarz kiz var, tercih ediliyor. bizde yalniz kalmaya devam.
Soran1 yılO kadar haklısın ki dünya tersine dönüyor resmen alt tarafı sevilmek istiyordm
Cevap sahibi1 yılbenimde uzuntum o, bende sevmek, sevilmek.. istiyorum ama millet baska seyin derdinde...
Soran1 yılboş ver biz uymayalm bu dünyanın diğer dünyasıda var unutmuşlar bunu bırak ne yapiyorlarsa yapsinlar
1 yılboş ver sal gitsin
00 Yorumla
1 yılAdam haklı
07 Yorumla
Soran1 yılBizde atacaksak kerhnedekilerin ne işi olacak peki
- 1 yıl
Onların işi foto atmak değil başka iş onlarınki
Soran1 yılAynı kapıya çıkıyor sus kapa çeneni biz kimsenin cinsel objesi değiliz
- 1 yıl
Kimse kimsenin herhangi bi öbjesi değil kerhandede alan memnun veren memnun yani kime ne
Soran1 yılErkekler kim ki bizden odamızın buramizn fotosunu istiyor anne bacısına yapsınlar bakalm ortalığı ayağa kaldirmiyolar mi
- 1 yıl
O zaman terkedilirsin işte
Soran1 yılDoğru elin oğluna orp yapmadım diye 2. günden yatağına girmem lazım değil mu
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. sana gurban olsun
05 Yorumla
Soran1 yılAh abim bisi diyemiyorum yazıklar olsn
Soran1 yıl
Değilim zaten devir değişti pis kızlar seviliyor artik
Adamın niyetini öğrenmişsin
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi kullandirtamam
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Bence şükretmelisin
02 Yorumla
Soran1 yılNe konuda?
1 yılÇok iyi yapmışsınnnn
05 Yorumla
Soran1 yılNe diye atayım ki neyine guveneyim Allah aşkına bunun için bir insan terkedilir mi
- 1 yıl
İşte amacı belliymiş demekki şrfsizin
Soran1 yılNe kadar yazık
- 1 yıl
Dimi işte klasik erkek milleti
Soran1 yılBunun yüzünden birakilacagmi asla düşünmezdim
Gizli Üye(36-45)1 yılHep de bu erkekler seviliyor işte
06 Yorumla
Soran1 yılSevilmedi ki anca günlük ilişkiler yaşamaya mahkum
Cevap sahibi1 yılflört etmişsin sonucta ya da sevgilin olmuş
Soran1 yıl1 hafta sürmedi zaten atmicam dediğimde soğuk yaptı bende iyice nefret ettim
Cevap sahibi1 yılsenden sonra yine bi kız gelir ona
Soran1 yılZaten sexs hayati varmış
Cevap sahibi1 yılBilemem çapkın erkek el üstünde tutuluyor
1 yılyaşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver zındığı
00 Yorumla
1 yılNe kadar şanslısın ki kurtulmuşsun
00 Yorumla
1 yılOha boş ver erken kurtulmuşsun
00 Yorumlakurtulduğuna şükret
00 Yorumla
1 yılMutlu ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O nasıl bi tip ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demek ki sevmiyordu
00 Yorumla
1 yılNormal evet 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
1 yılDaha neler var bı bilsen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKomik
00 Yorumla Sende ataydın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım