Sevgilimle ayrılmıştık ama whatsaptan birbirini takip ediyorduk. Ben profile şimdi açık seksi bir foto koydum arkadan çekilmiş. 5 dakika sonra baktım onun fotosu yok durumuna da. Nokta koymuş böyle. Nedir bu?
Cevabın nedir?
Kim olsa aynısını yapardı. Çocuğu haklı buldum. Kaş yapayım derken göz çıkarmayı ne zaman bırakacaksınız?
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok bekledim ama hiç yazmadı bana. Sinir oldum inadına fotoyu koydum ne bileyim silcek diye ya. Hem yazmayıp hem fotoğrafıma tepki göstermesi saçma degil mi?
Soran+1 yılAklının olması yetmiyordu. Ben konuşmak istedim yazsın istedim. Bu fotoyla da sinir olur dayanamaz yazar diye düşündüm ama tek kelime etmeden sildi ve durumuna nokta koydu. Bir yandan da diyorum acaba başkası için yapmış olabilir mi de ben üstüme aliniyorum? Ama benim fotodan sonra yapti
Soran+1 yılFotoğrafın nerde diye mesaj yazdım. Kaldırdım dedi, neden dedim, can sıkıntısı dedi. Normal mi bu?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHislerini noktalamaya karar vermiş.
17 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en doğru yorum bu. İlişkiyi noktalamak olamaz zaten yazmıyordu çünkü. Peki neden boyle bir şey yaptı sence?
- +1 yıl
O değer vermiş, sen değersiz göstertmişsin.
Soran+1 yılDeğer verse yazmaz mıydı? Ben yazsın diye koydum o fotoğrafı. 😪
- +1 yıl
Her zaman itiraf etmek kolay olmuyor😒
Başka bir yol mu bulamadın? İyice kızdırmışsın manyak😒
Soran+1 yılBaşka şeyler de denemiştim yazmadı. En son sinir oldum, o sinirle en seksi fotoyu profile koydum. Koyduktan 5 dakika sonra baktım onun fotosu yok ve durumuna nokta koymuş. 😪
- +1 yıl
Direk sen yazsaydın onu da denedin mi:d
Soran+1 yılDenedim doğum gününü bile kutladim.. Birde diyorum başkası için yapmış olabilir mi de ben üstüme aliniyorum. Ama ben fotoyu koyarken cevrimici değildi koyduktan sonra yapti.
Gizli Üye(36-45)+1 yılucuz biri olduğunu düşünmüştür veya kendine yedirememiştir
1205 Yorumla- +1 yıl
Bence ucuz biri olduğunu düşünmüştür.
Cevap sahibi+1 yılkoyduğu resimde önemli ya. nasıl birşey olduğu
Soran+1 yılNeden ama sildi mi beni şimdi ne yapacağım offf
Cevap sahibi+1 yılnasıl birşeydi koyduğun fotoğraf
- +1 yıl
Ya kalkmış kız arkadaşına iki laf söyleyemiyor ki cümle alemin göreceği seksi bir fotonu koymuşsun. Bide kız gibi trip atmış. Boşver şunu beya😅
Soran+1 yılSeksi fotoydu işte açık falan. Onun inadına koydum zaten. Fotoyu kaldırması ve o nokta ne bana mı gönderme yaptı of ya
Cevap sahibi+1 yılOnu kıskandırmak için mi yoksa etkilemek için mi yaptın?
Soran+1 yılKıskandırmak için yaptım ama her şeyi bok ettim galiba. Bu ne yaptı beni mi sildi o nokta ne. Ne anlam çıkarmalıyım burdan
Cevap sahibi+1 yılHerşey bitti anlamına gelebilir. fotoğrafı merak ettim
Soran+1 yılZaten yazmıyordu ki bana biten ne. Of ya of. Fotoyu telefondan bile sildim bu acıyla. Baya seksi bir fotoydu işte sırt dekolteli ve etekli falan 😪😪
Cevap sahibi+1 yılsallama la :D
Soran+1 yılSana yalan borcum mu var be burada pismanliktan ölüyorum derdim sana sallamak niye olsun
Cevap sahibi+1 yılhayır fotoğrafı öyle bir anlattın ki gözüme bakınca kendimden geçeceğim birşey geldi
Soran+1 yılOf cidden çok kötüydü foto sırf onun inadına koydum ama böyle büyük tepki beklemiyordum bir yardım et ya bu bana zaten yazmıyordu niye sildi ki fotoyu görünce
Cevap sahibi+1 yılyapacağın tek birşey var. Onu kıskandırmak için yazdığını söyleyip bir daha böyle birşey yapmayacağını hissettireceksin
Soran+1 yılAma biz zaten konusmuyorduk ki. Beni eklemesi için ne yapmalıyım direkt beni kiskandin diyemem ki 😪
Cevap sahibi+1 yılO zaman pişman olduğunu ima eden bir durum paylaş profilinde :)
Cevap sahibi+1 yılyani ona sübliminal bir mesaj vermiş olursun
Soran+1 yılSildi beni nerden görecek of ya off. Peki bu çocuk beni seviyor muydu
Cevap sahibi+1 yılbunu gerçekten bilebilir miyiz sence? ama demek ki koymuş ona bu yaptığın :) öfkelendirmişsin. değer vermeseydi böyle birşey yapmazdı herhalde
Soran+1 yılOnu demek istiyorum zaten. Sıradan bir arkadaşı yapsaydı onu da siler miydi ki
Cevap sahibi+1 yılSıradan bir arkadaşının ne yaptığıyla ilgilenir miydin sen ? o da ilgilenmezdi :)
Soran+1 yılBana karşı boş değildi o halde. Ama onda da hata yok muydu sence? Yine benim hatam yüzünden ayrıldık ama insan hiç mi yazmaz be taş olsa çatlardı. Ben de sırf inadına koydum fotoyu ilk kez. Fazla ağır geldi herhalde
Cevap sahibi+1 yılhangi sebepten dolayı tartıştığınızı bilmeden kimin hatalı olduğu hakkında yorum yapamam :) özelden yazsana bana
Cevap sahibi+1 yılheyyy
Soran+1 yılYazamam burdan yardim et iste of. Kavgada o haklıydı ama insan inatçı olur mu ya. Sonraları ben yazdım bir kaç kez o sadece cevap yazdı. Şimdi böyle foto koyunca da tepki gösteriyor. Sahip çıksaydın madem yanlış mıyım
Cevap sahibi+1 yılİyide bir erkeğin en nefret ettiği kız tipi inatçı kızdır suç sende yani :) yaz işte özelden ya
Soran+1 yılOnu diyorum ben inatçı diye bana yazmadığı icin. Taktın özele yardım ediceksen et şuradan etmiceksen yazma. Zaten geberiyorum pismanliktan
Cevap sahibi+1 yılMk ballandıra ballandıra fotoyu anlatıp insanı merakta bırakıyorsun sonra kezoya bağlıyorsun neyse iyi geceler bu kadar konuşma yeterli
Soran+1 yılFotoyu anlatıyorum sen merak et gör diye değil sevdiğim çocuk niye sildi diye. Her kıza asilmasaniz olmaz zaten. Iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve o kaç yaşında?
Soran+1 yıl25 ben 30 o
Cevap sahibi+1 yılBen kendi açımdan olaya bakacak olursam aynı şeyi benim kız arkadaşım yapsaydı onun ne kafar teşhirci ve ucuz biri olduğuny düşünürdüm ve bir daha ona güvenmem zor olurdu. Ayrıca kıskandırmak için yaptın ama erkeklerin bundan nefret ettiğinden haberin yok. Kıskandırıp egonu tatmin edecektin ne yazık ki planın ters tepti
Soran+1 yılEgomu tatmin etmek için yapmadım. Yazsın diye yaptım her zaman ki gibi susmayı seçti. Bir fotodan nasıl bu kadar öfke duyabilirsiniz ki ya
Cevap sahibi+1 yılErkekerde gurur var ve bazı şeyleri kendilerine yediremezler. Biz sevdiğimiz bir kadının sexy bir fotoğrafını sadece bize özel paylaşmasını isteriz başkalarına teşhir etmesi bir erkeğin çok zoruna gider. Sizin gibi değiliz. Ayrıca kıskandırmak için yaptın, kıskansın istedin, eğer gerçekten kıslansaydı egonu tatmibin edecektin bu kadar basit yani :)
Soran+1 yılEgom için yapsaydım şimdi de egomu tatmin ederdim zaten. Kiskandi ki tepki gösterdi. Ben sadece yazsın diye yaptim. Çünkü beni takip ediyor ve yazmıyordu. Sinir oldum. Şimdi kafamda iki soru. 1. Bu beni takıyor olsa neden yazmıyor? 2. Takmıyorsa neden fotoya tepki gösterdi?
Soran+1 yılFotoğrafın nerde diye mesaj yazdım. Kaldırdım dedi, neden dedim, can sıkıntısı dedi. Normal mi bu?
Cevap sahibi+1 yılTşkler ke zo
Soran+1 yılRica ederim ke ko
Cevap sahibi+1 yılnapıyosun ne var ne yok
Soran+1 yılBir şey ne olsun aynı işte
Cevap sahibi+1 yıliyi bari :D o kadar atıştık neden EİG seçtin acaba
Soran+1 yılGörüşün hoşuma gitti doğruluk payı var o yüzden 🙂
Cevap sahibi+1 yılyerim seni teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim. Beni görmek ister misin ke ko 🙂
Cevap sahibi+1 yılolabilir kezocan neden olmasın?
Soran+1 yılBu fotoğrafım nasıl peki? ↗ gör o zaman 🙂
Cevap sahibi+1 yılBu ne la bende birşey göstereceksin diye dakikalarca heyecanla bekledim :( Ne yüzün belli ne fiziğin :D o değilde ülkede ne kadar çok çomar var :D erkekler harikasın çok güzelsin tarzı yorumlar yazmış
Soran+1 yıl😂😂😂 ne bekliyordun be baska
Cevap sahibi+1 yılFotoğraftan çıkardığım sonuç tam olarak şu :D Boyun kısa ve bacakların biraz kalın kezocan :(
Soran+1 yılHahahah boyum 1.68 kekocann
Cevap sahibi+1 yıl1.68 de kısa bir boy malesef :( Spor yap, kıvrımlı vücut hatların olsun , çıkık bir kalçan olsun lütfen :(
Soran+1 yılKazağım gelmiş, nasıl oldu yakıştı mı? ↗ birde buna bak o zaman
Soran+1 yılVücudum zaten dediğin gibi kıvrımlı ve çıkık. 1.68de Türkiye şartlarında kısa değil ortalamanın üstünde
Cevap sahibi+1 yıllan nesine bakayım birşey belli olmuyor ki :D kazağın rengi çok hoş ama boğaz kısmında ki ayrıntıyı beğenmedim
Cevap sahibi+1 yılBenim için boyunun uzun görünüp görünmediği önemlidir ülkede ki boy standartı beni ilgilendirmez :D ve sen kısa görünüyorsun malesef kezocan :(
Soran+1 yılHiçte bile gayet uzun gözüküyorum herkes de 1.68den daha uzun göründüğünü söyler zaten. Vücudumda gayet kıvrımlı ve çıkık kiskanma 😀 senin boy kaç acaba merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYa Allah için o kısa bacaklarla nasıl uzun görünebiliyorsun :D bana göre erkekte 1.80 üzeri kadında ise 1.75 üzeri uzundur :D boyum 1.79 orta düzeyde kaslı fit bir vücudum var görsen bayılırsın kezocan :(
Soran+1 yılHahahaha dinime küfreden müslüman olsa bari. Ben de sandım bu kadar boy eleştirinden sonra 1.90 falansın 😂😂😂 yaw 1.80 bile değilsin boyuma laf atıyorsun kekocan 😀 ayrıca bacaklarım kısa değil o fotodan öyle görünüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılsenden 11 cm uzunum la :D Yanımda bacak kadar kalırsın ahahah :D neyse sende diğer kezocanlar gibi herşeyi kendi işine gelecek şekilde yorumlayan ve gerçekleri asla kabullenmeyen tiplerdensin o yüzden seninle bu konuyu daha fazla tartışmayacağım :D ayrıca senin boyunda ki birine göre uzun boyluyum ke zo :D Bu arada soruda sexy bir foto koydum demiştinya bende sana bana gönder merak ederim demiştim. şimdi hiç merak etmiyorum çünkü sexy olmadığını anladım :(
Soran+1 yılAç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş sende o hesap 😂 erkek ve kadın vücut anatomisi farklıdır. O 11 cm e aldanma yani mesela senin boy ölçündeki kadın senin yanında daha uzun görünür. Koyduğum foto bu değildi. Neyse bende senle daha fazla tartışamam zaten hadi kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılKonuyu insan anotomisine nasıl getirdin gerçekten kafatasınızda beyin yerine saman var sanırım :D Şimdi senin tabirinle bir örnek vereyim 1.79 boyunda ki bir kızla yanyanayız ve aynı boyda olmamıza rağmen benden uzun görünecek öyle mi? gerçekten böyle birşeyin olduğuna inanıyor musun? lan kısa boylusun işte neden kabullenmiyorsun :D Gerçi bu zamana kadar uzun boylu olduğunu sanıyordun ve ezberini bozdum o yüzden moralin bozuldu :D Seni diğer abazanlar gibi sabahtan akşama kadar yıkayıp yağlamak gerekiyor. ohh mk ne kadar güzel alıştırdık sizi :D kusura bakma kezocan ben o abazanlardan değilim :( Gerçekler neyse onu söylerim. boyunuz 1.68 olabilir ama egonuz 1.90 :( sende kendine iyi bak :(
Soran+1 yılYaw he he tamam 😂 ben uzun olmayabilirim ama sen de uzun değilsin. Beni o kadar eleştirdin ki boyumla, ben seni 1.90 falan sanmıştım. 1.79luk boyunla eleştirmen komik geldi sadece 🙂 neyse uzatmayalım daha fazla
Cevap sahibi+1 yılYa ke zo tam senin tarzınım işte :D senden 11 cm uzunum ve sana göre uzun boyluyum :D niye ağlıyosun anlamıyorum :D neyse tamam tartışmayalım gel buraya biraz sohbet edelim sohbetim çok tatlıdır
Soran+1 yılHahaha ay çok komiksin ya 😂 niye ağlayayım ben boyumdan memnunum 😀 bana göre uzun değilsin erkekte ideal boy 1.80 bence ve sen 1 cmle kaybettin 😂
Cevap sahibi+1 yılbak kezocan 1. cisi ben yukarıda ki yorumumda da erkeklerde 1.80 üzeri olanların uzun olduğunu söyledim, yani ben uzunum diye birşey demedim böyle bir iddiam olmadı :D 2. cisi senin boyunda birine göre uzun boyluyum. hatta 1.75 altına göre uzun boylu olmalıyım :D Senden 11 cm uzun birine nasıl olurda uzun diyemezsin bu nasıl bir şuursuzluktur anlamıyorum :D Ya neyse bu tartışmanın sonu yok. Ne ben sana kısa olduğunu kanıtlayabiliirm ne de sen bunu kabullenirsin :D dedimya az önce iyi alıştırdık sizi popohlamaya :D o yüzden sonu olmayan tartışmalar her zaman için sinir bozucudur :( zaten hastayım kezocan bir çorba yapanım bile yok :(
Soran+1 yılOna bakarsan ben de 1.65 altındakilere göre uzunum. Benimde başta uzun boyluyum diye bir iddiam olmadı ama sen bana kısa boylusun diyorsun kısa değilim tabiki de kabullenmem. 1.65 altı olsaydım kabullenirdim. Neyse sonu yok evet çorba yapanın yoksa kalk yap kekocan banane
Cevap sahibi+1 yılkezocan sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25. Şimdi de yaşlı tartışması başlat 😠 ama onu inkar etmem
Cevap sahibi+1 yılhayır tam yaşındasın :(
Soran+1 yılHayret bir şeyimi normal buldun 🙂 senin yaş kaç
Cevap sahibi+1 yılnormalde 90 doğumluyum ama sitede 25 yazıyor yanlış :( nerede oturuyorsun
Soran+1 yılEvde 😂
Cevap sahibi+1 yılçok sempatiksin yerim seni
Soran+1 yılSenin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılkoç
Soran+1 yılHimm belli. Benim de oğlak
Cevap sahibi+1 yılGünümüzde yapılan burç yorumlarına inamam lütfen sende inanma :( onlar yıldızlara bakmıyorlar :(
Soran+1 yılGünlük yorumlarına inanmam ama karakteristik özelliklerine inanıyorum. Bu arada sen neden bu kadar üzgünsün
Cevap sahibi+1 yılYorumlar zaten insan karakterlerinin tümünü kapsıyor o yüzden hiçbirine inanma. Hastayım çünkü :(
Soran+1 yılVah vah çok üzüldüm geçmiş olsun 🙂 sodaya gribin bal limon katarak iç iyi gelir eğer grip isen.
Cevap sahibi+1 yıleminim çok üzülmüşsündür :D :D :D
Soran+1 yılÜzülürüm tabi sağlıktan önemli şey mi var
Cevap sahibi+1 yıldoğru diyorsun :D ismin nedir bu arada
Soran+1 yılSimge
Cevap sahibi+1 yılbende hakan memnun oldum ismini yediğim
Soran+1 yılBen de memnun oldum kekocan 🙂
Cevap sahibi+1 yılBakma böyle kaba durduğuma aslında çok romantik biriyimdir simge
Soran+1 yılÖylesindir muhakkak
Cevap sahibi+1 yılne yapıyorsun simge
Soran+1 yılYemek yicem de yiyesim yok 😔 sen ne yapıyorsun keko pardon hakan 🙂
Cevap sahibi+1 yılseninle yazışıyorum simge <3
Soran+1 yılHimmm
Cevap sahibi+1 yıl19 saat sonra verdiğün cevapa so... Simge <3
Soran+1 yıl😂😂 niye be
Cevap sahibi+1 yılNeyse napıyosun simge
Soran+1 yılOturuyorum sen
Cevap sahibi+1 yılYorgunum spordan geldim
Soran+1 yılVaay spor da edermiş keko bey 🙂
Cevap sahibi+1 yılne sandın senin gibi evde popo büyütmüyorum :( kaslı ve güçlüyüm kezocan :(
Soran+1 yılHer halükarda ben de kaslı ve güçlü oluyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılyav he he :D
Cevap sahibi+1 yılsimge oradasın biliyorum <3
Soran+1 yılBuradayım ❄
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin çiçeğim <3
Soran+1 yılHosbuldum da yolumumu gözlüyorsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılEvet sorma bunlar hep azmanlıktan oluyor :(
Soran+1 yılAzmanlık derken
Cevap sahibi+1 yılazmanlık - abazanlık aynı şeyler
Soran+1 yılAbaza olduğunu kabul ediyorsun yani 🙊🙊
Cevap sahibi+1 yılevet. Sen ise diğer kızlar gibi masumsun değil mi?
Soran+1 yılEn azından dürüst olman güzel. Masumluktan kastın mesela? Diğer kızlar kadar fena olmadığım kesin de.
Cevap sahibi+1 yılbenden daha azman olduğunu biliyorum simge. bundan sonra ismin Azman Simge olacak
Soran+1 yılKişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılEğer seni kendim gibi görmüş olsaydım sana sende benim kadar azgınsın derdim ama dikkat ettiysen benden daha azgısın dedim. Yani kişi kendinden bilir işi yeağğğğğ tezini çürütmüş oldum simge :( ayrıca bilimsel olarakta kadınlar erkeklerden daha isteklidir aramızda ki tek fark biz cinsel isteklerimizi açıkça belli edebiliyor siz ise açıkça belli etmiyorsunuz. isteklerimiz belli etmemiz bizi toplum önünde abaza sizi ise masum yapıyor hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılSimgeeeee seni özledim gel buraya
Soran+1 yılYaw he hee
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun
Soran+1 yılEvde popo buyutuyorum 😂 sen ne yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBaya büyümüş olmalı :) neyse kadının kalçalısı iyidir
Soran+1 yılYanii
Cevap sahibi+1 yılSana kaslı fotoğrafımı atayımda değerlendir beni
Soran+1 yılAt bakalım şu meşhur kaslarını. Tabi fake olmasın da
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl3 hafta öncesine ait bu. Şimdi ki halim daha iyi
Soran+1 yılKas nerde göremedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılLaf çarpacaksınya bok at hemen :D
Soran+1 yılHep sen mi bana atacaksın 😀 gerçekten kas falan göremedim ben hani nerde 💪
Cevap sahibi+1 yılKıllı ve göbekli sevgilinden daha iyiyim kabul et bebeğim
Cevap sahibi+1 yılSende at lan biraz göz banyosu yapalım mk
Soran+1 yılHahahaha 😂 kıllı mı bilmiyorum görmedim ama o da göbeksizdi tatlım üstelik sende hafif göbekte var 😂
Soran+1 yılGöz banyosu nedir 🤔 üstelik dövmediğin kaldı insan kibarca rica eder kekocan
Cevap sahibi+1 yılBir fotoğraf atar mısın simge doya doya bakayım <3
Soran+1 yılAferin öyle akıllı ol. https://hizliresim.com/Z9RMGV al da fizik gör gerçi o da eski şimdi daha iyiyim 😇 sen gibi çakma iyi değil yani 😂
Cevap sahibi+1 yılbeğendiğim yerlerin var simge iyisin <3
Soran+1 yılSenden iyi olduğum kesin 😂
Cevap sahibi+1 yılsimge göbeğim felan yok hatta karın kaslarım var istersen sana bir fotoğrafla ispat edebilirim :) ama biraz açık
Soran+1 yılAçık yerleri kapa sende ve göbeklisin hakan 😀 ben sporsuz halimle daha fitim çatla 😀
Cevap sahibi+1 yılya simge beğendin işte mk orta düzeyde kaslıyım tam istediğin gibi ne bok atıyorsun hala anlamıyorum :D
Soran+1 yıl😂😂😂 ay bir de kaslı fit bir vücudum var demez mi yaa. Tam istediğim gibi derken ne istediğimi nerden biliyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılya neyse boşver simge. Beğeneceğin bir yerim var ama :)
Soran+1 yılUkala 😡
Cevap sahibi+1 yılsaçlarım diyecektim mk açık kumral saçlıyım <3
Soran+1 yılYa tabi tabi ben de yedim. Sakalların volkan demirelinki gibi ama 😤
Cevap sahibi+1 yılyok sakallarımda turuncu ve sarı karışık çıkıyor :)
Soran+1 yılNasıl ya ciddi değilsin herhalde 😬
Cevap sahibi+1 yılne alaka la
Soran+1 yılNasıl ne alaka
Cevap sahibi+1 yılbekle fotoğrafımı çekip atayım sana
Soran+1 yılAt bakalım doğa harikası sakalını görek birde😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAaa cidden. Diğer fotoda simsiyah duruyordu ama
Cevap sahibi+1 yılhayır siyah durmuyordu rengini belli ediyordu
Soran+1 yılBen siyah gördüm 😬
Cevap sahibi+1 yılsakalımın alt kısmı görünüyor orada da dikkatli bakarsan hafif rengini belli ediyor. zaten gölgeden dolayı kara çıkmış o taraf :D sen nerelisin simge
Soran+1 yılTürkiye'den :) Sen?
Cevap sahibi+1 yılniye kezoluk yapıyosun simge
Cevap sahibi+1 yılbence whatsapp gecelim simge burada iletişim kopukluğu yaşıyoruz <3
Soran+1 yılSen nerelisin 😀 whatsapp mı oldu canım çok hızlı geçiş yaptın
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılHimmm güzel
Cevap sahibi+1 yılSana özel bir soru sormak istiyorum simge
Soran+1 yılSor bakalım
Cevap sahibi+1 yılKalın çekici mi sence :)
Cevap sahibi+1 yıllan simge
Cevap sahibi+1 yılHeyyyyyyyy
Cevap sahibi+1 yıllan nerdesin simge
Soran+1 yılBurda
Cevap sahibi+1 yılSimge nasıl ama peşini bırakmıyorum yapıştım sana <3
Soran+1 yılHem beni beğenmiyorsun hem peşimi birakmiyorsun iyiymiş 🙂
Cevap sahibi+1 yılDün neden yazmadın simge o kadar bekledim
Soran+1 yılYazdığın kaba şey için olabilir mi acaba
Cevap sahibi+1 yıllan özel birşey sorabilir miyim dedim sor dedin :D zaten tahmin ediyordun yani ne soracağımı
Cevap sahibi+1 yılsimge orada mısın
Soran+1 yılYo tahmin etmedim
Cevap sahibi+1 yılYa özel soru diyince aklına ne geldi? kuantum fiziğiyle alakalı bir sorumu sorcaktım mk. Neyse simge napıyorsun
Soran+1 yılBenimle ilgili bir soru sandım. Neyse çekirdek citlatiyorum sen
Cevap sahibi+1 yılkimle çitletiyosun
Soran+1 yılYalnız
Cevap sahibi+1 yılöğrenci misin sen
Soran+1 yılHayır diplomalı ev kızı
Cevap sahibi+1 yılsimge o güzel sesini duymak istiyorum
Soran+1 yılAma duyamazsin
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz kezocan
Soran+1 yılGidiyor musun kekocan
Cevap sahibi+1 yılHe mk ne yapayım seninle sohbet kurmaya çalıştım kaç gündür gotumu yırtıyorum ama olmadı :D
Soran+1 yılGitme be özlerim 😪
Cevap sahibi+1 yılnormalde hiçbir kıza yazmam :D 2014 yılından bu yana bu sitede kayıtlıyım ve öyle bir kıza yavşayacak eziklikler yapmadım. bilmiyorum ama sana yakınlaşmak istedim
Soran+1 yılBende hiçbir erkeğe yazmam senle yorumlarım 100u geçti değer bil kekocan
Cevap sahibi+1 yılne yalan söyleyeyim o sexy fotonu çok görmek istedim :) Bilinç altıma işledin bunu :D
Soran+1 yılHani benim sexy olmadığımı gördükten sonra o fotoyu daha merak etmiyordun ne oldu 🙂
Cevap sahibi+1 yılKadın vücudu daima dikkat çeker bir mini etek ve altına fileli çorap giyerek beni benden alabilirsin
Soran+1 yılBilmem beni gördükten sonra artık hiç merak etmediğini söylemiştin de 😒
Cevap sahibi+1 yıloff simge numaraydı işte. Şimdi bile merak ediyorum
Soran+1 yılo senin sorunun Fazla merak iyi değil
Cevap sahibi+1 yılhe mk tamam
Cevap sahibi+1 yılmerhabaaaaa
Soran+1 yılMerhaba
Cevap sahibi+1 yılBeni gördüğüne sevindin mi ezgi
Soran+1 yılEzgi değil Simge 🙂 eh biraz şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılPardon simge :D yapıştım sana
Soran+1 yılYoktun bayagidir nerden geldi aklına
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğum kimse yok burada. Kimseyede yazmıyorum ve bazen konuşacak bir kadın arıyorum. aklıma ilk gelende sen oldun
Cevap sahibi+1 yılmerhaba
Cevap sahibi+1 yılezgiiiii
+1 yılBitti demis sana.
Yalnız eski sevgilin baya saykoymuş24 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazmiyordu bana foto koyunca öyle tepki vermesi sacma degil mi? Sayko? Anlamadım
- +1 yıl
Ekşiden bak manasına asf
Soran+1 yılUğraştırma yaz işte. Birde hatalı ben miyim sence? Madem o kadar umrumdaydim yazsaydı oyle değil mı
- +1 yıl
Pardon da ben niye senin için uğraşayım? Merak ediyorsan araştır öğren.
Hadi eyvallah.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılWhatsApp tami profiline acik resim koydun ve bu aciklik derecesi nasil giyinikmi yoksa?
Eyer öyleyse hic düsünmedinmi seni taniyan herkesin göreceyini? Onun neden öyle Yaptigina gelince her anlama gelebilir, ayrildiysan kafanada takman gerekmez sonucta hayat senin hayatin acik resimde koyarsin baska seyde koyarsin10 Yorumla Hoşuna gitmemiştir yaptığın hareket. Ben sevdim çocuğun hareketini çok konuşmadan iş yapmış
167 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazmıyordu ki bana neden böyle bir şey yaptı
Soran+1 yılEe ne yapicam simdi ölüyorum pismanliktan 😪😪😜
Soran+1 yılKaldırdım ama beni sildiyse faydası yok ki offf çok pişmanım ne olcak şimdi ya onun olmadığı whatsabi kullanmam ben
Soran+1 yılSevemem hatali olmasam takmazdim 😪😪
Soran+1 yılBen herkes değilim beni geri eklemezse whatsabi bile silicem 😪😪
Soran+1 yılSilicem kendimden de nefret ediyorum 😪😪😪😪
Soran+1 yılO hata yapmadı ben yaptım 😪😪😪
Soran+1 yılNe atarım
Soran+1 yılNere aticam sildim zaten fotoğrafı
Soran+1 yılYanlış olan ne arkadaşım cımbızla laf alıyoruz senden de ya
Soran+1 yılNeden yanlış olsun o foto yüzünden sildi beni. Telefondan bile sildim fotoyu
Soran+1 yılBen zaten onun inadına koymuştum ve o foto ondan daha değerli degil. Keşke hiç koymasaydım. Senin sevdiğin kız açık seksi bir foto koysa ne yaparsın?
Soran+1 yılAma bana yazmıyordu ki yazsın diye yaptım ne bilim direkt silcek diye ya. Silmesinde ki amaç ne kıskançlık mı
Soran+1 yılSalak olan ne foto koydum alt tarafı. Insan fotodan sebep siler mi ya
Soran+1 yılKarakteriniz benziyor galiba burcun ne? Senin sevdiğin kız öyle seksi foto koysa ne yaparsın mesela ona yazmaz miydin veya ne hissederdin? Kıskançlık öfke
Soran+1 yılFoto bu ya ne yaramazligi. Kendimi nasıl affettiririm ona? Birde acaba başka bir şey mi var da ben üstüme alındım. Belki noktayı başkası için koymuş fotoyu başkası için kaldırmış olabilir mi
Soran+1 yılAma benim fotomdan sonra yapti bunu. Ben foto koyarken cevrimici değildi. Az sonra baktım foto falan kalkmış durumu değiştirip nokta koymuş
Soran+1 yılBenim için mi yaptı bunu başkası için mi
Soran+1 yılBeni nasıl affeder 😪
Soran+1 yılKafam o kadar allak bullak ki unutmuşum ya. Fotoyu kaldır demişsin baktım şimdi. Kaldırdım ama bu yetmez affetmesi için.
Soran+1 yılAçıklamayıp beni neden sildiğini sorsam?
Soran+1 yılSusup beklesem o asla yazmaz. Birde sildim umursamadim diye tamamen siler beni
Soran+1 yılBu gece bana uyku yok
Iyi geceler 😪
Soran+1 yılUyuyamam asla. O beni sildi ve mışıl mışıl uyuyordur şimdi.
Soran+1 yılOnun insanlığı batsın ya. Hem bana tek kelime yazmıyor hem fotoma tepki gösteriyor böyle saçmalık olabilir mi
Soran+1 yılÖyle deme ya vicdan azabından ölüyorum
Soran+1 yılArtık bana geceler hep böyle olacak
Soran+1 yılAkılsız başın ceremesi diyelim
Ama düşününce o kadar da suçlu değilim. Mesaj yazmiyorsa istediğimi koyarım ne hakkı var karışmaya
Soran+1 yılYani bu da dogru ama yazsaydi o da. Silmesi sacma degil mi fotograftan ne olcak ki
Soran+1 yılZaten hayatımda değildi ki konusmuyorduk. Ama whatsaptan birbirini takip ediyorduk sürekli. O olmazsa büyük eksiklik hissederim ve whatsabi silmeyi düşünüyorum.
Soran+1 yıl😂 dayanamadım nr yapayım. Onu soramam ya. Dicek kendini bir şey sanıyor ki alakası olsa da demez zaten. Sence benle alakası var mıdır? O saatte sırf can sıkıntısından mı kaldırdı fotoyu
Soran+1 yılSoramam ya sen söyle
+1 yılArdına bakma yolcu, gece almaya geldi seni benden
Beni bir daha sorma yolcu, arama gittiğin yerden demiş ve geçmiş olsun...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılabi nedir bu erkeklere verdiğiniz değer pislik gibi davranmaya devam edin kendini içten içe yiyip dönerr
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yıladam seni kıskanıyor sadece yiyişmek için seninle takılmıyormuş yani...
13 Yorumla
- +1 yıl
normal neden anormal olsun ki?
Soran+1 yılIlk defa kaldırdı fotoğrafını. Beninle bir alakası yok muydu yani? Ben fotoyu koyduktan sonra yaptı bunları
+1 yılne saçma düşünce bu ya :) unutamadıysan unutamadm dee
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa fotoğrafla tripcan gibi sevdiğini belli etmek falan ne bunlar
- +1 yıl
@Nurellalliçe kesinlikle hanımefendi
- +1 yıl
takipe alırmısınz beni
Soran+1 yılBana yazmiyordu zaten hic foro koydum sildi beni ne bu şimdi yaa of ölüyorum 😪😪😪😪
İnatlaşmanın sonucu!
Resmini değiştir tekrar.13 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirdim ama artık fayda etmez ki kendimi nasıl affettiririm?
Soran+1 yılSildi beni nasıl baksın 😪
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGotunu gosterirsen sonra popona baka kalirsin demek istemis kisaca
15 Yorumla
Soran+1 yılLütfen yardım et ya çok pişmanım. Bu bana yazmıyordu yazsın diye inadina yaptım. Hem yazmayıp hem fotoma tepki göstermesi saçma değil mi?
- +1 yıl
Asil sacma olan sey senin yaptigin
Soran+1 yılNeden istediğim fotoğrafı koyamam mı. Eğer umrunda isem bana yazsaydı hal hatır sorsaydi. Hiçbir şey yazmıyor fotoğrafı görünce de sildi ne hakkı var?
- +1 yıl
Neyse bu konu uzar burda neden nicin ayrildiginizi konuyu tam anlamiyla yaz bana burdan uzayacak
Soran+1 yılSenin sevgilin profiline açık seksi foto koysa ne hissedersin ve ne yaparsın? Fakat küs olduğunuz zamanda
hic anlamadim kizlar acik giyinerek saygi kazanacaklarini mi düsünüyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır inadına koydum görüp sinirlensin ve yazsın diye ama o sildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizle neden alakası olsun keyfi istemiştir koymuştur noktayı. Değerli olsaydınız sizinle öncesinde konuşmayı denerdi. Bu değersizlikle kendinize yormanız her şeyi kötü farklı anlamlara sebebiyet veriyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu ana kadar fotoğrafını hiç kaldırmazdı. Durumunda kaç aydır aynı yazı vardı. Whatsapta paylaştığım her şeye bakardı. Ben foto koyarken cevrimici değildi. Koyduktan 5 dakika sonra baktım ilk kez profilinde foto yok durumunu değiştirip. Koymuş. Gecenin bir vakti bunları canı istediği için yapmış olabilir mi?
+1 yılBam bam bam , senide hayatin tavuk dürümünden yerken yaninda süs biberini fazla kaciranlar derneğine davet etme ayricaligini göster bana ✋✋
00 YorumlaNoktayı koymuş bitirmiş işte.
10 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Adam mini etek giyip fotoğraf koyuyor mu (Mesela yani😅)
00 Yorumla
+1 yılbelki seninle paylaşacak bir şeyi kaldığını düşünmüyordur ve iletişimini kesmek istemiştir. fazla abartmayın durumu.
02 Yorumla
Soran+1 yılIletişim zaten yoktu konusmuyorduk ama takip ediyorduk. Fotoğrafı koyunca sildi ve nokta koydu
- +1 yıl
demek istediğim şu zaten konuşmuyordunuz, yani kavga bile etseniz konuştuğunuz için çözebilirdiniz ama artık kendi yolunuza devam etmeniz gerekiyor bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun. Başarını kutlamalısın
15 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor lütfen yardım et ya pismanliktan ölüyorum. Niye sildi beni bu?
Cevap sahibi+1 yılSen hem istemem yan cebime koy yap. Hem kıskandırmak iste hemde pişmanım! Yedek lastik gibi kenarda mı beklesin iyi yapmış hak etmişsin. Git özür dile. Belki affeder
Soran+1 yılBenle ne alaka. Doğum gününü bile kutladim ben yazmadan yazmıyor sadece cevap veriyordu. Ben de inadına öyle foto koydum silmesi saçma değil mi. Madem seviyor yazsaydı bana o kadar da gönderme yapıyordum ona yazsın diye
Cevap sahibi+1 yılSacma Değil. Diğer yorumlarda benim ilgisizliğim yüzünden konuşmuyorduk demişsin. Ona istinaden soyledim
Soran+1 yılTamam Flört döneminde ilgisiz davrandım araya soğukluk girdi o hiç yazmadı ben de yazmadım ama doğum gününü falan kutladim arada bir şeyler sordum hep ben yazınca cevap verdi. Kendi hiç yazmadı. Şimdi foto koyunca tepki göstermesi saçma degil mı
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. ilişkinize nokta koymuş
111 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazmıyordu ki bana ortada iliski yoktu. Tepki göstermesi sacma degil mi?
Soran+1 yılGeri dönüşü yok mu?😪 zaten bitmişti tek kelime mesaj yazmıyordu bana. Fotoğrafım neden zoruna gitti saçma değil mi
Soran+1 yılAynen öyle oldu. Kiskandigi için mi sildi
Soran+1 yılOdaklanamam baska hikayelere. Beni yeniden kaydetmezse whatsabi silicem. Bir fotoyla değer kaybedilir mı yazsaydı bana o da. Hem arayıp sorma hem fotoma karış oh ne âlâ
Soran+1 yılNe sana ya ona tabi ki. Hem yazmiyor hem fotoğrafa tepki koyuyor. Sahip çıksaydı madem
fazl seksi geldi demek ki.
18 Yorumla
Soran+1 yılFazla seksiydi evet de neden nokta koydu beni neden sildi? 😪😪😪
Soran+1 yılKiskandi mı yani. Ama zaten yazmıyordu ki bana fotoma neden tepki gösteriyor 😪😪
Soran+1 yılFotoyu koyduktan 5 dakika sonra baktım onun fotosu yok ve duruma nokta koymuş. Tesadüf olamaz dimi benle ilgili durumdur bu 😪😪
Soran+1 yılNe yapicam şimdi ben 😪😪😪😪
Kalemin kırılmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam akıllanmamış bu derim ilk önce tekrar barışırım sonra yatağa atarım bir kaç kere hevesimi aldıktan sonra çocuğı koyarım oğlan iyi tepskisiz kalabilmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi kendin gibi güzel kardeşim mı sanıyorsun senin aklın bel altına çalışabilir biz öyle değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçık foto koyarsan tabi engeller
127 Yorumla
Soran+1 yılNeden zaten hic yazmıyordu bana
- +1 yıl
Oda son olmuş işte
Soran+1 yılKiskandi mı neden böyle bir şey yaptı of ya çok pişmanım
- +1 yıl
Sinirlenmiştir
Soran+1 yılYazsaydı o da. Hem hiçbir şey yazmıyor hem neden fotoma tepki gosteriyor. Ne yapicam şimdi 😪😪😪
- +1 yıl
Fotonu kaldır artık sakinleşmesini bekliceksin başka bişey yapamazsın ki nasıl bir foto koyduysan artık
Soran+1 yılÇok seksi bir fotoydu etekli falan inadına koydum zaten ne bilim direkt silcek ya 😪😪 mesaj yazıyım mı ona
- +1 yıl
Mesaj atma ters konuşucak seninle bekle bir iki gün
Soran+1 yılBen mi üstüme aliniyorum acaba yoksa gerçekten benle ilgili durum mudur bu. Ben fotoyu koyduktan 5 dakika sonra fotosu kalkmış ve duruma nokta koydu
- +1 yıl
Senden hemen sonra olduysa seninle ilgili
Soran+1 yılEvet ben koyduğumda cevrimici değildi az sonra girdi ve bunları yaptı. Sevgili yaptı da ona mı bozulup öyle yaptı ki
- +1 yıl
Yok bence onla alakalı değil ama sen seviyorsun hala onu
Soran+1 yılNeyle alakalı peki benle mi. Evet seviyorum ve benim hatam yüzünden bitsin istemiyorum zaten konuşmuyorduk ama şu an kendimi çok suçlu hissediyorum 😪😪
- +1 yıl
Zaten o sevgili yapmış artık unut bence
Soran+1 yılNe biliyorsun yaptığını unutamam vicdan azabı çekiyorum
- +1 yıl
Sen dedin yaptığını 😀
Soran+1 yılOyle mi olmuştur dedim ama yok benim fotomdan sebep sildi of yaa
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBu çocuk beni seviyor muydu peki
- +1 yıl
Böyle bişey yaptığına göre boş değildi
Soran+1 yılO zaman yazsaydı o da foto koyunca tepki göstermesi saçma degil mi
- +1 yıl
Senden bir adım bekliyordu belkide
Soran+1 yılBen ona bir kac adım atmıştım sadece cevaplar verdi. Kendi hiç yazmadı bu fotoyu koyunca da sildi. Sahip çıksaydı o zaman neyin tepkisi bu. Saçma değil mi sence
- +1 yıl
Sahip çıkması gerekirdi ben olsam o resimden sonra yazardım ama kişiden kişiye değişiyor
Soran+1 yılNe yazardın mesela? Ben de yazsın diye yaptım ama sildi gerizekali birde duruma nokta koymuş ya. Madem boş değilsin yazsaydın
- +1 yıl
Hayırdır derdim kafayı mı yedinde böyle resim koyuyorsun derdim
Soran+1 yılOnun hiç demeyeceği şeyler. Gururundan ödün vermez. Acaba bunları başkası için mi yaptı da ben üstüme aliniyorum?
+1 yılne kadar saçma bir sebep
10 Yorumla
+1 yılGöte gren semsıye açılmaz demıs bence
10 YorumlaHaklı aranıyor gibi öyle resim koyarsan haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılKiskandi mı? Bana yazsın diye yaptım. Yazmıyordu ve fotoğrafıma tepki vermesi saçma değil mi? Madem o kadar umrundaydim yazsaydı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun. Bitmis.
10 Yorumla
+1 yıldoğru olanı yapmış..
#kskanbağışlıyor01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafı görelim bir ona göre yorum yapalım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBu pismanlikla fotoğrafı telefondan bile sildim
Teshır etmek hoşuna mı gıdıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılHayir onun inadina koydum yazsın diye. Hem mesaj yazmayıp hem tepki göstermesi saçma degil mi?
Soran+1 yılNeyine kızdı şimdi bu fotonun? Fotoğraftan sebep beni neden sildi zaten yazmıyordu bana hiçbir şekilde fotomu neden umursadi
Soran+1 yılBu konuda hicbir sorunumuz yoktu ve ilk defa oyle foto koydum. Kiskandi mi
Soran+1 yılUzun zamandır küsüz. Konuşmuyoruz ama birbirini takip ediyoruz. Zaten yazmıyordu daha da asla yazmaz. Çok mu büyük suç işledim ki sonuçta onu aldatmadim
Soran+1 yılArkasında ne vardır peki?
Soran+1 yılAdım atmıyor ki
+1 yılnasıl bir foto görebili miyim
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan bile sildim fotoyu bu pismanlikla. Arkadan çekilmiş sırt dekoltesi ve etekli fotoydu işte onun inadına koydum. Belki yazar diye düşündüm aptal yazmadı sildi neden böyle bir şey yaptı?
- +1 yıl
çekememiş demek ki bu arada merak ettim ya mesaj kutum falanda açık konuşmak ister misin hem foto yuda merak ettim ya :(
Soran+1 yılUzaklaş şuradan
- +1 yıl
:( neden ya
+1 yılMüdahale etmemek için uzak kalmak bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO fotoyu cok merakettim 😂
00 Yorumla
+1 yıltrip 🐎ıyor
10 YorumlaAga naaptın sen 👋🏻
18 Yorumla
Soran+1 yılBana yazmıyordu yazsın diye yaptım. Hem yazmayıp hem fotoma tepki göstermesi saçma degil mi?
Soran+1 yılDaha nasıl belli etsin ya sildi beni galiba whatsaptan. Fotosu yok duruma da nokta koymuş. Kiskandi mı yani?
Soran+1 yılBenle ilgili mi peki
sen mi koydun resmi
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır neden takip edicem?
Soran+1 yılBenim icin bir şey yapacaksan buradan yapabilirsin
+1 yılAnlayamadim ki neden yapmis acabaa
00 YorumlaO fotoğrafı neden koyduğunla alakalı olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun inadina koydum yazsın diye. O neden sildi?
Soran+1 yılEvet tahrik ediciydi. Hem bana tek kelime mesaj yazmayıp hem fotoğrafıma tepki göster saçma değil mi?
Soran+1 yılHayır bulunmadık
+1 yılAdam son noktayı koymuş işte daha ne yapsın
045 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle yapti ama?
- +1 yıl
Senden öyle bir hareket beklemiyodu demekki
Soran+1 yılKiskandi mı yani zaten yazmıyordu bana fotoğrafıma neden tepki veriyor ya of
- +1 yıl
Hayal kırıklığına uğramıştır
Soran+1 yılInadına koydum zaten. O kadar umursuyorsa yazsaydı bana yaptığı saçma değil mi
- +1 yıl
Sacma
- +1 yıl
Ama ne geçti ki aranizda
Soran+1 yılFlört döneminden öteye gidemedik benim ilgisizliğim sebebiyle konusmuyorduk ama takip ediyorduk birbirini. O fotoyu koyunca resmi kalkmış duruma da nokta koydu
- +1 yıl
Başkası için koydugunu da düşünmüş olabilir
Soran+1 yılWhatsapp profil fotosu bu. Kim için koyabilirim ki of of çok pişmanım
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yarar dinle bunu 😂
Soran+1 yılBizzat ben söylerim artık onu. Bir yandan da diyorum acaba başka birisi için mi bunları yaptı da ben üstüme aliniyorum? Ama benim fotodan sonra oldu
- +1 yıl
Böyle olmuşta olabilir
Soran+1 yılÖyle de olabilir ama ben fotoyu koyduktan sonra yapması tesadüf mü. Profil fotosunu hiç kaldırmazdı durumunu da değiştirmezdi
- +1 yıl
Sonucta gitti elden baska birini bul sende ya da aşk sözleri falan paylaş baska biri varmış gibi çok etkili oluyo benim eski manita öyle yapiyo mesela
- +1 yıl
Tesadüf de olabilir bilerek olabilir ya da baska biri vardir
Soran+1 yılZaten kışkırttım adamı. Bide başka biri var gibi davranıp iyice kaydedeyim dimi. Allahım ya. Acaba bana mı tepki koydu kendi kendime mi dert ediyorum onu da anlamadım şimdi
- +1 yıl
Git mesaj at sor bu kadar kafaya takma ya
Soran+1 yılNe yazayım peki? Gözünde daha da küçülür müyüm
- +1 yıl
Merak ettim dersin ters bisey derse niye kaldirdin diye sor bakim
Soran+1 yılYa msjlarima cevap bile vermezse? Ki en büyük ihtimali de bu
- +1 yıl
E anla o zaman o fotoğraf yüzünden yapmıştır
- +1 yıl
Senin corumlu olma ihtimalin yüksek ya
Soran+1 yılEe nasıl affettiricem kendimi
Soran+1 yılCorumlu değilim ama neden?
- +1 yıl
Biraz suyuna gidersin biraz fazla yakınlas o zaten gelir yola sevişme tarzı bisey akli gider başından. Ben corumluyumda
Soran+1 yılNe alaka ya oyle biri degil o. Buluşmaya bile gelmez gururu her şeyden üstündür
- +1 yıl
O zaman bildiğin yoldan hit
- +1 yıl
Normal bence
Soran+1 yılBenle alakası yok muydu yani? Ilk defa kaldırdı
- +1 yıl
Can sıkıntısından fotoğraf kaldırılır mı diye sor bir bakiim
Soran+1 yılKaldırdığına göre kaldırılır dicek tabii. Sence kaldırılır mı?
- +1 yıl
Degisilir ama kaldirilmaz
Soran+1 yılYani hadi fotoyu kaldırdı o nokta neydi.. söylemediği bir şeyler mi var acaba
- +1 yıl
Sor bana söylemek istediğin bisey var mı diye
Soran+1 yılDaha fazla ugrasamam ben yazdim kendi hiç adım atmıyor
- +1 yıl
Bosver sana erkek mı yok
Soran+1 yılErkek çok da onun gibisi yok 😏
- +1 yıl
Onun ne özelliği var Ali. haydarr19 instagram
Soran+1 yılInstagram kullanmıyorum ben.. ağırbaşlı, ne istediğini bilen, kararlı vs.. güzel özellikleri var yani
- +1 yıl
Anlıyorum
- +1 yıl
Face kullaniyomusun
Soran+1 yılHayır ks ve whatsapp dışında bir şey kullanmıyorum
- +1 yıl
Anladım özelden yazsana
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılTripli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrip :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni takip mi edioduki hep
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama mesaj yazmıyordu
senin ismini çizmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburaya da koysana bir fot
00 Yorumlageçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEriyen peynirliğin sonu bu işde.
00 Yorumla
+1 yılOh iyi yapmış
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmış
00 Yorumla
+1 yılYani nsyler olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Gecen gecmis
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. boşver gitsin
00 Yorumla